Previziunile Saptamanii 12 – 18 Iulie 2021

Un nou interval astrologic la orizont se intrevede cu un inceput de saptamana 12 – 18 Iulie de la primele ore ale diminetii de Luni cand datorita orgoliilor, nerabdarii, pentru unii nativi, atitudinea dictatoriala a acestora va pune jar pe foc vorba romanului daca nu vom sti sa ne temperam orice fel de pornire indiferent de sectorul activitatilor in care actiunile noastre se consuma, initia sau finaliza. Marti, zi guvernata de planeta Marte, vibratiile raman la fel ceea ce aduce o prima parte din intervalul 12 – 18 Iulie anevoios.

Miercuri aspectele se tempereaza pentru ca va fi activat planul cunoasterii si comunicarii, nuanta care confera anumite avantaje reprezentantilor celor doisprezece constelatii si ascendentii lor. Cu toate astea va trebui sa avem in vedere critica excesiva, tendinta de a impinge actiunile catre perfectiune, preocupati de sanatatea noastra, reusim in cele din urma sa finalizam ziua intr-un climat de armonie chiar daca intreaga saptamana planeaza incertitudinea, agitatia in raporturile si relatiile socio-umane, starile de indispozitie la unele semne zodiacale, la polul extremelor apatiile.

foto: John

De Joi, partea a doua din intervalul 12 – 18 Iulie va fi mult mai bine aspectat prin cresterea popularitatii in prima parte a zilei, in timp ce a doua parte a zilei guvernate de Jupiter aduce temperarea personalitatilor expansive in exprimare printr-un limbaj mult mai echilibrat, exceptie facand latura sentimentala unde mai sunt de ajustat cateva aspecte importante in viata de cuplu pentru ca majoritatea nazuintelor si spiritul de echipa poate fi exacerbat prin dialogurile neprincipiale.

Vineri si Sambata latura estetica poate fi directionata pozitiv comunicarea jucand un rol important, parteneriatele, nu in ultimul rand interesul pentru a ne destinde in armonia spectacolelor, intalnirilor care sa aduca transformarea personalitatii, mai mult decat atat se poate distinge spiritul pacifist atat in raporturile si relatiile cu cei din jur dar si in tot ceea ce inseamna parteneriate, sedinte de lucru sau activitati care sa cuprinda arealul cultural si de evolutie spirituala daca ne gandim la un concert, teatru, activitati care prin nuantele lor sa destinda negativitatea acumulata din prima parte a saptamanii.

Duminica poate fi o zi complicata daca nu vom incerca sa evitam emotiile negative in care ura, invidia, apatiile, angoasele nu au ce cauta in planul manifestarii pentru ca de aici se nasc starile conflictuale si emotionale care in loc sa ne intareasca increderea in fortele proprii, increderea in noi sau dorinta de evolutie intr-o maniera placuta, sa nu ne lamentam irosindu-ne energia inutil.

Nu trebuie omisa incarcatura saptamanii prin aspectele conflictuale ale ecuatiei astrologice dintre Saturn, Uranus, Marte care fac vizibile pornirile intr-o directie a agresivitatii verbale. Faptul ca orgoliile pot domina conversatiile indiferent de natura lor, implicit cele din mediul on-line sau convorbirile telefonice. Agitatia din trafic sau faptul ca ne deplasam pe jos pot genera accidentari, nu in ultimul rand accidentarile organice sau cele domestice.

foto: John

In plan profesional a doua parte a zilei de Joi, Vineri si Sambata aduc echilibrul in planul asociativitatii manageriale. Contracte, parteneriate, intruniri care pot schimba cursul evolutiv al nativilor interesati de dezvoltare si schimbarile pe care le pot aduce ideiile, proiectele, aspiratiile.

Sectorul financiar va trebui sa fie bine controlat in mod special Luni, Marti, Miercuri cand se pot lua decizii care in loc sa aduca continuitatea, investitiile, circulatia din planul financiar si achizitiile sa fie adevarate etape deficitare care sa aduca in cele din urma pierderile, independent de vointa noastra. Din a doua parte a intervalului 12 – 18 iulie aspectele in aceasta directie se pot tempera prin dinamica ecuatiei astrologice a saptamanii.

Starea de sanatate are de suferit in primele trei zile ale saptamanii cand durerile cervicale, spondilozele, problemele coloanei vertebrale, oscilatiile tensiunii arteriale dar si problemele cu inima pot cauza accidentarile organice. De Joi situatia se tempereaza, se vor gasi solutii iar finalul de saptamana aduce relaxarea de care va trebui sa ne folosim daca ne dorim sa evitam problemele pe fondul surmenajului, epuizarii si nerespectarea unui bioritm zilnic care sa confere sanatatea cea de toate zilele.

Inceputul tranzitului planetei Mercur in constelatia Rac contribuie la stimularea memoriei, capacitatea de a invata mult mai usor anumite deprinderi, saptamana favorabila in contextul pregatirii pentru sustinerea anumitor forme de examinari, indiferent de context, loc si directie. Favorabil calatoriilor pe ape sau persoanelor care se gasesc in situatia concediilor pe tarmurile marilor indiferent de locatii. Ca sunt in tara sau in afara ei, configuratia astrologica aduce o dinamica si un surplus de adaptabilitate. O perioada in care acest tranzit reformuleaza etapele din trecut la momentul prezent, ceea ce poate ajuta si imbunatati activitatea neuronala si a intreg sistemului nervos central.

In concluzie saptamana incepe cu o forma de incontrolabilitate si dureri de cap la propriu ori din a doua aprte a ei, aspectele sunt mult mai descrescute in planul individual de manifestare pentru ca planul social nu va fi unul dintre cele mai bune forme de exprimare, exteriorizare sau acumularea de stari pozitive datorita elementelor supriza din jurul nostru care ne pot afecta daca nu vom avea grija de noi.

foto: John

 

Berbec:

Luni nu este o zi favorabila speculatiilor indiferent de natura lor. Raporturile si relatiile dintre voi si copii pot cauza aspecte de ingrijorare, consum sau nemultumire. Marti din a doua parte a zilei, Miercuri va dedicati sectorului profesional unde rezultatele sunt pe masura. Importante vor fi zilele de Joi, Vineri si Sambata cand, atat relatia de cuplu, asociativitatea in plan managerial este determinanta. Starea de sanatate cunoaste o imbunatatire vizibila ceea ce va avantajeaza.

Taur:

Prima zi din saptamana 12 – 18 Iulie va aduce neliniste sufleteasca, o serie de probleme pe care va trebui sa le solutionati in interiorul imobilului vostru unde se poate defecta ceva si va trebui inlocuit. Marti, Miercuri va dedicati studiului, raportului si relatiilor dintre voi in calitate de parinti si copii. A doua parte din saptamana va focusati intreg potentialul in spectrul profesional, anumite probleme de sanatate si reorganizarea in interiorul imobilului. indicat va fi sa pastrati echilibrul!

   Gemeni:

Luni, nici nu incepeti bine saptamana si trebuie sa aveti in vedere un risc al accidentarilor indiferent de forma lor, de la cele organice, afectiuni, accidentarile domestice sau chiar in trafic tamponarile usoare. Pe de alta parte atat Luni cat si Marti comunicarea lasa de dorit, erorile din spectrul documentelor importante, nu in ultimul rand raporturile si relatiile cu furnizorii sau beneficiarii de servicii. Din a doua parte a saptamanii va focusati pe treburile din interiorul caminului. Va trebui sa puneti accent si in planul sentimental pentru evitarea disensiunilor.

   Rac:

Luni si Marti trebuie sa aveti in vedere tot ceea ce inseamna investitii, achizitii, disputele din planul energiei materiale, cheltuielile sau neajunsurile care va determina sa nu mai aveti rabdare. Miercuri, Joi, Vineri stati excelent la capitolul raporturi si relatii cu fratii, surorile, vecinii. Solutionarea unor documente stringente, faptul ca va puteti prezenta la orice forma de examinare aduce increderea in fortele proprii si optimismul. Duminica va retrageti in ambientul caminului unde va relaxati. Mai multa dinamica in actiune va scoate din impas.

Leu:

Inceputul saptamanii dificil datorita crizei la nivel de proprie identitate. Vreti nu vreti apar provocarile, va stapaniti greu emotiile negative si riscati pana Marti seara sa stricati ambientul de pozitivitate din jurul vostru oriunde va aflati sau in orice sector de activitate in care va doriti sa excelati! Preocuparile si castigurile financiare intervin de miercuri pana Vineri dimineata. Ulterior Sambata si Duminica deplasarile joaca un rol recreativ, pentru ca aveti nevoie. Important va fi sa va dedicati activitatilor care decompenseaza orgoliile si invidia.

Fecioara:

Starea de sanatate va joaca feste la inceputl saptamanii, pe intreg parcursul zilei de Luni epuizarea isi pune amprenta si poate este necesar sa mergeti la medic. Marti, Miercuri si Joi aveti mai multa incredere in voi ceea ce poate sa aduca realizarea in orice domeniu. Finalul de saptamana este important in plan financiar, unde puteti sa faceti cele mai bune investitii sau sa reglati anumite sume de bani prin recuperarea investitiilor. Profesional va trebui sa fiti atenti ca sa nu va insele persoanele din jur!

foto: onegodmed

Balanta:

Luni si Marti va trebui sa aveti in vedere raporturile si relatiile cu celelalte persoane din jur, colegii de serviciu, nu in ultimul rand sedintele si intrunirile pentru ca starea de spirit, provocarile nu va confera avantaj. Miercuri, Joi si Vineri daca va dozati mult mai bine energia cu siguranta reusiti in proiectele voastre. De la inceputul saptamanii pana la finalul ei trebuie sa va dozati financiar pentru ca pierderile pot fi mari. Nu este exclus sa auziti de moartea unei persoane. Asta nu inseamna ca nu puteti merge mai departe.

Scorpion:

Incepeti greu saptamana in plan profesional, asta inseamna ca trebui sa va conservati energia, sa evitati polemicile, important este sa nu dati curs provocarilor. Miercuri, Joi si Vineri Intrevederile cu prietenii, participarea la o serie de intruniri sau sedinte confera avantaje in solutionarea unor aspecte din trecut. Sambata, Duminica preferati sa fiti cu voi insiva, studiul fiind unul dintre calitatile care va determina sa aveti linistea de care aveti nevoie. Incercati sa evitati provocarile din interiorul caminului.

Sagetator:

Inceputul de saptamana va poate conferi probleme cu superiorii, faptul ca dati curs provocarilor in spectrul profesional va poate cauza pierdere de imagine Luni si Marti, insa trebuie sa aveti in vedere aceste aspecte pe tot parcursul saptamanii. Miercuri, Joi si Vineri va angrenati profesional, cu toate astea problemele din acest sector de activitate nu vor inceta sa dispara. In contextul unui proces, indiferent de natura lui aspectele se pot complica de la sine si o ruptura in plan sentimental.

Capricorn:

Inceputul de saptamana va poate cauza pierderi financiare Luni si Marti. Puteti primi vesti mai putin placute, faptul ca cineva a plecat dintre cei drepti sau ca cineva se confrunta cu probleme de sanatate poate da intreaga activitate peste cap. La serviciu va depasesc problemele indiferent de natura lor, va pot da realizarile peste cap, vorba romanului. Probleme pana la final de saptamana si in ceea ce inseamna relatiile dintre voi ca parinti si copii. Finalul de saptamana va preocupati sa rezolvati ceva profesional.

Varsator:

Luni si Marti un proces va poate da planurile peste cap prin nesolutionarea sau implicarea cand va asteptati mai putin in unul. De alfel pe intreg parcursul saptamanii trebuie sa aveti in vedere climatul de acasa pentru ca acolo aspectele nu functioneaza asa cum va doriti, consumul emotional fiind pe masura. Ceva va trebui schimbat pentru ca se va strica in imobil asta presupunand noi cheltuieli neprevazute! Finalul de saptamana va angreneaza activitatea catre echilibrarea energiei materiale.

Pesti:

Pentru nativii Pesti primeaza problemele de sanatate la inceputul saptamanii care nu trebuiesc ignorate. Mai mult pana la finalul intervalului 12 – 18 Iulie va trebui sa apelati la cunostiintele medicilor daca este nevoie pentru ca aspectele se complica vizibil. Trebuie sa aveti grija in deplasari si la orice forma de accidentare, ecuatia astrologica indemnand la prudenta. La finalul saptamanii preocupati de castigurile financiare. Miercuri, Joi si vineri sunt zile favorabile parteneriatelor in plan managerial care pot fi incununate cu succes datorita abilitatilor voastre. – J.B.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *