Saptamana 23 – 29 Noiembrie 2020. Principalele efecte ale Eclipsei de Luna

Nu intamplator incidenta ecuatiei astrologice pentru intervalul 22 Noiembrie – 8 Decembrie este marcat de doua fenomene majore. Primul, Eclipsa de Luna din 30 Noiembrie 2020 si nu in ultimul rand un al doilea, fenomenul de luna plina in constelatia Gemeni care se va face resimtit prin cresterea unei tensiuni in aspectele comunicarii, adevarate tragedii in trafic, forma accidentarilor in masa despre care am punctat din 28 Octombrie a.c. facand mentiunea spre principalele directii si evenimente din tara noastra pentru intreaga luna Noiembrie 2020.

Un interval dificil in care majoritatea evenimentelor vor avea incidenta cu forma de manifestare a mortii din jurul nostru! Evident, asta nu inseamna ca ne va afecta pe toti sau ca ar trebui sa ne ingrijoram. Daca in tragedia de la spitalul Piatra-Neamt efectele din punct de vedere astrologic au adus in prim plan o karma colectiva, unde principalul aspect dincolo de planeta Marte a fost fenomenul de luna noua care se focusase in directia spectrului medical pentru ca tragedia se putea intampla in orice loc din tara independent de vointa autoritatilor care aveau sa fie depasite situational. Poate suna cinic, insa in cele din urma nu omul dispune pentru ca el poate descreste din intensitate anumite efecte pe care universul, providenta, divinitatea ni le aduce ca forma de manifestare aici si acum pentru a invata cate ceva.

foto: John EST Tv

Faptul ca unele evenimente vor fi blocate independent de vointa noastra a oamenilor pentru intervalul 23 – 29 Noiembrie a.c. nu inseamna ca nu ne putem eschiva din calea unor efecte mai putin benefice. O perioada in care universul dicteaza si omul in cele din urma, indiferent de pozitia lui doar se conformeaza. Dincolo de tragediile din trafic, forma accidentarilor de la cele de munca, domestice sau organice cum sunt principalele dezechilibre organice, necesitatea unor interventii chirurgicale depind foarte mult si de forma comunicarii, modul cum se pune o anumita problema in viata de zi cu si si cel mai important in raporturile si relatiile socio-umane. Exploziile, utilizarea armelor de foc si o rata crescuta cu impact al fenomenului de autodistrugere, riscul suicidar in randul oamenilor datorita energiei condensata si efectele eclipsei dincolo de insmonii, noptile albe care vor urma. Implicarea numelor sonore in scandaluri, accidente sau efectiv forme vizibile in jurul nostru.

Nu in ultimul rand aceste forme de manifestare sunt dictate in mare masura tot de Uranus care aduce imprevizibilitatea, controlul greu asupra unor evenimente care efectiv pot lua prin suprindere si provoca blocaje atat la nivel national dar si blocaje la nivel individual. Dupa evenimentele din luna Aprilie 2020, iata ca se repeta la o scala mult mai ridicata aceasta forma de manifestare si nu intamplator cu efectele unei Eclipse de Luna in constelatia Gemeni care pe unii ne vor avantaja iar persoanele neevoluate vor trebui sa nuanteze acea demnitate “spirituala”.

foto: Antena 3

O etapa in care va trebui sa ne indreptam atentia la nivel individual, sa evitam conflictele cu ceilalti membri ai familiei, rude sau vecini pentru ca forma accidentarilor poate veni cu usurinta din acest sector de manifestare in care si aspectele care vizeaza imobilele, casele, sectorul imobiliar in sine va fi intr-o criza la nivel de manifestare. Vom mai asista la evenimente in care gesturile, reactiile si pornirile din societate ne pot afecta emotional si vrem se recunoastem sau nu in fata evenimentelor majore de regula suntem nepregatiti. pentru ca oricine ar fi in locul nostru sau o alta natiune, trebuie sa cunoastem ca ecuatia universala nu tine cont de aceste aspecte.

O perioada si un interval 22 Noiembrie – 8 Decembrie a.c. in care latura emotionala isi va pune amprenta asupra evolutiei noastre si va trebui sa luam lucrurile ca atare si sa invatam in cele din urma cate ceva. Pentru ca dincolo de simbolistica semnului zodiacal al fiecaruia sau semnul ascendent nu suntem decat un tot, rezultanta unei forte focusate de configuratiile astrologice la un moment dat.

In planul financiar va trebui sa avem in vedere echilibrul, dinamica si faptul ca orice aspect negandit de doua ori inainte de a actiona ne poate aduce pierderi sau pagube materiale in interiorul casei, faptul ca se poate strica centrala termica, masina de saplat sau aragazul de aici si restul complicatiilor va trebui sa le luam in calcul si sa ne mobilizam mult mai bine atentia si aspura bunurilor, nu numai in ceea ce privesc operatiile financiare!

foto: Realitatea. net

Planul sanatatii va cunoaste o vulnerabilitate in mod deosebit in saptamana aceasta 22 – 29 Noiembrie a.c. dar si imediat dupa ziua de 30 Noiembrie si pana spre finalul zilei de 8 Decembrie a.c. Principalele afectiuni din punct de vedere astrologic vor fi in zona gatului, tiroida, aspectele care tin de consumul psiho-emotional pe fond neurovegetativ, riscul catre durerile reumatice, fenomenul inflamatoriu care va fi crescut in organism, racelile si infectiile nu sunt decat cateva aspecte care ne pot incorseta in activitatile zilnice sau rutinate in functie de obiectul fiecaru nativ de activitate sau actiune.

Forma de blocaj nu intamplator isi va mai pune amprenta asupra intregului sistem medical care va trebui sa se alinieze la o linie de siguranta, preventie mult mai sporita din toate punctele de vedere. Cu toate acestea aspectele au mai descrescut in intensitate ca forma de manifestare si acesta l-as denumi un aspect de constructivitate.

Operioada in care va trebui sa avem in vedere ca trebuie sa ne focusam si va trebui sa ne mobilizam mult mai atent in evolutia noastra de zi cu zi. Sa avem in vedere mediul si anturajele pe care le frecventam. Situatia din planul profesional si aspectele de negativitate care trebuiesc eliminate din acest sector de activitate in plan astrologic. Dincolo de incidentele si accidentele de munca aici fac mentiunea ca cei mai afectati pot fi comerciantii, mall-urile unde pot fi unele incidente, conducatorii auto si toata infrastructura transportatorilor, jurnalistii si lucratorii din mass-media, oamenii de afaceri si managerii. Va fi un interval in care dincolo de insmonii caderile si fluctuatiile din spectrul echilibrului financiar se dau cu usurinta vorba romanului: “peste cap”! – J.B.

 

2 thoughts on “Saptamana 23 – 29 Noiembrie 2020. Principalele efecte ale Eclipsei de Luna

 • 23 November 2020 at 1:20 pm
  Permalink

  Mulțumim pentru previziuni JB. O săptămînă liniștită și cu sănătate ❤💥

  Reply
 • 24 November 2020 at 12:29 am
  Permalink

  Multumim frumos pentru ce faci!
  Sanatate multa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *