Previziunile Saptamanii 1- 7 Martie 2021 – VIDEO

O noua saptamana cu noi previziuni pentru intervalul 1 – 7 Martie 2021. O ecuatie astrologica mult mai buna pentru toate semnele zodiacale si ascendentii acestora. Va trebui sa avem grija Joi 4 Martie a.c. pentru ca este o zi predispusa la agitatie, certuri si polemici. Sambata, Duminica se preconfigureaza la orizont o etapa de constientizare a consecintelor din trecut, acum si aici la momentul prezent ne face sa constientizam ceva care sa ne aduca evolutia. Valabil pentru toti!

De altfel Luni si Marti avem la indemana inspiratia si tot ceea ce are legatura cu estetica, echilibrul, forma comunicarii pozitive sunt doar cateva avantaje. Miercuri, Joi si Vineri dinamica fiecarui reprezentant al celor 12 constelatii va fi mult mai acerba si va trebui sa fim mai precauti joi 4 Martie! Sambata si Duminica o etapa de reconfigurare din toate punctele de vedere dar care se bazeaza pe constientizarea greselilor din trecut.

sursa: youtube – ioan burculet

Berbec: incepeti saptamana bine, de Miercuri aveti in vedere accidentarile, raporturile si relatiile cu fratii, surorile si cumnatii. La final de saptamana aveti grija la odihna!

Taur: tranzitul lui Marte incepand de Miercuri 3 Martie a.c. va trebui sa va faca mult mai prevazatori in spectrul energiei materiale la fel de bine cum trebuie sa aveti grija la cheltuieli.

Gemeni: mult mai dinamici si pusi pe fapte mari, va trebui sa va temperati pentru ca este foarte important acest aspect. Menajati-va sanatatea pentru ca va poate afecta spre finalul saptamanii.

Rac: daca o sa aveti in vedere raporturile si relatiile cu cei din jur va fi mult mai bine. Cateva cheltuieli financiare pe care va trebui sa le monitorizati toata saptamana 1 – 7 Martie a.c.

Leu: aveti grija in casnicie si la raporturile profesionale pentru a nu lua decizii care mai tarziu sa va afecteze. Mai multa mobilizare in raporturile si relatiile cu anturajele, cei din jur si colegii de servici da bine!

Fecioara: o saptamana buna care vine si va recompenseaza rabdarea de care ati dat dovada in trecutul apropiat! Sambata si Duminica aveti grija la raporturile si realtiile cu membrii familiei.

foto: John

Balanta: Luni, Marti se intrevede cresterea popularitatii, inspiratia va sustine. Miercuri, Joi si Vineri nu se lasa mai prejos si aveti parte de castiguri, evident daca va focusati energia in aceasta directie!

Scorpion: evitati relatiile si raporturile sentimentale din trecut, Luna Neagra vine si va ispiteste de la inceputul saptamanii si pana la finalul ei. Pentru nativii casatoriti viata de cuplu va da batai de cap.

Sagetator: stati bine la toate capitolele de evolutie si sectoare de activitati dar pana Miercuri aveti grija la tot ceea ce inseamna accidentari sau evenimente mai putin plaute.

Capricorn: desi aveti o saptamana buna, incetati sa va mai faceti griji referitor la crizele de identitate si personalitate, este foarte important de mentinut un echilibru constant de Luni pana Duminica.

Varsator: problemele din interiorul caminului, starea emotionala, raporturile si relatiile cu parintii va streseaza in prima parte a saptamanii. Joi 4 Martie aveti grija la provocarile din jur!

Pesti: ecuatia astrologica va confera comfortul de care aveti nevoie dar nu exagerati. Luni si Marti aveti parte de castiguri materiale ceea ce va ridica moralul. Starea de sanatate poate avea de suferit dar se echilibreaza la finalul saptamanii. – J.B.

foto: orgonittera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *