Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Martie 2020

Dupa o luna Februarie a schimbarilor in planul politicului in care aspectele nu se vor opri aici pentru ca adevaratele schimbari din punctul acesta de vedere va avea loc in contextul lunii Martie’20 cand atunci independent de vointa fiecarui partid politic aspectele par sa-si revina la normalitate si sa se mai linisteasca, insa nu dispar subtilitatile si jocurile de culise.

Si uite asa, luna Martie debuteaza cu un semn de “primavara” in care tot ceea ce va avea legatura cu fenomenele meteo extreme, aici nu fac referinta la zapada desi nu este exclusa, va debuta o noua luna cu un val de seisme in cascada, un aspect statistic datorita ascendentului lunar care isi va face resimtit efectul!

Daca fenomenul de luna noua din 23 Februarie’20 aduce de la sine o metamorfoza in toate planurile si acest aspect este de bun augur pentru tara noastra, imediat dupa focusarea acestuia nici nu incepe bine luna Martie, ca de la inceputul ei si pana la final, fenomenul de luna plina va aduce o noua deschidere si scindare catre codurile rosii pe soselele Romaniei, accidentari indiferent de forma lor si care pot avea conotatie cu fenomenele naturii impinse de univers la extrem… aici as putea enumera doar cateva dintre ele pe care le cunoastem cu totii. Dincolo de elementul aer forma de manifestare fiind vantul, tornada, furtuna ad-hoc vor mai fi o multitudine de “descinderi” ale vremii capricioase pe care fiecare dintre noi o va resimti atat in apropierea granitelor noastre cat si pe teritoriul tarii. Dincolo de un val de aer rece si foarte putina zapada dar care poate fi vizibila pentru cateva zile, caracteristice vor fi seismele si da… se poate repeta fara probleme in intervalul 05 – 17Martie’20, acelasi fenomen din 31 ianuarie’20. La vremea respectiva de ce coincidenta a facut ca imediat dupa schimbarea revolutiei lunare din 28 Ianuarie’20 sa propage acea unda seismmica? Pentru ca, in conformitate cu ecuatia astrologica a Romaniei si destinele ei, era un factor de normalitate de la acea vreme.

Pe de alta parte latura economiei va aduce in prim plan ca forma de manifestare institutii cum sunt Posta Romana, transporturile si transportatorii, comunicatiile si tot ceea ce implica infrastructura.  Agricultorii se vor confrunta si ei cu unele deficiente de sistem si evident minerii care pot intrerupe activitatea sau la o mina are loc un incindent ca forma de accidentare in masa care pot pune pe jar atat opinia publica cat si autoritatile!

Din nou latura cibernetica va fi afectata si tara noastra independent de vointa ei se vor manifesta din exterior o serie de atacuri cyber la nivelul anumitor institutii guvernamentale care ar putea fi tinte cu usurinta! Mai mult vor predomina confilictele interfamiliale dintre frati, surori, cumnati, vecini un alt aspect important care va da de gandit autoritatilor! Formele de accidentare in masa, infectiile de asta data si latura neurovegetativului dar si inflamatiile vor fi principalele aspecte din spectrul imbolnavirilor sau tot sistemul medical care va fi afectat din nou!

Incidentele feroviare, tramvai si metrou dar si anumite forme de nemultumire care pot viza aceste sectoare de activitate vor fi resimtite, in mod deosebit la Bucuresti unde situatia va fi vizibila. Faptul ca vor fi probleme la sitemul energetic, ca prin anumite documente acesta poate avea de suferit sunt normalitatile daca pot sa ma exprim asa. Normalitati ale lunii Martie de la inceputul ei si pana la final!

Vor avea loc cateva schimbari la nivel regional si cand spun acest lucru, minoritatile din tara noastra sau o chestiune care va avea directa legatura cu acestia. As putea enunta aici si fenomenul discriminarilor in care vor fi doar cate aspecte care se evidentiaza! Vrem nu vrem, fara a avea nimic cu nimeni si nici o apartenenta universul dispune, astrele se conformeaza si in cele din urma omul nu mai are ce sa dispuna pentru ca da, universul si destinele tarii noastre are cartile facute pentru fiecare dintre noi si pentru fiecare tara ca entitate in parte. Depinde cum ne raportam.

O imbunatatire va cunoaste tot ceea ce inseamna raporturile si relatiile internationale si aduceam in discutie pe retelele de socializare vizita, anuntata mai mult sau mai putin a unei oficialitati in Romania si care prin natura ei, va mai conferi o latura de echilibru prin accesarea ei de catre univers. Mai mult, luna Martie va fi o perioada favorabila pentru un imprumut care vizeaza raporturile si relatiile internationale iar prin nuanta, natura si consistenta lui, acesta va contribui la o stare de echilibru pentru moment, ceea ce va aduce o luna a echilibrului din acest punct de vedere!

In sfera politicului independent de vointa politicienilor, alesilor, presedintilor sau premierilor va interveni o schimbare impusa de destinul tarii astfel incat aspectele se vor mai rglementa si dupa toate modificarile, schimbarile si auspiciile nefavorabile o noua departajare, pentru ca nu putem trece cu vederea influentele planetei Uranus cu actiunile lui pe intreg intervalul anului 2020 de acum si pana la final de luna Septembrie’20. Schimbarea care poate aduce in prim plan o noua directionare consta in stabilizarea cel putin pentru un interval de o luna a guvernului, depinde care dintre ele pentru ca luna Februarie aduce acea forma de instabilitate.

Cu toate acestea nu ar trebui sa uitam cu incepand din luna Noiembrie 2019 tranzitul Lunii Negre si care mai are de stationat in acest sector al puterii, jocurilor politice, scindarile si schimbarile subtile de altfel nu se vor opri aici. Adica pentru cine nu intelege sunt doar jocuri de culize in conformitate cu actualele confirguratii astrologice si spectrul ocult, schimbarile, scindarile tacite vor avea continuitate la nivel de subtilitate pentru ca oricine ar fi fost la guvernarea avea sa se confrunte cu probleme “existentiale” si de stabilitate politica. Nu intamplator vom asista in continuare la un an 2020 si nu este coincidenta ca pana la final de luna Septembrie’20 mai concret, cand dupa se vor vedea consecintele si latura crizei de la nivel mondial dincolo de tara noastra, care evident ne va prinde pe nepregatite insa pana atunci mai este si ne dorim sau nu? De cele  mai multe ori cu destinul unei tari nu te pui! Aidoma finalului de an 1989. Nu ca va fi o revolutie, insa formele de manifestare vor duce datorita circumstantelor internationale la blocajul de la final de an cand “scapa fiecare cum poate” si daca tot am adus in discutie sfera politicului, da… luna Martie va fi importanta in raporturile si relatiile internationale!

Pe de alata parte vor asista si la cateva schimbari in planul si randurile reprezentantilor justitiei din Romania. Luna Martie nu se dezminte nici ea in tot ceea ce inseamna retineri care pot fi la nivel inalt, arestari sau pedepse care se vor aplica atat de providenta pentru unii cat si de intreg aparatul si sistemul de justitie si care de aceasta data poate avea directe legaturi cu planul si sfera internationala. Toate acestea aspecte fiind vizibile in prima parte a lunii Martie! Pentru ca din cea de a doua aspectele vor mai descreste in intensitate…

O luna mult mai echilibrata, insa daca pun in balanta politicul, fianciarul iar la polul opus accidentarile si problemele de infrastuctura, implicit anumite forme si inscrisuri dar si ordonante peste noapte mai mult sau mai putin, documente care sa reglementeze, unele anulate, altele trecute. Ulterior forma de manifestare a fenomenelor extreme din punct de vedere meteorologic si nu numai. Va fi un interval 1 – 31 Martie in care nu ne vom plictisi mai deloc pentru ca vom avea ce urmari la televizor.

Sistemul medical va cunoaste o serie mult mai ampla de chestiuni acoperite, uitate, destituiri si asta nu pentru ca au loc in fiecare luna. Sistemul medical se va confrunta cu o rata a mortalitatii mult mai crescute, toate aceste aspecte vizibile dincolo de factorul declansator vor fi cauzalitate in prima parte a lunii. Aici vor fi cateva elemente care vor soca Romania si va fi un context in care profesionistii vor trebui sa se adapteze. Evident ca fenomenul mortii nu va fi generat de actuala gripa, insa forma de accidentare in masa nu este ceva care sa ne sperie, pentru ca evenimentele vor culmina de la tragediile din trafic… asta nu pentru ca multi spun: “A in Romania… accidente sunt in fiecare zi!…” Nu este chiar asa. Imediat din 12 Februarie acestea s-au mai temperat dar incepand cu 3 Martie’20 vor deveni din nou vizibile. Le-as defini atrocitati pe soselele Romaniei fara sa exagerez asta si datorita faptului ca participantii la trafic nu vor respecta regului! Luna Martie va fi o luna a sanctiunilor in trafic cel putin in prima parte a lunii si a conflictelor care vor fi solutionate cu bine de catre structurile guvernamentale din Romania daca ne gandim la atacurile cibernetice si celelalte autoritati care isi vor face treaba fiecare in sectorul specific de activitate.

Formele de suicid bizare in primele 15 zile din luna Martie care pot oripila prin cazuistica si nu in ultimul rand un numar de 3 personalitati, nume sonore printre care 2 barbati si o femeie vor urca intr-o alta dimensiune! Numele sunt sonore da si dincolo de aceasta riscul de a mai exploda un TIR in mers si sa se repete fenomenul de acum cativa ani.

In concluzie o luna interesanta in care anumite greseli vor fi platite, o noua forma de imprumut si sensul valorii din plan financiar al tarii va cunoaste o imbunatatire de echilibru nu va ganditi la altceva, un seism resimtit dar care, dupa mine nu va genera forme de distrugeri, dincolo de faptul ca Romania este predispusa la astfel de fenomene.

Cred ca aspectul cel mai important al lunii va avea legatura cu extremitatile vremii si sistemul deficitar din sanatate unde in aceasta luna Martie, se urmaresc multe aspecte dar care nu vor ajunge sa fie realizabile daca cineva se gandeste ca ar putea pune jos intregul sistem.

Nume cu rezonanta vor fi implicate independent de vointa lor in scandaluri si fraude care de altfel vor fi reale, insa discutiile si polemicile vor fi pro si contra. Un singur aspecte este cert! Luna Martie va fi una a schimbarilor pe toate planurile si a ecuatilor care va pune pe ganduri pentru prima data politicienii din tara noastra raportat la dezechilibrul financiar care va urma sprefinal de an…

In plan international aspectele vor deveni mult mai vizibile pe intreg parcursul lunii Martie si tarile din jurul nostru cele mai afectate vor fi Franata, Germania, Turcia si Rusia. – J.B.

One thought on “Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Martie 2020

  • 29 February 2020 at 5:15 pm
    Permalink

    IOANE, spune-mi ceva de bine . Gemeni cu asc. Scorpion . Te rog, spune ceva de bine pentru țară . Multumesc . M-am săturat de nenorociri . Am nevoie de vești bune din cer, din stele , de la tine . Nenorociri se întâmplă mereu . Mi-au ajuns . Scrutează înălțimile si spune de bine . Stii că binele este egal cu răul în viețile noastre . Răul nu are putere să prevaleze . Ignoră-l . Ca sa-ti fie bine si tie si nouă, povestește de bine . Hai, să fii sănătos. Astept de BINE .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *