Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Martie 2021

Luna Martie aduce in prim plan o accentuare de la inceputul ei a efectului de post luna plina, care desi s-a consumat in 27 Februarie ea se va finaliza dupa 7 Martie a.c  poate nu intr-un mod atat de placut, asta pentru ca evenimentele sociale la care vom asista practic nu descresc in intensitate. Ele vor ramane crescute independent de natura si forma lor de manifestare.

Cel mai important aspect de vulnerabilitate are legatura cu accidentarile si forma lor de propagare independent de vointa noastra. Adica, vrem nu vrem? Chiar daca unii spun ca accidente au loc in fiecare zi sau cum ca infrastructura ar fi la impracticabila ca si conditii, ecuatia astrologica pe intreg parcursul lunii Martie de la inceput si pana la finalul ei, evidentiata tragediile din acest sector care din pacate nu se vor opri aici si acum. Mai mult, trebuie sa tinem cont de complexitatea accidentarilor! Adica de la cele in masa cu peste zece, douazeci sau mai multe persoane implicate, evident in functie de situatiile care intervin fara a putea fi controlate. Atunci cand universul dicteaza prin conjuncturile lui de moment cum este cazul de fata – luna Martie – este destul de greu sa se poata evita. Cel mai mult as aduce in discutie o descrestere in intensitate pe care orice astrolog o poate lua in calcul. Dar asta nu inseamna ca unele persoane nu vor fi afectate. Pornind de la incidentele din planul domestic – evenimentele de la Onesti nu intamplator s-au consumat in casa criminalului – la cele de munca care vor avea continuitate si nu in ultimul rand forma accidentarilor organice care poate sa declanseze orice caz de afectiune spontana! Evident ca aici se formuleaza si amenintarile indiferent de nuanta lor. De la sicanarile in trafic, altercatii la diferite evenimente sau pur si simplu fenomenul care in ultima perioada a vizat copiii.

foto: YouTube

Comunicarea sub toate formele si aspectele ei are cu siguranta de suferit. Fie ca vorbim de modul comunicarii on-line, forma diversificata a tot ceea ce reprezinta IT dincolo de forma atacurilor cyber, bancomate, fraude care se pot fructifica cu usurinta de catre rauvoitori in sectorul bancar, o alta nuanta care vulnerabilizeaza comunicarea. Pentru agentii economici actele, documentele si toate inscrisurile cu formele lor, ordonatele date de catre sturcturile administrative si de stat pot cunoaste blocaje sau aspecte nejustificate, pentru ca se pot consuma erori.

Transportatorii si nemultumirile lor! Faptul ca vor fi afectati, tot ceea ce inseamna transportul terestru de la CFR pana la bicicleta sau carute, evenimentele de la metrou si acesta care poate fi afectat cu usurinta prin diferite forme de incidente, de la cele mai mici pana la cele mai mari. Segmentul energetic, pana de curent electric si nu numai, pot fi adevarate surse care sa evidentieze nemultumirile oamenilor si ale consumatorilor. Aici se incadreaza si servicul corespondentelor institutia Posta Romana, firmele de curierat, semnalul de telefonie mobila care poate fi la un moment dat dezactivat ca si servicii pentru utilizatori in anumite intervale de timp dincolo de vointa operatorilor de telefonie mobila. Aspectele si problemele de funtionare, fac referinta la retele de socializare, comunicarea on-line care poate fi afectata si nu numai la nivelul tarii noastre.

Daca stau si reflectez la forma accidentarilor in masa? Codurile rosii, implicatiile fortelor din structurile administrative si de stat care fie mentin ordinea si linistea publica sau apara interesele si spectrul securitatii nationale vor avea cateva evenimente in plina desfasurare indiferent de nuanta lor! Martie evidentiaza in continuare rata crescuta a mortalitatii indiferent de cauzistica sau evenimentele declansatoare pentru ca destinul lucreaza prin oameni, evenimente si actiuni independent de vointa noastra.

Agresivitatea din spectrul comunicarii sau blocajele, elemente distincte care desi alterneaza sunt vizibile. Vizati vor fi si tinerii, adolescentii si copiii unde forma de interactiune, accidentarile, jocurile periculoase ar putea sa puna in evidenta latura violentei care va trebui stopata sau cel putin, descrescuta in intensitate. Cursurile, examinarile indiferent de forma lor pot fi intrerupte de asemenea o alta parte de negativitate din spectrul comunicarii si nuantele ei! Motivele pot fi diferite.

foto: diariouno.com.ar

Un alt sector de activitate in care ecuatia astrologica indica vulnerabilitatile este sectorul financiar si al operatiunilor financiare indiferent de valoare, destinatie, scop urmarit. Se vor evidentia in latura economicului aspecte care duc spre frauda sau tendintele de acest gen si nu numai la nivelul tarii noastre. Erorile vor trebui evitate si de asemenea orice forma de imprumut, rambursarile vor fi dificile, relatiile si raporturile dintre furnizori si beneficiarii de servicii, care au de suferit pe intreg parcursul lunii Martie. La nivel individual va trebui sa fim mult mai atenti in interactiunile care vizeaza circuitul banilor in societate, elementele care au conotatie sucesorala si implicit procesele indiferent de natura lor. Va trebui gandit de doua ori inainte de a actiona indiferent de planuri sau directii pentru ca aici se va cunoaste un deficit fie ca ne dorim sau nu acest lucru. Si chiar daca astrograma pentru luna Martie a tarii noastre aduce la prima vedere anumite configuratii care armonizeaza tot ceea ce este actiune din jurul nostru, sa nu uitam ca fundamentul astrologic pentru evenimentele anului 2021 atat in plan international dar si planul national, raman in continuare aspecte disonante si evenimente pe care le putem controla cu greu, de la nivel individual, pana in planul relatiilor si raporturilor socio-umane unde va trebui sa fim mult mai prudenti pe cat se poate si sa evitam locurile de incidenta ca forma de manifestare negativa.

Faptul ca vedetele vor fi implicate in probleme sau persoanele publice. Divoruturi care vin aici si acum in atentia publica. Insa mult mai important si vizibil din luna Martie sunt configuratiile astrologice care ne indica o vulnerabilitate in ranadurile copiilor, adolescentilor si tinerilor. Exemplele din week endul care s-a incheiat fiind confirmate de un nou start – practic o noua etapa incepand de acum – in care va trebui sa ne unim eforturile si sa ne indreptam atentia catre punctul acesta de vulnerabilitate ca si etapa.

In planul raporturilor si relatiilor internationale se observa o usoara ameliorare a parteneriatelor dar ramane totusi deficitara echilibrarea lor. Ca fac referinta de la nivel individual si pana la cealalta dimensiune sociala, evenimentele se vor consuma. Nu este exclusa o forma de parteneriat sau de alianta care sa aduca beneficii Romaniei. Cu toate astea? Intr-un climat sinusoidal este forte greu de anticipat de structurile administrative si de stat, autoritatile in speta, care sa coordoneze in totalitate aspectele spre un spectru de pozitivitate, pentru ca nu este posibil.

foto: alba24.ro

Referitor la tot ceea ce are legatura cu sectorul juridic, justitia, aparatul administrativ, magistratii, destinul intervine cu acte sau ordonante noi de reglementare. O luna care da continuitate solutiilor din instante si procese unde vor fi finalizate prin arestari cu nume sonore si nu numai din sectoare de activitate diferite. Cand cineva se va astepta mai putin la unele sentinte sau repatrieri? Universul si destinul tarii noastre ca mod de manifestare aduce aici si acum, independent de vointa autoritatilor sau institutiilor si care au legatura dincolo de granitele Romaniei cu diferite structuri, solutionari in care nu mai credea nimeni ca vor fi realizabile. Tot ce planeaza in jurul acestor institutii va aduce de la sine modificarea si aspectele de pozitivitate.

Din punct de vedere meteorologic nu vom duce lipsa de fenomene care sa ne surprinda. Nici in luna Martie nu vor lipsi miscarile seismice, cu mentiunea ca acestea nu vor mai fi in cascada, asa cum s-au evidentiat de la inceputul si pana la finalul lunii Februarie. Magnitudinea va fi diferita iar undele seismice din exteriorul granitelor noastre vor cunoaste o unda de crestere a magnitudinii. Vanturile tornadice care vor bloca caile de acces si vor lasa locuinte fara curent electric sau alte surse de energie. Surparile de teren si incidentele din sectorul energetic, minerit, hidrocentrale sau alte surse pot fi perturbate cu usurinta intr-un contex climatic in care si tara noastra alaturi de celelalte vor avea de suferit!

Luna Noua din 13 Martie a.c va evidentia o crestere a ratei mortalitatii si deficientele din sistemul bugetar, financiar dar si problemele, nemultumirile financiare. Nu vine cu un impact de blocaj ceea ce este un aspect bun pentru moment. Cu toate astea partea a doua si finalul lunii Martie cand se va consuma si fenomenul de luna plina ne va pune fata in fata cu anumite aspecte mai greu digerabile. Se va cunoaste o latura crescuta a amenintarilor verbale la adresa tarii ca entitate sau efectiv poat fi reglementate norme de functionare din afara granitelor daca fac referinta la Uniunea Europeana sau alti factori perturbatori. Si tot catre finalul lunii intensificarea aspectelor care au legatura cu afectiunile sau starea de sanatate un sector de activitate lovit de configuratiile lunii intr-un semn al extremelor dar si al mortii, constelatia Scorpion.

foto: tornada

Daca ar fi sa concluzionez si sa pun in evidenta ce ne va aduce nou luna Martie? Inceputul ei este sub incidenta lunii pline care s-a consumat in constelatia Fecioara. Perioada 1 – 20 Martie va fi lasciva si dezorientare din multe puncte de vedere atat in plan individual dar mai ales in spectrul raporturilor si relatiilor socio-umane. 6 – 7 Martie vor fi doua zile in care evenimentele care se vor consuma au directa legatura cu spitalele, sistemul medical, spectrul accidentarilor in masa sau o situatie de urgenta care sa activeze anumite coduri, printre care si cel rosu. Un week end in care va trebui sa fimj mult mai prudenti in toate sectoarele de activitate si atenti la forma accidentarilor pentru ca independent de vointa noastra putem fi urmatoarea victima. Finalul de saptamana 12 – 14 Martie va aduce in prim plan forma de manifestare a mortii cu impact si situatiile financiare greu controlabile, un nou maxim de prudenta pe drumurile publice daca va aventurati in deplasari si va trebui sa va verificati auto inainte de a pleca de acasa sau sicanarile, problemele din trafic care din pacate se vor inmulti. Week endul 26 – 28 Martie va unul al sicanarilor din sfera politicului, ceea ce nu inseamna ca pana atunci nu vor mai fi vizibile anumite aspecte. Cu toate astea interesant este ca in primele trei saptamani se vor ajunge la unele concesii, un numitor comun, posibil noi aliante la care nu se asteapta nimeni sau nu se gandesc in momentul de fata. O luna Martie al suprizelor la nivel politic, definitie din punct de vedere astrologic!

Aspectul cel mai interesant al lunii va fi o ruptura de parteneriat intre tara noastra sau probleme, indiferent de natura lor la care opinia publica va reactiona. Si tot unitatea de masura a calcului astrologic poate aduce un val de demisii sau o retragere cu rasunet. Faptul ca o persoana va fi condusa pe ultimul drum cu onoruri militare, ramane sa vedem despre cine si cum se va aranja ecuatia universului prin forta lui cuantificata! Nu este exclusa o zi de doliu national… in spectrul evenimentelor de moment. – J.B.

foto: orgoniterra

One thought on “Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Martie 2021

  • 3 March 2021 at 8:00 pm
    Permalink

    Mulțumim JB și Doamne ajută să fie bine în țară și în lume. O săptămînă liniștită să ai ❤💯

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *