Previziunile Saptamanii 15 – 21 Iunie 2020

Saptamana 15-21 Iunie va debuta cu o stare generala de agitatie si agresivitate in special pentru zilele de Luni si Marti cand starea de spirit va fi una cu totul neadecvata. Nu intamplator polemicile, contradictiile, starea de anxietate si nervi vor fi vizibile pentru fiecare semn zodiacal in parte dincolo de semnul ascendent al fiecaruia. Faptul ca orgoliile si anumite aspecte de vulnerabilitate vor fi resimtite, nu sunt decat aspectele normalitatii in conformitate cu ecuatia astrologica a saptamanii.

foto: wikipedia

De Miercuri va trebui sa ne axam mult mai atent pentru tot ceea ce inseamna si simbolizeaza aspectele financiare, bunurile materiale, investitiile, orice forma de achizitie sau speculatii de ordin financiar la care se gandeste fiecare dintre noi. Nu intamplator pana Vineri, preocuparea pentru castig va fi resimtita de fiecare nativ dincolo de semnul zodiacal in sine! Pot fi si investitii benefice doar ca va trebui sa gandim de doua ori inainte de a actiona.

Finalul de saptamana, Sambata si Duminica in care vor fi vizibile dorinta comunicarii, calatoriile si deplasarile, elemente care vor fi principalele sectoare de activitate si care isi vor pune amprenta dar si un echilibru psiho-emotional vizibil dincolo de toate aceste aspecte. Eclipsa de Soare in constelatia Rac din 21 Iunie isi va face resimtit efectul, evident ca isi va pune amprenta asupra fiecarui nativ in parte. Ea are o incarcatura care va aduce in prim plan si va evidentia rememorarea unor evenimente din trecutul indepartat sau apropiat al fiecaruia si care are conotatie cu indentitatea fiecaruia, pozitia si locul in care se afla la acest moment de evolutie in viata. De ce s-au intamplat anumite chestiuni si care vor fi principalele directii viitoare in evolutie. Interesul pentru familie va amplifica starea emotionala a fiecarui nativ in parte. Starile pot fi benefice si constructive daca ne vom optimiza modul de gandire, viziunea proprie asupra vietii si elementele care trebuiesc lasate in spate pentru a evolua intr-o noua directie.

De altfel cele doua aspecte principale ale saptamanii 15-21 Iunie vor fi tranzitul Soarelui din constelatia Gemeni in semnul zodiacal Rac si evident dupa cum mentionam in randurile de mai sus Eclipsa de Soare in acelasi semn zodiacal Rac!

In planul investitiilor si din punct de vedere financiar va trebui sa avem in vedere investitiile in prima parte a saptamanii, ulterior ecuatia astrologica descreste in intesitate riscul unor erori din planul financiar, al achizitiilor si evident investitiilor. Pe de alta parte va fi o perioada in care dorinta de a face achizitii este vizibila si atunci riscul de a cheltui peste puterile noastre pentru unii nativi, reprezentantii celor doisprezece constelatii!

Sectorul profesional are de suferit si el in prima parte a saptamanii pentru ca vor fi resimtite elemente de confuzie, etapa in care va trebui sa ne mobilizam mult mai bine si sa gasim solutii si strategii noi dincolo de sectorul de activitate pe care il reprezentam fiecare si directia in care activam. O saptamana a dinamicii de la inceputul ei si pana la final care ne poate activa mult mai bine incepand de Joi inspiratia. Ne putem folosi intuitia si celelalte resurse pentru a castiga profit vizibil in sectorul profesional. Rezultatele nu se vor lasa asteptate si chiar daca in prima parte a saptamanii anumite aspecte pot lua o directie incontrolabila datorita conjucturilor si actiunilor din jurul nostru in cele din urma se va asterne linistea!

Starea de sanatate va fi perturbata la inceputul saptamanii 15-21 Iunie cu predilectie Luni si Marti cand inflamatiile, durerile de cap, tulburarile oculare, tensiunea si alte elemente care tin de sistemul neurovegetativ sunt afectate cu usurinta si fiecare nativ se poate resimti cu discomfort la nivel organic. De Miercuri aspectele se mai linistesc, revine o stare de armonie iar Duminica o sensibilitate la nivel digestiv care se poate manifesta de la organism la organism si nativ la nativ. Cu toate astea, nuantele nu vor duce catre o extrema a formei de manifestare, aspect imbucurator de altfel!

foto: express co.uk

 

Berbec: chiar daca ati inceput saptamana cu dureri in zona capului, nervosi si aspecte care se dau peste cap Luni si Marti, de Miercuri situatia se va reconfigura si mergeti catre un echilibru. Din a doua parte a saptamanii eclipsa de soare va confera avantaje in raporturile si relatia cu familia, solutionarea unui contract imobiliar pentru unii si o stare emotionala mult mai buna!

Taur: Luni si Marti riscati sa fiti afectati de o stare apatica si probleme usoare de sanatate care sa contribuie la disfunctionalitatile organice. Miercuri si Joi va reveniti la normalitate din toate punctele de vedere. Eclipsa de soare se genereaza in sfera comunicarii, contractelor, deplasarile si interesul in raporturile si relatiile cu fratii, surorile. O perioada buna pentru reconfigurare!

Gemeni: incepeti saptamana sub auspiciul neancrederii in raporturile si relatiile socio-umane. Dupa o discutie si nervi la serviciu intre voi si colegi Luni, de Marti va reveniti si echilibrati sectorul acesta de activitate. O stare de sanatate usor afectata Miercuri si Joi insa de Vineri va reveniti total! Eclipsa de soare isi va pune amprenta in sectorul investitiilor si cel financiar!

Rac: pentru voi saptamana incepe cu un consum mare in spectrul profesional, locul unde Luni si Marti riscati sa va pierdeti reputatia sau increderea. Incercati sa nu dati curs provocarilor si o sa le treceti mai bine. De Miercuri aspectele se tempereaza si in contextul vostru si va conta sprijinul venit din partea oamenilor din jur. Eclipsa de soare isi va pune amprenta la nivelul personalitatii si identitatea voastra!

Leu: un inceput de saptamana agitat plin de orgolii nejustificate pe care trebuie sa le evitati Luni si Marti. De Miercuri sunteti preocupati si va relaxati prin investitiile si oportunitatile din mediul profesional, pentru ca de acolo va veni satisfactia! Eclipsa de soare va aduce o preocupare si introspectia trecutului pentru a recorecta aici si acum ceea ce se mai poate!

Fecioara: preocuparea la inceputul saptamanii pentru bani, castigurile care sunt oscilante Luni si Marti va dau majoritatea planurilor peste cap si puteti exploda in agresivitatea verbala. Din a doua parte a saptamanii aveti rezultate vizibile in sectorul profesional si asta va tempereaza. Eclipsa de soare isi va pune amprenta in raporturile si relatiile socio-umane si interesul pentru selectivitatea oamenilor din jurul vostru!

foto: wowbiz.ro

Balanta: la inceput de saptamana sectorul asociativitatii este afectat si de aici complicatiile in plan sentimental si sectorul managerial cand apar la orizont parteneriatele. Luni si Marti preocuparea pentru latura juridica si implicatiile intr-un proces va pot afecta. Eclipsa de soare se genereaza in sectorul profesional. Noi planuri si proiectel pe care le puteti gandi!

Scorpion: sensibilitatea din spectrul sanatatii Luni si Marti nu va afecteaza toata saptamana. Luni si Marti cateva aspecte in plan profesional care va pot bloca sau induce in eroare insa de Miercuri va reveniti! Eclipsa de soare va aduce o reevaluare a sistemului de valori in spectrul spiritualitatii. O revenire la normalitate din acest punct de vedere dupa ce rememorati anumite actiuni gresite din trecut!

Sagetator: incepeti saptamana cu probleme in sectorul sentimental si aici va trebui sa preveniti orice discutie care nu isi are rostul. Interes crescut pentru copii Luni si Marti, sunteti interesati de evolutia acestora. Eclipsa de soare va aduce o reconfigurare in planul financiar si reorganizarea in acelasi timp care va poate pune in evidenta calitatile de buni manageri!

Capricorn: starea psihoemotionala, problemele sufletesti care va doboara la inceputul saptamanii si o neantelegere a situatie de incordare prin care treceti va afecteaza Luni si Marti. Din a doua parte a saptamanii va pregatiti pentru o confruntare in planul profesional. Elipsa de soare va mobilizeaza in raporturile si relatiile cu partenrul de viata, situatiile se stabilizeaza de la sine in viata de cuplu!

Varsator: deficientele din comunicare, riscul de a intocmi anumite documente gresit, faptul ca puteti fi implicati in accidente sunt formele de manifestare la inceputul saptamanii, Luni si Marti! Din partea a doua a saptamanii va regasiti si nu in ultimul rand eclipsa de soare va redefineste in planul si sectorul profesional! De aici vin realizarile si dorinta de a schimba ceva benefic.

Pesti: nervii si incordarile vin din sectorul financiar pentru ca Luni si Marti sunteti preocupati de acest sector de activitate. Riscul cheltuielilor inutile si alte aspecte care pot degenera cu usurinta in defavoarea voastra. Eclipsa de soare aduce o reconfigurare toatala in raporturile si relatiile dintre voi si copii dar si viata sentimentala unde se va solutiona ceva cu brio si interesul de a rememora trecutul pentru a vedea ce faceti in prezet din punct de vedere sentimental! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *