Previziunile Saptamanii 3 – 9 Februarie 2020

Intervalul 3 – 9 Februarie’20 aduce de la sine o serie de schimbari, transformari, oscilatii si nemultumiri Miercuri 5 Februarie’20, pentru toate semnele zodiacale dar si pentru ascendentii acestora.

Schimbarile care au loc si sunt dintre cele mai importante pentru aceasta saptamana, este tranzitul Lunii Negre inceput din 27 Ianuarie’20 in constelatia Berbec care va tranzita pe aici pana in 21 Octombrie’20. Principalele aspecte s-au vazut de la inceputul anului pana in acest moment, pentru ca a inceput in forta majoritatea evenimentelor din lume care au contribuit la un dezechilibru emotional. Va fi insa un material separat cu influenta asupra celor 12 constelatii la nivel individual cum si ce importanta are. Cum ne afecteaza si de ce va trebui sa ne ferim.

Pe de alta parte Mercur incepe tranzitul sau firesc in zodia Pesti din prima parte a intervalului 3 – 9 Februarie’20 el aduce o subtilitate in tot ceea ce inseamna forma de exprimare, in comunicare dar si principalele avantaje intuitive la nativii evoluati si care au direct corespondent elementul apa, asa cum sunt nativii: Rac, Scorpion si Pesti dar si ascendentii acestor semne zodicale!

Nu in ultimul rand, catre finalul saptamanii Duminica 9 Februarie’20 are loc un nou fenomen de manifestare al lunii pline in constelatia Leu si va trebui sa ne controlam pornirile in mod deosebit cand aducem in discutie orgoliile, posesivitatea si incapatanarea exacerbata. Anumite aspecte sentimentale, idile, povestile nefinalizate in dragoste care se pot complica cu usurinta pentru tot acest interval! Toate aceste stari psiho-emotionale vor trebui estompate din a doua parte a saptamanii, incepand de Joi pana la final de saptamana 3 – 9 Februarie’20.

Luni o zi in care incapatanarea ne va afecta pe toti si putem sa nu demaram anumite proiecte asta datorita incertitudinii, scindarii emotionale si trairilor pentru majoritatea reprezentantilor celor 12 constelatii si ascendentii lor! Starea de sanatate si cea emotionala sunt afectate.

Marti si Miercuri dinamica va fi cu totul alta. Interesul pentru comunicare, deplasari pentru solutionarea unor documente mai mult sau mai putin importante, examinari care pot fi normalitate si trecute cu bine, depinde fiecare nativ. Raporturile si relatiile cu fratii surorile sunt importante si chiar rudele de gradul doi. Miercuri vor trebui evitate discutiile in contradictoriu, riscul unor incidente minore in trafic si deficitul in arealul comunicarii pot fi cateva impedimente de care trebuie sa ne ferim sau sa le putem descreste in intensitate.

Joi din prima parte a zilei vom avea acea dinamica caracteristica insa din a doua parte a zilei catre seara in mod deosebit latura emotionala ne poate juca feste si poate interveni delasarea, nefinalizarea unor proiecte, activitati sau intentii pe care va trebui in cele din urma sa le definim ca si proiecte, mai mult sa le punem in aplicare.

Vineri si Sambata va trebui sa avem in vedere starea de spirit, raporturile si relatiile cu membrii familiei, interesul pentru animalutele de companie care pot avea de suferit se va avidentia. Pentru unii nativi care vor avea de solutionat aspectele imobiliare sau interesul pentru a schimba ceva in camin sunt zilele favorabile.

Duminica fenomenul de luna plina in constelatia Leu ne va influenta pe fiecare dintre noi si trebuie sa avem in vedere aspectele si starea de sanatate. Trebuie sa evitam excesele indiferent de natura lor. Va trebui sa ne oprim din posesivitate, gelozie, rautate iar pentru unii dintre noi vor fi nuantate raporturile si relatiile cu copiii in mod special.

Din punct de vedere financiar castigurile se vor defini mult mai bine din a doua parte a saptamanii cand si sectorul profesional va cunoaste la randul sau o buna reconfigurare dar si interesul nativilor pentru a aduce in prim plan randamentul, reusita si realizarea.

Starea de sanatate se va resimti, asta datorita faptului ca luna plina de la finalul saptamanii predispune la tulburari ale somnului si emotionale, nivelul anxietatii crescut incepand de Miercuri, probleme de nutritie pentru Joi, Vineri la care va trebui sa fim atenti si sa acordam importanta cuvenita.

In concluzie, intervalul 3 – 9 Februarie’20 este unul care nu se dezminte atat in planul evenimentelor sociale, economice si politice… aspecte care ne vor afecta pe toti independent de vointa noastra. Mai mult, fiecare nativ trebuie sa fie mult mai prudent in alegerile facute pe tot intervalul saptamanii si tot ceea ce inseamna raporturile socio-umane!

 

Berbec: Luni o zi a discutiilor de la bani si bunuri care nu va afecteaza. Pentru Marti si Miercuri in mod deosebit va trebui sa aveti in vedere discutiile in contradictie, polemicile, replicile vulgare pentru ca unii din jur va vor provoca. Joi si Vineri sunt doua zile in care va preocupa familia si ceilalti membri, interesul pentru dezvoltarea imobiliara si schimbarile din camin. Sambata, Duminica va trebui sa renuntati la orgolii si incapatanare. In plan profesional va mai confruntati cu aspecte nesolutionate la timp!

Taur: Criza la nivel de proprie identitate va defineste Luni la inceput de saptamana si exista riscul sa stagnati in activitatile voastre! Marti si Miercuri va bucurati de unele achizitii financiare sau bunuri insa atentie Miercuri pentru ca vor fi discutii neprincipiale la sectorul bunuri si bani! Comunicarea si raporturile socio-umane sunt dezvoltate Joi, Vineri si Sambata. Aveti deschidere catre raporturile si relatiile cu furnizorii si beneficiarii de servicii. Ultima zi din saptamana va aduce un consum emotional mult mai mare si o stare de sanatate in usoara deriva.

Gemeni: Nu incepeti saptamana bine si Luni pot fi anumite complicatii cu starea de sanatate. De Marti dar si Miercuri va reveniti si va trebui sa nu oscilati in planurile, ideile, actiunea si procesele voastre de evolutie atat in plan profesional dar si relationarea cu ceilalti din jurul vostru! Joi, Vineri si Sambata va trebui sa urmariti sectorul financiar, achizitiile, investitiile si nu uitati ca puteti sa blocati anumite sume de bani independent de vointa voastra! Duminica aveti grija la evenimentele neplacute atat din trafic cat si la accidentarile organice daca plecati la drum.

 

Rac: Pentru voi saptamana 3 – 9 Februarie’20 incepe cu o discutie care nu isi are rostul intre voi si un coleg de la serviciu. Marti si Miercuri va trebui sa fiti atenti la starea de spirit si sanatatea va aduce elemente de vulnerabilitate pe care trebuie sa le echilibrati. Vizita la medicul specialist poate deveni o oportunitate. Joi, Vineri si Sambata va trebui sa aveti continuitate in planurile voastre indiferent de sectorul in care actionati: dragoste, profesie, evolutie personala sau raporturi si relatii socio-umane! Duminica este de preferat sa nu va implicati in cheltuieli sau solutionarea unor aspecte care vizeaza bunurile si orice valori pe care le detineti.

   Leu: Incepeti saptamana cu o stare conflictuala la serviciu dar pe care datorita aportului si ajutorului venit din partea colegilor le solutionati Marti si Miercuri. Cu toate acestea in a 3-a zi din saptamana incercati sa nu aveti polemici cu celelalte persoane. Joi si Vineri trebuie sa aveti in vedere anumite schimbari, indispozitii care va pot afecta atat in sectorul sentimental cat si calatorii. Pe de alta parte catre finalul saptamanii Sambata si Duminica trebuie sa va cantariti vorbele si sa lasati orgoliile, oscilatiile, incordarile si tot ceea ce inseamna emotie negativa!

Fecioara: Chiar daca aveti protectie pe intreg parcursul saptamanii, Luni posibil sa primiti o sanctiune de la autoritati sau structura guvernamentala, cel mai rau aspect poate avea conotatie cu un proces pe care riscati sa il amanati sau il pierdeti. Marti si Miercuri sunt 2 zile in care interesul pentru serviciu va caracterizeaza si veniti cu idei noi. O eroare poate fi facuta Miercuri sau o accidentare la lucul de munca minora, pentru care va trebui sa fiti mult mai prevazatori. Joi, Vineri si Sambata interesul pentru a iesi in anturajele voastre poate aduce nemultumire la unii nativi iar la ceilalti latura motivationala, va trebui sa va alegeti anturajele cu grija! Duminica luna plina predispune la unele aspecte in planul sanatatii de vulnerabilitate.

 

Balanta: Daca Luni aveti in vedere cheltuielile si investitiile terminati ziua cu bine in planul profesional. Marti si Miercuri urmeaza 2 zile in care aveti inspiratie si bune legaturi cu superiorii pe care puteti conta. Joi si Vineri aveti randament in sectorul profesional si chiar daca exista o usoara nuanta de nemultumire aspectele nu contrasteaza atat de mult. Sambata, Duminica va trebui sa va alegeti atent locurile pe unde doriti sa iesiti, cu cine va intalniti. Mai mult evitati provocarile in contextul unor intrevederi cu celelalte persoane!

Scorpion: O saptamana epuizanta se pare de la inceputul ei cand de Luni evitati colaborarile cu cineva si ele nu sunt de bun augur. Marti si Miercuri aveti in vedere discutiile de la bani, bunuri sau mai mult, tot ceea ce inseamna sume restante, plati pe care le aveti de facut si care va apasa Miercuri. Din a doua parte a saptamanii 3 – 9 februarie’20 va reveniti si aveti preocupari care vizeaza raporturile si relatiile internationale sau cu structuri administrative si de stat. Sambata si Duminica va trebui sa va odihniti desi sunteti tentati sa desfasurati actiuni in sectorul profesional aici trebuie mai mult echilibru.

Sagetator: Luni va caracterizeaza o stare de epuizare si disfunctiile organice. Puteti sa va luati o zi de repaus de la serviciu fara sa va afecteze ceva anume. Marti si Miercuri riscati sa pierdeti un proces si aveti de solutionat anumite aspecte din spectrul sentimental. Cineva ar putea sa nu fie de acord cu voi si sa va sacaie, un partener din trecut. Joi si Vineri preocupati de castig, investitii si plati pe care va trebui sa le faceti, acest lucru va poate ingrijora. Pe de alta parte finalul de saptamana Sambata, Duminica nevoia de a petrece clipe minunate in locuri care ve relaxeaza va ajuta sa treceti mult mai usor peste luna plina care are loc Duminica!

 

Capricorn: Luni o nemultumire din partea copilului va poate pune pe ganduri. Marti si Miercuri o stare de disconfort la locul de munca care va trebui sa va dea de gandit si nu in ultimul rand oboseala care isi poate pune amprenta si datorita lipsei de somn. Aici va trebui sa fiti mult mai preocupati de voi. Pentru Joi si Vineri, aspectele se duc catre sectorul asociativitatii, parteneriate, solutionarea unor procese si aspecte care au directa legatura cu planul sentimental. Important este sa nu va pierdeti cu firea. Sambata, Duminica daca aveti grija in investitii sunteti cei mai castigati pentru ca riscati sa cheltuiti mai mult.

Varsator: Luni aveti o stare de spirit care nu va caracterizeaza si se poate strica ceva prin camin care va trebui inlocuitl. Marti si Miercuri nu prin bine speculatiile financiare si pe toate planurile, astfel daca considerati ca investiti cu directie sa nu va inselati. Miercuri riscul unor polemici in plan sentimental va caracterizeaza. Joi, Vineri si Sambata va trebui sa aveti in vedere excesele. Indiferent de natura lor va pot aduce disfunctii in planul sanatatii! Un bioritm zilnic v-ar prinde bine pe intreg parcursul saptamanii. Duminica renuntati la conflictele din planul sentimental pentru o parte dintre emotiile voastre sunt negative si pot aduce prejudicii.

   Pesti: Luni traversati o zi mult mai incarcata emotional insa trebuie sa aveti in vedere emotiile si starea de sanatate. Marti si Miercuri va starneste interesul pentru cateva achizii in camin sau puteti inlocui ceva stricat. O discutie in contradictoriu Miercuri pe care trebuie sa o evitati cu cineva din membrii familiei extinse si care nu va avantajeaza. Joi si Vineri aveti interese in planul sentimental, raporturile si relatiile cu cei mici sau adultii in contextul in care sunt copii vostri. Sambata, Duminica 2 zile obositoare in care va trebui sa va adunati toata energia pentru a nu va consuma inutil pe fleacuri sau pierderea timpului, in rest totul pate fi excelent mai putin calitatea somnului! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *