Previziunile Saptamanii 1 – 7 Iunie 2020

Saptamana 1-7 Iunie’20 incepe cu o stare de nehotarare pentru fiecare semn zodiacal in parte astfel incat Luni si Marti, va trebui sa ne focusam mult mai dinamic in activitatile de peste zi, fie ca avem de solutionat aspecte personale sau ne desfasuram activitatile in alte sectoare de activitate cum este spectrul profesional, raporturile si relatiile cu colegii de serviciu sau partenerii de afaceri.

Principalele tranzite ale saptamnii sunt vizate de miscarea planetei Mercur, Soarele si Venus aspecte care isi vor pune amprenta asupra personalitatii. Cu toate acestea Eclipsa de Luna de Vineri 5 Iunie’20 care se focuseaza in constelatia Sagetator, aduce o incarcatura emotionala mult mai crescuta care se va manifesta vizibil chiar de la inceputul saptamanii si pana la finalul ei pentru ca impactul datorita simbolisticii va fi resimtit de fiecare nativ in parte si greu de controlat, gestionat sau analizat.

foto: zodiac

Si chiar daca prima parte din Saptamana 1-7 Iunie’20 dincolo de instabilitate, oscilatii si schimbari va fi mult mai echilibrata! Incepand de Joi situatia se schimba pana spre finalul intervalului 1-7 Iunie’20 aspectele din viata noastra devenind incontrolabile independent de vointa noastra.

Luni si Marti trebuie sa avem in vedere aspectele care au directa legatura cu asociativitatea. Fie ca vorbim de latura sentimentala, parteneriatele din spectrul profesional sau implactiile din latura juridicului, nuantele vor trebui gestionate cu maturitate, intelepciune si mai multa constructivitate la aceste capitole. In caz contrar putem avea de pierdut si sa luam cele mai neinspirate decizii.

foto: wowbiz.ro

Miercuri si Joi vor fi doua zile nuantate de potentiale si circumstante extreme. Chiar daca avem la indemana profunzimea, spiritul analitic, intuitia care functioneaza de la sine vor fi doua zile dificile ca forme de manifestare. Joi un aspect al incotrolabilitatii care va fi mult mai greu gestionat de catre fiecare nativ in parte si pentru aceasta va trebui sa privim mult mai responsabili raporturile si relatiile socio-umane si implicit sa avem in vedere relationarea cu persoanele din jur la serviciu. Unii vor resimti angoase puternice pe care vor trebui sa si le tempereze iar in contextul celorlalti nativi mult mai important va fi sa isi gestioneze foarte bine intrunirile sau deplasarile.

Vineri 5 Iunie’20 are loc Eclipsa de Luna in constelatia Sagetator ceea ce predispune la o stare psiho-emotionala greu de dus si aceasta datorita incarcaturii din jurul nostru. Raporturile si relatiile din societate. Nuantele care independent de vointa noastra se materializeaza in jurul nostru. Starile conflictuale sau neantelegerile pe langa problemele sau afectiunile din sectorul sanatatii care ne pot slabi capacitatea de concentrare sunt doar cateva elemente care sunt in plina desfasurare si vor face din prima saptamana a lunii Iunie pentru fiecare semn zodiacal in parte un interval de timp mult mai greu de controlat.

foto: pixabay

Sambata si Duminica chiar daca aspectele din jur nu descresc in intensitate, vom putea sa ne reconfiguram principalele planuri si proiecte de viitor. Duminica o zi in care rememorarea aspectelor din trecut pot fi adevarate cauze generatoare de probleme, frustrari si alte nuante contrastante din viata si evolutia noastra a fiecaruia!

Din punct de vedere financiar, Saptamana 1-7 Iunie’20 va trebui sa fim mult mai prudenti in gestionarea si investitiile pe care ni le dorim. Nu sunt binevenite actiunile bruste sau implicatiile in investitii care sa ramana blocate in viitorul apropiat. A doua saptamana poate veni cu pierderi sub impulsul emotiilor. Nu este o saptamana in plan financiar daca mizam pe o serie de speculatii indiferent de natura lor!

Sectorul profesional va cunoaste din a doua parte a saptamanii mai multe schimbari pe care va trebui sa le gestionam ca atare. Schimbarea dintr-un departament in altul, raporturile si relatiile cu ceilalti din jur in mod deosebit partenerii de afaceri vor trebui mult mai atent controlate si nu in ultimul rand Joi, Vineri si Sambata va trebui sa fim atenti la atidutinea adoptata in raporturile si relatiile din anumite forme sau contexte care ne pot aduce pierderea popularitatii sau a imaginii.

Starea de sanatate poate fi si ea afectata de la inceputul saptamanii cand vizibile pot fi complicatiile renale, diabetul in cazul persoanelor care se stiu sensibile din acest punct de vedere. Miercuri si Joi consumul emotional la semnele zodiacale de apa care pot genera anumite trairi si trebuiesc controlate indiferent de textura acestora! Angoasa, frustrarile, faptul ca putem avea crize la nivel de proprie identitate sunt doar cateva aspecte care ne vor caracteriza pe fiecare nativ in parte dincolo de apartenenta semnului zodiacal in sine!

Eclipsa de Luna poate genera din a doua parte a saptamanii afectiuni in zona genunchilor si a picioarelor in general. Mai mult va trebui sa ne proteja in contextul unor afectiuni reumatice severe. Trebuie sa tinem cont si de latura inflamatiilor indiferent de natura lor in organism pentru ca se va resimtit o sensibilitate care poate duce catre declansarea unor afectiuni acute daca nu vom avea in vedere mentinerea unui echilibru psiho-emotional!

foto: Antena 3

O saptamana ca forma de manifestare complexa in evolutia fiecarui nativ si haideti sa vedem in randurile de mai jos cum ne va influenta in functie de semnul zodiacal si ascendent, atat Eclipsa de Luna si implicit fenomenul de Luna Plina care se consuma in constelatia Sagetator!…

Berbec: incercati sa va mentineti cumpatul in orice situatie indiferent daca sunteti la serviciu, acasa sau pe strada! O serie de sanctiuni pe care le primiti fie din partea providentei, independent de vointa voastra, mai mult va trebui sa aveti in vedere implicarile in latura juridicului sau in raporturile cu autoritatile pentru ca de aici vin sanctiuni.

Taur: aveti grija la investitii pentru ca de la inceputul saptamanii pana la finalul ei principalele forme de manifestare au legatura cu investitiile, cheltuielile, solutionarea unor aspecte care vizeaza sucesiunea sau implicarea voastra in procese dar care nu vor aduce rezultatele dorite din pacate. Este foarte posibil ca fenomenul mortii sa va afecteze, nu pe voi personal. Auziti de moartea unei persoane apropiate sau de care ati fost legati sufleteste.

Gemeni: tot ceea ce are legatura cu ascociativitatea, raporturile si relatiile sentimentale care au de suferit in aceasta saptamana daca nu sunteti capabili sa va temperati. Mai mult in sectorul profesional aveti de pierdut daca luati unele decizii sub impulsul emotiilor negative. Nu este saptamana in care sa luati decizii cruciale in planul profesional. Pe de alta parte investitiile pot fi un factor de risc crescut in a doua parte din saptamana.

Rac: starea de sanatate are de suferit si vulnerabilitatile vor deveni vizibile din a doua parte a saptamanii 1-7 Iunie’20. Aveti in vedere raporturile profesionale si corelarea activitatilor cu superiorii pentru ca aici va confruntati cu probleme pe care le gestionati greu. Mai mult echilibru emotional in activitatile zilnice va pot ajuta sa depasiti aceasta saptamana de consum emotional. plimbarile in aer liber va vor face bine. Aveti grija la animalul de companie pentru ca se poate confrunta cu o serie de probeleme.

Leu: dificultati in amor. Raporturile si relatiile dintre voi si copii sunt deficitare si puteti sa preantampinati o serie de aspecte care prin nuanta lor sa va dezavantajeze in postura de parinte. Din partea copiilor vor veni o serie de aspecte care va dezamagest si pentru nativii Leu sau persoanele cu ascendentul in acest semn, constientizati o deziluzie sau tradare in plan sentimental. Daca facem referinta la implicarea intr-o poveste de dragoste si sunteti la inceput, aveti grija!

Fecioara: aspectele stresante incep din prima zi a saptamanii si vor avea continuitate pana la finalul ei. Mobilizarea in plan emotional este o necesitate si o caracteristica a saptamanii. Riscul de a avea probleme in interiorul imobilului, fieca ca se va strica ceva sau raporturile si relatiile cu ceilalti membri ai familiei voastre sau extinse va genereaza probleme. Aici va trebui sa dati dovada de echilibru.

foto: ArtStation

Balanta: aveti in vedere faptul ca vi se strica masina sau ca o piesa trebuie inlocuita! Ar putea fi destul de cheltuitor in cele din urma. Nici raporturile si relatiile cu fratii, surorile, vecinii nu va avantajeaza. Pericolul de accidentari indiferent de nuanta lor. Faptul ca poate fi o accidentare domestica prin casa, in trafic ca pieton sau la volanul masinii. Orice alta afectiune organica va trebui sa va faca mult mai precauti! Daca va temperati si in comunicare, atunci evitati multe polemici.

Scorpion: la voi vor fi vizibile fluctuatiile financiare majore. Incasati cu o mana si va trebui sa dati cu cealalta. Tot ceea ce are legatura cu spectrul financiar, faptul ca nu trebuie sa dati in acest interval bani cu imprumut sau ca destinul va interpune intr-o situatie in care sa scoateti mai multi bani din buzunar este principalul aspect al saptamanii generat de Eclipsa de Luna! Evitati investitiile sau sa va incredeti in persoanele care spun multe si nu fac nimic. Riscul de a fi deposedati de unele bunuri prin furt daca nu sunteti atenti.

Sagetator: aveti grija la impulsivitate, forma de manifestare in raporturile si relatiile cu ceilalti din jur indiferent unde sunteti. Stari emotionale la apogeu care conduc cu usurinta la devitalizare, crize la nivel de popularitate, o imagine in descrestere si riscul denigrarii venite din celelalte sectoare de activitate este posibil. Tocmai de aceea va trebui sa va menajati pe intreg parcursul saptamanii 1-7 Iunie’20. Complicatiile pot veni din partea persoanelor apropiate.

Capricorn: voi trebui sa aveti grija de tot ceea ce inseamna starea sanatatii. Evident problemele nu vor fi majore daca reusiti sa va preocupati la timp de tot. faptul ca puteti resimtit ceva minor din a doua parte a saptamanii poate deveni major si atunci se impune vizita le medicul specialist. Va trebui sa aveti in vedere raporturile si relatiile socio-umane pentru ca de aici vin incercarile prin forma atacurilor la persoana, subtile!

Varsator: o saptamana agitata in raporturile si relatiile sociale. Aveti grija cu cine va intalniti sau dezbateti anumite aspecte importante, pentru ca niciodata nu stiti intentiile partenerului de afaceri, ale prietenului sau prietenei din fata voastra. Este un aspect important de care va trebui sa tineti cont pe intreg parcursul saptamanii! O stare de slabiciune emotional genereata de persoanele din anturaj va caracterizeaza din a doua parte a saptamanii!

Pesti: o stare tensionata in spectrul profesional unde nu va trebui sa jonglati cu anumite aspecte care va tenteaza la prima vedere ca fiind avantajoase pentru ca de aici vor izbucni adevaratele probleme pe care le gestionati greu in viitor. O saptamana incordata din planul profesional si riscul de a lua cele mai proste decizii. Daca mai luam in calcul ca in raporturile si relatiile cu socrii aveti de suferit, atunci va trebui sa ganditi de doua ori inainte de a actiona! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *