Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Mai 2020

Luna Mai isi va intra in drepturi incepand de astazi 4 Mai a.c. evident ca, va avea un traseu dificil in planul miscarilor si ecuatiilor politice din punct de vedere astrologic. Atat imaginea institutiei prezidentiale va fi in descrestere datorita popularitatii negative si nuantelor pe care spectrul astrogramei lunare il va cuantifica din acest punct de vedere. In acelasi timp, Luna Plina va fi o simbolistica si o ecuatie de transpunere aparte care va genera de la sine mai multe problematici atat in plan meteorologic, economic dar si politic. Asa cum nici Guvernul nu va ramane neatins pentru ca aspectele importante se vor consuma cu toate energiile si vectorii de impact in sfera politicului. Vom asista la lupte si provocari indiferent de vointa celor de la putere sau din partea opozitiei.

Luna plina din 7 Mai a.c. are sa genereze toate nemultumirile din planul sectorului de casa a 4-a care implica de la sine si nu intamplator toate discutiile referitoare la autonomia si regionalizarea din anumite considerente vor prima. Independent de vointa politicienilor, autoritatilor sau factorilor implicati, semnele vizibile aveau sa se declanseze ca si factor culminant din ultima saptamana a lunii Aprilie 2020, pentru ca impactul fenomenului de Luna Plina in constelatia Scorpion nuanteaza extremele si nu numai. O lege a contractictiei as putea spune si care genereaza factorul declansator! De fapt miezul problemei este independent de vointa fiecaruia, pentru ca din punct de vedere astrologic, natiunile se subordoneaza miscarilor planetelor si simbolistica lor la un moment dat. Intervalul 28 Aprilie – 16 Mai’20 respecta conform definitiilor astrologice toate perturbarile de moment din punct de vedere astral elementele care au fost vizibile si vor mai fi… da, teritorial.

foto: The Times of Israel

Cu toate acestea din 17 Mai a.c. aspectele vor descreste in intensitate, acest lucru nu inseamna ca vor dispare in totalitate. Sa nu uitam ca Scorpionul – locul unde are loc fenomenul de Luna Plina – se subordoneaza punctului de extrema, subtilitatea, incordarile si angoasa, de aceasta data la nivel national si toate actele sau provocarile vor avea repercursiuni in spectrul politicului pentru ca acolo sunt directionate de catre conjuncturile astrale ale momentului. Daca ar fi sa definesc luna Mai’20 care de fapt, dupa cum bine am spus incepe sa se manifeste principalele aspecte importante, nu intamplator din 4 Mai’20 urmeaza apogeul care sa se evidentieze din ziua de 7 Mai si usor dar sigur vor descreste in intensitate imediat dupa 17 Mai a.c.

De la inceputul lunii si primele doua saptamani, o perioada in care intensificarea accidentarilor indiferent de natura lor, de la cele de munca, trafic si accidentarile organice dar si problemele din spectrul circulatiei pe drumurile publice si aici pot interveni mai multe aspecte complexe de la incidentele feroviare, cele aviatice, metrou mai nou accidentarile care folosesc mijloacele de comunicare electronica, curentul electric si energia vor fi vizibile. Evident, tot de aici vor trebui luate in calcul fenomenele meteorologice care pot aduce elementul vant ca si ecuatie de focusare tornadica pana la influenta traznetelor asupra omului care poate sa ii aduca in cele din urma moartea.

foto: Banatul Azi

Intervalul 4 – 17 Mai’20 va creste rata mortalitatii in contextul numelor sonore, latura persoanelor publice si nu numai. Va fi o perioada in care semnul zodiacal al Scorpionului isi va cere tributul dincolo de celelalte aspecte din sectorul simbolisticii astrologice. Pentru ca in cele din urma simbolistica este punctul de plecare in tot acest studiu astrologic al lunii. Un limbaj codat care se aseamana izbitor de mult cu limbajul si alfabetul morse folosit de transmisionisti, insa fiecare cu simbolistica lui, evident! In timp ce unul lucreaza cu frecvente, celalat se reflecta prin simbluri care indica intensitatea si frecventele temporare, spatiale in functie de longitudine si latitudine, mai mult de desfasurare a mai multor aspecte prin evenimentelor la nivel national.

Starea de spirit va cunoaste si ea in continuare un blocaj, atat la nivelul comunicarii indiferent de formele folosite, de la mijloacele tehnice, media, stiri denaturate care isi vor gasi continuitatea printr-o forma degradanta a ei in primele 14 zile ale aceluiasi interval 4 – 17 Mai a.c. Cu toate astea, faptul ca noi aspecte care aduc in prim plan Posta Romana, un nou val strict pentru aceasta perioada de atacuri cyber si probleme in retelele IT dar si aspectele mai putin placute care contribuie la functionarea normala a sistemului energetic. Astfel incat penele de curent electric, blocajul in industria resurselor naturale sunt normalitati!

foto: unica.ro

Desi angoasa si blocajul nu mai are acea forma a intensitatii crescute la nivel national si aici fac referinta la starea psihoemotionala a natiunii, mai este de lucru pana la normalitate. Starile emotionale care ne pot afecta mai ales in acest interval de manifestare a fenomenului de luna plina in Scorpion vor aduce acele forme de traire interioara, angoase, conflicte interfamiliale si sunt convins ca multi dintre noi va trebui sa le gestionam ca atare.

O perioada in care justitia, valul arestarilor si perchezitiilor, numelor sonore implicate in litigii mai mult sau mai putin recente. Greselile din partea autoritatilor si sanctiunile venite din partea acestora sunt probleme ce vor trebui solutionate pentru urmatoarele doua saptamani. Conflictele diplomatice cu ambasadele altor state si deteriorarea raporturilor si relatiilor internationale vor fi mult mai vizibile pe tot parcursul lunii Mai. Mai mult din a doua parte a lunii pentru o perioada indelungata de timp planul international va avea mult de suferit si aici va trebui sa fim precauti in tot ceea ce inseamna – din partea autoritatilor – raport si relatii internationale. De ce? Simplu, pentru ca va urma o perioada a regenerarii, conflictelor indiferent de natura lor in plan international, o scindare si reglementare a unor chestiuni trecute care vin din negura timpurilor si istoriei dar care independent de fiecare natiune, in functie de astrograma fiecarei tari se va observa gradul si punctele in care vor fi afectate principalele forme de nuantare, desfasurare si stari generatoare de conflict. Independent de factorii decizionali, diplomati, autoritati din celelalte state la nivel geopolitic va incepe o revolutie vizibila care cu greu va fi controlata si totodata starea de tensiune vizibila care va pluti in aer. De altfel o sa putem observa cu usurinta ca incepand din acest moment si pana la finalul anului 2021, da am scris corect toate aceste cateva ecuatii de metamorfoza, conflict, decadere din toamna anului 2020 dupa luna Septembrie la nivel geopolitic isi va pune amprenta fara doar si poate asupra modului de functionare a tarii noastre, independent de vointa fiecaruia. De la prima autoritate din stat si pana la ultima entitate vom resimti aceste metamorfoze si schmbari de opinii la nivel global dar nu numai.

foto: stirile ProTv

A doua parte din luna va aduce o descrestere in intensitate a tuturor aspectelor negative si in plan financiar se va urmari o redresare atat la nivel economic dar si din punct de vedere al unor noi forme de strategii adoptate, insa toate aceste nuante mult mai vizibile dupa 20 Mai a.c. cand noi reglemetari si suport din planul international pot aduce o mentinere a echilibrului pe toate planurile, cu toate acestea va trebui sa intelegem dincolo de toate discordantele din sfera politicului ca toate se vor solutiona atunci cand universul in cele din urma dispune. Si chiar daca totul poate sa para o “manipulare”, un element de dirijare, dincolo de toti factorii interni si internationali, tot destinul fiecarei natiuni isi spune ultimul cuvant, oricat s-ar crede unii de mari si invincibili. O noua etapa in care conflictele vizibile din plan mondial vor genera pentru unele tari probleme existentiale majore ca natiuni si pentru celelalte un aport chiar daca este mult mai descrescut in intesitate sa nu ne mire de tot ceea ce vom auzi, vedea sau ca se va intampla, pentru ca asa cum le definesc deseori, sunt doar aspecte de normalitate pentru timpurile acestea, independente de vointa fiecaruia.

Un aspect imbucurator va fi comunicarea si reconfigurarea ei la anumiti parametri si forme de manifestare, sectorul informational indiferent de nuantele lui si daca tot auzeam la stiri zilele trecut despre o noua etapa a razboiului rece, este foarte probabil ca acesta mai mult sau mai putin vizibil sa fie declansat de catre univers la final de luna mai cand fiecare destin al fiecarei entitati sau tari va avea de suferit de pe urma acestor directii. Pentru ca expertii aduc in discutie, insa in cele din urma ecuatia astrologica confirma.

In sistemul medical chiar daca vor mai fi probleme, spre deosebire de luna Aprilie a.c. fenomenul mortii din 20 Mai va descreste in intensitate si dincolo de toate problemele care vor mai fi vizibile si reflectate in mass media incet, incet vor descreste in intesitate pana la final de Septembrie cand practic din luna octombrie un nou val si rata a mortalitatii va fi mult mai crecuta si aici putem lua in calcul orice aspect care poate aduce aceasta determinare. O etapa spre final de an mult mai complicata care va trebui sa ne dea de gandit dupa luna Septembrie si care este independenta de vointa noastra raportat la schimbarile, scindarile si miscarile chiar si cele teritoriale dictate de marile puteri.

foto: Europa FM

In plan meteorologic extremele ca forma de manifestare vor fi vizibile pentru intervalul 4 – 20 Mai’20 si elementul apa – aer sunt cele mai preponderente si vizibile. O serie de cutremure mari in plan international si as face o mentiune despre Italia, Grecia, miscari atipice in Regatul Unit de mica intensitate, Iran si Turcia un cutremur de proportii asemanator cu cel care se va declansa si in peninsula. Romania va resimti in continuare o atipicitate in planul miscarilor seismice si de suprafata principalele vor fi in zona de Vest si Nord-ul moldovei insa si cele pe care deja le cunoastem ca forma de manifestare cu epicentru Buzau sau Vrancea. Este important ca dupa perioada 4 – 19 Mai acestea descresc in intesitate. Daca pentru urmatorul interval de aproximativ doua saptamani vanturile tornadice si apa, gheata vor fi factori problematici, undeva catre final de luna dinamica se va muta pe scindarile de temperatura de la o extrema la cealalta pentru acest interval al lunii Mai.

foto: wikipedia

O latura care va avea de suferit va fi gestionarea in plan economic si ce nu se va intelege este faptul ca toate aceste nuantari si efecte din planul international vor avea repercursiuni si la noi dar atentie, independent de vointa noastra pentru ca va incepe tranzitului unui element karmic care va perturba si va consolida schimbarile vizibile din planul international. Cu toate acestea imbucurator pentru tara noastra este ca, destinul acesteia va puncta alaturi de univers o perioada de descrestere in intensitate si protectie deocamdata! Astfel incat nu vor trebui sa ne sperie explozia conflictelor din plan international, o ecuatie care va deveni mult mai vizibila spre finalul anului.

foto: Capital

In concluzie as putea spune ca luna Mai’20 incepe de astazi in tot ceea ce inseamna predictibilitate pentru Romania. Dincolo de blocajele in randul populatiei pentru prima parte din luna, semnele bune sunt ca vom avea acele finantari de ajutor dincolo de virusul existent si situatia actuala medicala. Faptul ca intervalul 4 – 17 Mai’20 va mai fi unul in care rata mortalitatii este vizibila si celelalte aspecte care vizeaza problematica actuala de autonomie mai mult sau mai putin in aspectele ei de subtilitate asa cum au declarat si analistii istorici si politici fac din a doua parte a lunii Mai o reevaluare care va incepe de la fiecare individ si pana la oamenii care au puterea decionala, toate acestea independent de actionea noastra sau ceilalti factori. Un plan international incordat si o tendinta a miscarilor de strada si in tara noastra dar care vor fi estompate cu usurinta pentru ca universul intervine. Si da, din punct de vedere astrologic luna Mai va fi una a contrarierilor si luptelor din sfera politicului, a partidelor dar si principalele evenimente din afara granitelor care vor mai schimba viziunea multora dupa 20 Mai 2020.

Un studiu care are la baza fundamentul calcului astrologic si simbolistica ecuatiei astrologice care se raporteaza la tara noastra ca entitate. – J.B.

 

 

One thought on “Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Mai 2020

  • 5 May 2020 at 5:18 am
    Permalink

    Multumim! Se dovedeste inca o data ca suntem la mana DESTINULUI. Rugaciune si rabdare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *