Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Iunie 2020

Nu intamplator intervalul 30 Mai – 11 Iunie’20 a debutat cu Eclipsa de Luna in constelatia Sagetator pentru ca in acest interval s-au consumat o serie de evenimente predictibile si care dincolo de normalitatea astrologica, nuantele nu se intrevedeau atat de simpliste ca si forme de manifestare. Din acest punct de vedere seria de accidentari indiferent de natura lor, tragediile din trafic, faptul ca latura comunicarii avea sa fie perturbata si implicit starea psiho-emotionala in plan social a culminat cu aspecte mai putin controlabile, daca tinem cont ca Vineri 5 Iunie’20, a fost apogeul.

Deloc intamplator si din acest punct de vedere, nu va trebui sa uitam de seria evenimentelor din week end-ul care a trecut si care au fost vizibile atat in plan international dar si interior. Incidentele de pe litoral cu accidentarile care au vizat apa si interventia salvamarilor in operatiunile de salvare a persoanelor care s-au confruntat cu probleme, tragediile din trafic atat cele din plan intern dar si din exteriorul granitelor in care au fost implicati romanii din Italia in accidentul frontal si nu numai. Tragedia din mediul alpin unde un turist a cazut in prapastie au fost determinate de incarcatura eclipsei si a unui fenomen de luna plina, care prin simbolistica lui astrologica determinau seria de evenimente mai putin placute.

foto: Outremer

Cu toate astea daca facem un exercitiu de rememorare a evenimentelor si protestelor din planul international: USA, Marea Britanie, Bruxelles, Grecia nu intamplator au culminat intr-o etapa in care configuratiile focusate de simbolistica hartii ceresti aveau sa ne aduca in atentie toate aceste evenimente cu incarcatura specifica constelatiei Sagetator unde s-au consumat Eclipsa. Mai mult fenomenele extreme cu inundatiile din Italia, Grecia, seria de cutremure care o parte din ele s-au declansat si in tara noastra, nu aveau sa indice altceva decat un inceput de luna care va avea continuitate pana la finalul saptamanii. Ulterior lucrurile descresc usor in intensitate dar nu se termina aici, probabil asa cum ne dorim multi dintre noi!

Ei bine, dupa 15 Iunie’20 evenimentele nu ca vor descreste in intensitate dar urmeaza un nou episod astrologic important, Eclipsa de Soare din 21 Iunie’20. Ea se va consuma in toata splendoarea ei si va culmina cu o serie de retineri, arestari si nume sonore care vor fi implicate, anumite aspecte care pot aduce atingere in latura justitiei. Aspecte care vor viza si aduc in prim plan o alta forma de manifestare si care vor afecta sau aduc in prim planul opiniei publice nereguli sau un scandal in care sa fie implicata biserica, preoti, inalti prelati sau sistemul in sine de organizare. As mai face o mentiune daca sunt in acest sector de manifestare al ecuatiei astrologice si luna Iunie pe care o va traversa tara noastra, ministerul invatamantului si institutiile care vizeaza universitatile si care la randul lor pot fi afectate cu usurinta!

Eclipsa de Soare si intreaga ei aspectare in plan astrologic isi va pune amprenta asupra sectorului financiar, bunurile materiale, castigurile, incasarile, circulatia banilor care evident pot avea legatura cu planul extern. Faptul ca Romania va fi ajutata in demersurile ei si ca un ajutor din afara granitelor il putem primi fie in donatii, sume de bani, tranzactii sau alte aspecte care prin nuanta lor vin si echilibreaza sau resurciteaza anumite animozitati sau lipsuri din spectrul economic. Dincolo de toate aspectele care vor aduce in atentie anumite aspecte de vulnerabilitate, tara noastra mai are protectie pana la final de Septembrie’20.

foto: Tion

Nu intamplator, chiar daca anumite aspecte importante cum sunt tragediile din trafic, diferitele forme de accidentare descresc in intensitate din a doua parte a lunii. Comunicarea si aspectele ei vor fi mult echilibrate si o serie de raporturi intre furnizori si beneficiarii de servicii vor fi cu mult mai echilibrate, evident in conditiile pe care le traversam momentan. O perioada chiar daca este scurta, pentru ca imediat dupa Eclipsa de Soare din 21 Iunie’20, aspectele vor cunoaste o noua scindare din 26 Iunie’20 atat in planul politicului dar si in tot ceea ce inseamna starea de spirit a natiunii, unde se vor resimti anumite crize la nivel de proprie identitate si o stare emotionala oscilanta, pentru unii incontrolabila si care pot afecta celelalte sectoare de activitate.

Evident in intervalul 26 Iunie – 9 Iulie’20 vom asista la o serie de schimbari in planul politicului si independent de vointa fiecaru reprezentant al principalelor partide politice cineva va avea de pierdul ceea ce poate insemna o noua schimbare in acest sector de activitate. Sa nu uitam ca va fi o luna a zbaterilor din sfera partidelor politice. Elementul karmic si cele trei Eclipse, 2 de luna si 1 de Soare in constelatia Rac, categoric va contribui la conturarea unor elemente importante la forma de manifestare a identitatii Romaniei ca tara. Pentru ca luna Iulie va aduce de la sine o noua Eclipsa de Luna si da, Luna Plina in constelatia Capricorn care va aduce atingere in sectorul medical cu tot ceea ce implica el si pe de alta parte o serie de manifestari sau posibile incercari de reconfigurare a nemultumirilor din partea sindicatelor sau intreprinzatorilor datorita situatiei actuale dar si a influentelor din exteriorul tarii prin evenimentele care vor avea continuitate la nivel international!

Va trebui facuta mentiunea ca din punct de vedere astrologic, vom asista la forma de manifestare a unor situatii in contextul intern cu atat mai mult international unde orgoliile vor fi vizibile ca forme de manifestare, pana la extrama ca in planul international va urma o perioada incepnd din 21 Iunie’20 si pana la finalul ei vor fi probleme de scindare, caderi de guverne sau scindari in planul politicii. Uranus in contextul international va revolutiona mentalitatea in zonele de conflict al spiritelor agitate din societate astfel incat se pot confrunta cu probleme. Dincolo de Statele Unite ale Americii si alte zone din lume vor fi afectate! O perioada interesanta din toate punctele de vedere in care aspectele vor fi vizibile si forma de manifestare poate pune cu usurinta noi dificultati in planul extern.

In contextul fenomenelor meteorologice vanturile tornadice si tornada in sine pot prinde contur cu usurinta. Faptul ca luna Iunie va aduce o intensificare in activitatea seismica nu numai pentru tara noastra, Romania va avea elemente de protectie dar va trebui sa ne asteptam in continuare la oscilatii vizibile si diferentele de temperaturi care pot duce la extreme si forme de manifestare in capriciile vremii de la o zi la cealalta!

foto: youtube

Inceputul lunii dupa cum am observat dar si ultima saptamana din Iunie in care actiunile daca nu vor fi cat de cat controlate, se vor observa o serie de slabiciuni in care directia poate fi mai putin buna din toate punctele de vedere. Incidentele in planul aviatic nuantate vizibil atat in plan international cat si intern, cauzele in anumite contexte fiind nedeterminate de la aparatele de zbor civile pana la cele de natura civila sau transport de marfuri prin aer. Incendii si inundatiile care vor fi vizibile.

Concluzionand… ecuatia astrologica a lunii Iunie’20 va fi o etapa de scindare in care evenimentele se vor succeda brusc atat in schimbarile de opinie, actiune, evolutie, mental si care nu sunt unele din cele mai binevenite solutii de moment. Vrem nu vrem, asa cum am mentionat de la finalul anului 2018 atunci cand am facut mentiune la un an 2020, in care Uranus, planeta si principalul factor dominator, pentru ca nu intamplator de la inceputul anului dupa cum era de asteptat, multi dintre voi chiar nu v-ati asteptat la forma de manifestare pe care de regula, atunci cand o aduce Uranus, el nu stie sa stea la discutii cu nimeni dincolo de toti factorii de manifestare. Simbolistica lui fiind una mai complexa dar in acelasi timp care poate reconfigura multe aspecte catre pozitivitate daca factorii de coducere si nu numai actioneaza in armonie cu acesta.

Sa nu uitam de principalul eveniment la nivel mondial si cu asta, consider ca din punct de vedere astrologic simbolistica planetei mentionate mai sus si-a facut vizibil efectul prin criza la nivel mondial pe care a adus-o daca ar fi sa ne gandim la actuala pandemie de care inca nu ne-am indepartat si tocmai din acest punct de vedere ar trebui mai putine orgolii ca forma de manifestare si mai multa responsabilitate in fata unei noi etape care a reformulat mentalitatile multora dintre noi prin izolare si alte nuante la care am fost supusi independent de vointa noastra si pe care astrograma Romaniei dar si latura astrogramei geopolitice o activase din 20 Decembrie 2019.

foto: DIGI 24

Vrem nu vrem? Intelegem sau nu? Ecuatia de calcul matematic si forta de focusare a universului prin simbolistica lui ne demonstreaza ca in anumite etapte de evolutie, suntem mici in fata lui si dincolo de alte aspecte importante pentru altii, nu tine cont de functii, statut sau alte elemente pe care noi consideram ca le stapanim in deplinatatea lor! – J.B.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *