Previziunile Saptamanii 8 – 14 Martie 2021- VIDEO

Intervalul din Saptamana 8 – 14 Martie a.c. aduce la nivel individual o imbunatatire vizibila in contrast cu planul evenimentelor sociale, acolo unde va trebui sa ne ponderam pornirile, atitudinea dar si aspectele comunicarii. Marti o zi dificila in etapa socializarii cu celelalte persoane din jur!

foto: EST Tv

Luni 8 Martie a.c. pozitivitatea care apare la orizont va trebui sa ne caracterizeze pe intreg parcursul saptamanii pentru ca astazi avem la dispozitie rationamentul, puterea de a observa aspectele importante din toate sectoarele de activitate in profunzimea lor, dam dovada de maturitate. Urmeaza Marti, Miercuri si Joi trei zile in care preocuparile noastre, spiritul novativ, ingeniozitatea, aspiratiile care ne duc spre realizare pot fi posibile. Evident daca si noi ne dorim asta! Vineri va fi o incarcatura deosebita inainte de fenomenul lunii noi care se consuma Sambata si care aduce in prim plan formularea unui noi inceput pana la urmatorul fenomen de luna noua, care se va consuma in luna Aprilie a.c.

Constelatia Pesti si fenomenul de luna noua, Sambata 13 Martie 2021 nu va conferi ghinion. Asta e un aspect important pentru nativii care sunt superstitiosi. Mai mult, va fi o zi in care fiecare semn zodiacal si cei doisprezece ascendenti ai acestora constientizeaza o noua etapa de evolutie in care spiritualitatea va juca un rol important si fiecare ne vom concentra in directia conferita de ecuatia astrologica a fenomenului in sine.

Evenimentele Saptamanii 8 – 14 Martie pe intelesul tuturor in VIDEO – materialul de mai jos.

 

Berbec: incepeti saptamana mai focusati in planul profesional si asta va da avant in deciziile pe care le luati! Marti evitati o doscutie sau provocare venita din jurul vostru in raporturile si relatiile socio-umane. Luna noua va canalizeaza energia in spectrul autocunoasterii;

Taur: Luni raporturile si relatiile cu superiorii sunt foarte bine puse la punct si asta va confera credibilitate la inceputul saptamanii. Marti vor fi de la primele ore ale diminetii o serie de provocari in sectorul profesional si spre seara relatiile proaste cu socrii va trebui sa va dea de gandit. Luna noua de Sambata va focuseaza atentia in raporturile si relatiile cu ceilalti

Gemeni: Luni interesul si scuccesul din planul material, financiar si juridic va caracterizeaza. Marti va trebui sa evitati deteriorarea relatiilor cu structurile administrative si de stat pentru a evita o sanctiune indiferent de nuanta ei. Luna noua din constelatia Pesti va confera proiecte noi in sectorul profesional!

Rac: sentimental incepeti bine saptamana, asta va incarca pozitiv! Marti, Miercuri si Joi prima parte a zilei daca aveti proiecte bune si va concentrati pe castig cu siguranta eforturile va vor fi recompensate. Pe voi luna noua de Sambata 13 Martie a.c. va deschide arealul studiilor superioare, spiritualitatea, raporturile si relatiile internationale!

Leu: astazi straluciti la serviciu si asta va motiveaza dandu-va incredere pentru tot intervalul saptamanii 8 – 14 Martie a.c. Incercati sa nu va precipitati la serviciu pentru ca urmeaza o serie de provocari si la finalul saptamanii aspectele se detensioneaza. Luna noua de Sambata va poate aduce proiecte in planul financiar si o forma de castig.

Fecioara: sentimentele la incputul saptamanii va scot din rigiditatea voastra si vedeti lucrurile din jur mult mai detasati de evenimentele negative. Marti, Miercuri si prima parte a zilei de Joi realizarile din spectrul profesional va vor incuraja. Fenomenul de luna noua de Sambata activeaza sectorul asociativitatii sentimentale si al formelor de parteneriat managerial.

Balanta: chiar daca la inceputul saptamanii sunteti preocupati de casa, familie, starea emotionala care este benefica, Marti, Miercuri si prima parte a zilei de Joi dinamica va duce spre creativitate si speculatii pozitive. Fenomenul de luna noua din 13 Martie a.c. va focuseaza in sectorul sanatate si spectrul profesional.

Scorpion: inceputul de saptamana va dezvolta actele, deplasarile, comunicarea in toate formele ei. Marti o persoana din interiorul caminului va face reprosuri si va trebui sa nu va confruntati parerile. Fenomenul de luna noua va activeaza la alti parametri raporturile si relatii cu copiii si pentru nativii care sunt singuri, se activeaza dragostea!

Sagetator: sanse si oportunitati financiare la inceput de saptamana urmate de examinari, preocuparea pentru solutionarea unor documente importante. Comunicarea joaca si ea un rol important Marti, Miercuri si Joi si va ajuta! Luna noua de Sambata va activeaza in sectorul raporturilor si relatiilor cu familia si membrii ei!

Capricorn: Luni va regasiti pozitivitatea in toate actiunile si forma lor de desfasurare. Marti, Miercuri si Joi formele de castig va ajuta sa constientizati valoarea energiei materiale datorita aptitudinilor si formelor de comunicare. Luna noua de Sambata confera o dinamica in tot ceea ce inseamna spectrul comunicarii, examinarilor si proiectele voastre pot avea legatura cu fratii, surorile.

Varasator: chiar daca astazi sunteti introvertiti de maine Marti, Miercuri si Joi o serie de transformari la nivel de proprie personalitate care este conferita de ecuatia astrologica. Luna noua va motiveaza si directioneaza pasii in proiecte care vizeaza investitiile si achizitiile independent de vointa voastra.

Pesti: as spune cei mai privilegiati de la inceputul saptamanii si pana la finalul ei, chiar daca in plan profesional mai apar o serie de nemultumiri. O sa le treceti cu usurinta si fara nici un fel de afront din partea colegilor. luna noua din 13 Martie a.c. va aduce fata in fata cu evolutia la nivel de propie personalitate si va focusati bine in toate sectoarele de actiune si activitate ale vietii! – J.B.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *