Previziunile Saptamanii 10 – 16 Februarie 2020

Saptamana 10 – 16 Februarie a.c. debuteaza treptat, treptat cu o forma de agresivitate care va trebui estompata de Luni si pana la finalul saptamanii cand este Duminica pentru ca atunci va fi faza de apogeu. Sunt cele doua elemente in constelatii de foc, Berbec si Sagetator care isi dau mana intr-o ecuatie de aspect ostil si pe care fiecare dintre cei doisprezece nativi nuantati prin acei doisprezece ascendenti si semne zodiacale va trebui sa ii aiba in vedere. Evident ca vor trebui evitate tot ceea ce inseamna polemica, tergiversari, descarcari sau episoade cu excese de nervi, furie. Pe de alta parte se pare ca starea de agitatie, faptul ca nativii celor doisprezece semne zodicale isi vor gasi echilibrul mai greu, trebuie sa ne dea de gandit si dincolo de toate circumstantele in care va trebui actionat nu sub impulsul momentului pentru ca riscam fiecare dintre noi sa impingem totul la extreme!

   Luni si Marti vor fi doua zile in care critica, nuantele de perfectiune, faptul ca nu avem loc de celelalte persoane din jur, ne pot produce un deserviciu atat la nivel de imagine, popularitate, raporturi si relatii cu fratii si surorile dar sa nu uitam cumnatii, cumnatele, vecinii. Chiar daca Luni prima zi din saptamana incepe sub o forma total neadecvata in toate sectoarele de actiune: sentimental, activitati profesionale, sanatate, raporturile si relatia cu familia, circuitul banilor, alte elemente contrastante, totusi din a doua parte a zilei de Marti, dincolo de “cele trei ceasuri rele”, ecuatia in plan astrologic va cunoaste o usoara forma de imbuntatire pana spre orele serii atunci cand putem vedea mult mai clar aspctele si importanta lor, circumstantele din jurul nostru dar si forma de atitudine adoptata in relatiile socio-umane.

Miercuri, Joi si Vineri chiar daca intervin factorii de echilibru, reconsolidarile din majoritatea actiunilor noastre, va trebui sa fim mult mai prevazatori, sa avem in vedere factorul de continuitate in actiunile din sectorul profesional pentru ca o mare parte dintre planuri si proiecte, ele pot ramane nefinalizate sau doar la stadiul de idei nepuse in practica.

Ultimele 2 zile ale saptamanii 10-16 Februarie a.c. vor fi ale extremelor si independent de vointa noastra, trebuie sa descrestem in intensitate agresivitatea verbala, fizica, violentele care se pot manifesta ad-hoc. Orice forma de emotie negativa, mod de exprimare dar si coordonarea activitatilor in raporturile cu persoanele din jurul nostru vor trebui analizate inainte de a ne exprima sau trece la fapte.

Planul sentimental aduce schimbari din prima zi a saptamanii si nu intamplator tranzitul micului benefic si planeta iubirii Venus, aduce o intensificare in tot ceea ce inseamna modul de manifestare al iubirii. Fie ca vorbim de relatia de cuplu, idile la inceput de drum, aspecte nesolutionate exista pe intreg parcursul intervalului 10-16 Februarie a.c. doua forme de manifestare. Prima in care exista acea nuanta de intelepciune dar si a doua, care poate aduce si scoate in evidenta rabufnirile, geloziile nejustificate la cuplurile cu probleme, indiferent de semnul zodiacal pe care il reprezinta fiecare individ in parte.

In planul santatii vor fi semne vizibile de febra, temperatura, inflamatii cu predilectie in zona inferioara coapse, incheiturile picioarelor, articulatiile importante, zona bazinului dar si la nivelul superior, aici fac referinta la tot ceea ce are direct corespondent cu zona capului, maxilarul superior, aspecte de vulnerabilitate neuronala si circulatia sangvina din zona capului care impreuna cu celelalte elemente si factori declansatori din jur pot conduce la dureri in zona respectiva. Pentru nativii mai afectati in planul sanatatii, posibile complicatii de la cele minore pana la elemente din spectrul sanatatii care produc complicatii mai greu de suportat.

Aspectele din sectorul profesional vor trebui sa fie manageriate mult mai constiincios, asta pentru ca accesele de furie, nervi, incarcatura emotionala de pe intreg parcursul saptamanii ne poate afecta, obosi, acutiza starile care conduc spre indecizie si nehotarare. Dincolo de sectorul ocupational al fiecarui nativ, atributiunile vor trebui privite cu seriozitate si multa maturitate, finalizarea actiunilor incepute este aspectul cel mai important care trebuie avut in vedere de Luni pana Duminica.

Miercuri va fi una din zilele cele mai dificile in care se poate intampla absolut orice daca nu vom sti sa ne gestionam raporturile si actiunile in conformitate cu situatiile circumstantionale din jur. Atunci se pot declansa orice evenimente in care daca nu vom gandi de doua ori inainte de a actiona putem avea de pierdut.

 

   Berbec: Luni si Marti va nelinistesc afectiunile minore si va consumati mai mult in plan emotional alternand accesele de furie cu durerile din planul fizic. Pe de alta parte raporturile si relatiile cu partenerul de viata se imbunatatesc vizibil, cu toate acestea riscul de a avea unele schimburi de replici atat in planul sentimental cat si cel profesional unde va trebui sa va protejati prin comunicare, aduc mai multe nuante de vulnerabilitate. Catre finalul saptamanii situatia va fi mult mai amplificata si trebuie sa va redobanditi echilibrul, sa cultivati temperarea si detasarea in acelasi timp. Duminica o zi dificla cu elemente de indisponibilitate sau starile emotionale care va aduc oscilatii pe toate planurile.

Taur: Incepeti saptamana bine in spectrul profesional cu toate acestea va trebui sa va menajati cand vine vorba despre raporturile si relatiile de colegialitate, cu superiorii sau partenerii, colaboratorii. Aici vor fi replici, contradictii, furii dezlantuite din partea acestora la care voi nu trebuie sa reactionati! Intr-un cuvant trebuie sa renuntati la incapatanare si sa nu platiti cu aceiasi moneda pentru ca aveti de suferit. Cateva cheltuieli finainciare la orizont, stres din a doua parte a saptamnii, nu sunt recomandate achizitiile si investitiile riscante. Pe de alta parte, Miercuri va trebui sa aveti in vedere starea voastra de sanatate si dezechilibrele din planul profesional.

Gemeni: Se pare ca aspectele negative de la inceputul saptamanii si pana in ultima zi din ea nu va aduc multumire in sectorul sentimental. Complicatii independent de vointa voastra! Va trebui sa va abtineti de la toate provocarile venite din partea partenerului de viata. In contextul idilelor sau povestile de dragoste care sunt la inceput ca forma de manifestare, discutiile aprinse sau faptul ca descoperiti ceva ce nu ati stiut pana in acest moment va aduce in pragul nemultumirilor. Miercuri puteti avea de suferit dar si Duminica ultima zi din saptamana. Pierderea unui proces sau faptul ca se amana din nou va aduce o stare de agitatie in personalitatea voastra si exprimare. Aveti grija la comunicare! Nu in ultimul rand daca iesiti la final de saptamana in week end trebuie sa aveti in vedere raporturile si relatiile cu ceilalti!

Rac: Subtilizarile din planul profesional va pot determina in aceasta saptamana sa luati decizii la nervi, in pripa si sa va ganditi ca un alt serviciu, colectivitate sau o alta directie in exprimarea din planul profesional poate fi o alegere eronata! Nu ganditi asa, riscati sa luati decizii Miercuri care sa va schimbe viata intr-o directie total nepotrivita. Si chiar daca in sectorul profesional va confruntati cu probleme, nu este cazul sa va abandonati lupta. In alta ordine de idei o saptamana de agitatie in raporturile cu sotul, sotia dar si concursul socrilor unde va trebui sa dati dovada de rabdare. Orice discutie in contradictoriu Duminica cu un membru al familiei va poate provoca suferinta.

 

Leu: Aveti parte de o realizare in planul profesional la care nu va asteptati si nici macar nu va gandeati. Asa se vor redresa anumite aspecte dincolo de superiorii vostri care da, va vor aduce in atentie numai aspecte care va vor stresa. Dincolo de toate aceste aspecte, daca treceti cu bine ziua de Miercuri si Duminica, adica va cultivati rabdarea sunteti cei mai castigati! In planul sentimental orice raport si relatie cu cineva din afara tarii va poate dauna prin modul sau comportamental si trebuie sa evitati polemicile. Trebuie sa va focusati mult mai bine pe creativitate pentru ca sunt anumite aspecte care va vor incorseta pornirile si asa riscati sa lasati anumite aspecte nefinalizate, independent de vointa voastra. Chiar daca sunteti ingrijorati din prisma banilor si considerati ca nu se nuanteaza anumite solutii la orizont, ele vor veni.

Fecioara: Prima zi a saptamanii dar si intreg parcursul zilei de Marti pana la caderea serii crizele la nivel de propir personalitate, agitatia, nerabdarea sunt inamicii vostri. Daca treceti cu bine aceste incercari pentru ca la polul opus va consumati emotional cu toate acestea aveti si cateva chestiuni stringente de solutionat in interiorul caminului, raporturile si relatiile cu parintii care va perturbeaza Miercuri si mai ales Duminica cand trebuie sa nu dati curs provocarilor din aceasta directie, ve-ti fi mult mai protejati. In planul sentimental aspectele s-au mai detensionat astfel incat puteti sa luati decizii importante pentru evolutia voastra, totusi trebuie sa aveti in vedere aspectele care vizeaza increderea.

Balanta: Luni si Marti incepeti printr-o stare de epuizare, un consum energetic peste puterile voastre si nu ar mira pe nimeni daca va luati doua zile libere. Din punct de vedere astrologic poate fi acea stare de normalitate pentru ca aveti nevoie de liniste si relaxare. Miercuri si Duminica doua zile in care puteti sa rabufniti pentru ca sunteti provocati de persoane care va sunt apropiate. Aici trebuie sa dati dovada de echilibru si mult discernamant dincolo de toate piedicile care vi se vor pune din partea Universului. Sectorul sentimental va nemultumeste si aveti in vedere o serie de accidentari usoare indiferent de nuantele lor. Cu toate acestea o sa va gasiti linistea!

Scorpion: Prima zi din saptamana o petreceti cu prietenii si de Marti va focusati pe alte dorinte de a colabora cu cei din jurul vostru. Miercuri, va fi o zi mult mai apasatoare in care trebuie sa nu rabufniti in raporturile profesionale, starea emotionala va trebui sa fie sub controlul vostru dincolo de toate provocarile care vin si cateva discutii sau reprosuri in planul financiar! O sanctiune sau lipsa banilor va poate afecta. Chiar daca urmeaza o etapa mai plina din punct de vedere al atributiunilor din spectrul profesional va trebui sa dati dovada de continuitate. O serie de aspecte mai putin benefice le resimtiti toata saptamana cu toate acestea in cele din urma, voi sunteti cei care va ridicati usor dar sigur.

 

Sagetator: Nervozitatea de la inceputul saptamanii si pana in ultima zi a ei va trebui sa va aduca acea dorinta de a fi echilibrati si sa va protejati mult mai bine in planul si raporturile sentimentale unde… si de aici pot interveni anumite discutii care nu isi au rostul. La polul opus, cineva sa va “ameninte” cum ca nu dati curs spectrului sentimental si nu sunteti in unasentiment cu el sau ea, de la caz la caz. Va trebui sa va indreptati atentia asupra sectorului profesional unde mai sunt cateva treburi de solutionat. O zi mai dificila Miercuri catre orele serii, pe care o treceti cu bine in cele din urma! Duminica o stare de nemultumire in raporturile si relatiile dintre voi si copii.

Capricorn: Castiguri financiare, investitii benefice care va aduc satisfactiile zilnice dar in acelasi timp o preocupare pentru cineva din interiorul caminului vostru sau unul dintre parinti care nu se simte bine. Dincolo de cauzalitate, aceste probleme circumstantial vor fi solutionate pentru ca nu depinde totul de voi. Pe de alta parte o saptamana in care nu trebuie sa va surmenati in activitatile de peste zi, un bioritm va prinde bine si extremele va pot duce intr-o directie total nepotrivita pentru ca poate interveni medicul, o vizita la unitatea sanitara si nu pentru ca problemele vor fi majore dar aveti nevoie de ingrijire medicala care poate fi facuta si la domiciliu, pe fondul epuizarii, stresului, consumului sau anxietatii mult prea crescute!

   Varsator: O etapa dificila in spectrul sanatatii care va poate da peste cap. Luni si Marti sunt doua zile in care organismul cunoaste o stare de vulnerabilitate. Miercuri o zi a incercarilor din toate punctele de vedere, in mod deosebit, raporturile si relatiile cu persoanele din jur. Duminica o accidentare organica sau un eveniment mai putin placut va trebui evitat, consumul poate fi peste puterile voastre si fara a va speria, organismul sa cedeze. De la un caz la celalat, odihna este acel vector de sustinere care va poate aduce echilibrul si care sa elimine starile de suprasolicitare! Interesul pentru bani, sectorul profesional, raporturile si relatiile incordate cu cei din jur pot ajunge la apogeu si evident sa va influenteze directia de evolutie.

Pesti: Majoritatea discutiilor si polemicilor se vor amprenta in jurul cheltuielilor, finantelor, depozitelor bancare, bunurilor sau investitiilor. Miercuri si Duminica daca aveti intentia sa va ocupatii de achizitii trebuie sa le ganditi de doua ori inainte de a actiona, pentru ca pot fi anumiti factori perturbatori care sa nu va favorizeze. Cum “socoteala de acasa nu se va potrivi cu cea din targ” atunci puteti suporta consecintele, in contextul in care va grabiti in alegeri si discutii. Spectrul profesional va fi unul de nemultumire din a doua parte a saptamanii 10-16 Februarie a.c. si asta va spune multe despre voi la final de saptamana, Duminica cand o sa aveti nevoie de odihna sau momente de relaxare! – J.B.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *