Premonitia a II-a

Dupa “Premonitia” anului 2016 pe cand ma aflam in Marea Britanie, in aceasta noapte am remarcat anumite configuratii si a inceput sa astern in randuri anumite aspecte care mi s-au parut interesante. Intamplarea sau coincidenta, face ca dimineata, pentru ca eu am finalizat scrisul la ora 2:28a.m. si am atasat proba documentului din calculatorul meu sa observ avionul prabusit in ocean si chiar daca nu a fost un demnitar in el sau cel putin nu se cunoaste, ulterior TIR-ul rasturnat mi-a atras atentia chiar daca nu era in flacari. Accidentul de astazi de la Suceava. Dupa doua evenimente si factori de confirmare, desi am asteptat de la pranz sa public, acum a dorit Destinul. Si totusi dupa cum spunea cineva: “Cu Destinul nu te pui!”

Focul va porni de la Sud, o sa se propage catre tara noastra. Acesta este semnul inceputului care va trezi spiritul Cocorului, venit dinspre Rasarit si care se va infrati cu doua mari puteri. Marea care imparte cele doua tinuturi, va fi arsa de focurile tirurilor din pasarile de metal.
Un barbat mort se va ridica din cosciugul sau si va plana asupra celor care l-au omorat. Totul va incepe cu o catastrofa in Marea Tara de la Rasarit. De acolo de unde Soarele rasare si iernile sunt friguroase. Pentru ca de unde zboara pasarile de fier, sunt deja in picaj.
Barbatul cu Batrana vor lovi cu vorbe goale in Batranul Continent, tocmai pentru a se face razmerita. Doua mari puteri se vor trada intre ele si cea din urma se va izola, asemeni unui batranel bolnavicios, pentru ca le scade economia. Un proces amplu va incepe de unde Camila cu doua cocoase inca doarme (tarile arabe). Va fi un proces de propagare a urii si violentei armate.
Masa rotunda a celor opt cavaleri din trecut, se va destrama in trei tabere care vor domina din trei locuri diferite! Un singur om care s-a ridicat de la masa rotunda si nu se vede, pleaca spre Nordul Muntilor Inzapeziti (Alpii) pentru a se face descoperit de catre ceilalti. Printul cocosat carat de un dromader, se va refugia in tara lui. Tara Camilei cu o cocoasa, locul unde este si care va fi bombardat; de acolo vor fi dominate toate tinuturile pasarilor migratoare (refugiatii) si va locui intr-un tinut sigur inconjurat cu bogatii.
Va incepe o miscare de proteste in masa unul dupa celalalt in tara de unde “licoarea galbena” tahuieste lumea la cap. Aici un conducator va avea de suferit. Atentia va fi indreptata asupra granitei dintre Semiluna (Turcia) si Camila cu o cocoasa (Syria), de unde vor porni majoritatea problemelor in lume. Pentru prima data se vor propaga in Sud, apoi vor urca usor, usor, catre o Semiluna parca destramata. Adevarata infrangere aici va fi! Unde “bolul rosu” se va asemana cu Mediterana involburata care parca ar sta sa inabuseasca totul.
In mijlocul iernii va veni o caldura cum nu s-a mai pomenit in cele patru zari ale lumii. Limbi de foc vor fi vizibile peste tot Continentul Imbatranit si o mare reconfigurare de pamanturi va fi facuta si vizibila din avion ca si cum toate marile vor disparea.
Sulita va fi aruncata dinspre Est catre Marea Neagra, fara sa produca victime si care incepe sa fie agitata, pentru ca nimeni nu va dori sa se ridice comoara de aici. Avioane vor trece peste ea si cateva dintre ele vor cadea in gol. Rapuse de rafale de vanturi. O tornada in apropierea drumurilor noastre va matura insula din care la un moment dat a rasarit focul si s-a dezlantuit in toata lumea.
Din tinuturile Reginei, se vor razvrati multimile pana la finalul anului 2018. Pentru ca acolo din cauza unei femei va izbucni un scandal si Nordul le va fi afectat.
Suflul unei explozii care va lovi pavelele si va fi resimtita in toata tara veche, cea a olarului, va ridica lumea adormita in picioare si se va reinstaura linistea. O femeie va fi prinsa cand va fi gata de fuga si un barbat care se va va omora, dupa ce un om asemanator lui la caracter si care a lovit lumea asuprita, va fi ingropat la un cimitir renumit. Doi mari lideri de aici, tara olarilor, care au dus “robii” in pierire vor fi inmormantati. Inainte de a fugi el ca un caine, atacat va privi inapoi, insa nu va mai avea scapare si se va intepa cu propriul ac.
O tara din granita noastra va dori sa puna stapanire peste avutiile oamenilor instariti si unde drumul este pavat cu piatra in centrul orasului. Cu toate acestea nu vor reusi, pentru ca puterea va fi schimbata la putin timp dupa ce se va pasi in luna de toamna, Octombrie. Inainte de o sarbatoare mare. Se va ridica o femeie care va dori sa stapneasca pamanturile regale, insa suportul va veni dincolo de luna Noiembrie…
La o tara vecina, dincolo de trei tari de Romania, vor avea loc manifestatii pentru un petec de pamant. Si cu toate acestea un avion cat de curand cu un demnitar la bord important se va prabusi traversand Oceanul si o Mare.
Camila cu o cocoasa va fi afectata pentru energia ei, pentru ca acolo se consuma focul pentru o comoara ascunsa in pamanturile sterpe dar care ascund un vechi mit. Mitologia va fi atacata pentru a se cauta in gaurile negre ale pamantului brazdat de bogatii. O singura relicva va fi gasita aici si trupele se vor muta apoi spre Nord. Acolo unde in jumatatea de Luna este o adevarata relicva.
Marea si Insula va fi zguduita de un cutremur si o dezorganizare econoimica de cum nu s-a mai vazut pana la aceste vremuri. Pentru ca ea va fi vasala unei puteri care o roade din interior. Un preot batran va avea de suferit de pe urma infrangerii si a ultimei greseli pe care acesta o va face, insa fara sa isi dea seama… Acolo din interior, vor avea loc schimbari si Batranul Continent (Europa) pana in primavara anului 2019 cand se va reconfigura total. Insa cateva teritorii vor fi pierdute si declinul monedei de pe continent va fi vizibil in toata lumea. Va fi ca si cum s-ar sparge o vaza cu flori de camp iar apa va curge din ea tulbure.
De pe Continetul Nou (America) se va lansa o racheta in spatiu, insa fara a se cunoaste multe elemente despre ea, pentru ca norii vor intuneca cerul si nu va fi vizibila cu ochiul liber.
Conflictul se va muta din toamna pana in primavara anului urmator intr-o zona pe care “Nostradamus” a pomenit-o in urma cu doi ani. Sud-ul olarilor, va fi in primejdie, dupa ce trupele aliate vor fi comasate aici ca sa intareasca malul apelor de la Fluviu (Dunarea) pana la varsarea in Mare.
Situatia din Tara Olarului (Romania), va prinde un contur care risca sa fie scapat de sub control. Chipul unui bufon invechit de reguli, un personaj urat de oamenii pe care ii asupreste, incearca sa fuga dintr-o situatie fara scapare. In casa lui va domni “coasa” pentru ca nu va mai apuca drumul catre casa, dintr-o directie din care va veni insotit de o alta masina va fi rapus de propriile ganduri.
Femeia impleticita de firele parului acoperita cu batic, va fi la un pas sa fie linsata de lume, insa va scapa cu broboada neagra pe cap. Imaginea ei falsa despre lume si boala de care sufera, va fi scoasa la suprafata si transformarea ei va fi vizibila. Va rage ca o fiara incoltita, insa zilele ii sunt retezate de trecerea timpului.
Va apare pe scena politica o printesa, fiica unui Zeu (Regele) apus de timpuri care isi va cere drepturile dincolo de multimea adunata la targul olarilor.
Pamantul se va cutremura in cele din urma la coptul strugurilor, insa nu vor fi atat de multe daune. Lumea panicata se va indrepta catre un pahar din vinul proaspat la masa unde vor gusta dintr-o “gaina”.
Sarpele din Pamant va fi afectat de scantei accidentale si care prin natura lor vor provoca pagube intr-un tunel pe timpul zilei.
Principalele evenimente de la finalul acestui an, nu se vor consuma numai in Romania, pentru ca vor fi afectate si alte tari. De la Marele Rasarit, se va cunoaste un atentat in preajma sarbatorilor, in care o multime de persoane se vor duce ca la o piesa de teatru.
Protestele dintr-un stat programata sa inchida gurile prin disimulare si dezorganizare, tara presedintelui “ghebosat” si noduros la cele doua maini, va fi inabusita printr-o miscare de turme si ulterior se va face un armistitu intre cele doua mari corhoarde de oameni dezorganizati.
Un “garbovit” coboara din masina si va fi atacat dintr-o parte a multimii, eveniment ce se va consuma intr-un oras istoric. Si totusi nu targovetii vor fi vinovati pentru aceasta. Va fi ultima mutare pe care cineva o va dicta, un caine cu coada intre picioare. Va fi imbracat ca in vremurile apuse si haine de culoare neagra. Dar se va apleca protejandu-i si pe ceilalti. Tulburarea la iarmaroc, unde taranii vor fi adunati ca de sarbatoare se va instaura si primele semnale vor fin din ziua de 13 Octombrie.
Cand soseste vizitiul, nimeni nu o va mai putea evita. Si totusi el nu va pieri, asa cum si-ar dori altii. Nu se observa bine locul istoric. Acesta va fi primul semnal al schimbarii, contrar vointei altora pe care o va aduce Furtuna din Cer (Destinul). Va putea fi evitata o batalie si mai mare dar numai dupa ce se vor consuma muncile campului si dealurile se vor goli de fructe.
Catre final de an multimea va reusi sa reinstaureze atelierul olarului la loc de liniste si toate vasele vor fi salvate si duse la Ia un iarmaroc spre vanzare.
Interesant cum in tinutl olarului, totul va incepe intr-o noapte. Atunci cand masa cu obiecte se va rasturna si in acea zi va fi mai inourat catre primele ore ale diminetii, apoi se va incalzi deodata, pentru ca oamenii vor fi molesiti si se va incalzi usor.
Ca o confirmare la toate acestea, maine se vor grupa cateva nave militare pe o Mare din apropiere si vor marsalui ca pasarile cand pleaca toamna catre casele lor. Forta va fi cu steagul verde si galben imbrobodit de o Stea si cel albastru cu alb vizibile in Marea Mediterana. Steagul Noului Continent, va fi vazut intr-un nou punct strategic, cand acestia vor mai anunta amplasarea unui cuib ca roiul de albine, aproape de noi!
Un TIR se va rasturna lund foc pe strada si o parte dintr-un subteran in Romania se va cufunda in gol! Acestea vor fi primele semne de astazi 28 Septembrie a.c. si maine, care vor adeveri inscrisurile de mai sus. O explozie cu mult foc se va auzi in locul unde – olarul invarte roata pentru mestesug – in urmatoarele trei zile din care o parte de oameni vor scapa cu viata…. Fara ca nimeni sa fie ranit. – JB

28 Septembrie 2018 – 2:28 a.m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *