Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Aprilie 2021

Dupa cum faceam mentiune in previziunile lunii Martie, faptul ca din a doua parte a lunii aspectele aveau sa se precipite catre finalul lunii in tot ceea ce inseamna aspectele, ecuatia astrologica si evenimentele din ultimile zile – deloc intamplatoare – au inceput sa creasca in intensitate din week end-ul 26 – 28 Martie a.c. Atunci cand luna plina in constelatia Balanta prevestea principalele evenimentele din tara. Spectrul asociativitatii, mortalitatea crescuta in randul oamenilor importanti, membrul formatiei Cargo, binecunoscuta Cornelia Catanga si decesul Magureanu Jr. au confirmat o ecuatie de moment nu atat de placuta. Pe de alta parte, forma accidentarilor tragediile din trafic, accidentarile organice pricinuite de complicatiile din spectrul sanatatii, ciocnirile violente dintre protestatari si jandarmi sunt doar cateva aspecte de confirmare in planul ecuatiei astrologice care viza evolutia tarii noastre si inca o data, forma de manifestare pentru anul 2021 atat in plan intern dar si international! Toate aceste elemente au venit si confirmat complexitatea configuratiilor astrologice spre final de luna Martie 2021.

Luna Aprilie ca principale evenimente – fac referinta la prima parte din luna – unde vom asista si la fenomenul de luna noua care se va consuma in constelatia Berbec din 12 Aprilie 2021, pentru Bucuresti ora 5:30’ si care va contribui prin simbolistica ei la un deficit in tot ceea ce inseamna spectrul financiar, bursele, schimbul valutar si o decadere a monedei nationale in fata celorlalte etaloane care vor masura puterea financiara, atat a dolarului dar si monedei euro si nu numai. Nemultumirile populatiei si faptul ca rata castigurilor va fi mult mai descrescuta, astrologic indica principalele probleme in cotatiile de pe piata bursiera si circulatia banilor in spectrul investitiilor si societate. Cu toate acestea primele doua saptamani si blocajul independent de vointa noastra in care universul… Vrem nu vrem? Dicteaza in cele din urma chiar si in contextul masurilor care vor fi luate de catre autoritati sau mecanismele specializate in acest sector de activitate.

foto: start-up.ro

Nu intamplatoar pentru luna Aprilie de la inceputul ei si pana la final se observa o crestere vizibila a ratei afectiunilor indiferent de cauzalitatea acestora in care din nou sistemul medical va fi depasit. Cu pandemie sau nu? Aspectele de vulnerabilitate nu ne vor ocoli nici de aceasta data, dincolo de evolutia la nivel mondial care ne va afecta cu certitudine atat in sectorul medical pe noi ca tara si nu numai! Dar cu toate astea din cea de a doua parte a lunii, chiar daca problemele vor avea continuitate se vor gasi si o serie de solutii de moment, implicit ajutorul din partea autoritatilor internationale care vor veni catre Romania contribuind la ajutorul acesteia prin diferite forme.

Un interval important in care va descreste rata tragediilor in trafic chiar daca vom mai asista la o serie de accidentari, ele vor fi mai usoare ca forma si numarul deceselor ca rezultanta va fi mult mai descrescut in intensitate. De la tragediile in trafic, pana la forma accidentarilor de munca sau care vizeaza sectorul profesional, pana la forma afectionilor organice la persoanele care au suferinte cronice. Latura si aspectele comunicarii chiar daca in prima instanta va cunoaste un blocaj independent de vointa noastra, se va solutiona de la sine in intervalul 1 – 17 Aprilie a.c. Evident ca orice forma de propagare a stirilor false va fi in conformitate cu ecuatia astrologica de moment mult mai descrescuta in intensitate, asta nu inseamna ca ele vor dispare in totalitate. Seria de acte si documente importante, noi ordonante si acte emise de catre autoritatea statului roman care va reglementa anumite nuante importante vor veni in sprijinul facilitarii unor organizatii, entitati sau forme de ONG. De asta data vom asista si la o deschidere in ceea ce inseamna avantaje aduse transportatorilor si nu numai, sectorul energetic, faptul ca va descreste in primele doua saptamani atacurile cyber, cu toate ca ele nu dispar in totalitate. O comunicare care va functiona in cele din urma prin luarea deciziilor si masurilor, unele dintre ele de ultim moment ca sa spunem asa vor fi da primii pasi catre o forma de evolutie care sa aduca constructivitatea!

foto: Europa FM

Cu toate acestea partea a doua din luna Aprilie 2021 va fi mult mai dificila in mentinerea unui climat pacifist si asta pentru ca fenomenul de luna plina care se consuma in constelatia Scorpion din 27 Aprilie 2021, ora 6:31’ Bucuresti aduce o forma de energie care daca nu va fi echilibrata, vibratiile universului pot contribui la unele acte si gesturi extreme cu o forma si dorinta din partea populatiei de a revolutiona, dorinta de schimbare si anumite aspecte care devin incontrolabile independent de vointa noastra si atunci va trebui sa avem in vedere un aspect foarte important parafrazat in vorba romanului: “aveti grija sa nu va imbatati cu apa!” Aspect important pentru ca semnul zodiacal Scorpion este cunoscut ca fiind forta de manifestare care din punct de vedere psiho-emotional poate aduce elementul angoasei existentiale, frustrarile si un blocaj afectiv-o emotional transpus in extreme ca forma de manifestare in raporturile si relatiile socio-umane! Acest aspect delicat poate transforma dar directiile pot fi unele dintre cele mai gresite si atunci va fi nevoie sa cultivam echilibrul. Un lucru este cert, aspectul de luna plina va contribui la cresterea cauzalitatii din spectrul medical si rata imbolnavirilor la fel de bine cum miscarile si formele de manifestare ca principale nemultumiri in strada vor fi mult mai greu controlabile intr-un context al elementului supriza si care poate aduce de la sine o rasturnare de situatie la care sa nu astepte nimeni. Adica, mai explicit in plan astrologic, ecuatia indica ca atunci cand te gandesti la o anumita directie, lucrurile si principalele aspecte se vor manifesta acolo de unde nu se asteapta nimeni atat organele si autoritatea statului dar si populatia. Ce va fi si despre ce suprize va fi vorba, ramane sa lasam timpul sa confirme aceasta simbolistica astrologica si dupa sa tragem principalele concluzii.

foto: Antena 3

Raporturile si relatiile internationale prin cazuistica multiplelor forme de nemultumire si faptul ca romanii din afara granitelor pot fi afectati in functie de anumite restrictii, fenomene sau decizii luate de catre tarile in care se regasesc fiecare. Implicarea acestora in fapte sau aspecte care sa aduca o pata de imagine sunt chestiuni plauzibile pe care le vom vedea expuse la jurnalele de stiri sub forma de breaking news cu siguranta! Mai mult, in Romania ecuatia astrologica aduce in prim plan si evidentiaza o serie de cauzalitati si probleme greu de gestionat asta datorita formelor de incidenta si aspectele in plan negativ care pot interveni. O noua serie de acuze aduse problemelor de gestionare interna si nu in ultimul rand reprosurile la nivel de autoritati din exteriorul Romaniei catre interior si de aici forma vizibila al unor sanctiuni inevitabile daca stam si ne gandim in cele din urma.

Intervalul 22 – 30 Aprilie a.c. va fi unul dificil pentru ca va aduce schimbari in spectrul politicii romanesti. Aspecte si blocaje la nivelul, atat al institutiei prezidentiale cat si guvernul Romaniei care se vor confrunta independent de vonita lor cu probleme de imagine, blocaje si plata unor karme din trecut aici si acum! O etapa dificila a politicii romanesti in care factorii de gestionare a situatiilor de criza si cei autorizati in spectrul acesta se vor confrunta cu dificultati. Schimbari profunde si chiar daca unii se asteapta la o serie de solutionari in aceasta directie, atat fenomenul de luna plina din 27 Aprilie 2021, mai mult consecintele si efectele planetei Saturn care vine cu principalele forme de dezechilubru si blocaj in conformitate cu ecuatia astrologica si simbolistica ei! O perioada in care orice nuanta de vulnerabilitate va fi pedepsita de catre destin.

foto: Capital

Elementul si aspectul major imediat dupa prima parte a lunii Aprilie aduce in prim plan o pozitie delicata si fenomenul mortii ca efect si destin al tarii noastre, aspect care are loc o data la 40 de ani, declanseaza o etapa de crestere a ratei mortalitatii, deficitului financiar si imprumuturile din planul extern. Ultima data acest tranzit a fost resimtit la inceputul anului 1981 si ca durata a fost pana la finalul lui 1982 si nu in ultimul rand in ultimul trimestru din 1940. Elementele de similaritate atunci cand fenomenul mortii a fost crescut, independent de vointa noastra in perioadele respective. Tinand cont de situatia actuala din planul geopolitic, un interval dificil pe care vrem nu vrem? Va trebui sa ne focusam mult mai bine atat pe formele adaptabilitatii ca principala forma de supravietuire, sa ne conservam in planul energiei materiale si  chiar daca ne aflam intr-un context in care tehnologia a luat cu asalt piata de consum sa nu ne mire faptul daca multe aspecte de functionabilitate nu merg in directia in care multi dintre noi se asteapta.

In plan meteorologic simbolistica astrologica ne indica o luna atipica in totalitate cu o crestere a temperaturilor brusca si la un moment dat discrepantele in spectrul umiditatii, cantitatii de precipitatii si alternanta in extrema a formelor de manifestare. Evident ca si luna Aprilie va cunoaste o intesificare a miscarilor seismice in prima saptamana a lunii si catre finalul ei, nuantarile fiind vizibile dupa forma de manifestare a fenomenelor de luna plina. Cu toate astea cutremurele majore vor fi resimtite tot in plan mondial unele dintre ele chiar aproape de granita cu Romania si care prin incidenta lor vor produce si pagube materiale la tarile vecine. Elementul radioactivitatii in crestere datorita elementului AER adica intr-o traducere mai exacta anumite tari afectate radioactiv prin miscarile frontului atmosferic pot aduce desupra tarii noastre, chiar daca focarele pot fi in cu totul alte locatii.

foto: Europa FM

Catre final de analiza a ceea ce aduce bun sau rau luna Aprilie pentru tara noastra, nemultumirile din sectorul mineritului, agricultura, fermierii dar si consecintele din spectrul imobiliar. Pe de alta parte va trebui sa fim atenti la forma de manifestare emotionala si trairile pe care le vom avea pentru ca unele in anumite intervale pot fi incontrolabile. Cnflictele interfamiliale si fenomenul suicidului in crestere de la inceputul lunii Aprilie si pana la finalul ei sunt doar cateva aspecte pe care, vrem nu vrem? Astrologic sunt delimitate cu o acuratete pe care numai universul o poate defini dincolo de vointa omului!

In concluzie, avem in fata o etapa in care spectrul asociativitatii, raporturile si relatiile internationale, miscarile seismice, problemele care au directa conotatie cu fermierii si agricultura, conflictele din plan international dar si incidentele radioactive vor fi vizibile in spectrul unui interval al schimbarilor la care nimeni nu se asteapta si pot fi mult mai greu anticipate, elementul supriza din spectrul unei configuratii atipice care defineste intreaga luna ne va tine intr-o forma de “asteptare” fie ca ne dorim sau nu lucrul acesta! Nu intamplator spre final de luna, intervalul 21-30 Aprilie va aduce o serie de procese si arestari la care nimeni nu se asteapta si rupturi independente de vointa noastra. – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *