Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Octombrie 2020

Luna Octombrie 2020 nu intamplator incepe cu fenomenul de luna plina focusata energetic in constelatia Berbec din 2 Octombrie 2020 si se incheie sub incidenta aceluiasi fenomen de luna plina focusat in constelatia Taur in 31 Octombrie 2020.

O etapa care evidentiaza latura schimbarilor atat in planul societatii, evenimentelor care vor avea continuitate in primele 14 zile de la debutul ei si nu intamplator rata crescuta a imbolnavirilor indiferent de cazuistica. Primul week end din Octombrie va fi unul pe care il vom resimti cu totii planand un grad de agresivitate la nivel declarativ, verbal, spectrul comunicarii. Sa nu uitam o intensificare a tragediilor din trafic, accidentarile organice fac referinta la afectiunile care se vor declansa in acest interval si perioada 1 – 12 Octombrie a.c. Dincolo de forma accidentarilor care pot fi atat in planul domestic dar si sectorul profesional, forma accidentarilor de munca.

Referitor la comunicare? Un plan al dezechilibrului care va trebui temperat si tot ceea ce inseamna acte, inscrisuri, documente importante, decizii guvernamentale si ordonante de urgenta mai mult sau mai putin sunt vizibile ca forma de manifestare astrologica prin ecuatia lunii Octombrie!

Evident ca si fenomenul mortii va fi in crestere prin rata deceselor indiferent de cauze si se va amplifica imediat dupa 12 Octombrie a.c. o zi importanta din luna 14 Octombrie 2020 cand tara noastra, Romania va pasi cu stangul intr-o noua ecuatie de an astrologic asa cum se intampla in fiecare an si care din 10 Octombrie 2019 la apogeu, nu intamplator a demarat si “coincidenta” principalul efect al planetei Uranus in casa a X-a a dus la schimbarea Guvernului si nu in ultimul rand bataliile din planul politicului aveau sa fie vizibile pe intreg parcursul anului 2020 pana la acest moment! Ei bine, imediat dupa 14 Octombrie 2020 acest aspect va cunoaste un punct de echilibru pentru aspectele se vor materializa in alte domenii si sfere de activitate insa despre toate acestea si anul 2021 intr-un material mai amplu, despre ceea ce va fi. Ce urmeaza si in ce directie Romania va evolua sau va involua.

Din acest punct de vedere inceputul lunii si primele doua saptamani vor fi marcate de un val crescut si forma de manifestare care ne aduce ca traire agitatia interioara, cresterea fenomenului inflamatoriu in organism, nu intamplator vremea rece si valul virozelor, afectiunile reumatologice care vor fi resimtite la persoanele care se cunoasc cu afectiunile din acest sector osos, articulatii, migrene si altele. Spectrul sanatatii si al echilibrului psihoemotional va oscila si aduce de la sine un mod temperamental care va trebui echilibrat!

Transformarile din structurile administrative si de stat, din sectorul bugetar, autoritatile unde se va intrezari un nou val al problemelor care aduc in prim plan efortul depus de sistemul de justitie si nu intamplator valul arestarilor, perchezitiilor si alte aspecte importante dictate de destinul Romaniei care va face curatenie independent de vointa multora.

foto: EVZ

Cu toate acestea va urma o noua etapa de evidentiere a evenimentelor deloc intamplatoare, care se vor intensifica din 14 Octombrie 2020 si care prin incarcatura lor nu descresc in intensitate aspectele si ecuatia astrologica, mai mult vin si o amplifica printr-un aspect de accidentare in masa, o noua etapa in care tragediile din trafic vor fi in crestere, mult mai amplificata, intr-un cuvant saptamana 26 Octombrie – 1 Noiembrie 2020 va fi una dintre cele mai interesante ca si forma de propagare, tinand cont si de amprenta lunii pline fenomen care va fi in plina forma de manifestare la data de 31 Octombrie 2020 si care se va manifesta pana la finalul saptamanii 7, 8 Noiembrie 2020. Efectiv aceasta perioada poate aduce latura incontrolabilatii, perioada in care efectul psihoemotional va fi in crestere accentuata in plan astrologic. Pentru ca da, asa debuteaza anul astrologic 2021 mult mai dificil decat intervalul anului 14 Octombrie 2019 – 13 Octombrie 2020.

Daca in prima parte a lunii Octombrie a.c. avem parte de o latura protectiva, partea a doua aduce o forma de manifestare specifica vremurilor si implicit se va cunoaste o deteriorare vizibila din a doua parte a lunii a tot ceea ce inseamna raporturile si relatiile internationale. Atat pentru persoanele aflate in afara granitelor Romaniei dar si o serie de aspecte de amenintare, sanctiuni, reprosuri la adresa oficialilor romani in gestionarea anumitor blocaje. Un aspecte este categoric conform ecuatiei astrologice de moment va fi in crestere rata mortalitatii independent de vointa autoritatilor, a populatiei si majoritatea actiunilor pot conduce spre o forma de anxietate crescuta fundamentata pe fenomenul mortii din jurul nostru fara sa ne afecteze pe toti! Desi vestile nu sunt atat de placute, trebuie sa recunoastem ca din punct de vedere astrologic situatia nu este atat de echilibrata si o serie din efecte au fost vizibile la inceputul anului 2020 in planul international, acolo unde o parte din natiunile continentului european si nu numai s-au confruntat cu probleme si aspecte grave.

foto: tion

Ultima saptamana din Octombrie si primele 7 zile din luna Noiembrie 2020, vor avea ca factor declansator efectul agresiv al lunii pline din constelatia Taur si sa ne reamintim doar cateva aspecte resimtibile in Romania seismul din 25 Septembrie urmat de cel din 28 Decembrie acelasi an 2016. Un alt eveniment important, nu intamplator 28 Octombrie 2018 un alt seism de 5,8 grade sunt doar cateva exemple care se pot repeta sub incidenta aceluiasi fenomen. Sa nu uitam anul 2017 cand in luna Septembrie elementul AER si-a manifestat forta la Timisoara producand pagube materiale si moartea unui om. O etapa de similaritate dar nepredictionala cand vine vorba de forma si magnitudine. Importanti sunt doar timpii de exercitare si nu stiu de ce fenomenul calculat matematic din punct de vedere statistic se poate repeta! Nu intamplator, pentru ca princialele evenimente, miscari telurice si alte aspecte care au dus in aceasta directie au avut loc in lunile Octombrie, Noiembrie din 1802 pana la ora cand scriu acest material. Probabil din acest punct de vedere fiecare individ ar trebui sa fie mai prevazator cu el si apropiatii lui… pentru ca da, vorba aia: “paza buna trece primejdia rea!” proverb romanesc.

foto: Antena3

In planul societatii, spectrului politic, reformularea identitatilor proprii si a conceptelor va fi o forma de manifestare dictata direct de univers si destinul Romaniei, care va schimba mentalitati, opinii si directii de ce nu? Elemente sensibile ale lunii Octombrie care pot genera un interes si nu intamplator efectul de continuitate pana la final de saptamana 6, 7, 8 Noiembrie a.c. Experiente pe care le vom trai si pe unii ne vor schimba pe altii ii vor face sa ramana aceiasi ca si pana acum iar pe ceilalti ii poate duce intr-o directie cu totul gresita…

foto: Europa FM

Acest studiu este bazat si fundamentat pe calculul matematic, ecuatia astrologica pentru luna Octombrie si orice coincidenta cu realitatea dupa unii va fi doar o intamplare, desi lucrurile nu stau chiar asa! – J.B.

One thought on “Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Octombrie 2020

  • 30 September 2020 at 3:06 pm
    Permalink

    Mulțumim pentru avertizare JB…si Doamne anjută pe toți să depășească necazurile prezise

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *