Vibratiile zilei – 06 Noiembrie’19

In prima parte a zilei avem o stare de indispozitie, unii pentru ca poate s-au epuizat pe intreg parcursul zilei de ieri sau au petrecut catre seara. Si cu toate acestea de la ora pranzului latura emotionala se preconfigureaza catre normalitate. Astazi Miercuri zi guvernata de planeta Mercur si chiar daca are mersul retrograd, aspectele din jurul nostru se vor recalibra.

Avem la dispozitie profunzimea, intuitia si calitatile de leader pe care va trebui sa le folosim in raporturile si relatiile socio-umane dar si spectrul profesional. Nuantele se mai detensioneaza si totusi va trebui sa avem in vedere discutiile in contradictoriu din sfera sentimentala si asociativitate in general. Nu este o zi favorabila pentru solutionarea litigiilor pentru ca multi dintre cei implicati in procese sau aspecte juridice vor avea cateva sincope, oscilatii, temeri sau gandirea negativa.

Va fi o zi in care va trebui sa lasam incapatanarea in spatele nostru si sa ne urmarim telurile pentru ca intuitia ne va sustine. Dincolo de toate catre ceasurile serii atitudinea si comportamentul din interiorul caminului vin sa ne tempereze pornirile.

Profunzimea, introspectia, echilibrul din planul emotional ne vor conduce catre studiile si reusitele noastre. O zi importanta si in plan financiar in care avem de castigat daca actionam la timp. Spectrul profesional ne va aduce in prim-plan marul discordiei, cu toate ca spre final de program starea de confuzie si tendinta de a idealiza este mult mai crescuta.

Sanatatea nu are de suferit astazi! Mai mult o parte dintre nativii – indiferent de semnul zodiacal caruia apartin – vor gasi solutii si mai mult anumite nuante vor fi solutionabile.

Cuvantul cheie al zilei este profunzimea! In contextul in care ne activam dincolo de anumite aspecte mai putin placute reusim in tot ceea ce ne propunem.

Social si in ceea ce privesc evenimentele din acest plan, aspectele sunt mult mai stresante si ne poate afecta pe fiecare. Totusi daca vom urmari aspectul echidistantei pentru ca majoritatea colegilor, oamenilor si anturajelor din jur vor fi elemente de stres, atunci sa ne focusam cum trebuie si in directia care ne va aduce castigul! – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *