Starea artistei Tamara Buciuceanu Botez – abordare astrologica

Dupa o perioada de reechilibrare datorita interventiei medicilor, care va urma cu siguranta si o putem defini ca stabilizare, marea artista a teatrului romanesc, Tamara Buciuceanu Botez se va pregati sa urce pe scena si in jocul Luminii dincolo de noi!
Echipa medicala de la Spitalul Elias va fi prezenta “trup si suflet”, cadrele medicale vor face tot ce le va sta in putiinta! insa cu toate acestea, Destinul artistei indica ca nu va mai fi nimic de facut!
Dincolo de varsta inaintata – pentru ca asa vor motiva unii “era si normal sa plece” – pronosticul meu ca specialist este rezervat, mai mult, traversam o etapa si perioada post luna Septembrie care a fost luna mortii, o perioada din punct de vedere astrologic care ii va aduce din pacate, ultimul rol pe scena a vietii, evenimnet care va avea loc in urmatoarele 48 de ore!
Nu intamplator, luna Octombrie a debutat cu un val de accidentari vizibile pe soselele Romaniei, accidentarile organice si cele suicidale care tot la categoria accidente le putem incadra, faptul ca in ultimele 2 zile au fost sesizate in tara, confirma ecuatia lunii Octombrie a.c. In scurt timp o sa puteti citi ce noutati din planul social, economic, politic vor avea intaietate!
Tamara Buciuceanu Botez, conform Wikipedia s-a nascut la 10 August 1929, Bender Moldova – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *