Principalele evenimente la inceput de an, luna Ianuarie 2020 – abordare astrologica

Nici nu incepe bine anul 2020 si Ianuarie va fi poate cea mai controversata luna din anul care deschide o noua etapa calendaristica pentru tara noastra! Evident de-a lungul celor doisprezece luni si pana la finalul lui, vor mai fi elemente care aduc de la sine metamorfozele si influentele care se cunosc, s-au resimtit inca din Octombrie 2019. Anul astrologic atunci incepe ca de fiecare data pentru Romania.

Eclipsa de Luna din 10 Ianuarie 2020, care la prima vedere pare a fi in regula din toate punctele de vedere. Cu toate acestea nu va fi decat o etapa de scindare si nemultumiri in randul maselor care isi vor arata indignarea, agresivitatea verbala, protestele si cum corespondentul culmineaza in casa comunicarii, transportului, comunicatiilor si telecomunicatiilor… de aici vor veni principalele forme de manifestare si nemultumire care vor viza institutii cum sunt sistemul informational, Posta Romana, transportatorii, evenimentele din trafic – metrou, CFR si sosele in general – miscari si proteste dar care se vor amplifica din cea de-a doua parte a lunii care deschide anul Ianuarie si totodata anul 2020! Ei bine, tot la acest capitol, imediat dupa 14 Ianuarie 2020 riscul accidentarilor independent de vointa noastra va fi vizibil, asa cum ne-am obisnuit la o intensificare a codurilor rosii, mai prezente ca niciodata sunt simbolisticile care vor conduce spre riscul unei accidentari in masa in care vor domina focul, miscarile telurice, folosirea armelor de foc, neintelegerile dintre frati si surori dar si cumnati, cumnate. Anul 2020 va aduce in prim plan acest element de instabilitate emotionala si accidentari care vor avea continuitate agravanta pana spre finalul lunii Mai 2020. Din nefericire tragediile in trafic vor avea aceiasi intensitate pe care am observat-o, ca un precedent si cumuli din luna Octombrie 2019.

Acte, inscrisuri, documente, firme de telefonie mobila, tot ceea ce inseamna tehnica vor fi afectate, plan informational si domeniul IT cu bruiajele aferente la acest capitol venite din exterior. Independent de vointa multora dintre noi, forma de accidentare in masa poate sa difere. Tinand cont ca imediat dupa 10 Ianuarie 2020 vor fi din nou probleme in institutiile medicale, spitale, medici care vor fi verificati si controlati toate acestea vor indica problemele din sistemul medical si ca deseori putem fi depasiti de situatiile creeate ad-hoc in jurul nostru. O etapa in care forma accidentarii in masa prin foc, explozie, atacatori inarmati nu va putea fi gestionate de catre autoritatile romane!

Ei bine si daca asa cum spune “logicianul” roman, cu logica sa indubitabila: “dupa sarbatori se poate intampla orice, pentru ca asa a fost in fiecare an”, lucrurile si aspectele majore nu vor mai sta asa! Ianuarie, poate fi imediat dupa 10 Ianuarie 2020, o luna in care controversele, raporturile si relatiile internationale vor fi afectate categoric. Romania poate fi amenintata din exterior cu usurinta si asta nu datorita evenimentelor in care vor fi implicati concetateni de-ai nostri – implicatiile in accidente, accidentari, proxenetism sau alte fapte care sa prejudicieze imaginea statului – un cumul de evenimente cu nuante reale de amenintare va fi princpalul aspect care va genera nemultumire in randul populatiei. O etapa a regionalizarii care la prima vedere desi aproape invizibila pot duce catre conflicte interetnice probabil de mica intensitate dar care prin natura lor sa aduca acele forme de reprosuri si din noua sanctiuni la adresa natiunii. Politica in raporturile si relatiile internationala nu va fi gestionata pentru luna Ianuarie asa cum va trebui astfel incat o bulina neagra adusa de catre Destinul Romaniei este imprevizibila. Pentru ca asa cum voi descrie anul 2020 va fi o forma a imprevizibilitatii normale in anormalitate, in mod deosebit la scara si varfurile politicului!

Eclipsa de Luna care are loc in constelatia Rac va aduce de la inceputul anului 2020 o forma de manifestare pe ultima suta de metri in care drogurile, suicidurile, autointoxicarea si orice forma de a evada din realitate anunta un final de an fac referinta aici la zilele de 27, 28, 30 si 31 Decembrie 2019 o ecuatie a stirilor negative in care ciclotimia afectivo-emotionala va fi vizibila pana la data de 14 Ianuarie 2020. Gesturi, conflicte familiale, nuante care socheaza si incercarea de implementare a unei noi strategii de mistificare. Eclipsa va conduce catre un dezechilbru pe fond neurovegetativ in care oscilatiile fiind mari, evenimentele din trecut si pentru unii remuscarile vor aduce in momentul prezent acte si gesturilipsite de discernamant si aici se poate incadra orice!

Financiar luna Ianuarie 2020 nu se incepe cu stangul si in randul factorilor decizionali politici si pentru investitii vor reusi sa acceseze noi sume la bugetul de stat sau pentru alocarea restantelor. Din punctul acesta de vedere se pare ca anul 2020 incepe in forta si chiar de la 1 Ianuarie pe nepusa masa vorba de “duh” a romanului unii vor fi ridicati de casa, pentru ca va fi o luna a arestarilor surpriza. Razii, controale, verificari si o noua etapa in care organele abilitate isi vor face datoria implicand nume cu rezonanta, aspecte care se vor mai consuma pe tot parcursul lunii Decembrie 2019 pana la final de an.

In prima parte a lunii pana la Eclipsa de luna din 10 ianuarie 2020 extremele in planul meteorologic nu vor fi atat de extreme, cu toate acestea din a doua parte a lunii situatia se mai echilibreaza si extremele in valurile de aer polar, frigul, fenomene inexplicabile mai frecvente pe fondul inghetarii vor fi cele mai vizibile pentru fiecare dintre noi la buletinele de stiri. Valul de seisme unele mai moderate “obisnuite” cum le spun oamenii care fac “caterinca”, se vor amplifica catre finalul anului 2019 si prima luna din an care va inregistra mai multe seisme de magnitudine semnificativa!

Pe fondul nemultumirilor, luna Ianuarie va fi o luna controversata si a schimbarilor unde miscarile de strada, nemultumirile si conflictele spontane pot aduce de la sine o serie de greve, miscari sindicale, nemultumirile minerilor si agricultorilor dar si opinia venita din partea minoritatilor.

In planul relatiilor internationale un nou scandal in care va fi implicat si numele tarii noastre deschide anul in plenitudinea lui, aspecte care vor denatura anumite informatii despre tara noastra.

Ziua de 17 Ianuarie are o importanta deosebita pentru ca vizibil din 10 Ianuarie cota agresivitatii la toate nivelele va fi in crestere iar de atunci, momentul apogeului 27 ianuarie 2020 vor mai urma o serie de ecuatii nu chiar atat de placute pentru un interval de aproximativ 9 luni cu un tranzit important si care la nivel de mapamond va fi vizibil prin forma agresivitatii si batailor de strada care vor cuprinde toata Europa dar si zonele din Orientul Mijlociu. Insa toate acestea la momentul oportun!

In orice context dincolo de bine sau de rau pentru unitatile ISU dar si celelalte institutii ale statului de mentinere si prevenire va fi un an bogat in activitati si vor trebui dupa cum vor considera si ei la un moment dat sa priveasca cu totul altfel aspectele si importanta unor actiuni din jurul lor. Elementul foc, explozie, arma de foc, agresivitate, explozie, incendiu, deflagratie sunt cateva dintre cuvintele cheie pentru anul 2020 care se vor “eclipsa” pana spre final de vara din pacate.

Nu in ultimul rand planul politicului va fi un dezechilibru total cu forme de schimbare atat de guvernamant si in cel mai extrem caz suspendarea presedintelui in anumite intervale ale anului, detalii si elemente pe care le voi aduce in discutie ca si abordare astrologica la momentul potrivit. – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *