Previziunile Saptamanii 25 – 31 Mai 2020

Incepem intervalul din Saptamana 25 – 31 Mai a.c. contemplativi si va trebui sa ne organizam, focusam, directionam de la inceputul saptamanii daca dorim sa avem rezultate pe masura asteptarilor.

foto: J.B.

Luni si Marti o serie de reconfigurari in prezent in baza unor evenimente din trecutul apropiat sau indepartat pentru fiecare semn zodiacal in parte si ascendent. Atmosfera inceputului de saptamana chiar daca genereaza confuzie, dezechilibru sau apatie, aspectele nu sunt atat de agravante din acest punct de vedere astfel incat, daca ne sustinem si avem reciprocitate in raporturile si relatiile cu ceilalti membri ai familiei totul va fi bine in cele din urma! Preocuparile pentru a redecora interiorul caminului, pentru a solutiona anumite aspecte care au legatura cu familia, imobilul, curatenia sau interesul crescut pentru animalele de companie si nu numai, sunt cateva din prioritatile la inceput de saptamana!

Miercuri, Joi  dar si prima parte a zilei de Vineri, dinamismul in actiunile noastre prinde contur si dincolo de ce semn zodiacal reprezentam fiecare dintre noi, sa nu uitam de rolul semnului ascendent, vom actiona pe masura in toate sectoarele de actiune si activitate, fie ca vorbim de spectrul profesional, personalitatea fiecaruia, crizele la nivel de proprie identitate, sectorul sentimental sau sanatatea noastra.

Joi vor fi unele mici exceptii pentru ca forma de autoritate, indiferent de natura ei, exercitata de catre factorii independenti din jur ne pot aduce din a doua parte a zilei o stare de apatie, instabilitate, incapatanare excesiva in cazul unora sau dorinta de a renunta la unele activitati in care suntem angrenati, lasandu-le nefinalizate.

Finalul Saptamanii 25 – 31 Mai a.c. aduce o aprofundare a propriilor valori, vom reflecta si autoanaliza raporturile si relatiile cu celelalte persoane din jur devenind mai preocupati de propriile interese, ceea ce nu poate sa aduca decat satisfactia sufleteasca in contextul unui week end mai agitat in plan emotional.

foto: wowbiz.ro

In planul profesional chiar daca inceputul de saptamana demareaza mai greu, in contextul unora si asta datorita lipsei de idei, pentru ceilalti o lentoare pe care vor trebui sa o gestioneze, pentru ca unii vor fi prinsi in mrejele trecutul si raman agatati acolo. Cu toate acestea, dinamica isi va reveni la normalitate si va fi resimtita de fiecare semn zodiacal in parte actionand in sectorul ocupational pe care il are fiecare nativ.

Financiar va fi o saptamana a alternatelor si investitiile sunt de bun augur, mai putin din a doua parte a saptamanii cand va trebui sa se aiba in vedere achizitiile si faptul ca putem risca prin blocajul anumitor sume de bani sau pierderea unor bunuri de valoare!

Sanatatea aduce in prim plan in primele doua zile ale Saptamanii 25 – 31 Mai o serie de aspecte mai putin placute in sectorul tulburarilor neruovegetative, aparatul digestiv insa fara aspecte care sa duca la extreme. Incepand de Miercuri va trebui sa avem in vedere vulnerabilitatea la tot ceea ce inseamna probleme ale sistemului osos, cardiovasculare si dureri in zona coloanei vretebrale dar si problemele ale dintilor. Week endul aduce de la sine o preocupare mult mai crescuta in tot ceea ce inseamna dispozitie psiho-emotionala dar si stare de sanatate.

Sentimental, acest interval face vizibila tendinta dualitatii in forma de manifestare a emotiilor, trairilor, sentimentelor unul fata de celalalt, atat in contextul cuplurilor casatorite sau care sunt intr-o relatie si alta forma de parteneriat. Important va fi sa ne pastram echilibrul si sa mediem orice nuanta conflictuala care poate veni din sfera comunicarii sau alte aspecte ad-hoc!

Intervalul 25 – 31 Mai a.c. o saptamana in care putem excela in sfera comunicarii indiferent de mijloacele folosite, adaptabilitatii la orice situatie din jurul nostru! Raporturile si relatiile dintre noi frati si surori, cumnati, cumnate vor fi importante, nu in ultimul rand va trebui mai multa prudenta in raporturile si relatiile cu vecinii, pentru ca de aici se pot exterioriza anumite forme de antipatie, comunicare defectuasa din cea de a doua parte a saptamanii.

Deplasarile indiferent de natura lor, interviurile si formele de examinare usoara vor fi sanse de evolutie sau de a mai urca o treapa in planul socio-profesional, depinde de fiecare nativ in parte daca isi doreste acest lucru.

foto: Open College LTD

Berbec: preocupari pentru camin, ceilalti membri ai familiei la inceputul saptamnii iar din a doua parte, sunteti mult mai atenti in raporturile si relatiile cu copii. O saptamana buna din prisma castigurilor financiare sau ale unor bunuri materiale.

Taur: Chiar daca va confruntati cu unele nemultumiri profesionale din punct de vedere financiar se intrevad o serie de investitii profitabile. In prima parte a saptamanii deplasarile primeaza urmand ca de la mijlocul ei sa fiti preocupati mai mult de camin.

Gemeni: O atitudine care denota aspiratiile voastre la inceputul saptamanii si majoritatea actiunilor pe care le derulati in spectrul financiar, bunurile si tot ceea ce inseamna acumulare. Din a doua parte a saptamanii calatoriile, comunicarea este importanta.

Rac: La voi situatie se reflecta printr-o crestere a popularitatii, stimei de sine in primele trei zile din saptamana, dupa va trebui sa fiti mai prudenti in sectorul investitiilor si al cheltuielilor. In sectorul profesional cineva incearca sa profite de voi.

Leu: Apatia, neintelegerile dintre voi si copii dar si o sanctiune in prima parte a saptamanii din partea autoritatilor sau a providentei va vor face mult mai apatici, cu toate acestea de Joi va reveniti la viata prin tot ceea ce inseamna echilibrul vostru personal. Prudenta in sectorul sentimental si relatia de cuplu.

Fecioara: Incepeti saptamana bine pentru ca aspectele comunicarii prind contur cu celelalte persoane din jur! O saptamana benefica din toate punctele de vedere in spectrul profesional indiferent de ceea ce faceti. Joi si Vineri va trebui sa aveti in vedere problemele minore de sanatate.

foto: wowbiz.ro

Balanta: Dincolo de toate discutiile din cuplu, polemici, opinii diferite in primele trei zile ale saptamanii aveti realizari si o crestere a popularitatii in spectrul profesional. Din a doua parte a saptamanii va puteti consolida raporturile si relatiile cu ceilalti din jur.

Scorpion: Cineva incearca sa va sicaneze in planul profesional insa dincolo de aceste aspecte ale saptamnii, Luni si Marti aveti sustinere de la superiori si destinul va sustine deschizandu-va noi orizonturi! O crestere a popularitatii in planul profesional Miercuri si Joi.

Sagetator: Preocupati de incasari, bani sau energia materiala aveti realizari la inceput de saptamana. Miercuri si Joi va focusati asupra unor examene si finalul de saptamana se pare ca il petreceti solutionand anumite aspecte importante care au conotatie cu serviciul.

Capricorn: Spectrul asociativitatii va merge bine la inceput de saptamana astfel incat pana Joi parteneriatele manageriale, raporturile sentimentale dar si castigarea unor procese sau solutionarea lor va aduc pozitivitatea. Va trebui sa aveti in vedere din a doua parte a saptamanii la crizele de proprie personalitate si nemultumiri.

Varsator: Desi mai resimtiti anumite aspecte in planul angoasei, grijilor si anumite aspecte mai putin placute care au conotatie cu familia, Luni si Marti aveti realizari in spectrul profesional, investitii si cresterea popularitatii. A doua parte a saptamanii Miercuri, Joi si Vineri va axati pe tot ceea ce inseamna parteneriat, asociativitate si reconsolidarea sectorului sentimental.

Pesti: Va trebui sa aveti in vedere prudenta pe intreg parcursul saptamanii, accidentarile, comunicarea defectuasa, raporturile si relatiile dintre voi si rude care pot conduce din pacate la o serie de nemultumiri in plan emotional! O saptamana agitata si risc de pierderi in plan material. – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *