Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Septembrie 2020

Luna Septembrie a.c. va fi ultimul interval ca forma de manifestare a tot ceea ce a insemnat anul astrologic 2020 pentru tara noastra. Evident startul a inceput din Octombrie 2019 si a culminat cu motiunea de cenzura. Un interval total atipc, instabil, sub formele de manifestare ale planetei uranus care se va finaliza in curand din toate punctele de vedere pentru ca nu intamplator asa cum se incheie ecuatia astrologica, ea a debutat din Octombrie 2019 cu oscilatiile, caderea si revenirea, schimbarile, instabilitatea si caderea Guvernului Romaniei. Se pare ca acum, in acelasi trend pentru ca nu se schimba formele de manifestare din plan astrologic, dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus cum ca elementul uranian va fi responsabil chiar daca de cele mai multe ori in timp a “taiat in carne vie” prin actiunile si forma lui de reactie. Asta evident daca tinem cont – pentru sceptici din ce vizeaza ecuatia fundamentala a calcului astrologic – se finalizeaza in toata splendoarea lui la aceiasi parametri.

Motiunea din 31 August a.c. nu este deloc intamplatoare si evident mai prost moment ca forma de manifestare nici nu putea fi ales, pentru ca va fi dincolo de vointa unora imposibila de realizat. Un eveniment de similaritate consumandu-se in 2006 momentul suspendarii presedintelui Basescu. Evident ca fenomenul s-a manifestat pe parcursul unui intreg an astrologic si efectele au fost vizibile ulterior. Din start modul de manifestare fusese ales gresit si calculele unora au fost eronate pentru ca dupa suspendarea acestuia destinul si ecuatia Romaniei, configuratiile ne-au demonstrat in cele din urma ca acest lucru nu a fost posibil. Ei bine, daca aducem in discutie politica din tara noastra si ca multe aspecte au fost identice cu zicala “socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ” ramane sa vedem finalul de an astrologic cat de inspiratii au fost unii? Sau cat de bine parametri astrologici mai functioneaza in timpurile noastre!

foto: Realitatea.net

Inceputul lunii Septembrie si previziunile acestei luni debuteaza intr-o forma de agresivitate chiar de la inceputul acestui week end in care fenomenul de luna plina din constelatia Pesti aduce un surplus in planul confirmarilor. Cu toate ca planul mental este bine aspectat, latura actiunilor se pozitioneaza in directia opusa, adica se pot spune multe dar nu se face mai nimic. Vom asista la o rata crescuta a mortalitatii incepand de astazi Vineri 28 August, la o intesificare a formelor de accidentare in masa care au conotatie cu latura organicului, de aici si numarul de cazuistici ale “gripei”, accidentarile de munca, tragediile din trafic care vor reveni in actualitate si impactul va fi vizibil din acest week end ca forma de manifestare si nu numai, decompensandu-se usor dupa 15 Septembrie a.c. Ne dorim sau nu? Independent de vointa noastra va trebui sa tinem cont de toate aceste aspecte.

Faptul ca si spectrul comunicarii va fi bruiat dincolo de vointa noastra, va trebui sa ne faca mult mai atenti la afirmatii, comunicare, scris, interferente fie ca sunt in mediul on-line sau sub alte forme! Pentru ca dificultatea consta in modul de exprimare al fiecaruia si aspectele de agresivitate sunt in plenitudinea lor ca manifestare. Vrem nu vrem? Tot ceea ce s-a derulat ca evenimente si situatii scapate de sub control, conflictele dintre calnurile de interlopi, nuantele de agresivitate din strada, numarul ridicat de explozii, incidente, folosirea armelor de foc si violentele dincolo de natura lor au fost si vor mai fi expresia ca forma vizibila de manifestare insa la o scala destul de redusa pentru ca latura conflictuala pentru prima parte a lunii Septembrie 2020 se va transpune in spectrul emotionalului, psihicului, tendinta evadarilor din realitate, consum de stupefiante, actiunile din acest sector. Alcoolul sau alte substante psihotrope vor sta la baza tragediilor interfamiliale din planul scio-uman dar si la rata crescuta a suicidului pe intreg parcursul lunii Septembrie 2020. Ne dorim sau nu? Pozitionarea ecuatiei astrologice vor face vizibile acele nemultumiri din randul agricultorilor, minerilor unde putem asista la o accidentare in masa prin forma exploziei dintr-o mina din subteran ca si accident de munca si nu numai pentru ca sectorul energetic poate fi unul al formelor de avarii care sa evidentieze nemultumirea din plan social.

foto: ErupaFM

Posta Romana si transformarile vizibile din acest sector de activitate! Setul nou de masuri care vor fi impuse in acest domeniu de activitate si nu in utimul rand dificultatile sau neregulile din acest sistem vor fi un alt aspect al confirmarilor de moment. Si daca in prima parte a lunii Septembrie vor alterna blocajele financiare indiferent de nuanta lor, o serie de blocaje de altfel vizibile si in randul societatii si planului de evolutie pot exista si solutii pe ultima suta de metri dar mult mai vizibile catre finalul lunii! Discrepante, caderea burselor in planul international sau crizele care vor fi vizibile categoric ca vor influenta si tara noastra. Cel mai important aspect se va resimti din a doua parte a lunii si nu intamplator in viitorul apropiat consecintele vor fi vizibile, nu numai cele din mass media sau propagarea stirilor dar si in formele de venit ale oamenilor. Doar cateva aspecte de vulnerabilitate care vor deschide o noua ecuatie astrologica fundamentata matematic pentru principalele evenimente ale anului 2021! Si nu in ultimul rand, efectele vizibile din a doua parte a  lunii Octombrie cand oficial acesta isi va lua startul.

Cu toate acestea in luna Septembrie a.c. vom asista si la cateva aspecte vizibile care vor avea conotatie cu planul si raporturile din planul relatiilor diplomatice internationale si aici sustinerea, solutionarea, parteneriatele aduc acea nuanta de echilibru spre deosebire de luna August cand s-au vazut cu claritate evenimentele din acest sector de activitate. O mai buna coordonare, sprijin in solutionarea unor aspecte care tin atat de planul justitiei si schimbarile benefice din acest sector de activitate prin retinerile si arestarile persoanelor care au conotatie cu strainatatea si care pot fi repatriate in conditii speciale cu suportul autoritatilor din afara tarii si implicarea acestora efectiva pentru solutionarea unor cazuistici se pare ingreunate din Romania.

Faptul ca vor mai descreste in intensitate amenintarile de la granitele Romaniei, indiferent de formele ei si solutionarea unor aspecte din institutiile politiei de frontiera, vamile, si punctele la nivel de trecere care evident pot avea si un impact in spectrul economicului bun si o semideschidere mult mai bine aspectat chiar din prisma calatoriilor din aceasta perioada si pana in cea de-a doua parte a lunii octombrie nu poate contribui decat la o etapa de reglare la acest capitol.

foto: EVZ.ro

In planul modului de manifestare a fenomenelor meteo, aici aspectele vor avea in continuare aceleasi turbulente ale extremelor si evident alternanta perioadelor de frig, la polul opus canicula si conditiile meteo de furtuni insotite de vant si grindina care evident vor contribui la o forma de manifestare iregulata si care pot produce pagube materiale din prima parte a lunii Septembrie 2020 ca mod de propagare in zone atipice din tara. Daca ma gandesc la seisme? Conform calculelor o luna in care nu intamplator din ultima saptamana a lunii August acestea s-au amplificat si vor fi in cascada in primele doua saptamani din Septembrie. Magnitudinea cea mai insemnata care poate fi resimtita nu va trece ca forma de manifestare peste un eventual cutremur resimtit de 5,7 cel mult ceea ce inseamna ca in celelalte tari putem asista la adevarate tragedii cum este Italia, Grecia si Turcia unde da forma de propagare va fi alaturi de un cutremur in Rusia vizibile ca si magnitudine ceea ce ar trebui sa ne dea de gandit aceasta forma de propagare dincolo de granitele noastre.

Arta, estetica, sistemul turismului, actiunile de relaxare si distractia in sine; locurile care aduc elementele de “have fun” nu intamplator sunt relansate de la 1 Septembrie a.c. pentru ca ecuatia astrologica avea sa puna in evidenta acest set decizional, categoric independent de vointa politicienilor sau factorii decizionali de interventie. Element care aduce o reechilibrare desi nesemnificativa dar vizibila in acelasi timp din punct de vedere a tot ceea ce inseamna castig.

In plan medical cea de-a doua parte a lunii Septembrie 2020 va conferi un echilibru vizibil in randul formelor de manifestare al afectiunilor indiferent de natura acestora. O etapa mult mai dinamizata, insa asa cum am scris in randurile de mai sus nu din prima parte a lunii. As putea spune ca ar fi un respiro asa ca dinaintea furtunii care va veni din a doua jumatate a lunii Octombrie a.c. asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim precauti in continuare referitor la regulile impuse de autoritati.

foto: Bursa.ro

In concluzie luna Septembrie 2020, nu intamplator ultima luna din anul astrologic 2019 – 2020, ne va pune fata in fata atat cu extremele dar si ultimele moduri de manifestare despre tot ceea ce a insemnat epuizarea in planul psihoemotional. Nu intamplator, Uranus si-a pus amprenta asupra planului politicului pentru un an de zile si a conferit acea forma de instabilitate dar care independent de vointa si gesturilor politicienilor indiferent de apartenenta, coloratura sau simpatiile lor dupa o perioada de zbatere si este binevenit proverbul: “cand doi se bat al treilea castiga!” si aici Universul si configuratiile momentului vor fi castigatorii. Vrem nu vrem, ne dorim sau nu sa sfidam legile universului? Inca din cele mai vechi timpuri si istoria ne-a demonstrat-o, nu putem dicta orice am fi noi cand universul si destinele fiecaruia lucreaza!

Nu in ultimul rand si tot in spectrul comunicarii, stirile flase, modul de propagare al acestora pe retelele de socializare, consipratiile si informatiile false din acest week end ca forma de manifestare si pana la finalul primei parti din luna Septembrie 2020 vor fi normalitati. Confirmarile vor fi atacutirle cibernetice, problemele din sistemul energetic si amenitarile la nivel verbal dar care in prima parte de manifestare pot fi veridice. Mai mult incendiile, exploziile, focurile de arma conflictele si forma agresivitatii verbale nu numai la nivel de Romania, categoric vor fi vizibile dincolo de speculatiile si mistificarea din spatiul public pentru societatea din care facem parte!

foto: Impact.ro

Evident ca in randurile de mai sus sta fundament ecuatia astrologica si configuratiile momentului despre care vrem nu vrem, ne dorim sau nu? Ramane sa vedem daca ea se va confirma sau nu! In rest? Universul decide… J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *