Previziunile Saptamanii 11 – 17 Noiembrie’19

Luna Plina de astazi, 12 Noiembrie’19 este mult mai echilibrata decat precedentele. Aspectul se consuma in constelatia Taur si aduce la nivel individual o serie de beneficii fiecaruia dintre noi. Climatul astrologic din ultimul interval a fost mult mai bogat in evenimente, mare parte din ele negative si au produs nemultumire. Cu toate acestea dincolo de toate elementele care au condus la imprevizibilitate se pare ca de astazi nuantele se mai linistesc pentru fiecare reprezentant al celor doisprezece constelatii si ascendentii acestora!

O zi favorabila in care putem sa ne regasim si sa indreptam multe aspecte eronate din trecut. Totul tine de noi si o retrospectiva aici si acum ca atitudine este binevenita. Intuitia ne va conferi linistea de care avem nevoie pentru de a veni cu echilibrul si pentru a mai tempera lucrurile din jurul nostru, asta deoarce avem in fata constientizarea unor aspecte care au directa conotatie cu tot ceea ce inseamna bunuri, valori, achizitii, investitii si o regenerare in planul aspectelor financiare. Aspecte care vor aduce transformari vizibile si in planul personalitatii noastre.

O zi favorabila si evident o saptamana 11 – 17 noiembrie’19 in care gasim solutii, vom constientiza lectii din trecut care au direct corespondent cu banii si bunurile evident! Pe de alta parte spiritualitatea va juca un rol important in latura manifestarii la nivel de personalitate. Aspectele se genereaza intr-o nuanta de cautare in profunzime si introspectie a tot ceea ce inseamna pentru unii nativi renasterea din propria cenusa si pe de alta parte, dorinta de a evolua in planul financiar. Insa nu va trebui sa uitam despre evolutia si dorinta de a reglementa anumite aspecte din jurul nostru pana la finalul saptamanii care sa ne aduca echilibrul. O saptamana in care majoritatea nativilor vor cunoaste evolutia si se ridica la nivelul asteptarilor.

Dincolo de toate aceste simbolistici privilegiati vor fi nativii care inteleg si incep o munca de transformare care evident isi va pune amprenta din interior catre exterior… astfel se vor regla raporturile si relatiile socio-umane!

 

Berbec:

Luna plina va conferi stabilitate si determinare in planul financiar! Bunurile si evaluarile pe care le puteti face asta pentru ca axa banilor este bine nuantata si o sa va bucurati de anumite investitii care prind contur. Mai mult, lectia pe care o aveti de materializat pana la final de saptamana are conotatie cu valorile, banii, bunurile si tot ce inseamna autoevaluare spirituala, investitiile si nu numai!

 

Taur:

Reconfigurarea in contextul vostru va aduce fata in fata cu voi si de aici va incepe transformarea in planul personalitatii. Atentia la anumite detalii din jur, transformarile din ultima perioada va determina sa puneti punctul pe “I” sa va continuati planurile si obiectivele pentru viitorul apropiat! Astazi si nu numai, va fi o zi excelenta in raporturile sentimentale unde va doriti echilibrul si puteti sa il determinati prin propriul efort pana la finalul saptamnii 11 – 17 Noiembrie’19.

 

Gemeni:

Desi astazi va fi o zi in care puteti sa va rememorati anumite actiuni din trecut si considerati ca ceva in evolutia voastra nu functioneaza cum trebuie. Anumite circumstante vin si va intaresc pe ultima suta de metri. Va ganditi spre finalul saptamanii cum sa faceti ordine in sectorul profesional pentru ca acolo preantampinati elemente de negativitate si o aversiune din partea persoanelor din jur. Mai multa prudenta totusi nu v-ar strica!

 

Rac:

Astazi constientizati importanta raporturilor si relatiilor socio-umane. Intrunirile, activitatile de grup, faptul ca petreceti mai mult timp alaturi de anturajele voastre pot fi adevarate lectii de determinare atat in planul personalitatii dar si in spectrul asociativitatii, acolo unde va confruntati cu probleme. Mai multa intelepciune o dobanditi constientizand valoarea comunicarii si cat de importanta este.

 

Leu:

Constientizarea trecutul are directa legatura cu sectorul profesional, de astazi o sa va ajute intuitia sa procesati noi obiective, idei, planuri manageriale pentru ca este o zi si o saptamana 11 – 17 Noiembrie’19 in care va dedicati si va focusati atentia asupra spectrului profesional. O zi excelenta pentru planuri si proiecte noi, solutionarea si echilibrul psiho-emotional, capitol la care in ultima perioada nu ati exceleat.

 

Fecioara:

Pentru voi luna plina isi va pune amprenta asupra planului spiritual iar la popul opus, extinderea comunicarii care o sa va mai scoata din carapacea voastra unde ati stat izolati o buna perioada de timp. Evenimentele de jurul vostru se echilibreaza mult si aveti la dispozitie o forta de regenerare, protectie si armonie din care gustati incepand de astazi. Un start si o noua relansare la orizont va vor intari crezurile si dorintele de realizare.

 

Balanta:

Incepand de astazi si pana la finalul saptamanii 11 – 17 Noiembrie’19, prioritatile au legatura cu planul asociativitatii. Parteneriate noi, reconfigurari in sectorul managerial pe care doriti sau nu, categoric o sa le intreprindeti. Solutiile se observa la orizont in cazul implicarii intr-un proces si nu puteam sa uit, sectorul sentimental care va cunoaste si el clarificari. O sa primiti o propunere de parteneriat care devine viabila in scurt timp.

 

Scorpion:

In cazul vostru atentia se indreapta spre tot ce inseamna spectrul profesional, o reconfigurare prin constientizarile si elementele trecutului pe care doriti sa le transformati in calitati. Daca in ultima perioada destinul v-a impus anumite aspecte care desi nu au fost pe placul vostru si puteau sa va distruga, incepand de astazi evolutia voastra se schimba, o sa parcurgeti noi orizonturi care aduc vindecararile in cele din urma. O situatie de reorganizare in viata voastra este declansata de luna plina.

 

Sagetator:

Pana la finalul saptamanii aveti o stare de apasare interiora care isi va reveni incepand cu 17 Noiembrie’19. Va trebui sa reconfigurati ceva in spectrul imobiliar si luna plina va ajuta sa decideti in cele din urma ce planuri aveti de viitor in raporturile si relatiile cu cei apropiati. Nemultumirile din camin care v-au apasat in ultima perioada si posibilitatea unei tranzactii in sectorul imobiliar!

 

Capricorn:

Luna plina de astazi va ajuta sa va expuneti potentialul creativitatii. In ultima perioada ati avut de suferit la capitolul idei, planuri si proiecte pentru viitor. Daca luam in considerare ca renasterea incepe din interiorul vostru si daca constientizati acest capitol al personalitatii in schimbare pentru ca se nuanteaza in acest sens multe deschideri atunci renasteti din propria cenusa ca pasarea Pheonix.

 

Varsator:

O perioada de tranzitie toata aceasta saptamana si care va aduce echilibrul pe axa camin – sector profesional. Luna plina va ajuta sa va determinati mult mai bine lipsurile, vulnerabilitatile si ceea ce trebuie sa schimbati aici. De astazi incepeti cu o serie de proiecte viabile in raporturile si relatiile atat de asociativitate manageriala dar si spectrul profesional care va cunoaste o transformare.

 

Pesti:

Astazi comunicarea va ajuta sa constientizati aportul vostru in proiecte importante care au legatura cu etapa de evolutia si nivelul la care va aflati astazi! Desi mai sunt anumite auspicii care pot declansa teama, gandirea negativa, crizele la nivel de personalitate, luna plina de astazi va aduce o liniste interioara datorita comunicarii cu persoanele apropiate din jurul vostru. Evident pana la finalul saptamanii puteti avea o reconfigurare vizibila la nivel individual! – author JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *