Previziunile Saptamanii 2 – 8 Martie 2020 – (video)

Intervalul 2 – 8 Martie nu aduce multe modificari in ecuatia astrologica a saptamanii astfel incat va trebui sa avem in vedere zilele de Luni si Marti pentru ca vor fi doua zile cu incarcatura emotionala negativa pe care multi dintre noi trebuie sa o eliminam din comportamentul nostru. Pe de alta parte, trebuie sa ne mobilizam in plan mental si aceasta nu pentru ca Mercur are mers retrograd, prezenta lui in constelatia Pesti predispune la o atitudine mentala lenta si pentru interval de la inceputul lui si pana la final!

Un alt element de tranzit va fi micul benefic Venus, care din a doua parte a saptamanii tranziteaza semnul zodiacal Taur si devolta latura esteticii, armonizeaza spectrul sentimental dar si armonia in raporturile si relatiile socio umane, dezvolta abilitatile activitatilor comerciale si management si nu numai, elemente care vor prinde contur din a doua partea a intervalului 2 – 8 Martie a.c.

In plan financiar pentru reprezentatii celor doisprezece constelatii, aspectele vor cunoaste o imbunatatire vizibila incepand de Miercuri cand anumite perspective se intrezaresc la orizont, lucrurile din jurul nostru se echilibreaza mult mai mult. Tranzactiile, discutiile in contradictoriu si toate nemultumirile vor fi vizibile Luni si Marti in planul achizitiilor. riscul pierderilor fiind mult mai crescut la inceput de saptamana.

Starea de sanatate aduce o latura a epuizarii Vineri, Sambata si Duminica cand va trebui sa luam masuri! Acest aspect usor negativ se reflecta datorita faptului ca imediat spre finalul saptamanii intram cu totii ca si configuratie si ecuatie astrologica sub efectele de Luna Plina din 9 Martie 2020 si care se va consuma in semnul zodiacal Fecioara! – J.B.

Vezi video mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *