Predictii de ultima ora si Solstitiul de Iarna

Si daca aseara am vrut sa merg pe Buzau – Decembrie 19, a.c. – fara nici o “caterinca” asta seara evident merg catre Vrancea! Nu fac altceva decat sa studiez astrologic mai mult doresc sa evidentiez punctualitatea seismelor medii! De ce? Simplu si or sa mai vada unii dincolo de “cutremurele zilnice” in Romania – desi nu sunt zilnice – ca va mai avea unul loc in apropierea granitei cu Romania asa cum precizasem in urma cu cateva zile! Insa cati dintre voi cunosc ca anuntasem autoritatile din Marea Britanie ca vor avea un seism acolo de magnitudine medie pentru Regatul Unit al Marii Britanii… luna Noiembrie 27, 2019 – nu prea multi va confirm eu – si acesta a fost de 3,4 Richter, ceea ce pentru Marea Britanie sunt raritati. 
Interesant este faptul ca tot maine, Decembrie 21, a.c. are loc Solstitiul de Iarna! Coincidenta sau nu? Presedintele ales va citi juramantul. Ramane sa vedem dincolo de analize ce ii va aduce bun si ce ii va conferi ca puncte de vulnerabilitate pentru urmatorul mandat de 5 ani. Dincolo de toate si faptul ca Universul ii va conferi protectie mai mult, ora manifestarilor nu mai poate fi reconciliata. Cineva o va coace!!! Cine?!? Asta ramane sa aflam si timpul o va dovedi!
Acum pe departe ideea prosteasca a romanului ca unii “cunoscatori” in astrologie mentionau cum ca nu va duce mandatul! Altii ca va avea de suferit din punct de vedere al starii de sanatate! Eu sunt mai direct si la cunoasterea pe care o am mai mult sau mai putin… Pozitia unei planete in casa nuantelor subtile ii va aduce pierderea popularitatii, faptul ca cineva doreste sa plateasca o polita si i se “va coace” ceva! Sunt doar cateva aspecte pentru materialul de maine cand va spune in fata Camerei reunite a Parlamentului juramantul pentru o noua investire. 
Evident vin si cu ceva confirmari, asa cum mentionam in urma cu 5 ani despre problemele financiare, aspectele denigratoare de aici si cateva conflicte care vizau bunurile. Dupa cate retin aceste aspecte au fost vizibile si le cunoaste mai toata lumea, inclusiv cititorii mei din mediul on-line.
Fara a face remarci politice mentionez asa cum am facut-o de fiecare data ca este o analiza total impartiala, data fiind ecuatia si momentul astrologic si nu numai a zilei de maine Decembrie 21, 2019 si Solstitiul de Iarna! Ei bine si cum anul 2020 aduce o incarcatura “revolutionara’ vorba englezului sau americanului “Never say Never” – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *