Previziunile Saptamanii 21 – 27 Octombrie’19

Intervalul 21 – 27 Octombrie’19 demareaza in forta si echilibreaza o serie de aspecte la nivel individual pe care majoritatea dintre noi le-au avut de trait ca stari, emotii, sentimente la final de saptamana si care prin natura lor au avut o incarcatura neplacuta!
Principalele schimbari in ecuatia astrologica vor avea loc de Joi cand Soare si dinamismul lui se vor manifesta in constelatia Scorpion si va aduce o serie de beneficii tranzitand acest semn. Daca in primele trei zile ale saptamanii vom mai avea oscilatii, nehotarari si un dezechilibru minor, ei bine de Joi trasaturile semnului zodiacal Scoprion isi va pune amprenta pentru fiecare nativ in parde dincolo de simbolistica semnului zodiacal sau ascendentul in care se regasesc fiecare.
Forta, profunzimea, dorinta de a ne depasi propria conditie si de a coordona mult mai bine activitatile cotidiene vor fi mult mai vizibile. Va trebui sa ne folosim de aptitudinile care vibreaza in raporturile si relatiile socio-umane prin puterea analizei. Vom incepe de la autoanaliza, ulterior dam continuitate intr-o maniera profunda a tuturor trairilor, expresiilor si emotiilor noastre, un factor vitalizant al saptamanii care incepe de la primele ore ale diminetii.
Daca Luni si marti avem la dispozitie forta focusata intr-un singur punct, orgoliul ca si calitate de constructivitate, faptul ca nu vom suporta autoritatea venita ca impunere din partea celorlalte persoane din jur, cu predilectie pe intreg parcursul zilei de Luni, de Marti ne mai temperam dar asta nu inseamna ca nu ne vom mobiliza si directiona in raport cu actiunile si activitatile noastre din toate domeniile ca forma de manifestare, profesional, sentimental, pentru unii in raporturile si relatiile cu familia, calatoriile, deplasarile si comunicarea vor juca un rol important.
Miercuri si Joi autocritica aduce determinarea si va trebui totusi sa ne ponderam de la critica care nu isi are rost. Mai mult analiza, perceptia diferita care duce la finalizarea unor actiuni din planul profesional asa cum ne dorim fiecare, abilitatile managerial, comertul, tranzactiile si sfera economica aduc si contribuie toate la o dinamica pe care nici noi nu ne asteptam sa o gasim in personalitatile noastre ca forma de manifestare!
Finalul de saptamana si tot ceea ce se traduce prin week-end va contribui de Sambata la mentinera unui echilibru de care practic aveam cu totii nevoie si ca forma de manifestare dirijarea corecta a energiilor noastre in care vor fi vizibile creativitatea, intrunirile, asociativitatea, conferintele care sunt binevenite si aspectele care aduc nuanta pacifismului. Faptul ca nativii neevoluati vor mai avea probleme in gasirea echilibrului, asta nu inseamna ca toate proiectele noastre impreuna cu celelalte persoane din jur se vor narui! Cu toate acestea latura agresivitatii fie in plan verbal sau prin atitudine trebuie evitata din a doua parte a zilei de Sambata si pana in seara zilei de Duminica. Comunicarea poate avea mult de suferit si expunerea propriilor idei, tendinte ca forma de manifestare si incertitudinea pot fi perpetuate daca nu ne controlam pornirile si nu aducem echilibrul in planul manifestarilor noastre.
O saptamana interesanta dar care incepe pentru fiecare dintre noi cu dorinta de a reorganiza, reechilibra si contribui pe toate planurile la o nuantare cat mai vizibila a ecuatiei care mentine echilibrul in prima jumatate din intervalul 21 – 27 Octombrie’19.
Elementele, simptomele, afectiunile, problemele de sanatate isi gasesc solutionari prin programarile la specialist. Descresc in intensitate elementele care tin de cronicizare si ameliorarile vor fi vizibile pentru fiecare nativ in parte dincolo de semnul zodiacal sau ascendentul pe care acestia il reprezinta in ecuatia astrologica.
Capitolul finante, tranzactii imprumuturi va fi in echilibru la inceputul saptamanii, cu toate acestea de Joi vor trebui urmarite anumite elemente care pot interveni independent de vointa noastra si care prin forma de manifestare se pot resimtit prin pierderi!
Spectrul profesional aduce in primele doua zile ale saptamanii o nuanta in care dorim sa impunem celorlalte persoane din jur, urmand ca Miercuri si Joi dar si prima parte a zilei de Vineri sa ne focusam mult mai bine pe obiective si activitatile in care mentalul, planul managerial si tot ceea ce are legatura cu sfera juridicului si comertul indiferent de forma vor fi aspecte care prin contur, sens si se pot materializa cele mai bune planuri, proiecte si idei de combatere a stagnarii!
In concluzie prin dinamica aspectelor si ecuatia saptamanii avem la dispozitie acea energie si stare de suflet care in ultima perioada vrem sa recunoastem sau nu, le-am avut mai putin in planul organizatoric si nu numai.

Pentru nativii Berbec si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal importante vor fi la inceputul saptamanii aspectele de solutionat dintre voi si relatiile cu copii, indiferent de varsta lor pentru ca aveti de invatat unii de la ceilalti! Raporturile sentimentale din a doua parte a saptamanii se tempereaza iar implicatiile intr-un proces, indiferent de conotatia acestuia, va lua acea intorsatura la care sa nu va asteptati.
Taur si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal, va trebui sa va promovati in interiorul caminului si sa treceti la actiune planurile si proiectele nerealizate. In sfera profesionala trebuie sa va controlati mai bine pentru ca de aici vor veni provocarile si daca nu sunteti atenti cei din jur pot contribui prin atitudine la nemultumirea si stagnarea voastra! Renuntati la incapatanare si totul poate fi coerent in atitudine.
Pentru Gemeni va fi o saptamana in care va planificati deplasarile, actele inscrisurile si tot ceea ce inseamna comunicare indiferent de sectorul si segmentul in care va manifestati. Probleme in planul emotional si cel sentimental daca nu sunteti capabili sa va exteriorizati trairile sau comunicarea va fi deficitara in contextul in care va inselati partenerul de viata, pentru ca tendinta catre idila, aventura se mentine!

Rac si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacala va exteriorizati bine trairile si emotiile in prima parte a saptamanii 21 – 27 Octombrie’19. Interesul pentru castiguri si a solutiona o serie de aspecte atat din interiorul caminului dar si dorinta de a va inpune in raporturile si relatiile cu familia extinsa aduce un surplus de nemultumire din partea celor din urma. In sfera profesionala aveti de castigat daca va urmariti propriile palnuri, proiecte si idei!
Pentru nativii Leu si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacala saptamana incepe cu proiecte marete si o trasatura a personalitatii incat va trebui sa le mentineti toata saptamana! Aveti in vedere provocarile indiferent de natura lor, comunicarea in raporturile cu fratii, surorile si cumnatii. Riscul de a suferi accidentari organice, in trafic sau de alta natura sunt crescute pe tot intervalul saptamanii!
Fecioara si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal trebuie sa fiti mult mai atenti in gestionarea finantelor, orice tranzactie poate fi fatala daca nu rumariti pasii principali si va lasati codndusi de emotii! Nu este o saptamana in care sa excelati in critica pentru ca nu va aduce nimic constructiv. Cu toate acestea dinamica saptamanii consta in eliminarea antipatiilor si barfelor daca doriti sa va fie bine.
Nativii Balanta si persoanele cu ascendentul in acest semn zodicala vor trebuie sa isi pastreze dinamica in forma de manifestare pentru ca latura temperamentala nu aduce nimic constructiv daca fac referinta la atitudine si somportament! O saptamana buna financiar in care partenerul de viata va sustine in efortul pe care il faceti pentru o convietuire mai buna. Provocarile va determina sa aveti o atitudine taioasa desi nu este cazul!
Scorpion si personela cu ascendentul in acest semn zodiacal, primele trei zile ale saptamanii veti mai trai acele crize la nivel interior si crizele la nivel de proprie identitate, de Joi situatia se schimba radical si va gasiti resursele, dinamismul si viziunea optimista ceea ce va contribui cu siguranta spre actiuni care prin natura lor vor aduce calmul si linistea interiora dar si o mai buna coordonare in activitatile pe care in ultima luna independent de vointa voastra nu au avut finalizare.
Sagetator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal, ramneti uimiti de forma manifestarii in raporturile si relatiile socio-umane si trebuie sa aveti in vedere spectrul profesional cand vine vorba de tot ceea ce presupune provocare si care va fi resimtita vizibil din partea colegilor in mediul profesional! De Joi va trebui sa va canalizati mult mai bine actiunile pentru ca aveti tendinta sa va epuizati pe toate planurile!

Capricorn si nativii cu ascendentul in acest semn zodiacal, spectrul profesional va trebui privit cu seriozitate si neimplicarile in acest sens pot aduce conflictele unde va exercitati atributiunile. Personalitatea este cea mai tare arma in combaterea persoanelor din jur pentru a doua parte din intervalul 21 – 27 Octombrie’19. Va reveniti in planul sanatatii si aceasta spune mult si de Joi aveti suportul din partea cunosctuilor si apropiatilor.
Pentru nativii Varsator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacala situatia se complica in raporturile relatiile cu structurile guvernamentale, autoritatile, spectrul raporturilor si relatiilor internationale si pentru persoanele implicate in politica va fi o saptamana in care provocarile si deciziile gresite va pot costa functia. Echilibrul va veni in cele din urma din raporturile si relatiile cu familia pentru ca de aolo cineva va poate consilia.
Pesti si nativii cu ascendentul in acest semn zodiacal, va afecteaza discrepantele in planul financiar! Aici trebuie sa veniti cu strategii, dinamica si aspecte ale solutionarii pentru prima parte din saptamana. Starea psiho-emotionala va poate afecta in decizii si este indicat sa fiti mult mai intelegatori cu propria persoana pana Joi cand situatia de sa schimba si va reveniti cu odihna, poate cel mai important al saptamanii 21 – 27 Octombrie’19! – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *