Previziunile Saptamanii 23 – 29 Septembrie’19

Pentru intervalul imediat urmator, saptamana 23-29 Septembrie’19 avem in prim plan o multitudine de aspecte de care va trebui sa tinem cont fiecare dintre noi, reprezentantii celor doisprezece constelatii.
In aceasta saptamana se activeaza calitatile si ecuatia astrologica in semnul zodiacal Balanta ceea ce va trebui sa aduca liniste, echilibru, solutionarea unor aspecte importante din viata noastra personala dar si aspecte profesionale si nu numai! Cu toate acestea inceputl de saptamana si primele trei zile ale ei sunt sub semnul intrebarilor si va trebui sa ne mobilizam mult mai bine pentru a beneficia de oportunitatile si conjuncturile favorabile, din a doua parte a intervalului 23-29 Septembrie nuantele se mai armonizeaza si nu in ultimul rand catre final de saptamana putem fiecare dintre noi sa implementam proiecte si planuri noi pentru viitorul apropiat pentru ca Sambata 28 Septembrie are loc fenomenul de Luna Noua in semnul zodiacal Balanta, pentru ora 9:26 PM ora Bucuresti.
Astazi Soarele isi va incepe tranzitul firesc in constelatia Balanta si aduce o serie de schimbari care tin toate catre echilibru, asociativitate, exprimarea sentimentelor, creativitate, intruniri, adaptabilitate si o latura intuitiva mult mai crescuta de care ne putem folosi in actiunile si activitatile noastre valabile tot intervalul 23-29 Septembrie.
Luni va fi o zi in care trecutul, amintirile si rememorarile au legatura cu starile sufletesti, trairile interioare si vor trebui coordonate bine. Intentiile focusate catre constructivitate aduc acele argumente in prima p[arte a saptamanii, care ne fac sa trecem mult mai bine anumite animozitati si din raporturile si relatiile socio-umane! Si chiar daca aspectele sunt mai stresante, mobilizarea va trebui sa fie activa.
Marti aspectele nu descresc in intensitate si trebuie sa ne mobilizam sentimental pentru ca aici vor fi cateva probleme de gestionare a situatiilor de cuplu si in planul relational. In acelasi timp este mult mai important ca latura agresitivitatii este in descrestere si cu toate acestea o zi epuizanta pe care va trebui sa o corectam.
Miercuri, agresivitatea verbala persista si aspectele sentimentale ne aduc in prim plan o lectie pe care noi ca nativi, dincolo de semnul zodiacal pe care il reprezentam va trebui sa ne calibram pornirile, latura temperamentala dar si intentiile mai putin placute dincolo de reactiile si modul temperamental al partenerului de viata, iubita, iubit sau orice forma sentimentala sau parteneriat in care ne aflam.
De Joi aspectele se mai echilibreaza, cu toate acestea nu inseamna ca apasarile si starile sufletesti interioare nu ne mai dau tarcoale. Si chiar daca finalul de saptamana aduce si evidentiaza clar fenomenul de Luna Noua in constelatia Balanta, cand putem lua noi decizii, demararea unor proiecte uitate acolo undeva, este recomandata sa ne indreptam atentia catre ceea ce putem face la nivel indicidual sau managerial, activitati profesionale in functie de nivelul de evolutie al fiecaruia, sectorul profesional pe care il reprezentam si alte aspecte care ne pot fundamenta armonia in activitatile noastre. Planificarile vor prima si trebuie sa constientizam rokil echilibrului in evolutia noastra dincolo de circumstantele independente de vointa noastra care eactioneaza si dincolo de facotrii sociali, politici si economici!
In concluzie, daca Luni si prima parte a zilei de Marti vom fi in goana dupa realizari dar cu toate acestea starea sufleteasca si intentiile nu sunt atat de echilibrate, ziua de Miercuri va fi sub o alta forma de manifestare vibrationala astfel incat ne vom mai reveni la realitate din toate punctele de vedere. Vineri, Sambata si Duminica vom fi mult mai pragmatici si canalizati catre activitatile care prin natura lor ne vor aduce in prim plan realizarea pentru o noua saptamana.
In plan social evenimentele vor culmina cu situatii imprevizibile si care ne pot afecta la inceputul saptamanii emotional, insa cu toate acestea este recomandat sa ne intarim increderea in fortele proprii fara a deveni egocentrici si sa dam sens evolutie noastre indiferent de directiile alese pentru fiecare individ si nativ in parte! Si cu toate ca va fi o saptamana complexa, nu trebuie sa ne speriem pentru ca adaptabilitatea este cuvantul cheie al acestui interval 23-29 Septembrie, pentru multi dintre noi care vom gandi ca este controversat, putem totusi sa aducem linia de exhilibru si o stare de spirit adecvata pentru a putea preantampina eventualele dificultati care vor fi vizibile in cursul cotidianului nostru existential si evolutia de fiecare zi.

Berbec: incepeti saptamana cu o nemultumire in planul familial, cateva chestiuni pe care doriti sa le solutionati Luni si Marti cu ceilalti membri ai familiei dar situatia risca sa scape de sub control si de aici latura emotionala la inceput de saptamana cazuta!
Miercuri si Joi interesul fata de copii, solutionarea unor probleme care au directa legatura cu acestia va vor rapi din timp dar efortul nu este inutil. Vineri si Sambata o sa va reorganizati mult mai bine pe tot ceea ce inseamna aspecte profesionale si aveti dinamica foarte bine pusa la punct doar ca trebuie sa aveti rabdare si sa nu fiti imprastiati!
Efectele lunii noi le veti resimti in sectorul sentimental cand anumite aspecte din trecutul apropiat ori va vor marca viata cu partenerul sau asociativitatea aduce noi proiecte si planuri de deschidere si cooperare in plan managerial si nu numai.
Tot ceea ce trebuie sa cunoasteti desprea aceasta saptamana, este si are directa conotatie profesionala. Aici trebuie sa realizati ca orgoliile, atitudinile recalcitrante, polemicile va vor aduce un minus de popularte. Mai mult, depasiti orice provocare din spectrul profesional si o sa constientizati adevaratele persoane care va sunt alturi sau nu.
Aveti in vedere aspectele si starea de sanatate, pentru ca saptamana o faceti frumoasa daca va doriti acest lucru!

Taur: pentru nativii Taur si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal Luni si Marti va trebui sa fiti mult mai prudenti in deplasari. Fie ca sunt pe jos, mijloacele de transport in comun, ca dumneavoastra va conduceti autoturismul sau altcineva, mai multa prudenta nu strica! Nu se vor intampla evenimente majore, insa riscati sa va pierdeti timpul inutil daca nu sunteti atent. Accidentarile usoare primeaza, asa ca va trebui sa fiti mult mai precauti si sa ganditi de doua ori inainte de a actiona!
Miercuri si Joi doua zile care va avantajeaza si directioneaza spre sfera imobiliara oricare ar fi intentia voastra. Tranzactii, planuri, obiective care pot fi atinse si familia va sustine in demersurile pe care le luati. Aveti suportul lor pe intreg parcursul saptamanii!
Vineri si Sambata preocupati de tot ceea ce inseamna creativitate, aptitudini, estetica pentru nativii care isi desfasoara activitatea in aceste directii, mai mult fenomenul de luna noua va stimuleaza in planul profesional. Orice inceput in aceasta directie fie ca sunteti la serviciu, actionati pe cont propriu rezultatele nu se vor lasa asteptate.
Va trebui sa fiti in rezonanta cu raporturile si relatiile socio-umane pentru ca din acest sector de activitate pot interveni problemele, pe intreg parcursul saptamnii!

Gemeni: incepeti saptamana cu griji in sectorul financiar. De aici multitudinea discutiilor, polemicilor si alte aspecte pentru Luni si Marti in care sunteti implicati in disfunctionalitati financiare, bunuri sau aspecte care vizeaza latura succesiunilor. Dincolo de toate aceste elemente, chiar daca sunteti echilibrati aspectele nu functioneaza si nu trebuie sa va incapatanati inutil.
Miercuri si Joi sunt doua zile in care va trebui sa aveti in vedere documentele, formele comunicarii raporturile si relatiile cu vecinii! De aici vor veni sesizari si sunteti subiecte de barfe inutile, evident ca este recomandat sa va luati masuri de precautie si sa ramaneti inafara situatiilor mai putin placute.
Pentru aceasta saptamana si sectorul sentimental va fi afectat si nervii incordati la maximum, astfel incat va trebui sa va regasiti increderea in voi. Vineri si Sambata vor fi doua zile agitate in acest plan si specualtiile nu vor prinde contur la nivelul asteptarilor voastre pentru ca elementele de culpa sunt pe undeva la mijloc.
Fenomenul de luna noua aduce in prim plan o forma de manifestare in sectorul raporturilor si relatiilor dintre voi si copii dar nu in ultimul rand animozitatea din sectorul relational si daca va lasati consumati de toate acestea cu siguranta nu aveti parte de o saptamana usoara.
Trebuie sa aveti in vedere pe intreg parcursul saptamanii si sectorul profesional pentru ca ambiguitatea este cuvantul care caracterizeaza toata saptamana si suprizele mai putin placute din partea celorlalti!

Rac: pentru nativii Rac si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal va trebui sa fiti echilibrati Luni si Marti. Starea emotionala, faptul ca cineva doreste sa loveasca in popularitatea voastra, sa va contreze opiniile la inceputul saptamanii produce discomfort si situatii existentiale care va vor aduce de la sine lipsa stimei de sine. Ceea ce trebuie sa faceti, este sa nu se intampla lucrul acesta si aveti puterea sa va echilibrati singuri!
Miercuri si Joi doua zile in care sunteti incercati din punct de vedere financiar si nu trebuie sa va lasati prada emotiilor si conjuncturilor care pot determina acest fenomen. Trairile sunt intense, dar daca sunteti in criza de finante nu este recomandat sa imprumutati sau sa dati bani cu imprumut in aceste doua zile.
Vineri si Sambata aspectele din ecuatia astrologica, audirect corespondent cu tot ceea ce inseamna comunicare, deplasarile pot fi obositoare si trebuie sa va menajati. Actele, contractele, facturile si tot ceea ce are legatura cu documentatia, interviurile indiferent de nuanta lor va trebui sa le coordonati mult mai bine!
Luna noua de la finalul saptamanii va poate directiona catre tot ceea ce inseamna proiecte uitate sau contracte care prin semnarea lor va poate directiona catre solutionarea unor aspecte importante! Cu toate acestea cuvantul cheie al saptamanii este armonia in raporturile si relatiile cu familia si membrii ei dar si partenrul de viata!

Leu: inceputul de saptamana evidentiaza obiectiv acele sensibilitati in arealul sanatatii si nu intamplator daca va resimtiti Luni si Marti va trebui sa mergeti la medicul vostru pentru solutionarea oricaror probleme in acest sens. Latura depresiva la inceputul saptamanii va fi vizibila si trebuie sa va mobilizati mult mai bine pe toate planurile!
Miercuri si Joi va trebui sa va redefiniti prioritatile existentiale pentru saptamana 23-29 Septembrie si asta pentru a reusi in obiectivele voastre, pentru ca daca nu veti face acest lucru o sa esuati si nemultumirile vor fi in crestere pana la finalul intervalului mai sus mentionat.
Catre final de saptamana indicat este sa aevitati orice speculatie financiara sau care vizeaza bunurile, ca aducem in discutie tranzactionarea sau vanzarea unei masini, utilaje sau alte mijloace, aveti in vedere ca puteti fi intr-o forma de manifestare care nu va avantajeaza si atunci puteti sa stricati echilibrul si bunul mers al treburilor din jurul vostru.
Fenomenul de luna noua in casa a III-a predispune la solutionarea unor divergente dintre voi frati si surori dar si vecinii care in ultima perioada puteau sa va cauzeze neplaceri sau sa va interpuna in situatii mai putin placute pe care in ultimele doua saptamani nu le-ati gestionat cum ar fi trebuit si acum trebuie sa evitati consecintele.
Cuvantul cheie al saptamnii este comunicarea si va trebui sa va dezvoltati in aceasta directie si pe acest sector de activitati chiar daca situatiile sunt usor complicate!

Fecioara: trebuie sa fiti atenti Luni si Marti la raporturile si relatiile dintre voi si prieteni apropiati, poate dintre cei mai buni confidenti va pot dezamagi, colegii de serviciu si in general raporturile si relatiile socio-umane care vor cunoaste elemente de vulnerabilitate! De aici si din acest sector de manifestare vor veni divergentele la inceputul saptamnii, astfel incat ar fi mult mai indicat sa fiti prudenti.
Miercuri si Joi, aveti doua zile in care puteti medita la toate intamplarile din trecutul apropiat si trebuie sa luati masuri in consecinta. Va trebui sa va focusati si sa directionati bine energia voastra pentru a nu cadea prada angoasei sau nevrozelor ca forma de manifestare la care sunteti predispusi in plan astrologic!
Finalul de saptamana va fi interesant pentru ca el va culmina cu fenomenul de luna noua si puteti demara activitati care au direct corespondent cu investitiile, finantele, sursele de venit, castigurile. Astfel Vineri si Sambata o sa va mobilizati independent de vointa voastra in aceasta directie si dincolo de activitatile din sfera profesionala reusiti sa analizati toate ecuatiile in dinamica si spre avantajul vostru. Sunteti sustinuti de partenerul de viata in demersulurile dumneavoastra si cu toate acestea un element va sicaneaza dar trebuie sa fiti mult mai atenti in jur, de la cea mai apropiata persoana si pana la cea mai indepartata!
Cuvantul de ordine al saptamanii 23-29 Septembrie este corectitudinea si pentru aceasta chiar trebuie sa lasati sriticile la adresa celorlalte persoane!

Balanta: incepeti prost saptamana, Luni si Marti in sectorul profesional. Aici va trebui sa va focusati coerent pe obiectivele voastre si o sa vedeti ca reusiti cu putin efort acest lucru. Atat persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal dar si nativii Balanta trebuie sa aiba in vedere formele comunicarii dar si energia care nu este focusata asa cum ar trebui!
Miercuri si Joi, prezenta Soarelui in casa I-a va ajuta sa aveti mai multa incredere in fortele prprii si nauntele de tatonare in planul raporturilor si relatiilor dintre voi si colegi vor fi mult mai echilibrate, pentru ca tot este cuvantul de ordine al intregii saptamani! Intrunirile, sedintele si tot ceea ce inseamna aglomeratie in raporturile si relatiile socio-umane vor trebui sa va tina in garda, pentru ca unele persoane mai putin educate ar putea sa va incurce planurile si asta nu din rautate, doar pentru ca asa se simt ei bine!
Vineri si Sambata va trebui sa va focusati intreaga energie catre tot ceea ce inseamna propria evolutie, personalitate, schimbarile pe care doriti sa le implementati si toate proiectele pe care le aveti uitate sau ratacite in constientul vostru. Luna noua chiar va confera un nou incput, o noua viziune de ansamblu asupra tuturor circumstantelor si situatiilor pe care voi le aveti. Faptul ca are loc in semnul vostru zodiacal poate aduce acea sclipire de moment si sa va reveniti din indeciziile situationale!
Cuvantul cheie al saptamanii este revenirea dupa o perioada de 29 zile in care nu erati in cele mai bune stari emotionale si aveti noi orizonturi de introspectat in sensul bun al cuvantului!

Scorpion: nativii Scoprion si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal nu au o saptaman prea usoara ca forma de manifestare. Din acest punct de vedere, Luni si Marti sunt doua zile in care Universul va aduce fata in fata cu voi insiva prin incercarile pe care le aveti de trecut alaturi de ceilalti. Unii nativi le vor trece cu bine, ceilalti se poate sa le para rau de modul lor comportamental fata de ceilalti. Cu toate acestea si intr-un caz si in celalat situatiile nu vor fi usoare si sanctiunile nu vor lipsi, implicit cele venite din partea autoritatilor sau organelor de control in contextul desfasurarii unor activitati, indiferent de nuantele lor.
Miercuri si Joi o sa fiti usor bulversati in plan profesional si cu toate acestea colegii va vor ajuta in cele mai delicate situatii pe care le intampinati. O saptamana apasatoare si care aduce in prim plan si evidentiaza ecuatia astrologica si presiunea venita din evenimentele care se succed cu repeziciune in jurul vostru si care vor trebui sa va trempereze pornirile pentru ca nimeni nu este vinovat!
Vineri si Sambata va focusati intreaga energie pe recuperare si introspectarea evenimentelor din ultimul interval in care voi nu ati gresiti cu nimic dar a trebuit sa va supuneti legilor universului si actiunile pe care acesta prin simbolistica astrologiei au fost conturate si predefinite, pentru ca nativii Scorpion nu au avut de ales, lipsidu-le liberul arbitru!
Luna noua aduce im prim plan proiecte noi de autodefinire in planul personal si schimbarile vor fi majore pentru ca se actioneaza din interior catre exterior si este punctat direct de catre Univers prin conjuncturile actuale. Acesta este si cuvantul cheie al saptamanii, introspectia care va aduce linistea!

Sagetator: faptul ca nu sunteti in forma de exprimare cea mai buna va aduce la inceputul saptamanii o stare de moleseala, dinamica lipseste si grijile materiale care aduc in pim plan o ecuatie inca nesolutionata se vor intampla Luni si Marti. Va trebui sa va autodepasiti si o veste mai putin placuta referitor la o anumita persoana va mai induioseaza pentru moment pornirile.
Miercuri si Joi va trebui sa va focusati mult mai bine in sfera profesionala in mod deosebit la raporturile si relatiile cu superiorii pentru ca din acest sector de activitate vor interveni dificultatile in exprimare, comunicare si relationare. Faptul ca vi se vor reprosa anumite aspecte care desi au fost indeplinite ca si conditii o sa va induca o stare de nervi, insa cu toate acestea va trebui sa mai lasati de la voi!
Vineri si Sambata vor fi doua zile importante si va puteti implica in activitatile profesionale chiar daca este finalul unei saptamani tumultoase pentru voi. Orice idee este binevenita si luna noua va ajuta in implicarea mult mai activa asupra telurilor, obiectivelor si proiectelor pentru viitorul apropiat care vor conta mult pentru evolutia voastra socio-profesionala!
Sambata participati la o intrunire individuala sau profesional dar care prin modul ei de manifestare va va schimba evolutia si aceasta va fi principala trasatura a saptamana. Un seminar sau sedinta care va vor aduce o alta directie si incarcatura ca forma de evolutie, la care nu o sa va asteptati!
Cuvantul cheie al saptamanii este toleranta chiar si atunci cand persoanele din jurul vostru gresesc, in mod deosebit superiorii!

Capricorn: latura asociativitatii va joaca feste la inceput de saptamana in zilele de Luni si Marti. Orice contract intre voi si partenerii de business, cu furnizorii sau alte parti va trebui transat cum trebuie de la inceput si chiar daca partile tergiverseaza faptul ca trebuie sa ganditi de doua ori inainte de a a ctiona aceasta nu implica mult effort din partea voastra, asta evident, daca va doriti sa fie bine. Asociativitatea in plan sentimental aduce o stare de dezechilbru din partea partenerului de viata, iubitului sau iubitei insa va trebui fie sa le fiti aproape, fie transati obiectiv situatiile!
Miercuri si Joi va trebui sa va mobilizati in sectorul achizitiilor, investitiilor indiferent de natura acestora pentru ca aici vor interveni prin ecuatia si dinamica Universului cateva elemente de inrautatire a situatiilor si cu toate acestea daca dati dovada de atentie si echilibru nu riscati sa va pierdeti in investitii. Ceea ce trebuie sa cunoasteti o sa va mobilizeze la finalul saptamnii, luna noua va confera deschideri, sanse, oportunitati, prioritati venite din partea structurilor administrative si guvernamentale, raporturile si relatiile internationale sau din partea unei persoane care joaca rolul de confident, medicul, psihologul, duhovnicul sau cel mai bun prieten(a) va pot indruma fara sa va dea sfaturi pentru ca ei vad si observa situatia mult mai obiectiv decat voi!
Cuvantul cheie al saptamnii este toleranta si cu cat renuntati la incapatanare, cu atat mai mult aveti de castigat in evolutie si planul personalitatii!

Varsator: o saptamana incurcata si obositoare pe toate planurile si in toate directiile. Trebuie sa va mobilizati incepand de la rporturile si relatiile cu copii si pana la spectrul profesional. Nici planul sentimental nu se lasa mai prejos astfel incat va trebui sa va redobanditi linistea interioara pentru a putea face fata in aceasta saptamana, atat nativii Varsator dar si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal.
Luni si Marti sunteti preocupati de atitudinea si comportamentul din plan profesional si chiar daca cineva doreste sa va pateze imaginea trebuie sa dati dovada de impartialitate! Miercuri si Joi sunt doua zile in care va regasiti fata in fata cu un contract important pe care trebuie sa il acceptati si fie ca sunteti solicitati de un alt angajator sau superiorii vostri va directioneaza in alte departamente, chiar daca alegerile sunt greu de acceptat dincolo de vointa voastra o sa fiti protejati, chiar daca aspectele acestea va nemultumesc ca si entitate sau mod de manifestare.
Luna noua va confera prioritati in sectorul bunurilor, cel financiar si deciziile aici vor trebui luate pentru ca orice inceput incepanad de Sambata va fi in avantajul vostru. Aveti forta focusata de univers intr-un singur punct, cel al castigurilor si atunci sunteti privilegiati.
Nu uitati in contextul imprumuturilor si raporturilor cu propriile finante sa nu va lasati dusi de val, pentru ca saptamana aceasta, cuvantul cheie este vulnerabilitatea!

Pesti: pentru nativii Pesti si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal toate nemultumirile saptamnii au ca forma de manifestare sectorul sentimental. Fie ca sunteti casatoriti sau aveti partener(a) de viata aici se vor intensifica anumite aspecte pe care va trebui sa le intelegeti, sa le acceptati si sa aveti continuitate in modul vostru de manifestare!
Luni si Marti gelozia din partea partenerului sis va pune amprenta insa comunicarea este cea mai viabila ecuatie de solutionare. Miercuri si Joi o sa fiti incorsetati de aspectele si planul profesional si atunci uitati de anumite easpcte care va incorseteaza insa, spre finalul saptamanii formele de manifestare isi vor revni din nou la planul sentimental si aici va trebui sa tratati cu maturitate evenimentele, nemultumirile si polemicile pentru ca puteti. Trebuie doar sa va doriti!
Luna noua va deschide sansele sectorului financiar si al achizitiilor astfel incat crizele la nivel de proprie identitate, adica faptul ca oscilati, sunteti nepregatiti pentru anumite intervale si actiuni din cursul saptamanii se vor tempera vizibil. Atitudinea si modul de manifestare va cunoaste acea imbunatatire de care aveti nevoie!
Starea de sanatate este buna dar cu toate acestea spre finalul intervalului 23-29 Septembrie, este indicat sa va reechilibrati intr-o companie placuta si sa intelegeti dorintele, necesitatile si trairile partenerului de viata!
Cuvantul cheie al saptamanii este orgoliul si daca nu renuntati la acesta, riscati sa aveti parte de o despartire sau sa va lipseasca suportul emotional, pentru ca ecuatia astrologica intervine. – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *