Sa avem o toamna cum ne-o meritam! Pentru ca da, “toamna se numara bobocii…”

Si cum ca de fiecare data “toamna se numara bobocii” se pare ca dupa toate configuratiile care erau vizibile de ceva ani incoace, 2020 a insemnat pentru unii mult, pentru altii mai putin, insa si intr-un context si celalalt lumea a trecut printr-un inceput care a adus schimbarea in plan psihoemotional. Nu intamplator tranzitul Lunii Negre in Berbec care s-a evidentiat clar din 20 Decembrie 2019, apogeul fiind bineanteles in ziua de 26 Ianuarie 2020 atunci de cand au inceput majoritatea evenimentelor in lume sa se duca intr-o directie neasteptata de multi. O latura a agresivitatii subtile, pentru dominare, suprematie si vointa multor natiuni insa de data asta providenta a dispus si oamenii nu au invatat nimic.

sursa: cosmo

Mai avem ceva timp si acest ciclu de tranzite se incheie la jumatatea lunii Septembrie 2020, cu toate astea nu inseamna ca am terminat. Mi-as permite sa spun ca a fost doar inceputul unei povesti pe care omenirea nu avea sa o creada si cum psihicului uman ii trebuie minim 6 luni de adaptabilitate la noile cerinte ale configuratiilor din ecuatia astrologica, evenimentele fiind brutale, pentru ca impusurile si simbolistica Berbecului “ne ia in coarne” cand ne asteptam mai putin. Subtilitatea era si ea evidenta, mai mult as remomora evenimentele din 1940 cand efectele au fost vizibile si atunci!

Evident ca orice incercare de recalibrare avea sa fie dificila de la inceputul anului 2020 si Marte guvernatorul acetei constelatii a determinat principalele evenimente majore de pe mapamond. O lectie pe care trebuia sa o invatam chiar daca avea sa fie dureroasa si nu intamplator problemele si cauzistica dereglarii sistemului neuronal, afectiunile din partea superioara cap, creier, sistem nervos central, problemele oculare, presiunea si tensiunea arteriala, febra si afectiunile sangelui erau doar cateva repere din complexitatea formei de manifestare cotidiene.

foto: Dailly Express

Evident ca aspectele nu se incheie aici si va trebui sa ne gandim daca am invatat ceva din toate aceste impulsuri unele de agresivitate si consider ca a fost vizibila indiferent de circumstante si evident independent de vointa noastra. Pentru ca, oricat am fi fost noi de evoluati ca entitati din aceasta dimensiune, undeva ceva acolo de sus avea sa ne de-a peste cap ecuatia destinelor si a vietii. Nu intamplator multi s-au ridicat ca si cum nu vroiau sa auda si sa vada vacarmul unei omeniri in deriva de multi ani si care nu a invatat mai nimic cat au avut libertatea de miscare. Eroare sau nu, efectele ca de fiecare data ireversibile vor continua sa ii suprinda pe cei nepregatiti.

Si cum “tomana se numara bobocii” va trebui sa ne reevaluam, sa ne ascultam intuitia si sa vedem in urma bilantului cum vom continua de aici, din acest punct! Ca multi vor vedea sau nu, vremurile se vor mai inaspri iar acesta nu a fost decat inceputul. Forma de manifestare de la inceputul anului 2020 pana in acest moment. Si cred ca cel mai important aspect care va urma din toamna acestui an pana in vara anului 2021 va fi exact ca in istorioara din Noul Testament in care atunci cand omului ii este dat un talant, de cele mai multe ori il ingroapa ca avutia, banii sau averile neanvatand nimic. Deschiderea catre o noua etapa spirituala o va constientiza fiecare intr-un ritm mai mult sau mai putin alert in care principala lectie pe care o vom avea fiecare de invatat, va consta in raporturile si relatiile cu energia materiala… Banii, posesiunile, proprietatile, puterea, bunurile, mosiile, pentru ca nu intamplator providenta in cele din urma, Universul vor decide. In locul cel mai sarac va inflori o sansa si in locurile cele mai bogate va inflori un Soare Apus. Lectii de la Univers pentru oameni unde a tergiversa nu isi mai are rostul pentru ca asta s-a intamplat pana acum.

foto: A1.ro

O lectie ca multe altele de-a lungul istoriei si pentru asta, mult mai important va fi sa ne numaram calitatile, personalitatile, intentiile, dorinta de a ramane corecti sau de ce nu? Sa pierdem totul intr-o clipa ca energie materiala. O toamna a suprizelor vizibile in care cei care vor zambi la final desi nu le va mai veni sa rada, vor fi cei “binecuvantati”. Momentul in care universul ne va intreba pe toti: “Ce ai facut bun pentru omul de langa tine si cum ai ajutat?!…” Cu bune si cu rele si nu uitati! Sa avem o toamna asa cum ne-o meritam! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *