Previziunile Saptamanii 21 – 27 Septembrie 2020

O noua saptamana la orizont, intervalul 21 – 27 Septembrie care incepe cu o starea de echilibru cu toate ca intuitia ne va determina incepand de Luni 21 Septembrie sa luam cele mai importante decizii si se va observa o crestere in planul socializarii, popularitatii, vom fi indiferent de semnul zodiacal preocupati de echilibrul nostru emotional, armonie si linistea care vine din interior. O zi in care va trebui sa ne mobilizam mai mult, asta datorita prezentei Lunii intr-un semn de apa.

De Marti urmeaza doua zile in care ni se activeaza latura energetica atat din punct de vedere fizic dar si o viziune mai ampla asupra problematicilor din jur in spectrul emotional. Raporturile si relatiile socio-umane vor fi la ordinea zilei, locul unde va trebui sa ne ancoram mult mai bine in proiectele pentru viitorul apropiat!

Miercuri o reconfigurare din trecut sau care are directa legatura cu acesta! Va trebui sa ne modelam actiunile, intentiile si proiectele fara a mai zabovi intr-o atitudine nostalgica, apatica, pesimista care sa ne mute in trecutul apropiat mentalul si forma de gandire. Vom constientiza ca momentul prezent este cel care ne va activa si focusa in actiunile pentru a doua parte a intrvalului 21 – 27 Septembrie.

De Joi situatia se mai complica usor cand avem tendinta de a nu renunta la incapatanare. Joi si Vineri sunt doua zile in care trebuie sa renuntam la ideile preconcepute, fixisme si alte aspecte care ne pot tine in loc cu usurinta. O latura a agitatiei in plan emotional mult mai crescuta si riscul de a nu ne tempera din punct de vedere verbal la adresa colegilor de serviciu, rudelor sau o problematica care poate da peste cap un proiect imobiliar care poate fi blocat circumstantial si independent de vointa noastra, asta pentru ca Vineri universul poate bloca anumite formalitati, acte, inscrisuri si documente importante din acest sector de activitate!

Sambata si Duminica o abordare mai nonconformista si planul intuitiv care va functiona foarte bine in contextul in care avem de ales intre mai multe optiuni de activitati, directii si nu in ultimul rand schimbul informational care va fi degajat. Cu toate acestea, tinand cont ca este final de saptamana va trebui sa tinem cont de latura constructivitatii si optimismul de care dam dovada fiecare nativ, corespondent semnelor zodiacale. Chiar daca va trebui gandit de doua ori inainte de a actiona, situatiile se vor detensiona mult mai mult!

In plan profesional intervalul saptamanii 21 – 27 Septembrie aduce in prim plan dorinta de a investi si daca in primele doua zile ale saptamanii Luni si Marti, Soarele inca mai tranziteaza contelatia Fecioara de Miercuri, ne putem activa in planul comunicarii, asociativitatii, creatie pentru va fi mult mai dezvoltata. Inceputul tranzitului in constelatia Balanta a Soarelui chiar daca ne va induce independent de vointa noastra idealizarea, starile de visare cu ochii deschisi o mai buna mobilizare in spectru profesional care se impune. Avantajati vor fi nativii care desfasoara activitati artistice si de creativitate, magistratii si persoanele care activeaza in sfera justitiei, artistii, pictorii si scriitorii care vor avea resursele la indemana, politicienii indiferent de coloratura lor si institutiile guvernamentale pentru ca la asta predispune universul si toate actiunile din jurul lor!

Spectrul financiar va aduce o nemultumire Miercuri cand va trebui sa avem grija la investitiile noastre! Ziua de 23 Septembrie fiind una complicata din toate punctele de vedere si va trebui sa dam dovada de toleranta atat in planul investitiilor, achizitiilor si circulatia banilor indiferent de scopurile pe care le avem!

In planul sanatatii saptamana 21 – 27 Septembrie are si ea un punct de vulnerabilitate Joi si Vineri cand anumite afectiuni vor fi resimtite din plin. In plan astrologic sensibilitatile vor fi in zona sistemului nervos central, neurovegetativ, afectiunile stomacului si ale intestinelor. Planul psihoemotional va fi si el afectat printr-un consum la final de saptamana. Ziua de Sambata si Duminica pozitionandu-se intr-o forma de vulnerabilitate emotionala, indecizie si alte aspecte independente de vointa noastra care pot ridica cota instabilitatii, indeciziei sau a nehotararii.

In sfera de manifestare a sentimentelor, dragostea si iubirea va trebui sa ne controlam pornirile care conduc la exprimarea geloziei asta in prima parte a saptamanii si ladura dominarii in raporturile si relatiile cu partenera de viata, iubita. Mai mult idilele sau angrenarea la inceput intr-o poveste de iubire va trebui privita cu seriozitate pentru a elimina anumite erori la care suntem predispusi in primele cinci zile ale saptamanii, pentru ca spre final de saptamana, aspectele se detensioneaza vizibil si se pot reconfigura ideiile, nuantele de negativitate sau pesimism!

foto: onegodmed

Pentru nativii Berbec, va fi o saptamana in care discutiile in contradictoriu nu isi au rostul dincolo de agitati cotidiana. Suprizele vin din planul financiar unde va trebui sa va asteptati atat la forme de castig bruste sau daca nu aveti o viziune coerenta si corecta asupra cheltuielilor sa fiti mai atenti!

Taur si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal vor trebui sa aiba in vedere raporturile si relatiile cu persoanele din jur. Riscati sa ramaneti dezamagiti si sa fiti luati prin suprindere de anumite nuante mai putin placute. O perioada a solutionarii unui proces la inceput de saptamana.

Nativii Gemeni desi au protectie din partea destinului va trebui sa va analizati mult mai bine prioritatile in plan financiar Miercuri, Joi si Vineri cand riscati sa aveti pierderi. O discutie in sectorul profesional va da de ganditi si reconfigurati viziunea in raporturile si relatii socio-umane de unde riscati sa fiti provocati.

O saptamana interesanta pentru nativii Rac si persoanele cu ascendentul in acest semn si va trebui sa aveti grija la accidentarile din zona spectrului profesional si sa va ancorati mult mai bine in realitatile cotidiene cand vine vorba despre tot ceea ce inseamna provocare si erori in plan profesional, pentru ca aici este problema!

Nativii Leu se confrunta cu o saptamana agitata si nu isi mai gasesc directia. Vulnerabilitatile pentru intervalul 21 – 27 Septembrie conduc catre crize la nivel de proprie identitate, riscul de a cheltui sau investi in plan managerial fara sens. Cu toate acestea aveti sprijinul semenilor din jurul vostru!

Fecioara, o saptamana buna in planul investitiilor, castigului si o latura a bunastarii crescute! Aici va trebui sa gestionati cum trebuie majoritatea problemelor care sunt solutionabile si conduc catre castig. In alta ordine de idei chiar daca aveti dusmani care stau in umbra, succesul profesional independent de vointa voastra va sustine.

foto: daily express

Nativii Balanta isi revin dintr-o stare de suprasolicitare si oboseala incepnad de Miercuri pentru ca ultima luna a fost nuantata intr-o stare de spirit mai mult negativista. Problemele din planul profesional risca sa va aduca o ruptura in prim plan si va trebui sa evitati orice nuantare a extremelor. Consum din a doua parte a saptamanii in raporturile si relatiile cu partenerul de viata.

Si pentru nativii Scorpion va fi o saptamana in care desi Luni aveti o crestere a popularitatii si va evidentiati datorita flerului vostru, trebuie sa fiti mult mai atenti la comunicare si provocari venite din jur Miercuri, Joi si Vineri. Important este ca va fi recompensata munca si chiar daca traversati o perioada mai dificila reusiti sa va redresati pana Duminica!

Nativii Sagetator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal va trebui sa va limitati la unele investitii pe termen scurt si evitati excesele in cheltuieli sau investitii Joi, Vineri si Sambata! Stati bine la imagine incepand de Miercuri si spectrul asociativitatii, independent de vointa voastra va va aduce o realizare.

Capricorn, desi incepeti saptamana cu bine, va trebui sa va conservati mai bine energia si latura psiho emotionala pentru ca vor urma doua zile Marti si Miercuri obositoare, epuizante in care o sa va resmtiti. Un spectru profesional bine aspectat si aici va trebui sa va focusati in actiunile voastre!

Pentru nativii Varsator, chiar daca va resimtiti in planul sanatatii asta nu inseamna ca totul este pierdut. Si starea de spirit va dezavantajeaza Miercuri cand o sa traiti anumite consecinte ale actiunilor din trecutul nu prea indepartat! Un conflict in interiorul caminului va da peste cap buna dispozitie si optimismul la final de saptamana.

Pesti si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal, va consumati de la investitii, sectorul financiar si nu mai stiti directia. Marti si Miercuri aveti doua zile obositoare la serviciu indiferent de locul unde activati sau pe cine reprezentati si aveti de invatat lectia rabdarii si a supunerii daca este cazul. De Miercuri incepeti sa traversati o etapa de solutionare in planul material si raporturile cu partenerul de viata! – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *