Saptamana 9 – 15 Noiembrie 2020

Practic intervalul saptamanii 9 – 15 Noiembrie 2020 va fi unul in care deciziile se vor lua din prima zi si pana in ultima zi a saptamanii de catre structurile si autoritatile din tara. Starea de spirit va fi una atipica si multe persoane indiferent de semnul zodiacal sub care s-au nascut sau pe care le reprezinta si dincolo de ascendent vor fi afectati. Starile atat cele psihoemotionale, de rau ca tulburari organice si aspecte care vor aduce problematici in interiorul imobilelor, familiilor, nu intamplator se observa si nemultumirea din partea producatorilor datorita inchiderii pietelor.
Cateva miscari seismice medii atat in tara noastra cat si in exteriorul granitelor unde va fi un seism mai mare care se va resimti si va produce pagube materiale, dincolo de granitele Romaniei.
Se intrevad si o serie de solutii in planul activitatii structurilor administrative, fenomenul de crestere si rata imbolnarivirilor indiferent de afectiuni. Raporturile si relatiile dintre oameni care vor fi grefate pe animozitati, suparari, certuri si scandaluri. Comunicarea sub o forma a agresivitatii care vrem nu vrem va trebui sa o estompam!
Nu intamplator in 15 Noiembrie 2020 are loc fenomenul de luna noua care va amplifica incepand de astazi si pana in ziua de 22 Noiembrie 2020 cand evenimentele vor lua o alta intorsatura.
Evident ca luna noua din Scorpion aduce o constientizare care are conotatie cu spectrul spiritualitatii. Pentru nativii evoluati vor asista la schimbari independent de vointa lor intr-o directie constructiva si de pozitivitate! Energia va fi in crestere si pozitivitate, creativitate, forma anticiparii crescute a evenimentelor din jurul nostru. Aspectul introspectiilor conduce catre realizare si nu intamplator in avantaj vor fi nativii Scorpion si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal.
Un interval in care femomenul mortii pe soselele din Romania va fi vizibil in contextul unor tragedii, riscul accidentarilor in masa, adica peste 10 morti in urma unui eveniment indiferent de conotatia lui. Si chiar daca unii dintre noi pleaca din dimensiunea aceasta, sunt legile universului. Comunicarea, incidentele, accidentarile din planul domestic si afectiunile. Trairile care ne vor aduce si produce acea stare de stress, griji, incordare, evadarea din realitate in cele din urma. Adica se poate intampla orice si nimic nu va mai trebui sa ne mire.
Aspectul cel mai important va avea directa legatura cu specturl energiei materiale, finante, bani, bunuri si alte aspecte care ne vor mai bloca independent de vonita noastra!
In cele din urma chiar daca efectele se vor resimtit vizibil, indicat este sa constientizam de ce formele de manifestare in jurul nostru si mai mult, care poate fi ecuatia de echilibru! Scorpionul fiind un semn al spiritualitatii cand se reflecta in vultur ca si nivel de evolutie acei nativi vor fi protejati. Cei care rezoneaza conform semnului zodiacal scorpionul in sine si cei care sunt serpi universul le va aduce suprize la care nivelul lor de evolutie nu le va permite sa se reformeze in sensul constructivitatii! – J.B.

One thought on “Saptamana 9 – 15 Noiembrie 2020

  • 11 November 2020 at 8:57 pm
    Permalink

    Mulțumesc JB pt informații și atenționări. Sănătate și o săptămană cu mult spor ❤💥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *