Tranzitul lui Saturn. Principalele efecte in semnele zodiacale de acum si pana in Martie 2023

Efectele planetei Saturn si incarcatura pe care o configureaza celor doisprezece constelatii si ascendentii semnelor zodiacale are doua aspecte distincte si foarte bine definite! Pentru nativii care de-a lungul vietii au constientizat din situatiile independent de vointa lor auspiciile si rigorile pe care acestea le-a adus dar nu au tergiversat. Mai mult, ei s-au canalizat intr-o directie de constructivitate si pozitivitate chiar daca anumite trairi, evenimente de viata, directii au functionat greu. La polul opus se se vor situa acei nativi care nu au inteles nimic din lectiile conferite, aspecte de destin. Si in contextul lor aspectele de similaritate, adica independent de vointa lor dar care continua sa se invarta intr-un cerc nu neaparat vicios insa din care datorita incapatanarii, ideilor si cliseelor preconcepute se plafoneaza intre hotarele cunoasterii prestabilite. Mult mai prost afectata si un exemplu este ecuatia momentului si evenimentele din jurul nostru aici si acum… in contextul efectului de turma in care constiinta in loc sa caute maturitatea, originalitatea, spontanietatea care vor fi blocate. Risca sa ii gaseasca cu lectiile neanvatate si de aici o serie de complicatii mai mult sau mai putin in folosul unei evolutii si a normalitatii care va trebui urmarita pentru a depasi pasii karmici si evitarea lectiilor din trecut.  Pentru ca riscam sa le platim in perioada care urmeaza in functie de nivelul evolutiv si maturitatea fiecarui nativ si semn zodiacal in parte nu intamplator.

foto: John

Pentru unii astrologi Saturn aduce ghinionul sau lectiile pe care vrem sau nu vrem? Va trebui sa le traversam cu efort si responsabilitate! La polul opus vin si fac mentiunea ca prezenta planetei Saturn in constelatia Varsator poate fi benefica, sa aduca acea forma de echilibru, intelepciune, lectii de viata de pe urma carora efectele sa nu fie dintre cele mai negative sau fatidice. Sa nu uitam ca cine cunoaste intunericul ajunge la lumina, asta pentru ca vede in alchimia si ecuatia astrologica transformarea de sine. Prin blocajele lui Saturn care poate sa nasca monstri in societatea data sau care sa aduca in prim plan procesul tehnologic avansat! Mult mai evoluat dar care sa conduca la fel de bine catre autodistrugere. Cealalta lectie construieste si intareste avand ca fundament nu neaparat suferinta! Din contra, lectiile care stopeaza libertatea, confera privatiunile, blocajul in prima instanta ca evolutie dar care in cele din urma condenseaza parametrii cunoasterii iar cunoasterea construieste acele calitati morale si directii, forme ale incapatanarii constructive care pot fi folosite ca cele mai puternice unelete si avantaje conferite de univers pentru a putea face fata unor evenimente tragice, de blocaj, care pot contura privatiunile indiferent de nuantele lor. Durerile si aspectele de criza in plan evolutiv vor fi trecute mult mai usor pentru ca se condenseaza si focuseaza acea forma de energie care te face sa mergi mai departe indiferent de tot ceea ce este in jurul tau! Fie ca este de bine sau de rau!

Desi tranzitul a mai avut o etapa ca forma de manifestare in comstelatia Varsator, intervalul 17 Decembrie 2020 este momentul in care restartul tranzitului va fi vizibil si tehnic din luna Decembrie si  pana in primavara anului 2023! 7 martie 2023 mai exact.

O sa prezint in randurile urmatoare principalele directii si aspecte din spectrul actiunilor noastre pentru fiecare nativ si semn zodiacal in parte. Modul cum se vor canaliza energia, evenimentele, actiunile, forta focusata de univers in tot acest interval de 2 ani si aproximativ 3 luni pentru a va face o idee despre principalele vulnerabilitati in contextul in care nativii si ascendentii celor doisprezece semne zodiacale sunt expusi fie la autodepasire sau in cele din urma la decadenta. Alegerea apartine fiecaruia. Cu toate acestea ceea ce este cel mai important faptul ca planeta Saturn aduce lectiile la nivel individual dincolo de contextul si simbolistica planetei din evenimentele si configuratiile planului social ale acestor zile si pana in primavara anului 2023!

foto: Astro-Seek

 

Nativii Berbec si persoanele cu ascendentul in acest semn zodical.

Ce trebuie sa cunoasteti? Este ca raporturile si relatiile socio-umane pot fi afectate! Evident de aici vor veni majoritatea incercarilor la care sunteti supusi din partea universului in ceea ce privesc lectiile de viata cu toate peroanele din jur. Vor fi 2 ani si aproximativ 3 luni in care daca nu sunteti atenti chiar si la cele mai apropiate persoane pe care le cunoasteti din copilarie si care va sunt prieteni, risca sa va tradeze toate asteptarile. Persoane din anturajul apropiat, membrii familiei, rude sau cunoscuti care va vor calca pragul casei si va vor aduce in etapa disperarii daca nu va maturizati indiferent de varsta. Raporturile si relatiile dintre voi si colegi, intalniri noi, nu in ultimul rand prezenta voastra la anumite evenimente care pot degenra in tot ceea ce poate fi mai putin placut, complicatii in tot acest interval. Reantalnirile karmice vor fi la ele acasa! Poate cele mai dificile momente existentiale, astfel incat trebuie sa fiti si sa dati dovada de prudenta. In concluzie? Lectiile de viata le traiti in circumstante independet de vointa voastra din care iesiti invingatori sau nu si atunci va distrugeti evolutia! Indicat ar fi sa renuntati la incapatanarea voastra si daca aveti cu adevarat un prieten sa nu il alungati din jurul vostru este verbul cel mai potrivit – a alunga.

Taur si nativii cu ascendentul in constelatia Taur!

La voi se vor manifesta doua aspecte importante: raporturile si relatiile profesionale iar in ce priveste planul secund, raporturile si relatiile cu o forma de manifestare mai mult sau mai putin placuta din partea parintilor partenerului sau partenerei de viata. Ma refer la socri! Tot ceea ce va pune in contact direct din prisma sectorului profesional va trebui sa gestionati singuri chiar si in contextul unui parteneriat sau in raporturi de asociere cu membrii familiei voastre pentru ca dincolo de circumstante se anunta 2 ani si 3 luni dificile ca si etapa – evident conteaza si astrograma personala insa nu trebuie sa neglijati aceste aspecte – organizarea datorita evenimentelor care vor urma in planul social va trebui sa va faca mult mai atenti la tot ceea ce aveti, coordonati sau conduceti. Pentru unii nativi care se vor incapatana sa ramana in sabloane predefinite sau sa decida altii pentru ei crezand ca le este de folos pot pierde functii, raman fara serviciu, intampina complicatii sau sa alunece catre fraude. Important va fi sa va conservati si sa nu renuntati la proiectele si idealurile voastre oricat de greu va fi! In raporturile si relatiile cu socrii, comunicarea din partea lor catre voi sau problemele existentiale care vin din partea lor catre voi? Va vor afecta insa ele chiar trebuie gestionate. Nu este exclus ca acestia sa se confrunte cu probleme de sanatate sau existentiale, ulterior aspecte letale, decesul unuia fiind normalitate.

Gemeni si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal.

Raporturile si relatiile internationale oriunde va aflati pot fi blocate in functie de circumstantele evolutive din jur! Tara in care va aflati si alte aspecte importante la acest capitol. Tranzitati incepand de Vineri 17 Decembrie 2020, o perioada a insomniilor pe care va trebui sa le controlati pentru aproximativ 2 ani si 3 luni dar nu numai. Raporturile si relatiile cu superiorii vor fi unele dintre cele mai dificile si va trebui sa lasati de la voi chiar in contextul in care forta focusata a universului ii face sa cada ei, insa nu sunteti voi… un aspect important! Trebuie sa aveti in vedere sanctiunile care pot veni fie din partea providentei sau de la autoritatile si structurile de stat ori pentru asta nu conteaza tara in care va aflati. Ceea ce trebuie sa stiti este ca totul se condenseaza in jurul vostru asa ca trebuie sa dati dovada de maturitate, responsabilitate, sa nu plecati urechea si sa aveti incredere prea mare la celelalte persoane din jur care va pot influenta opiniile. In contextul raporturilor si relatiilor cu avocatii, organele care reprezinta legea si nu numai, va trebui sa aveti grija la alegeri. In conditiile si daca situatia impune sa aveti nevoie de serviciul unui avocat sau alte elemente care apartin structurilor administrative si de stat, alegerile sunt importante si persoana care sa va reprezinte. Pentru politicieni o etapa dificila in care puteti fi tradati de proprii parteneri de partid oricare ar fi acela si directia lui. O complexitate si in contextul studiilor superioare si examenelor importante pentru ca exista riscul sa se blocheze evolutia.

Rac si pentru nativii cu ascendentul in Rac!

O etapa in care va trebui sa invatati lectia energiei materiale! In principiu acumularile, spectrul succesiunilor, tranzactiile indiferent de natura lor si tot ceea ce are direct corespondent cu banii. finantele, bunurile, riscul pierderii chiar si in contextul unor procese in care considerati ca o sa fiti castigator si nu pierdanti! Foarte important acest aspect pentru ca urmeaza o perioada de 2 ani si 3 luni in care o sa simtiti in ecuatia voastra riscul de a fi blocate sume de bani, riscul de a va indatora sau in contextul in care sunteti solicitati sa ajutati cu sume de bani sau orice alt bun material, ganditi-va ca riscati sa ramaneti deposedati pe termen lung si orice incercare de a va redobandi bunurile sau formele de imprumut vor fi dificil de recuperat sau imposibil. In acelasi timp trebuie sa aveti in vedere fenomenul mortii din jurul vostru care nu va afecteaza pe voi direct insa el va fi crescut in jurul vostru! O etapa in care trebuie sa invatati sa va stapaniti emotiile si sa constientizati ca dincolo de moartea unei fiinte dragi de care sunteti legati sufleteste si a insemnat ceva pentru voi, din familie sau o persoana apropiata legile universului sunt la fel pentru fiecare dintre noi pe linie evolutiva. In tot acest interval de timp va trebui sa nu va plangeti, mai mult sa nu faceti erori prin lipsa de maturitate si o sa iesiti invingatori in cele din urma, nu pierdanti!

Pentru nativii si persoanele cu ascendent in constelatia Leu.

Asociativitatea sub toate cele trei forme ale ei, va determina sa luati masuri si o sa le nuantez pe rand. In arealul uniunii din punct de vedere sentimental vor fi probleme si oricat de veche este relatia sau faptul ca sunteti casatoriti, urmeaza o perioada a incercarilor venite din partea partenerului sau a partenerei in care independent de vointa voastra reusiti sa treceti si sa continuati relatia sau sa intervina ruptura in contextul unui divort. Aspecte care nu se rezolva pentru ca nu se poate ajunge la compromis, separari, neatelegeri. Cel mai fericit aspect daca l-as putea defini, asta in conformitate cu ecuatia astrologica pentru cei 2 ani si 3 luni, este contextul in care aveti viata de cuplu dar comunicarea se face de la distanta pentru ca fiecare nativ sta in locatii diferite. Din punct de vedere managerial, latura asociativitatii aduce in prim plan o perioada dificila in care principalul risc poate fi ruptura dintr-un context profesional sau fie ca va exercitati activitatile in contextul bugetar, patronat, ca sunteti prinsi intr-o colaborare cu cineva pentru altcineva. Si nu in ultimul rand implicarea in orice forma procesuala va poate face pierdanti. Tocmai din acest punct de vedere va trebui sa aveti rabdare cu voi pentru ca universul va interpune in acele circumstante nefavorabile si aici chiar va trebuie rabdare sa le puteti depasi cu bine, in caz contrar sa nu va asteptati la evolutie in cele trei directii casnicie, aspecte profesionale sau procesele aflate pe rol.

Fecioara si nativii cu ascendentul in constelatia Fecioara.

Starea de sanatate va poate fi afectata si va trebui sa aveti grija incepand din acest moment – importanta este si configuratia astrogramei individuale pentru ca ofera raspunsuri suplimentare – la tot ceea ce pana in acest moment a fost forma de abuz, neglijare organica, afectiune care va jena pentru ca efectele tranzitului planetei Saturn de acum si pana in primavara anului 2023 cu siguranta va conferi slabiciuni si afectiuni care vor necesita tratament de specialitate mai mult sau mai putin. Din punct de vedere profesional tranzitul aduce o perioada dificila pentru majoritatea nativilor si sunteti acele persoane care chiar daca nu sunt in fata si isi exercita atributiunile din umbra, bioritmul activitatilor zilnice este un atribut foarte important si in contextul in care nu tineti cont de acest element, daca o sa tratati totul cu o forma de incapatanare iesita din comun atunci postura pierdantului, falimentul, faptul ca riscati sa ramaneti fara job va genera mai multe incercari pe care le depasiti cu greu din viitorul apropiat. Canalizarea si focusarea resurselor, grija fata de propria persoana, activitatile de recreere si sportul sunt principalii factori care pot aduce o linie de echilibru intr-un context pe care o sa il resimtiti apasator si cu multe atributiuni. Orientarea intr-o directie gresita si lipsa adaptabilitatii va poate dauna atat spectrului profesional cat si starea de sanatate care va fi afectata!

 

foto: John

Balanta si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal.

Principalele forme de manifestare la voi au directa legatura cu spectrul idilelor si tot ceea ce inseamna povestile de dragoste care nu vor functiona asa cum va doriti. Tendinta de a fi inselati in asteptari din partea partenerului sau a partenerei, tradarea, geloziile, mai mult implicarea intr-o noua relatie sau aventura in afara casniciei pentru persoanele care duc viata de cuplu, cu certitudine vor provoca neplaceri, complicatii si aspecte problematice, implicit intalniri karmice in planul dorintei de a avea o relatie cu cineva. Raporturile si relatiile dintre voi in calitate de parinti si copii indiferent de varsta acestora vor fi mai mult sau mai putin de dezamagire. Atitudinea comportamentala din partea lor catre voi va contine acele reprosuri care nu cad bine unui parinte. Faptul ca de acum si pana in Martie 2023 evolutia lor poate fi pe o panta descendenta pentru ca se pot confrunta cu probleme existentiale cum a r fi nemultumirle, divortul, pierderea unui imobil sau impartirea lui, aspecte pe care va trebui sa le tratati cu maturitate si nu din punctul de vedere al parintelui incapatanat care nu isi sutine cel putin moral copilul intr-o perioada de schimbari independente de vonita acestuia. Evenimentele se vor consuma in aceasta directie si la polul opus nu va fi o perioada favorabila speculatiilor indiferent de natura lor, mai mult daca vor viza banii, pierderile vor fi majore si falimentul inevitabil!

Scorpion si nativii cu ascendent in constelatia Scorpion!

Trairile interioare va determina sa nu fiti stapani pe propria vointa si atunci aspectele din jur se complica in raporturile si relatia cu membrii familiei. De aici vor veni majoritatea incercarilor de natura karmica, anumite aspecte ale trecutului aici si acum pe care trebuie sa le gestionati ca atare. Parintii se pot confrunta cu probleme existentiale indiferent de natura lor si va trebui sa le fiti aproape pe cat puteti dincolo de faptul ca vorbim de aspectele care vizeaza sanatatea lor, separarile sau alte ecuatii focusate in directia caminului sau al spectrului imobiliar. Toate tranzactiile imobiliare, finalizarea constructiei unei case sau achizitionarea ei se va face greoi si asta datorita neancrederii in calitatile morale ale celorlalti membrii sau apartinatori din interiorul familiei. Dispute pe care va trebui sa le descresteti in intesitate, consum interior si stari antagonice toate derivand din sectorul acesta de actiune si activitate. Trebuie sa va conservati mult mai bine resursele, imobilele, suprafetele de teren, padurile din posesia voastra sau lacurile si orice actiune in aceasta directie independent de vointa voastra trebuie sa o depasiti. Fie ca pierdeti o persoana draga, ca se intampla un incident pe care nu il puteti anticipa in interiorul imobilului sau pagubele care pot fi vizibile, nu trebuie decat sa va focusati intr-o forma de gandire pozitiva pentru a putea face fata evenimentelor pe care vreti nu vreti universul vi le va face cunoscute.

Nativii Sagatator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal.

Tot ce are legatura cu formele comunicarii indiferent care este ea, mediul on-line, telefonie, comunicarea fata in fata, parteneriatele, contractele, raporturile si relatiile cu beneficiarii de servicii sau furnizorii, actele, incrisurile si documentele importante. Semnatura in inscrisuri oficiale si tot ce are corespondent cu anumite forme contractuale importante vor trebui citite de doua ori inainte de a actiona pentru a putea evita erori care pot conduce la sanctiuni si pe care sa nu mai aveti cum sa le solutionati in contextul in care nu sunteti voi de vina! Raporturile si relatiile din partea fratilor, surorilor, cumnatilor si cumnatelor, implicit atitudinea din partea vecinilor vor avea directe nuantari karmice si in tot acest interval Decembrie 2020 – Martie 2023 sa vi se aduca in prezent erorile pe care in trecut puteati sa le fi facut. Este timpul sa le indreptati sau la polul opus sa platiti aici si acum gafele trecutului ca o lectie de maturitate care sa va aduca intr-un final la mai multa responsabilizare in acest sector de activitate. Sagetatorii vor trebui sa aiba in vedere forma accidentarilor de la cele din trafic, fie ca sunteti voi sau altcineva la volan, forma accidentarilor organice, aici se insumeaza complicatiile, infectiile sau problemele pe nepusa masa de sanatate care se pot declansa instant, cu toate acestea solutionabile. O perioada in care trebuie sa aveti in vedere orice forma de accidentare domestica si mai multa prudenta nu ar strica pentru ca de aici vin incercarile si lectiile planetei Saturn!

Capricorn si persoanele cu ascendentul in constelatia Capricorn.

Energia materiala, bunurile, operatiunile financiare vor fi principalele surse si sectoare in care va trebui sa dati dovada de intelepciune, maturitate, discernamant chiar si in conditiile in care situatiile din jurul vostru devin ca o povara greu de dus. Va trebui sa va implicati mai mult in dinamica si ecuatia focusarii in scopul echilibrului financiar material, pentru ca altfel o sa aveti de pierdut sau riscati sa fiti si voi deposedati de bunuri sau sume de bani. Speculatiile financiare nu va avantajeaza deloc si raporturile si relatiile cu prietenii, apropiatii pot genera conflicte care au legatura tot cu segmentul bunurilor si finantelor. Perioada de 2 ani si 3 luni care incepe sa se configureze la orizontul vostru din planul existential aici si acum pot aduce in prezent si anumite chestiuni nesolutionate din trecut, astfel incat nu este de mirare daca o sanctiune sau o fapta comisa in trecutul indepartat mai mult sau mai putin vin si va declanseaza emotiile in planul financiar, consumul si faptul ca nu stiti sa solutionati sau cum sa iesiti din impas. Perioada in care puteti fi cu usurinta deposedati de bunuri daca nu ati adoptat o maniera corecta pana in acest moment sau faptul ca va poate fi sparta locuinta, confiscat un bun de valoare pentru o plata karmica sau sa fiti inselati de persoanele cele mai apropiate la care nu va asteptati! Va trebui sa aveti in vedere gestionarea activitatilor cu bancile, recuperarea sumelor restante si nu va avantajeaza imprumuturile in aceasta perioada pentru ca vor fi blocate!

Varsator si persoanele cu ascendentul in constelatia Varsator.

Crizele la nivel de proprie identitate un sinonim ar fi temerile, nelinistile, starile de apatie si de anxietate, blocajele independet de natura voastra, faptul ca urmeaza o perioada in care nu gasiti solutii ar trebui sa va determine sa ganditi mai in profunzime ca a venit timpul sa reconfigurati ceva in propria personalitate. Indiferent de varsta majoritatea nativilor si persoanelor cu semnul ascendent in Varsator vor fi afectate in intervalul imediat urmator Decembrie 2020 – Martie 2023. Mai mult ca niciodata dupa o etapa in care ati fost loviti din toate partile, aparitia blocajului circumstantional, indiferent de evenimente poate sa sa aduca plafonarea si atunci lectia de maturitate consta in constientizarea resurselor pe care le aveti din punct de vedere psiho-emotional sa faceti fata evenimentelor care se vor asterne la orizont. Pot sa fie afectate toate sectoarele de activitate insa deblocarea in cazul vostru vine prin orginalitatea care va trebui sa fie cheia tuturor solutiilor si daca va ganditi ca ceva din exterior va va ajuta la un moment dat… ei bine atunci va inselati si va transformati in victima sigur. E ca si cum ce a fost a fost, vremurile bune au trecut si acum in nonconformismul vostru trebuie sa va dati interesul mai mult pentru a face fata situatiilor in caz contrar plafonarea va interpune in anumite actiuni si etape din toti acesti 2 ani si 3 luni in care din pacate riscati sa va autodistrugeti!

Nativii cu ascendentul in Pesti si persoanele nascute in constelatia Pesti.

Planul sanatatii si faptul ca dezechilibrele si situatia actuala va ingreuneaza situatia la acest capitol nu este deloc intamplatoare. Urmeaza o perioada in care din punct de vedere organic trebuie sa aveti in vedere toate excesele chiar si in contextul in care o problema de snatate se va solutiona printr-o interventie chirurgicala care nu mai poate fi amanata nu trebuie sa va dezarmeze emotional! In al doilea rand trebuie sa aveti in vedere echilibrul si sanatate metala cu tot ceea ce inseamna ea. Incepand de la dezechilibrile psihiho-emotionale si pana la apatia care poate sa se transforme in perioade si stari depresive independent de vointa voastra! Aici se va vedea rolul gandirii pozitive si a unui psihic puternic! Anumite actiuni din trecut vin aici si acum insa nu cu acele elemenete placute la care probabil multi nativi pesti vor spune: “Ei daca le-am trecut pana acum si mi-am folosit atuurile va merge si de acum!” pentru ca nu va fi deloc asa. Trebuie sa fiti atenti si la oamenii din jurul vostru pentru ca majoritatea luptelor, conflictelor care pana acum le-ati castigat nu vor fi fairplay si deveniti usor pierdanti in contextul in care considerati ca reusiti. Nu doresc sa va dezarmez insa, situatiile in context se schimba si din vanator puteti deveni victima cu siguranta daca incercati sa continuati asa ca si sistem de gandire ceea ce va poate duce cu usurinta dintr-o traire afectivo-emotionala in alata epuizandu-va spectrul nu numai neuronal dar si al epuizarii fizice – organice – si ar fi pacat. Din acest moment si pana in primavara anului 2023 va trebui sa dati dovada de rabdare si sa considerati ca incapatanarea voastra nu va duce decat intr-o directie gresita in care aspectele si tendinta evadarii din planul realitatii intr-o lume iluzorie sa va faca pierdanti. – J.B.

One thought on “Tranzitul lui Saturn. Principalele efecte in semnele zodiacale de acum si pana in Martie 2023

  • 17 December 2020 at 3:36 pm
    Permalink

    Mulțumesc pentru previziuni cu multă recunoștință JB. Multă sănătate și numai bine

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *