Previziunile Saptamanii 22 – 28 Iunie 2020

Saptamana 22 – 28 Iunie debuteaza in acest an astrologic cu anumite aspecte de retrogradatie si aici va trebui sa reamintesc mersul “cu spatele” atat pentru planeta Mercur nu in ultimul rand este vorba si despre planeta Venus. Daca este bine sau rau? Ramane sa vedem! Anumite etape elementare pe care va trebui sa le tratam ca atare de la caz la caz si nativ la nativ in functie de semnul zodiacal si ascendentul acestora. Potentialul metal si latura de sincronizare, dinamica comunicarii va fi usor perturbata, pentru ca va trebui sa tinem cont si de astrograma personalizata a fiecaruia in functie de ziua, luna, anul si ora nasterii. Mai mult, latura sentimentala pune in evidenta anumite elemente de desincronizare care ne va pune pe ganduri fie ca suntem la inceputul unei idile sau ca avem o viata de cuplu normala, pentru ca aceasta din urma poate deveni brusc anormala. Nemultumirile din planul sentimental vor trebui privite cu mai multa intelepciune si spectrul intocmirii documentelor la polul opus, va trebui sa respecte niste reguli mult mai stricte cand vine vorba despre acest sector de activitate. Comunicarea joaca un rol important in raporturile si relatiile socio-umane si independent de vointa fiecaruia va trebui sa depunem un efort suplimentar pentru a depasi cu brio aceasta perioada!

foto: ask astrology

Luni si Marti, primele 2 zile ale saptamanii va trebui sa ne mobilizam mult mai bine pentru a avea parte de efectele dorite in conformitate cu asteptarile fiecaruia! Incepand de Miercuri si implicit prima parte a zilei de Vineri dinamica va fi mult mai elevata in toate actiunile noastre. Se vor mai resimti in prima jumatate a saptamanii 22 – 28 Iunie anumite efecte ale eclipsei de soare insa cu un spectru mult mai dezvoltat al actiunii ne putem reabilita dincolo de etapa psiho-emotionala pe care tocmai am traversat-o de ceva timp, perioade si momente de somn perturbat, griji, ganduri si o latura emotionala mult mai incordata atat la nivel individual cat si in raporturile si relatiile socio-umane.

O etapa care va aduce in cele din urma constientizarea propriilor resurse. Din a doua parte a saptamanii si finalul ei, aspectele vor avea o traictorie mult mai echilibrata, insa de Vineri din cea de-a doua parte a zilei vom avea tendinta sa devenim mult mai critici, pentru anumiti nativi analiza va trebui evitata, adica modul in care vedem problemele din toate punctele de vedere si o aciditate verbala poate conduce cu usurinta catre o stare emotionala de agitatie, nervi, incordari inutile dar si o atitudine egocentrica.

Din a doua parte a saptamanii 22 – 28 Iunie, planeta  Marte va contribui prin tranzitul sau la eliberarea emotiilor negative si va trebui sa aveti in vedere cum si cui va adresati, pe ce ton, asta pentru ca aciditatea in replici va caracteriza pe toti cei 12 nativi ai semnelor zodiacale si ascendentii acestora!

foto: Daily Express

Soarele si prezenta sa intr-un semn de apa va incetini dinamica ecuatiei astrologice din aceasta perioada si va trebui sa ne activam la o forma a dinamicii si echilibrul urmarit dintre o perioada statica si una dinamica care tocmai s-a incheiat la finalul saptamanii trecute. Mai multa ambitie si vointa din partea fiecarui nativ determina o organizare mult mai buna. Mai mult, viziunea si chestiunile de ansamblu ale evolutiei cotidiene va trebui ajutata din mentalul propriu, insa cum si Mercur va provoca anumite fluctuatii ale dinamicii trebui sa ne devoltam mult mai bine din toate punctele de vedere si sa ne urmarim obiectivele in cele din urma chiar daca anumite aspecte se vor regla din mers mult mai greu. Lipsa dimanicii va conta pentru fiecare semn zodiacal in parte si din acest punct de vedere trebuie sa ne dozam ambitia!

In plan profesional se vor resimti anumite nuante de imposibilitatea angrenarii suta la suta si din acest punct de vedere trebuie sa luam in calcul acel element de continuitate pentru ca riscam sa nu ducem treburile la bun sfarsit. O alta caracteristica, este ca nu trebuie sa ne lasam influentati de parterii din jur, colegii de serviciu sau alte aspecte care pot perturba o buna functionare in programul de lucru al fiecrui nativ indiferent de spectrul profesional in care activeaza. O saptamana favorabila mediului de afaceri imobiliar, raporturile si relatiile de comunicare cu oamenii din jur si partenerii de afaceri. Mai mult o dinamica este vizibila Miercuri, Joi si Vineri insa va trebui ca unii nativi sa renunte la orgolii pentru ca finalul de saptamana aduce de la sine un val de frustrare si critica execisva grefata pe nuantele ego-ului! Lupta pentru suprematie profesionala va fi vizibila pe intreg parcursul saptamanii de la inceput si pana la final insa din a doua parte a ei aspectele reintra in normalitate.

Spectrul investitiilor si cel al cheltuielilor, tot ceea ce inseamna sectorul financiar trebuie activa in primele 2 zile ale saptamanii, ulterior de Miercuri dinamica in planul investitiilor si energia materiala va cunoaste o crestere vizibila pentru fiecare reprezentat al celor 12 constelatii si evident ascendntii lor! Cu toate acestea este recomandat ca fluctuatiile si cheltuielile sa fie monitorizate indiferent de mediul profesional sau provenienta castigurilor atat in parteneriate cat si la modul individual. La finalul saptamanii comerciantii, oamenii din media, avocatii si alte structuri care detin principalul obiect de activitate, este vorba despre finante, chiar si in conditiile in care Mercur este si are mersul retrograd, vor fi avantajati de ecuatia astrologica a saptamanii 22 – 28 iunie a.c.

foto: Astro Seek

Sanatatea isi revine in cele din urma la normalitate si chiar daca Luni si Marti afectiunile vegetative, nerurovegetative, nutritia si intreg sistemul digestiv risca sa fie afectate usor Miercuri, Joi si prima parte a zilei de Vineri va trebui sa aveti in vedere problemele cardiovasculare si nu in ultimul rand tot ceea ce are direct corespondent cu intestinul subtire si gros catre finalul saptamanii Sambata si Duminica. Spectrul inflamatoriu va fi mult mai crescut si din acest punct de vedere trebuie o dinamica mult mai buna atata a bioritmului zilnic dar si evitarea exceselor nervoase ca si impuls pentru ca vor dauna si ingreuna organismul!

In plan sentimental va trebui o sincronizarea mult mai buna in dialog si asta din prima parte a saptamanii. Evitati problemele care vizeaza familia extinsa si rudele iar spre finalul saptamanii aveti in vedere raporturile si relatiile dintre voi frati si surori, nu in ultimul rand cumnatii cumnatele de unde vor veni principalele provocari.

In concluzie o saptamana mult mai agitata catre finalul ei decat la inceput si sa nu uitam ca indiferent de semnul zodiacal al carui apartinatori suntem. Va trebui sa ne mobilizam mult mai mult in planul actiunii, dinamicii, constructivitatii dar si intr-un echilibru constant de la inceputul saptamanii si pana la finalul ei in care discutiile, polemicile, nervii si orice forma de incordare va trebui sa fie intr-un punct de echilibru.

foto: Daily Express

Brebec: o etapa de constientizare in raporturile si relatiile cu familia si ceilalti membri sau rude Luni si Marti. De Miercuri pana Vineri sunteti interesati de raporturile si relatiile parinte copil si nu in ultimul rand, de la finalul saptamanii este mult mai recomandat sa lasati grijile profesionale iar o schimbare de atitudine si lipsa momentelor de nevroza va va determina sa fiti constructivi.

Taur: o saptamana in care aveti noroc la tranzactiile financiare, castigurile si investitiile vor fi binevenite. Luni si Marti solutionati o serie de inscrisuri si documente iar pentru acei nativi care au de sustinut examene, indiferent de natura lor aveti rezultate bune! Miercuri, Joi si Vineri va axati pe raporturile si relatiile cu familia si catre week end va petreceti timpul alaturi de partenerul de viata. Solutia pentru acest interval este sa va debarasati de incapatanarea excesiva!

Gemeni: chiar daca mai sunt cateva aspecte sentimentale care va nemultumesc, aveti echilibrul interior. Daca Luni si Marti sunteti interesati de castiguri, Miercuri, Joi si Vineri deplasarile indiferent de distante va avantajeaza. Va trebui sa luati in calcul intrevederile din cursul saptamanii 22 – 28 iunie pentru ca vor fi aducatoare de noi oportunitati! Sambata si Duminica comunicare va ajuta sa solutionati un aspect important in cariera voastra daca renuntati la polemici.

Rac: sensibilitatea de care dati dovada Luni si Marti va caracterizeaza. O usoara instabilitate emotionala dar care se regleaza de la sine incepand cu ziua de Miercuri cand o sa fiti interesati de investitii, castiguri si tot ceea ce are directa legatura cu spectrul financiar va aduce castig. De Vineri va ganditi cum sa mai armonizati cate ceva in plan profesional. Va trebui spre finalul saptamanii sa va acordati timp pentru odihna in caz contrar riscati sa va suprasolicitati.

Leu: inceputul de saptamana este anevoios. Starea de sanatate si anumite aspecte organice va caracterizeaza Luni si Marti. Miercuri, Joi si Vineri daca va folositi intuitia cu siguranta o sa aveti de castigat pe toate planurile. Anumite tranzactii materiale si de bunuri la care o sa participati Sambata si Duminica va confera echilibrul dorit! Suportul de rezistenta de pe intreg parcursul saptamnii sunt echilibrul in raporturile si relatiile cu ceilalti!

Fecioara: raporturile si relatiile socio-umane va caracterizeaza si modeleaza Luni si Marti. Toate intrevederile sunt de bun augur si chiar aveti potential. Miercuri si Joi va trebui sa va conservati mult mai bine energia si dinamica nu trebuie sa va suprasoliciteze. Va reveniti la finalul saptamanii Vineri, Sambata si Duminica dar va trebui sa evitati polemicile si tot ce induce agresivitatea verbala!

foto: wowbiz.ro

Balanta: spectrul profesional si realizarile din acest sector de activitate va da dinamica pentru toata saptamana. Luni si Marti excelati la capitolul relatii si raporturi internationale. Mai mult de Miercuri, Joi si Vineri aveti mai multa protectie din partea raporturilor si relatiilor cu cei din jur si de acolo vin solutii. Va trebui sa fiti atenti doar. Mai multa relaxare pentru zilele de week end va prinde bine.

Scorpion: chiar daca incepeti saptamana cu dreptul Luni si Marti, responsabilitatile sunt pe masura. Se va activa dinamica in planul profesional Miercuri, Joi si Vineri cand se pare ca nu o sa mai aveti timp de voi, insa si realizarile sunt pe masura asteptarilor pentru ca providenta va rasplateste. Pana la finalul saptamanii o sa aveti solutie la o problema care a dat batai de cap pana acum!

Sagetator: raporturile si relatiile de asociativitate sunt importante Luni si Marti, atat in planul sentimental dar si spectrul asociativitatii profesionale unde puteti obtine un parteneriat benefic pentru ca universul va confera stabilitate! Miercuri, Joi si Vineri aveti in vedere investitiile atat in plan individual cat si in plan profesional. Spre final de saptamana puteti avea complicatii cu autoritatile, legea si justitia. Trebuie sa aveti in vedere riscul unor sanctiuni.

Capricorn: independent de vointa voastra incepeti saptamana la munca chiar daca succesul se va lasa asteptat! Luni si Marti va focusati in aceasta directie. Cu toate acestea de Miercuri, Joi si Vineri parteneriatele va confera siguranta si chiar puteti solutiona anumite aspecte care au legatura cu afacerea proprie. Castigul unui proces va aduce zambetul pe buze sau solutionarea acestuia ca si efecte vizibile.

Varsator: interesul crescut Luni si Marti in raporturile si relatiile cu cei mici va aduc beneficii garantate de univers. Faptul ca acestia trec examinarile din viata cu brio va fac sa fiti mandri de rezultatele lor. Miercuri, Joi si Vineri va focusati in arealul profesional de unde in mod categoric culegeti roadele muncii voastre. O saptamana mult mai antrenanta din toate punctele de vedere!

Pesti: la inceputul saptamanii preocupati de solutionarea unor acte, inscrisuri si documente indiferent de natura lor. Luni si Marti deplasarile joaca un rol important chiar daca guvernatorul casei a II-a Mercur are mers retrograd. Miercuri, Joi si Vineri va focusati in raporturile si relatiile cu mebrii familiei si universul va confera solutii in acest sector de activitate. La finalul saptamanii va bucurati alaturi de copii vostri. – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *