Previziunile Saptamanii 4 – 10 Noiembrie’19

Intervalul 4 – 10 Noiembrie’19 aduce in prim plan un inceput al saptamanii in contradctie pentru unii si cand spun acest lucru ma refer la zilele de Luni si Marti cand majoritatea reprezentantilor celor 12 constelatii se vor confrunta intr-o masura mai mica sau mai mare cu acele crize la nivel de proprie personalitate. Influenta Lunii in aceste 2 zile va trebui sa ne aduca in punctul in care sa ne focusam mult mai bine pe interesele proprii indiferent de sectorul si activitatea in care ne vom desfasura!

Evident ca Miercuri si Joi cu toate ca avem tendinta de a fi confuzi, cand spun acest lucru ma refer la tendinta de a idealiza anumite nuante, aspecte, situatii care pot sa nu fuctioneze la parametrii maximali si asta datorita suspiciunilor generate de actiunile celorlalti si evident care pot avea efect asupra noastra. Aici va trebui luat in calcul si dominanta Soarelui, pozitia sa si efectele de opozitie la care conlucreaza planeta Uranus. Faptul ca putem sa actionam de la o extrema la cealalta, ca scindam in defavoarea noastra, ca ne vom resimti toropiti la finalul unei zile dupa terminarea programului din sfera profesionala, sunt doar cateva nuante care contureaza la orizont o saptamana plina de actiune si care in cele din urma spre finalul ei ne revitalizam energetic si nu numai! Evident in conditiile in care ne dorim acest lucru, pentru ca totul depinde de modul cum vom actiona in cele din urma cu bune si cu rele!

Vineri, Sambata si Duminica vor fi dedicate relatiilor de cuplu, calatoriilor pentru unii dintre nativii celor 12 constelatii in afara tarii ca si momente de destindere iar pentru ceilalti drumetii la munte sau peisaje autentice si care inspira. Ecuatia astrologica contribuie si la o determinare in raporturile si relatiile socio-umane din urma carora putem sa interactionam la modul constructiv prin schimbul informational astfel incat vom fi mult mai perseverenti in calcularea unor proiecte de aceasta data viabile. Pentru ca in ultimele 3 saptamani planurile, proiectele si organizarea nu s-au conformat cu echilibrul pe care multi dintre noi il doream ca si forma de manifestare.

Din punct de vedere financiar, aspectele se focuseaza intr-o directie de instabilitate in prima parte a saptamanii, urmand de Joi ca situatia sa se reglementeze si atunci investitiile, achizitiile indiferent de forma lor. Efectuarea unor plati sau tot ceea ce are corespondent direct cu circulatia banilor in viata noastra de zi cu zi vor fi elemente mult mai statornice.

Profesional Miercuri si Joi va trebui sa avem grija la tot ceea ce inseamna proiect individual si colaborarile din sectorul asociativitatii pentru ca acolo sunt elemente de vulnerabilitate si va trebui sa insistam chiar si in contextul unor raporturi si relatii pe care chiar daca nu le intelegem, in cele din urma reusim sa ne focusam pe obiectivele noastre indiferent de spectrul profesional, functia sau locul de munca al fiecaruia!

Starea sanatatii are de suferit atat in plan emotional dar si organic la inceputul saptamanii cand afectiunile principale ne pot afecta buna circualtie si venele, ma refer aici la intreg sistemul cardiovascular. Mai mult durerile reumatice in zona membrelor inferioare, evident din punct de vedere astrologic care vin si se dezvolta dincolo de inflamatii in primele 4 zile ale intervalului 4 – 10 Noiembrie’19.

Sentimental micul benefic – Venus – aduce o alta viziune asupra sentimentelor si dragostei! Fie ca fac referinta la cuplurile deja casatorite, idile sau povestile de dragoste care se afla in plin proces de desfasurare. Aici situatiile vor fi analizate de la caz la caz si solutiile vin ca o ecuatie matematica a Universului. Schimbarile majore, dorul fata de cineva din trecut sau reformularea intregii nuante sentimentale va fi importanta. Metamorfozele care vor avea loc in acest sector de activitate, nu fac altceva decat sa aduca acel confort emotional si sa conlucreze la idealurile de reconfigurare in raporturile si relatiile de cuplu. Modul de gandire elevat, comunicarea, linistea pe care o confera elementele din interiorul caminului dar si raporturile si relatiile cu persoanele din jur asigura evident acel climat pe care l-am enuntat in randurile de mai sus!

In concluzie Saptamana 4 – 10 Noiembrie’19 va fi o perioada care prin abundenta de evenimente si actiuni care vin si tempereaza in cele din urma alegerile pe care unii nativi le vor face in directia profesionala, altii in dragoste, unii in sectorul sanattii, ceilalti financiar si rezultatele vor fi pe masura asteptarilor chiar si in conditiile in care miscarea retrograda a planetei Mercur pare la prima vedere ca blocheaza, nu duce la bun sfarsit un proiect sau ca ne vom confrunta cu acte, documente, inscrisuri sau formele comunicarii nenuantate, pot fi doar elemente preconcepute si asta chiar daca un usor efect vizibil sau pe care multa lume il va resimti, da se resimte. Avem potentialul si resursele cu toate acestea sa vedem toate aspectele si nuantele din unghiuri diferite prioritari fiind in cele din urma doar noi.

 

Berbec:

Capitolul asociativitate, investitiile si parteneriatele vor trebui mai bine gandite pentru ca din punct de vedere profesional va fi o saptamana a perturbarilor, indeciziilor dar si riscul de a va investi sau gestiona prost finantele. Aici trebuie mai multa intelepciune. Mai mult din a doua parte a saptamnii sa constientizati nivelul la care va aflati si sa reconfigurati totul in jurul vostru in functie de traseul pe care il aveti de urmat.

 

Taur:

Raporturile si relatiile cu cei din jur va fi principala preocupare pentru a incerca sa demonstrati ca desi ei nu au dreptate voi va faceti treaba in sectorul profesional bine. Importante vor fi contactele, pentru ca in aceste directii se vad confruntarile si va trebui sa renuntati la incapatanarea caracteristica tocmai pentru a vedea obiectivele indeplinite.

 

Gemeni:

Unele probleme de sanatate va pot afecta atat in planul emotional datorita suferintelor organice. Aici trebuie sa va focusati mult mai bine pe voi si orice echilibru chiar si autoimpus va fi benefic organismului. Pe de alta parte Marti va trebui sa aveti in vedere autoritatea pe care aveti tendinta de a o manifesta in raporturile si relatiile cu persoanele din jur pentru echilibru.

 

Rac:

Riscati pierderi financiare in primele 4 zile ale saptamanii si va trebui sa va gestionati problemele interfamiliale mult mai bine. Nu se lasa mai prejos raporturile si relatiile cu superiorii Miercuri si Joi cand va trebui sa va mulati pe cerintele acestora. Din punct de vedere sentimental voi va reformulati opiniile, pretentiile si toate nuantele care va aduc linistea.

 

Leu:

Schimbarile de situatie si greutatile atat din familie cat si cele din planul profesional datorita reactiilor si comportamentul partenerilor de afaceri sau colegi vor declansa anumite animozitati Luni, Marti si Miercuri. Cum paza buna trece primejdia rea, o sa aveti resursele si chiar trebuie sa renuntati la orgoliile care nu au ce cauta in exteriorizarea trairilor voastre.

 

Fecioara:

Pentru voi actele, examinarile, ecuatiile care aduc in prim plan aspectele comunicarii, aici va trebui sa va dozati mult mai bine interesul fata de celelalte persoane din jur. O nuanta importanta daca doriti sa aveti liniste in jur. Mai mult o saptamana in care trebuie sa aveti raporturile cu superiorii, autoritatile in echilibru pentru ca mai pot fi ceva probleme.

 

Balanta:

Agitatie, riscul cheltuielilor, investitiile paguboaste si toate acestea datorita faptului ca nu aveti rabdare si ca numarul provocarilor cotidiene din toate sectorele de activitate va pot inabusi echilibrul. Din a doua parte a saptamnii respirati mai usurati si asta datorita faptului ca rememorati unele aspecte importante cu un amic din trecut. Faptul ca va deschide ochii in bine.

 

Scorpion:

Voi sunteti incercati in continuare la capitolul sentimental unde latura asociativitatii nu fuctioneaza asa cum va doriti. De aici principalele nemultumiri si starile voastre de spirit in contradictie. Daca nu stati bine la capitolul dragoste, nativii Scorpion au parte de o saptamana in care castigurile va caracterizeaza si asta datorita persuasivitatii de care dati dovada.

 

Sagetator:

Calatoriile si deplasarile de la inceputul saptamanii va epuizeaza, ulterior va reveniti. Cu toate acestea va trebui sa aveti in vedere tot ceea ce are directa legatura cu planul investitiilor si achizitiile de moment pe care va trebui sa le ganditi de doua ori inainte de a actiona. Aveti protectie pe intreg parcursul saptamanii si chiar puteti sa va intalniti partenerul de viata.

 

Capricorn:

Chiar daca mai sunt anumite blocaje la nivelul personalitatii asta nu inseamna ca Marti si Miercuri trebuie sa dati vina pe ceilalti pentru insuccesele voastre indiferent de sectorul si activitatile in care activati sau actionati. Va trebui sa aveti in vedere raporturile cu cineva din caminul vostru si situatiile se vor echilibra din a doua parte a saptamanii, atunci vin si banii.

 

Varsator:

Indispozitiile de Luni seara si Marti sunt normalitati. Chiar si problemele digestive dar si spectrul afectivo-emotinal pe care nu le puteti stapani la inceput de saptamana. De Miercuri situatiile in jurul vostru se schimba radical si incepeti usor usor sa va reanvigorati. Cu toate acestea cineva din familia extinsa are ceva de obiectat la adresa si comportamentul vostru!

 

Pesti:

Nu va trebui sa va ingrijoreze problemele si disfunctiile organice de la inceputul saptamanii Luni seara si Marti pe tot parcursul zilei pentru ca de Miercuri va reveniti la normalitate. Mai mult principala vulnerabilitate de pe intreg parcursul saptamanii are conotatie si directe legaturi cu dezorganizarea la nivel organizational si evident cu anumite cheltuieli la care trebuie sa renuntati! – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *