Principalele forme de manifestare si evenimente ale lunii Aprilie 2020

Dincolo de toate evenimentele lunii Martie a.c. care aveau sa declanseze anumite forme de vulnerabilitate in sistemul medical, aspecte confirmate ulterior si retin cand, lasand deoparte ziua de 19 Februarie’20, atunci cand am redactat materialul, pentru a nu stiu cata oara se confirma ecuatia astrologica a momentului, evident referitor la tot ceea ce avea sa se transpuna pe intreg parcursul lunii Martie. Asa cum faceam mentiuni inca de anul trecut, o parte dintre efectele lui Uranus, coordonatele si algoritmii lui astrologici ca si simbolistica, planeta care avea sa dea “batai de cap” Romaniei, in cele din urma cu parere de rau s-au confirmat si daca nu ma insel, aceasta afirmatie am facut-o undeva la inceputul anului 2019… Dar acum si aici trecutul nu mai conteaza!

Aprilie, pentru ca va fi o luna care aduce si genereaza in primul rand un impact emotional mare, aici nu fac referinta doar la tot ceea ce inseamna sectorul medical, va fi una dintre perioadele cele mai importante perioade ca forma de manifestare. Ori, mai mult sau mai putin, nu intamplator ascendentul lunar se va pozitiona in casa a VI-a ceea ce in traducere inseamna si face referinta la tot ceea ce tine de spectrul santatii, interesele din acest sector de activitate si nu numai. intr-un cuvant tot sistemul medical, sanitar si institutii adiacente! Daca ma uit dincolo de aspecte, latura raporturilor si efectelor economice care vor fi blocate, evident nu neaparat de masurile luate de catre autoritati care vor avea continuitate pe tot intreg parcursul lunii in curs…

Am pornit aceasta analiza de la latura psiho emotionala si un aspect important din punct de vedere astrologic, faptul ca vor fi o multitudine de stiri false, comunicarea in deriva si majoritatea materialelor din mediul comunicarii – indiferent de forma lor – la care va trebui sa reflectam de doua ori inainte de a actiona. De ce? Pentru ca ele vor veni, mai mult dinamica lor ne poate provoca si modifica atat comportamental cat si in trairi, acea latura emotionala ca sa nu ii spun declick si care sa ne disturbe de la adevaratele sensuri. Luna Neagra – Lilith – contribuie aici cu ceea ce vom avea de depasit si invatat, fie ca ne convine sau nu. Tot ce se rezuma la sfera comunicarii, blocajele si alte aspecte importante, accidentarile si speculatiile indiferent de natura lor, o serie de decizii care in cele din urma se vor corecta de la sine din a doua parte a lunii!.

foto: Stirile ProTV

Sa nu uit de cele doua elemente importante. Primul fenomenul de luna plina in constelatia Balanta din 9 Aprilie’20 care va aduce un consum si bruiaj in sectorul asociativitatii, elemente care au directa conotatie cu sistemul judiciar si nu numai, spectrul sentimental si al relatiilor de cuplu. Un interval 3 – 15 Aprilie’20 in care raporturile si relatiile internationale vor avea de suferit si nu in ultimul rand acutizarea, reactia dura, sanctiunile sau ironiile din partea forumului international la adresa tarii ca imagine. Aici putem lua in calcul o serie de evenimente care prin natura acestora, desi in spatele declaratiilor vor putea sa fie vizibile subtilitatea. Mai mult autoritatile vor trebui sa fie pregatite pentru a nu da curs provocarilor, in acelasi timp reprezentantii care au atributii in acest sector de activitate vor trebui sa gestioneze situatiile spontane cu rabdare si multa intelepciune. Pe de alta parte va trebui din punct de vedere astrologic sa se contorizeze, analizeze, verifice, problemele cu cetatenii romani aflati in afara granitelor pentru ca si la acest capitol Romania se va confrunta cu probleme.

Independent de vointa noastra ca natie, blocajul din luna Aprilie isi va pune amprenta asupra personalitatilor care reprezinta natiunea, nu in ultimul rand populatia, care va trebui – dpdv strict astrologic – fiind o perioada dificila sa nu cada prada emotiilor negative. Cand ma refer la acest aspect, fac mentiunea ca simbolistica planetei Saturn va creste rata suicidului, pentru ca o casa de finalitate il va aduce in conjuctie simbolistica planetei Uranus cu Soarele din constelatia Taur iar de aici, implicit nemultumirile si deciziile din planul financiar, care desi vor fi afectate, pentru cea de-a doua parte a lunii, vor fi si solutii viabile care sa aduca un echilibru in cele din urma.

sursa: Europa Fm

Conflictele interfamiliale sunt pe intreg parcursul lunii mult mai nuantate si din acest punct de vedere in contextul actual vor fi o serie de evenimente care duc in extrema izolarii, a statului in casa, si nu va mai fi mult pana ca autoritatile sa se confrunte cu aspecte mai putin placute. O etapa pe care va trebui sa o trecem cu bine pentru ca ecuatia astrologica va aduce, va dezvolta sau acutiza refuzul si problemele de autoritate in planul socio uman, urmand ca de aici principalele complicatii sa se evidentieze. Evenimentele vor fi ad-hoc si usor incontrolabile in care elementele care au legatura cu incapatanarea, ideile preconcepute, cliseele invechite vor conditiona autoritatile si factorii de decizie sa impuna imediat dupa data de 27 Martie’20 acele masuri care sa tempereze pornirile multora. Tocmai din acest punct de vedere, luna Aprilie in esenta ei va aduce acel val de nemultumiri de partea ambelor parti, atat societatea si reactia emotionala iar la polul opus lupta autoritatilor in fata acestora.

Saturn este guvernatorul lunii Aprilie asa ca el va aduce in cele din urma necesitatea constientizarii tuturor greselior din trecut pe care latura emotionala din momentul in care vom fi fata in fata cu noi insine dispune in cele din urma la stari emotionale negative cum ar fi: depresia, apatia, izolarea, rememorarile din trecut si din acest punct de vedere odata lucrurile stiute vor trebui evitate. Pentru ca pentru aceasta este studiul astrologiei. Sa evitam sau sa descrestem in intensitate trairile si sa delimitam actiunile care nu ne avantajeaza ba mai mult care ar putea sa ne faca rau!

Si poate dincolo de toate asa cum am mentionat inca de la inceput, va trebui avut in vedere ca in plan de manifestare astrologica, Aprilie va fi luna in care disimularile, subtilitatile si dezinformarile vor fi in top. Atacurile cyber care vor avea o intensitate mult mai mare dar care in acelasi timp, atentia autoritatilor le va estompa si principalele directii vizeaza atacurile din afara tarii spre interiorul ei.

In plan financiar si economic, pentru ca blocajul vizeaza anumiti factori si aici, evident ca vor fi decizii in prima faza care nu vor parea viabile insa in cele din urma aspectele se mai linistesc, echilibrandu-se parca de la sine. Mai mult, aici panica va prinde contur, insa nu este cazul pentru ca dincolo de toate aspectele sa extrapolam nuantarile, vor exista acele solutii de moment.

O a doua etapa a lunii in curs, va fi nuantata de catre fenomenul numit luna noua din constelatia Taur, astfel incat atat la nivel de identitate nationala dar si reactia anumitor conationali va fi discutabila. O perioada cu incarcatura aparte si intervalul 19 – 29 Aprilie’20 va culmina cu situatiile mai greu controlabile, indiferent de domeniul si spectrul activitailor si aici putem lua in calcul orice. Adica, sectorul economic, cel financiar, medical, raporturile si relatiile internationale, criza generata independent de vointa noastra si care se va amplifica, reactiile oamenilor care risca in cele din urma spre final de luna sa fie mai greu gestionate, insa nu imposibil.

Sectorul medical se va confrunta in continuare cu incercarile resimtite si in luna precedenta, insa mult mai afectate vor fi unele sisteme din spectrul medical sau care au conotatie cu acesta. Aspecte conferite si de ascendentul lunar, nu intamplator in constelatia capricor al carui guvernator este planeta Saturn si va aduce in prim plan nuantari care da, vor afecta emotional multa lume. Daca ma refer la forma manifestat de noul virsu, da… luna Aprilie va fi problematica. Din acel moment, oamenii vor constientiza efectele unei crize din spectrul sanatatii individuale, a sistemelor medicale si ulterior… daca in luna Martie unii au mai avut “glume in program” prin dinamica astrologica luna Aprilie ii va aduce pe majoritatea cu gandurile la realitatea inconjuratoare pentru ca nu le vor mai privi dupa aceasta luna ca fiind gluma, consipratii sau asa numitul guver global care are ca tinta afectarea economiei la nivel mondial. Va fi o perioada si etapa a constientizarii, respinsabilizarii, meditatiilor si schimbarii care va interveni dupa luna Aprilie in mentalitatile fiecaruia. De fapt inca din 27 Martie si pana la final de Aprilie rata mortalitatii va fi mult mai crescuta. Factorii decizionali din institutiile medicale sistemul sanitar vor trebui sa se pregateasca pentru o perioada in care destinul fiecaruia va sti cum sa dicteze, pentru ca din punct de vedere pur spiritual vor urmeaza o etapa in care dincolo de dezinformarea in masa dar care se va estompa la final de luna, majoritatea vor avea deschiderea catre constientizare!

sursa: The Straits Times

Fenomenele meteorologice un alt aspect important si daca Martie asa cum faceam mentiuni a fost o perioada in care seismele in cascada, vantul dar si unele extreme si capricii ale vremii, Aprilie se va nuanta printr-o crestere mult mai acentuata la acest capitol. Luna plina aduce un val de schimbari si da o intesificare a miscarii de scoarta terestra astfel incat perioada de vulnerabilitate va fi 4 – 15 Aprilie’20. O sa asitam la intensificarea in aer ma refer la vanturile tornadice fenomene care se vor repta si un val de caldura care va aduce ca forma de manifestare discomfort dar si extremele fac referinta la alternanta rece cald. Elementul pamant si aer vor fi in continuare vizibile…

sursa: Libertatea.ro

Agricultura va avea de suferit si activitatile din sfera imobiliara, mai mult latura energetica, minerii sau incidentele din acest sector de activitate. O nemultumire vizibila din categoriile acestea sociale, ma refer la intreprinzatori si nu numai. Cu toate acestea va trebui sa fim mult mai toleranti incepand cu a doua parte din luna. Nemultumirile fata de autoritati si nu numai in cele din urma se vor estompa pentru ca un factor independent de vointa fiecaruia va actiona din timp si acesta este mult mai greu de anticipat.

Cu toate acestea daca ar fi sa concluzionez aceasta etapa dificila si forma de manifestare a ecuatiei astrologice, fiecare dintre noi va trebui sa dam dovada de maturitate, responsabilitate si intelepciune atunci cand suntem predispusi sa nu suportam formele de autoritate oricare ar fi ele insa daca unii nu vor intelege in cele din urma universul intervine prin coordonarea circumstantial si evenimentele din jurul nostru oricare vor fi ele ne vor determina sa constientizam ceea ce este cel mai important si anume unitatea intr-o luna Aprilie dificila, a blocajelor si a evenimentelor care se vor petrece cu repeziciune astfel incat finalul de luna va mai linisti apele, vorba romanului!

sursa: CSO

Cu toate acestea elemente daca ar fi sa conluzionez, dincolo de mobilizarea autoritatilor care vor aduce in prim plan un val de arestari si sanctiuni pentru ca autoritatea si reglementarile nu vor fi respectate in societate. Blocajul psiho-emotional la care va trebui sa lucram fiecare individual pentru a depasi momentele depresive, apatice si de frustrare, pentru ca vor fi. Vom mai asista la accidentari atat in trafic, domestice, organice ca si forma afectiunilor crescute dar si raporturile si relatiile internationale atipice, consider ca vom avea de invatat si ca da, uletrior vom intelege mult mai bine situatiile circumstantiale generate de univers si independent de vointa noastra care aduc in cele din urma resemnarea si astfel echilibrul.

Mentionez ca acest studiu vizeaza ecuatiile si simbolistica astrologica, astfel incat spre finalul intervalului dincolo de logica multora vom concluziona fiecare raportat la acest studiu fundamentat pe calcule matematice. J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *