Puterea mentalului si fenomenul de Luna Noua in contelatia Fecioara

Constelatia Fecioara si locul unde astazi se consuma fenomenul de luna noua evidentiaza concret acele aspecte care aduc profunzimea in cotidian. O latura usor perfectionista dar care ne va ghida pe fiecare in parte spre tot ceea ce inseamna un nou inceput in urmatoarea perioada de 29 zile cat timp dureaza in care se va manifesta gandul, dorinta, planul si ideile noastre. O zi favorabila imediat dupa ora pranzului care ne indeamna pe fiecare dintre noi la autoanaliza, reconfigurarea in traseul existential si nu in ultimul rand de a ne estima corect capacitatea de a actiona. Nu intamplator actiunile din trecutul apropiat vor fi rememorate si aduse in prezent, intensitatea fiind in functie de fiecare persoana si modul ei de a percepe aspectele din jur dar si de gradul evolutiei la care se afla in acest moment.

Favorizeaza scriitorii, oratorii, comunicarea si profunzimea ei. Reglementeaza actiunile comerciale, oamenii de afaceri si tot ceea ce poate insemna succesul daca ne focusam energia catre proiectele noastre viabile si realiste pentru ca energia mentala astazi, ea este ajutata de Luna care se afla conjuncta cu Soarele!

O etapa a transformarii in adevaratul sens al cuvantului chiar daca ne face mai egoisti, toate aceste forme doar spre evolutia si binele nostru al fiecaruia. Latura spiritualitatii si nu numai succesul oamenilor de afaceri si al diplomatilor, politicienii isi pot evalua activitatile din ultimile zile si sa mearga intr-o noua directie la care nici ei nu se gandesc la momentul prezent.

O zi a vindecarilor cu noi insine! Constientizarea ca dincolo de cine suntem, pozitia sociala si rolul fiecaruia intr-o societate, parerile conteaza cand ele pot fi exprimate si nu atitudinea de retinere fata de noi insine, astfel incat pentru majoritatea dintre noi “visele pot deveni realitate”. O etapa de vindecare si curatenie a raporturilor si relatiilor socio-umane care vor conta in viitorul apropiat si un mod de manifestare desi atipic dar care prin dinamica lui ne va focusa catre cele mai pragmatice si nobile initiative. Nu in ultimul rand medicii sunt avantajati si oamenii care prin energia lor vindeca indiferent de pozitia acestora. Pentru ca nu trebuie sa fii neaparat medic pentru a vindeca omul de langa tine cu o cuvant bun sau o experienta rememorata si care sa ridice moralul semenilor decazuti!

Energia se manifesta atat de vizibil incat in urmatoarele 29 de zile avem vointa care ne va sta la dispozitie si forma de incapatanare care duce catre constructivitate! O perioada importanta de transformare a vechilor obiceiuri si vicii. Nu in ultimul rand alchimia mentala care poate transforma si asta pentru ca totul s-a “nascut din cuvant la inceputuri” pentru ca fiecare suntem energii! Astfel vibratiile si forta gandirii pozitive va invinge la polul opus topindu-se emotiile negative cum sunt invidia, ura, agresivitatea indiferent de formele ei si toate aceste calitati ale zilei de astazi se contopesc in ideile marete.

O etapa mai putin avantajoasa pentru oamenii mai putini evoluati pentru ca ei in loc sa construiasca, pot distruge in jur sau se pot autodistruge, ego-ul fiind componenta care va dispune acest aspect important pentru perioada imediat urmatoare de aproximativ 30 zile.

Berbecii vor avea atentia indreptata catre spectrul profesional si tot ceea ce inseamna sanatate. Incepand de astazi, perioada urmatoare prin gandirea pozitiva se pot vindeca! Apar noile directii in planul profesional!

Nativul Taur isi poate focusa mentalul spre tot ceea ce inseamna creatie, compozitie, reconfigurarea stilului de viata si principalul aspect dominant iubirea! Interesul fata de copii va fi mult mai crescut si grijile dispar.

Pentru Gemeni, forta mentala ii vor ajuta sa se regaseasca in planul imobiliar, raporturile si relatia cu membrii familiei si schimbarile de aici vor veni. Faptul ca doriti sa va mutati intr-o alta locatie este benefic.

Nici nativii Rac nu se lasa mai prejos si sunt avantajati in sfera comunicarii, discursurile, deplasarile si tot ceea ce inseamna un contract important care poate fi semnat cu acordul celeilalte parti. Examenele sunt importante si nu renuntati la ele consumati de emotii.

Dincolo de orgoliile lor nativii din constelatia Leu isi pot folosi forta mentala pentru a dirija energia materiala, tot ceea ce are legatura cu finantele, bunurile materiale, afaceriile se pot gestiona in urmatoarea perioada de 29 zile!

Fecioarele vor avea o crestere de popularitate indiferent de pozitia sociala si orice proiect demarat astazi sau actiune inceputa le va aduce faima datorita puterii de convingere in raporturile si relatiile sociale.

Pentru nativii Balanta aspectele sunt fundamentate pe solutionare unor probleme de sanatate, mai mult decat atat, urmeaza o perioada de protectie in contextul in care cineva ar dori sa va atace subtil! Concentrarea intr-o singura directie va aduce reusita.

Scorpionii au priza la public si orce actiune manifestata in contextul unei intruniri le va creste popularitatea. Ei au la dispozitie 29 de zile in care mentalul lor pot duce la realizarea proiectelor care vizeaza relatiile cu ceilalti oameni.

O perioada benefica petru nativul Sagetator si orice proiect, strategie, mentalul folosit in planul profesional dincolo de popularitate le va aduce un castig de imagine si reconsolidarea statutului profesional cu ajutorul celorlalti!

Pentru Capricorni raporturile si relatiile cu autoritatile pot aduce solutionari. Orice examen important aveti de sustinut ganditi-va ca si cum l-ati luat, pentru ca providenta va sustine. Reanodarea raporturilor cu spiritualitatea va face sa treceti peste obstacole!

   Varsatorii se bucura de un mental optimist in planul achizitiilor, investitiilor si reconfigurarii valorilor cotidiene. Mentalul va ajuta sa va regasiti resursele materiale chiar si cand ele lipsesc! Orice forma de investietie este in favoarea voastra!

 Pesti o perioada favorizata in planul asocierilor indiferent de nuanta lor. In plan sentimental aspectele se reconsolideaza. Schimbarea locului de munca nu reprezinta o prioritate insa puteti sa fiti coptati de catre un alt angajator! – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *