Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Noiembrie 2020

Cu siguranta luna Noiembrie este una dintre cele mai dificile perioade pe care o aduce finalul de an 2020 in care nu intamplator evenimentele din tara noastra au inceput sa fie vizibile din a doua parte a lunii Octombrie a.c. pentru ca atunci aveau sa isi ia startul. Aspectele au inceput o data cu fenomenul de luna noua din 16 Octombrie a.c. din constelatia Balanta care va avea continuitatea deloc intamplatoare pana in ziua de 11 Noiembrie a.c.

Un interval pe care vrem nu vrem? Iata ca situatiile incontrolabile la nivel national, nu au fost situatii intamplatoare in ecuatia astrologica dupa cum aveau sa se observe acelasi lucru calculand astrograma Romaniei. Continuitatea evenimentelor care vor veni si posibilitatea sa socheze este crescuta pentru ca pozitia planetei Uranus dicteaza mai intotdeauna imprevizibilul si chestiunile independente de vointa omului, care de cele mai multe ori nu se pot gestiona conform unui plan sau al unui rationament bine pus la punct. Pentru ca asta este si menirea sau lectia pe care noi ca natiune o avem de invatat in aceasta perioada de la inconfundabilul si inegalabilul Uranus dar si principalele forme de manifestare.

foto: Untravel Malta

Accidentarile si formele ei, deloc intamplatoare daca fac referinta la tragediile care s-au consumat in trafic si nu numai pana la punct. Implicit luna Noiembrie prima jumatate a ei. Situatii circumstantiale care pot schimba destine si por trasa anumite incercari, pe care vrem nu vrem? Va trebui sa le trecem cu bine. Asta de la forma accidentarilor in masa, ceea ce se intampla acum in Romania, cresterea ratei mortalitatii, dincolo de toate daca exista acest fenomen sau nu? Universul in cele din urma le pozitioneaza. Aspectele mergeau in aceiasi directie si traiam aceleasi timpuri ale momentului, cand te gandesti ca universul dicteaza in cele din urma si nu predispune pentru a dispune omul asa cum se vehiculeaza. Toate aceste elemente s-au fundamentat si au coincis ca etapa si cu fenomenul de luna plina in constelatia Taur din 31 Octombrie 2020, care pentru intervalul 26 Octombrie – 11 Noiembrie 2020 a accentuat toate aceste nuante si provocari din partea destinului unei natiuni. Si cum efectele aveau sa se resimta atat la nivel mondial, configuratiile momentului au adus si evidentiat evenimentele atat din Europa ca forma de manifestare, daca ne gandim la violentele din Italia si situatiile pe care le traverseaza celelalte tari, Germania, Franta, UK dar si atitudinea Turciei, insa fiecare cu propriul ei destin si istoriile lor ca natiuni.

Starea casei a IX-a care a evidentiat evenimentele din spectrul spiritual si aspecte care au avut directa legatura cu activitatea ecleziastica mai mult sau mai putin, atat de la Iasi si ulterior Bucuresti unde independent de vointa omului au culminat cu problemele in latura pelerinajelor, restrictii sau blocajele de la acest nivel. Mai mult raporturile si relatiile internationale de unde puteau veni cateva chestiuni delicate si nu in ultimul rand activitatea justitiei care avea sa fie vizibila si evident va avea aceiasi forma si continuitate ca forma de manifestare. Tocmai din acest punct de vedere, un nou val al sanctiunilor reglementate prin lege, aspectul retinerilor si arestarilor care vor avea normalitate in continuitate, evenimente de altfel normale pentru acest interval de timp, vremuri si configuratia aspectelor si al planetelor in acest punct. Implicit tot ceea ce se rezuma la activitatea scolara, universitatile, institutiile statului care au directa legatura cu sitemul educational din tara noastra si activitatile care vor fi date peste cap sau amanate.

foto: Crestin Ortodox

Evenimentele care vizeaza tinerii si adolescentii indiferent de conotatia lor si care vor fi vizibile in toate ariile si sectoarele de activitate. Aici punctul de vulnerabilitate este in crestere unde va trebui sa se urmareasca o gestionare mult mai inteleapta al principalelor stari si actiuni din acest sector de activitate. Nu intamplator patura vedetelor si nivelul lor social, al artistilor, actiunile recreative, creativitatea si esteticul cum sunt teatrele, muzeele, cinematografele, artistii in sine care pot avea o serie de blocaje independent de vointa acestora!

In sfera activitatilor care au direct corespondent cu tot ceea ce inseamna politica din tara noastra, principalele partide, actuala guvernare si institutia prezidentiala care in intervalul 26 Octombrie – 11 noiembrie se vor confrunta cu dificultati, blocaje, intarzieri si oricine ar fi fost la guvernare sau presedintele tarii situatiile conform ecuatiei astrologice ar fi fost la fel! Si chiar daca latura politicului o mare parte nu au treaba cu destinul unei natiuni, categoric destinul natiunii ii poate pune cu usurinta in anumite ipostaze de vulnerabilitate, este formularea cea mai corecta. O perioada a zbaterilor care nu are nici o legatura cu ceea ce ar dori sa directioneze unii sau sa se pozitioneze, pentru ca independent de vointa lor si la acest sector de manifestare complicatiile sunt date de aceiasi rezonanta a planetei Uranus care a adus factorul de incontrolabilitate, dezechilibru situational daca fac referinta la evenimentele din jur sau alte nuante care isi au mersul in conformitate cu simboolistica momentului. Etapa dificila in care se cere o reorganizare in idei, constructivitate si echilibru pentru o mai buna forma de gestionare a evenimentelor fie ele bune sau rele.

Pentru ceea ce inseamna starea natiunii si preocuparile oamenilor, urmeaza o eteapa de epuizare, somnolenta, atipicitate, caracterizata prin insomnii, aspecte psiho-emotionale care pot perturba bunul mers al activitatilor intr-o societate data indiferent de forma ei. Un consum emotional intens si problemele din interiorul caminelor care pot aduce slabiciuni si mersul pana in extrema pentru ca vom asista la o rata crescuta a mortalitatii si a suicidului, aspectele pronind de la gestionarea emotionala si raporturile si relatiile cu ceilalti membri ai familiei proprii sau familia extinsa. Aici se intrvede o sensibilitate si aspecte de blocaj in spectrul achizitiilor imobiliare, blocajele financiare, atributii care vizeaza domeniul constructiilor, redecorarii si a investitiilor propriu zise care nu ne sunt favorabile pentru moment. Din contra, o serie de erori sau decizii pripite care risca sa fie luate de aceea va fi impetuos necesar din punct de vedere imobiliar, in raporturile si relatiile cu membrii familiei sa se gandeasca de doua ori inainte de a actiona. Astfel se vor descreste in intensitate o serie de erori si aspecte care risca sa se directioneze catre panta negativitatii, ceea ce inseamna risc.

foto: The New York Times

La capitolul fenomene meteorologice ultima saptamana din luna Octombrie 2020 si intreg parcursul lunii Noiembrie a.c. putem asista la adevarate anomalii, aspecte atipice cum a fost tornada din judetul Tulcea, o serie de miscari seismice in plan international si nu numai. Pentru ca asa cum s-a vazut din breaking news-uri si tara noastra s-a confruntat dupa cum spuneam cu un val al intensificarii miscarilor de scoarta terestra in cascada as spune, ceea ce a reprezentat o normalitate in plan astrologic. Alternanta cald – frig va fi unul dintre fenomenele vizibile, cantitatea de precipitatii la un moment dat si extremele. Din acest punct de vedere asistam la o configuratie pentru intreaga perioada a lunii Noiembrie a.c. care poate da batai de cap autoritatilor, exemplul cel mai elocvent pentru tara noastra fiind sectorul agriculturii, unde fermierii s-au confruntat cu o etapa de seceta vizibila si care confirma pozitiile planetelor si configuratia momentului. Evident ca aceste aspecte vor fi vizibile si din a doua jumatate a lunii Noiembrie cand chiar daca evenimentele descresc in intensitate, ele se vor resimti.

In plan economic, aici vor fi principalele schimbari si scindari pe care populatia vrea nu vrea le vom resimti cu totii, tocmai pentru ca, aspectele in aceasta perioada si etapa nu sunt atat de echilibrate si dupa cum spuneam din vara anului trecut, o data cu inceputul lunii Octombrie 2020 vor fi o serie de transformari si riscuri ce va trebui sa ni le asumama fiecare dintre noi, intr-un context astrologic care practic nu ne avantajeaza. Evident ca principalele transformari vor fi vizibile la nivel international. Caderea burselor, instabilitatea si economia care in unele tari poate fi in picaj, exempul companiilor aeriene si situatiile de moment, confirma incarcatura din planul astrologic in ecuatia zilnica si evenimentele din jurul nostru. Cu toate acestea din a doua parte a lunii noiembrie se vor cauta si gasi o serie de solutii care sa vina in sprijinul populatiei, evident atat cat permite universul si circumstantele de moment. Da, pentru ca totul este independent de vointa noastra, chiar daca am incerca sa gasim acei tapi ispasitori, evenimentele vor contrasta cu o nuanta de ingrijorare si aspecte care ne vor da batai de cap vorba romanului.

foto: Libertatea.ro

In concluzie luna Noiembrie pentru tara noastra impune o etapa de toleranta si cautarea echilibrului intr-un context de ingrijorare si evenimentele care independent de vointa autoritatilor sau a populatiei, care se vor consuma pentru ca “asa dicteaza universul”, fie ca ne place sau nu. O etapa in care desi fenomenul si rata mortalitatii vor fi in crestere, la fel teama vis-à-vis de unele evenimente care ne pot lua prin suprindere, vor fi in cele din urma gestionate si dorinta universului de a conferi acel echilibru de care avem nevoie si poate fi elementul care sa contribuie la o recalibrare din toate punctele de vedere si de ce nu? O redirectionare a energiei si potentialului unei natiuni, etapa de evolutie care nu este inatamplatoare! Evenimente care pot fi anulate circumstantial sau faptul ca undeva ceva acolo se “rupe” de la firescul si normalitatea in plina forma de desfasurare a anormalitatii din jur.

foto: wowbiz.ro

Evident ca de fiecare data, imi rezerv drepturile din punct de vedere compozitional si astrologic si evenimentele mentionate in randurile de mai sus sunt doar o parte dintr-un studiu strict astrologic, fundamentat pe ecuatia de moment si configuratia planetelor de asemenea. – J.B

 

One thought on “Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Noiembrie 2020

  • 28 October 2020 at 2:39 pm
    Permalink

    Mulțumim JB..și numai bine la toată lumea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *