Vibratiile si rezonanta pentru Saptamana 7 – 13 Octombrie’19

Intervalul 7 – 13 Septembrie a.c. aduce in prim plan ca si element de transformare tranzitul planetei Venus in constelatia Scorpion. Amplificarea sentimentelor si faptul ca acesti nativi si persoanele cu ascendentul in semnul zodiacal Scorpion si nu numai isi vor amplifica planul relational nu este decat un pas care va aduce de la sine profunzimea si nuantele care echilibreaza pornirile noastre ale fiecaruia dincolo de simbolistica semnului zodiacal pe care il reprezentam. Aspectele si configuratiile astrologice se mai linistesc din a doua parte a saptamanii si vom avea parte in cele din urma chiar daca la finalul saptamanii intram sub incidenta fenomenului de luna plina care va avea loc in constelatia Berbec si la nivelul evenimentelor sociale vor fi anumite aspecte care ne vor sensibiliza prin insiruirea evenimentelor. Elementul Foc ca forma de manifestare va predispune la incidente indepedndente de vointa noastra si este bine sa ne verificam aragazul, centralele, electronicile inainte de a pleca undeva!
Inceputul de saptamana Luni, evidentiaza o zi mai dificila si asta datorita faptului ca sistemul digestiv, latura emotionala, incertitudinile pentru cele doisprezece constelatii vor fi resimtite de la primele cesuri ale diminetii si pana la caderea serii. Va trebui sa avem in vedere si raporturile, relatiile cu membrii familiei si aspectele imobiliare care conteaza mult. Astazi nu este indicat, recomandat sa ne directionam actiunile in sfera casei, caminului, reparatiilor si aspecteleor care au directa conotatie cu sfera imobiliara. Ca si stare de spirit vom fi mai putini activi dar va trebui sa ne solutionam singuri problemele.
Marti fara cele trei rele situatia isi va reveni la o stare emotionala, trairi si aspecte de normalitate, evenimentele nu ne vor mai lua prin suprindere si putem sa demaram noi actiuni dar trebuie fiecare reprezentant al celor 12 constelatii sa lase deoparte generozitatea pentru ca nu aduce constructivitatea. Starea de exuberanta trebuie controlata si putem nuanta aspectele din planul financiar care pot aduce castiguri la scala mica dar sigure!
Miercuri va trebui sa ne mobilizam mult mai bine in orice directie si sector de activitate pentru a putea face fata in raporturile si relatiile socio-umane, sectorul profesional si trebuiesc inlaturate gandurile care ne perturbeaza atat actiunile dar si dorinta de a merge inainte cu ideile, planurile si proiectele noastre!
Joi o zi mai incordata de la primele ore ale diminetii cand subtilizarea din partea celorlalti catre noi poate aduce si confera dezavantaje resimtite de-a lungul zilei. Si chiar daca este o zi patronata de Jupiter – “marele benefic” – constientizarea si implicarea va trebui sa fie mult mai activa astfel incat acele nuante de iritabilitate, oscilatiile, barfele, subtilizarile, minciune sa fie reperate din timp pentru a ne putea cladi propriul sistem de valori fundamentate pe actiunile noastre care duc in directia constructivitatii. Planul sentimental va juca din aceasta zi un rol important pentru ca sentimentele se nuanteaza mult mai bine prin expresivitate si chiar va trebui sa impartasim ceea ce simtit fata de partenera, iubit, partenerul de viata!
Finalul de saptamana Vineri, Sambata si Duminica aduc auspiciile si primele semne vizibile ale efectului de luna plina care va avea loc in constelatia Berbec. Agresivitatea, accidentarile organice la nivelul capului, accidentele din trafic, evenimentele sociale nu vor trebui sa fie impedimente si chiar daca in jurul nostru situatiile scapa de sub control, este recomandata sa ne luam masuri de precauti pe toate planurile, in toate actiunile si activitatile noastre de week end astfel incat sa nu pornim la drum fara sa na asiguram ca totul este bine organizat. Mai mult nu va trebui sa dam curs provocarilor indiferent de nuantele acestora si este valabil ca forma de manifestare datorita ecuatiei astrologice pentru toti nativii care reprezinta cele doisprezece constelatii si ascendentii acestora.
O saptaman care poate fi buna desi in prima parte a ei ne vom confrunta pentru intervalul 7 – 13 Octombrie cu nemultumiri si aspecte mai putin echilibrate dar pe care le putem descreste in intesitate ca si efecte daca tot cunoaste traseul saptamanii de la inceputul ei si pana la final! – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *