Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Februarie 2021 si inceputul de an

Si pentru ca tot suntem la inceput de an 2021 imi permit sa incep cu ceea ce scrisesem pe retelele de socializare despre cea mai importanta perioada a lunii Ianuarie a.c. Dincolo de faptul ca au fost sarbatorile si cum petrece si nu numai, implicit ecuatia astrologica la trecerea dintre ani avea inceputul avea sa fie mai lent. Evident ca in materialele urmatoare va exista si o desfasurare de evenimente a tot ceea ce inseamna pentru tara noastra dar nu numai, evenimentele la nivel mondial, pentru ca tot ceea ce s-a intamplat in America a fost din punct de vedere astrologic o normalitate! Facand referinta la perioada de inceput si violentele care s-au consumat acolo. Pentru ca chiar el 2021, nu pot sa uit cand ma aflam la Covasna in luna Octombrie 2020 si ii transmiteam colegului meu: “Nici nu incepe bine 2021 ca totul va fi cum nu s-a mai vazut!”

“Una dintre cele mai dificile etape pe care o traversam la inceputul anului 2021, nu intamplator este Saptamana 25 – 31 Ianuarie cand in ziua de 28 Ianuarie 2021 in constelatia Leu se consuma efectele fenomenului de Luna Plina!

O perioada in care latura psihoemotionala va fi foarte greu de controlat si consumul va fi la ordinea zilei apogeul Joi 28 Ianuarie a.c. In planul evenimentelor sociale este un preambul la ceea ce va fi toata luna Februarie – dar despre asta voi face mentiune intr-un material separat – moment cand in prima saptamana din Februarie practic se vor resimti efectele post Luna Plina.

foto: escape.ro

O intensificare de la inceputul saptamanii a seismelor in lume si mai ales zona Spaniei care ne dorim sau nu? Poate fi usor afectata prin aspectele care se vor consuma aici. In timp ce pentru tara noastra impactul si modul de consum are conotatie cu fenomenul mortii mult mai crescut datorita accidentarilor in masa indiferent de natura lor. Aspectul si problemele din spectrul energetic, dincolo de o pana de curent si care nu intamplator au fost vizibile de la inceputul anului 2021, nu numai la noi in Romania dar si pe mapamond. Evident ca sistemul energetic, comunicatiile, corespondenta, transponturile indiferent de sectorul lor, tot ceea ce inseamna forma comunicarii on-line care poate fi afectata ata in tara noastra si nu numai. Va trebui sa avem in vedere spectrul comunicarii si cum ne adresam in raporturile si relatiile socio-umane pentru ca aici riscam sa tergiversam, sa ne implicam in polemici si latura nervozitatii va fi in crestere. O perioada in care va trebui sa gandim de 2 ori inainte de a actiona si sa avem in vedere toleranta. De evitat anturajele galagioase sau locurile care pot fi aducatoare de probleme sau necaz asa cum ii spune romanul.

Lipsa finantelor si latura crescuta a anxietatii va avea directa legatura cu acest spectru al energiei materiale care vrem, nu vrem vor incepe sa fie expuse atat in mass media dar si in experienta de zi cu zi, a omului de rand evident.

Faptul ca va fi o perioada de riscuri in trafic, si ca justifica accidentarile si tragediile rutiere din ultimele 2 zile, mai mult decat atat va trebui sa avem in vedere atat accidentarile de munca, cele organice – afectiuni – dar si spectrul accidentarilor domestice. Un numar crescut al electrocutarilor datorita formei de condensare a energiei si al mortilor dintre cele mai bizare, element ce se datoreaza conjuncturilor de moment. Instabilitatea emotionala, problemele psihice care se pot accentua mai ales in randul persoanelor cu psihopatologii vor trebui sa determine aceste persoane in a cere ajutorul specialistilor daca este nevoie sau chiar al unui prieten. Pentru aceasta nu va trebui sa judecam anumite aspecte ale momentului, cu o perioada de intensificare a tuturor nemultumirilor pentru ca si riscurile vor fi pe masura.

Vor trebui inlaturate sau estompate pornirile negativiste, orgoliile care vor fi in crestere, aura de autoritate pentru ca de aici pornesc principalele probleme.  Despre planul si spectrul santatii individuale dincolo de psihic, va trebui sa avem grija la tot ceea ce inseamna afectiuni ale coloanei vertebrale, circulatia cardiovasculara, zona cervicala, problemele oftalmologice si nu in ultimul rand aspectele care tin de inima pentru ca nu intamplator zodia Leu si guvernatorul sau Soarele, simbolizeaza toate acestea!

Cea mai grea saptamana din an pe care o vom resimti inainte de evenimentele lunii Feburarie atat la nivel international prin valul de incidente, proteste, riscul unor atentate si degenerarea in mai multe zone de pe glob a violentelor dar si cresterea in magnitudine a cutremurelor de pamant.

Nu ramane altceva decat sa incercam sa ne depasim conditia, orgoliile, suferintele emotionale si amintirile din trecut care nu ne duc intr-o directie de constructivitate. Totul depinde doar de noi daca ne mobilizam sau nu in directia potrivita sau incercam sa descrestem in intensitate o perioada in care chiar si incidentele nucleare sau radioactive pot fi intrezarite la orizonturi!… Mai mult sau mai putin, fiecare dintre noi va simti aceasta perioada… ioanburculet.ro – Constelatia Destinului” – Ianuarie 26, 2021.

foto: John

Evenimentele lunii Februarie 2021 incep ca principala forma de manifestare din a doua zi, mai concret 2 Februarie a.c. de cand principalele aspecte vor avea loc si se vor consuma in raporturile si relatiile socio-umane din societate pentru ca vorbim de entitatea tarii noastre! Cateva aspecte ascunse vor domina in prima saptamana dar cu toate astea fenomenul de Luna Noua din constelatia Varsator predispune la schimbare, dorinta de a revolutiona totul in jur, elemente de negativitate si agitarea spiritelor prin opiniile pro si contra din jurul nostru si societate. Aici va fi o lupta acerba de dominare as spune din spatele usilor inchise de unde se vor dicta independent de vointa omului politicile. Pentru ca nu intamplator luna Februarie vine cu o incarcatura care va dauna in spectrul raporturilor si relatiilor internationale. Vrem nu vrem? Acest lucru va fi vizibil prin cazuistica care se va reflecta in mass media atat din interiorul tarii noastre cat si din exteriorul granitelor. Perioada care independent de vointa autoritatilor responsabile cu acest segment de activitate vor avea de suferit si principalele proiecte nu vor fi realizabile. Ca o paranteza, pe tot parcursul anului 2021 incidenta si legaturile dintre Romania si exterior va fi o politica greu de dus in care atat nemultumirile si latura de cauzalitate va fi afectata prin imagine. Evident ca de aici vor rezulta sanctiuni sau ca tara noastra va avea de suferit la acest capitol, evenimente care nu intamplator au fost asimilate ca experiente in Martie – Aprilie 2020. Istoria se repeta luna aceasta dar sub o alta forma mult mai agresiva din pacate. Vom privi neputinciosi la unele drame ale romanilor din afara granitelor. La nivel de autoritati, modul de atitudine si exprimare, amenintarea din exterior si faptul ca se va traversa o perioada dificila a scandalurilor si amenintarilor la adresa Romaniei nu vor fi decat cateva aspecte la care unii vor privi neputinciosi pentru ca nu va mai fi timp de reactie in replici sau sfera diplomatica. O chestiune de altfel, care vizeaza puterea destinului si din care nuantele pot fi sifonate mai mult sau mai putin.

Pe de alta parte chiar daca exista o latura de protectivitate, evenimentele se vor derula atat de rapid incat nici nu vom avea timp sa ne gandim cand am ajuns la finalul unei luni incercate prin latura situationala! Si cum speculatiile indiferent de natura lor – la modul pozitiv – nu vor avea nici un efect, atunci situatiile de compromis, categoric ca nu vor fi solutiile cele mai bune. Evident ca dorinta de reformare cel putin ca intentie va fi vizibila pe fondul incarcaturii din 11 Februarie a.c. cand fenomenul de Luna Noua din Varsator aduce cele mai multe blocaje ca forma de manifestare. Perioada de impact 3 – 18 Februarie 2021 nuanteaza clar directia si pasii pe care ata autoritatile dar si societatea ii va avea de urmat.

Cea mai importanta forma de blocaj in spectrul activitatilor politice sau activitatea guvernantilor in sine care va putea fi blocata independent de vointa acestora, identic in sfera si imaginea institutiei prezidentiale care va avea de suferit, nu va fi in directa legatura cu precedentul care s-a consumat in 29 Ianuarie 2021 prin incidentul de la Institutul Bals, asta pentru ca pana atunci vor mai fi cateva evenimente la care nu se asteapta nimeni, pentru ca atat opinia publica cat si autoritatile vor ramane fara reactie. Cu siguranta aici se vor consuma aspectele principale si as putea face o trimitere la ceea ce s-a intampla in Statele Unite ale Americii, nu la aceiasi intensitate dar care poate culmina cand nimeni nu se asteapta. Tocmai din acest punct de vedere, vigilenta sau preventia va trebui sa fie punctul forte de la nivel individual ca entitate in sine pana la latura si actiunile societatii pe fondul nemultumirilor si lipsurilor, mai putin a interdictiilor. Este ca si cum, timpul ar sta in loc pentru cateva secunde raportat la evenimentele din planul social. Vor fi anumite aspecte atipice asa cum le-am prezentat si in emisiunea din 19 Decembrie 2020 in calitate de invitat si in care am mentionat dificultatile, problematice si aspectele la nivel international care au fost vizibile din Usa si pana in Olanda de exemplu. Aceasta reformulare la nivel international este ca mod de manifestare o normalitate daca imi permit sa spun asa a tot ceea ce va aduce anul 2021! Evident ca gestionarea unor astfel de situatii va fi greoaie si va degenra in situatiile spontane incontrolabile.

foto: The New York Times

Ei bine si daca primul fenomen de Luna Plina din an a contribuit la o intensitate vizibla in planul formelor de manifestare: incendii, latura mortalitatii crescuta, suicid, probleme de manifestare la nivel de personalitate si patologii, tragediile din trafic, dezorganizarea si nehotararea politica din ultima perioada, februarie prin incidenta ei poate aduce intr-o forma de blocaj actualul Guvern si nu este exclusa din punct de vedere al ecuatiei astrologice inlouirea lui. Intr-o forma sau alta aici vor avea de suferit in primele doua saptamani ale lunii deciziile si toata aceasta forma de ambiguitate la nivel politic pentu ca nimeni nu va mai avea puterea de a dicta! As putea consemna ca este cel mai important eveniment al lunii si ca dincolo de toate elementele vizibile, vor fi niste “jocuri” de culise care asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, chiar daca nu vor fi demascate de catre destin si univers, ele independent de vointa noastra a tuturora vor functiona si efectele in cele din urma devin evidente.

Vor ramane in continuare riscul accidentarilor in masa, tragediile din trafic, accidentarile indiferent de formele lor de la cele organice, tragediile si accidentele de circulatie care de altfel se vor manifesta pe toata durata anului, incidentele din spectrul profesional, accidentele de munca. Latura comunicarii va avea si ea de suferit, transportatorii, telecomunicatiile si lipsa resursei energetice vor declansa aspecte greu controlabile si gestionat. Problemele cu internetul, mediul on-line datorita penelor de curent si gaz, intreaga latura energetica, dificultatile si interferentele semnalului de telefonie sunt normalitati pentru luna Februarie. Astrologic orice forma de atac cibernetic si o serie de ordonante, norme legislative care aduc nemultumirea in randul ata al autoritatilor dar si a populatie contureaza lipsa unei forme de comunicare in armonie si consider ca cel mai important element va fi sa nu dam curs provocarilor indiferent de natura lor! Pentru ca aici ecuatia astrologica, simbolistica si configuratiile ei conduc catre o forma de neantelegere. Sa nu uitam ca perioada pe care tocmai am tranzitat-o dar care nu s-a terminat pentru va avea continuitate si in luna Februarie in plan international formele de accidentare din care sa rezulte o latura a radioactivitatii ramane crescuta si mai mult deteriorarea sau scaparea de sub control a unor factori care pot agrava mult mai mult, situatia curenta!

Este foarte interesant fenomenul de Luna Noua din constelatia Varsator prima din acest an dificil 2021. La ce predispune ea? Poate afecta copii, adolecentii si tinerii. Indiferent de ecuatia momentului va fi o lege a cauzei si efectului care le poate bloca in continuare comunicare sau sa fie defectuasa. Mai mult un eveniment care prin conotatia lui poate declansa un nou val de furie la adresa factorilor decizionali.

foto: Realitatea.net

Sectorul aparatului si sistemului de justitie, autoritatile, celelalte institutii abilitate, vor scoate la lumina o serie de schimbari benefice de asta data si vor fi vizibile actiunile autoritatilor indiferent de circumstante care vor interveni si sustinute de providenta vor trece la actiune. Astfel nu intamplator arestarile cu rasunet si persoane importante implicate in greselile trecutului, justitia divina cat si cea terestra vor veni aici si acum in momentul prezent facandu-si datoria. Ca vor exista tergiversari, universul in cele din urma prin toate aceste actiuni, vine si dicteaza iar noi oamenii nu dispunem, doar ne conformam legilor universului intr-o permanenta schimbare! Aici va fi un joc interesant al destinului din care invingator va iesi chiar el.

Spectrul financiar va avea de suferit prin forma blocajului la care va fi supus intreg intervalul lunii Februarie 2021. Consecintele vor fi vizibile in plan astrologc prin masurile care se impun mai mult sau mai putin de austeritate. Va fi o perioada dificila de gestionat, nu numai la nivel international dar si in interiorul tarii noastre. Aspecte care pot iesi la suprafata si anul 2021 de la inceputul lui si pana la final va aduce si va face resimtita adevarata criza financiar. Atat intesitatea ei cat si modul de propagare va fi rapid. Si poate ca nu intamplator consumul afectivo-emotiona, problemel din mediul micilor intreprinzatori care isi pot bloca activitatile, antreprenoriatul indiferent de sectorul in care activeaza fiecare dar si problemele din sistemul bugetar vor fi vizibile prin rata mare si inceputul concedierilor masive.

In tot acest interval va trebui sa gandim de doua ori inainte de a actiona in orice directie si pe orice plan pentru ca rata mortalitatii va fi in crestere. Problemele din sistemul medical si toate aceste incercari care au vizat disfunctionalitatea lui era vizibila din vara anului 2019 printr-un tranzit al unui simbol important care a adus sistemul romanesc medical la limita. Daca ne gandim bine, inainte de toata aceasta situatie globala, au fost probleme vizibile. Deci iata cum destinul independent de vointa noastra nu tine cont de statutul in societate, ranguri, functii, puterea financiara a fiecaruia. Nu intamplator am asista neputinciosi la schimbarile care s-au succedat din August 2019 si pana la acest moment.

foto: wikipedia

Inceputul anului si continuitatea lui in Luna Februarie o etapa dificla si din punct de vedere meteorologic, aspectele vizibile din luna Ianuarie au conturat clar profilul anului 2021 din punctul acesta de vedere. Extremele daca fac referinta la temperaturile extreme si oscilatiile din luna Ianuarie. Intensificarea elementului AER. Miscarile seismice pentru ca este anul lor si care vor fi vizibile de-a lungulu anului 2021. Ei bine din acest punct de vedere, atat finalul luniii Ianuarie dar si intreg parcursul lunii Februarie 2021 pot intensifica miscarile scoartei terestre, depinde insa de magnitudinea acestora si zonele din tara unde se vor propaga. Faptul ca autoritatile pot fi depasite de situatie, asa cum au anuntat si specialistii, acest risc era vizibil de la finalul lunii Octombrie 2020, insa universul ne-a protejat si destinul acestei tari.

Daca ar fi sa concluzionez luna Februarie 2021, evenimentele principale vor avea directa legatura cu situatia actuala la nivel modial si rata mortalitatii atat in plan extern dar si tara noastra vor fi din nou in crestere. Pe de alta parte spectrul politicului si actualului Guvern al Romaniei si institutia prezidentiala vor avea de suferit, in acelasi timp exista riscul unui blocaj al activitatilor datorita unor circumstante independente de vointa noastra a tuturora. Noul val al arestarilor si nemultumirile oamenilor care o parte vor fi disponibilizati o alta parte vor avea probleme de gestionare pe cont propriu, fac referinta la antreprenoriat. Dificultatile din plan financiar si energia materiala care va avea de suferit prin tot ceea ce inseamna ea imobile, proprietati, alte bunuri, conduc latura psiho-emotionala intr-un punct in care va trebui sa ne mobilizam mult mai bine din punct de vedere psihic si chiar va trebui gandit de doua ori inainte de a actiona. Raporturile si relatiile internationale in dificultate si riscul conflictelor diplomatice caracterizeaza din punct de vedere al ecuatiei astrologice un tablou care va aduce nu panica, doar motivele de stress crescut si ingrijorare. Incendiile si factorul uranian va descinde in continuare prin forma de manifestare brusca, atunci cand toata lumea se asteapta mai putin, exploziile si folosirea armelor dar si a violentei autodistructive, suicidul cu o rata mult mai crescuta risca sa anihileze vointa fiecarui individ in parte. – J.B.

foto: constelatia destinului

One thought on “Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Februarie 2021 si inceputul de an

  • 30 January 2021 at 2:45 pm
    Permalink

    Offf…D-zeu să ne lumineze pe noi și pe decidenți. Multumim JB pentru previziuni. Sănătate și numai bine❤💥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *