Pandemia, virusul si Eclipsa de Soare din August 2017

Eclipsa de Soare din 21 August 2017, 2:29 PM, Washington, Virginia avea sa indice principalele directii si eclipsarea intregii lumi la finalul anului 2019 atunci cand virusul a inceput sa puna stapanire la nivel mondial pas cu pas. Dupa China a urmat Europa si restul aspectelor de normalitate. Cand toata lumea avea atentia concentrata asupra unui potential razboi economic intre Statele Unite ale Americii si China, in realitate aspectele privind prin spectrul astrologic avea sa cunoasca o infatisare nu prea placuta si care va contiuna pana in a doua jumatate a anului 2022. Pentru ca nimeni nu va avea cum sa opreasca situatia de moment. Doar universul, insa putin probabil, o spun in calitate de translator al unei simbolistici antice la care nimeni nu s-ar fi gandit din toate care sunt si ceea ce urmeaza. Intrebarea este? Ce trebuie sa cunoastem despre legile universului si providenta care au adus la vremea respectiva indicii concrete – August 2017 – asupra evenimentelor care vor veni si care nu s-au consumat pana in acest moment la apogeu.

Vizibila in Statele Unite eclipsa a culminat in constelatia Leu alaturi de celelalte simbolistici care la o prima evaluare enuntau inca de atunci o schimbare venita din partea providentei, care dupa unii si conceptele lor, idei si tipare aveau sa vizeze o schimbare “inalta” la nivel spiritual. Vedem acum cat de “inalta” este decaderea din jurul nostru si suntem neputinciosi! Pana intr-un punct aspectele si ecuatia in sine puteau sa ne duca cu gandul la aceasta forma de manifestare focusata de univers si ecuatia lui la un moment dat. Aprofundand calculele, se observa la orizont ceva ce avea sa se intample nu intamplator la finalul anului 2019 cand majoritatea oamenilor se asteptau la o scindare benefica dar lucrurile nu aveau sa fie directionate in forma de manifestare pozitiva si constructiva.

foto: DIGI 24

Un lucru este cert! Luna August 2017 prin decriptarea ecuatiei astrologice de la acea vreme eclipsa la orizont viitorul omenirii si faptul ca totul avea sa devina “karmic” printr-o forma de manifestare definita accidentare in masa. De asta data la nivel mondial. A fost momentul conceperii de catre univers a ceea ce inseamna astazi temutul virus, blocajele si arma invizibila ca sa o denumesc metaforic asa. In acelasi timp se putea observa amploarea pe care o vor lua fenomenele meteorologice si efectul incalzirii globale. Aspectele conflictuale din Europa pana in Statele Unite ale Americii. Incendiile din Australia si nu numai, exemplele pot fi multe. Un start as putea spune asa la o reformulare in care panta spiritualitatii gresite trebuia reconfigurata asa cum lumina Soarelui a desavarsit-o de-a lungul anilor si de la geneza planetei. Undeva avea sa fie acea eroare. Da este cat se poate de simplu, eroarea anului 2020 care se resimtea din toamna anului 2019 cand actiunea omului asupra naturii si nu numai, zonele industrializate si goana societatii de consum ajunsese la cote alarmante.

Au fost vizibile trei elemente care aveau sa duca intreaga omenire din punct de vedere astrologic la un blocaj si o criza la nivel mondial de persoanlitate. Faptul ca totul ar fi fost pus la cale si ca ar putea fi o conspiratie idei regasite si mentalitati de la inceputul anului 2020, nu sunt decat pure teorii ale gandirii infantile si needucate in panta declinului la care societatea ajunsese. Pentru ca deloc intamplator universul prin actiunea lui independent de vointa oamenilor din intreaga lume, avea sa ne demonstreze noua prin actiuni si interactiunea interumana ca nu suntem atotstiutori sau stapanii cheilor cunoasterii si ale universului. Transformarea din era Varsatorului determina schimbarea. Insa schimbbarea prin suferinta si durere pentru materialismul fiintei umane care incepuse sa se creada mai presus de providenta.

foto: cosmo

O schimbare mai putin placuta in care omenirea avea sa se adapteze mai greu si dincolo de toate acestea sa gaseasca motive ale nevinovatiei umane. Pentru ca in cele din urma dincolo de toate speculatiile singurul care a conspirat intr-o forma de manifestare neplacuta a transformarii societatii si emotiilor negative din ziua de astazi avea sa fie universul in sine. Si atunci cand ecuatia astrologica dispune, omul in cele din urma nu poate decat sa se adapteze sau sa declare invins.

Si pentru tara noastra dar nu numai, fenomenul Eclipsei de Soare din August 2017  a fost primul indice de recunoastere a unui sistem medical invins de propriile greseli ale trecutului dar si ale unei societati in care ne manifestam. Influenta din exterior si mana providentei – relatiile internationale – care aveau sa vina cu o revolutie la nivel de mentalitate cand toata lumea era convinsa ca totul se va duce intr-o directie de constructivitate aceasta, din pacate avea sa fie sau va fi etapa de la finalul pandemiei. Adica atunci cand totul se va sfarsi! Faptul ca unii astrologi s-au grabit sa isi exercite rolul de translatori dintr-un limbaj in altul a bunastarii anului 2020 din nefericire a produs un efect de masa, decredibilizare si o directie gresita. La polul opus specialistii care pentru ei astrologia este doar un alt vector de masura pe langa celelalte calitati, specializari si alte instrumente ale alchimiei si esentei fiintei umane. Pentru ca nu intamplator pentru tara noastra, aspectele aveau sa reflecte realitatea care nu era resimtita in planul real decat ca o iluzie a evenimentelor viitoare si nu intamplator exact peste trei! In traducere trei ani si daca calculam?… Ajungem in punctul in care universul a manifestat totul imediat dupa luna August 2019. Intr-un cuvant ultimul trimestru din an! Logica si ecuatia astrologica a scindat de la o etapa la cealalta.

foto: The Straits Times

2020 anul intrarii in forta printr-o eroare la prima vedere umana apartinand planului social nu a facut altceva decat sa nuanteze parametrii unei Eclipse de Soare care desi a avut loc in August 2017, ecuatia karmica si de destin, totul la nivel mondial si care avea sa scindeze intr-un mod mai putin placut fara sa tina cont de functii, pozitii, interese sau aspecte subtile. Pandemia asa cum am defint-o… maladia in August 2017 cand am studiat pentru prima data principalele efecte si poate nu intamplator la intoarcerea mea in tara. Pentru ca asa a complotat universul si vrem nu vrem? Intotdeauna suntem acele definitii numite simboluri a unei forte focusate de univers la momentul nasterii mi-a purtat pasii inapoi spre casa. Si cine stie? Universul cu unii poate deveni protector pe cand cu altii dupa cum s-a vazut necrutator.

Italia avea sa se confrunte din punct de vedere astrologic conform ecuatiei cu o rata a mortalitatii la nivel mare si nu intamplator din luna Martie. Spania nu era scutita nici ea, pentru ca elementele erau profund vizibile. Regatul Unit al Marii Britanii si in functie de ecuatiile astrologice pas cu pas forma de manifestare independenta de vointa oamenilor in celelalte regiuni! Nu intamplator India cu numarul mare de cazuri si Statele Unite ale Americii in contrast cu Europa.

Si cum anul 2017 avea sa faca referinta si la tot ceea ce urma sa se petreaca in Romania, pentru ca la orizont acelasi trei – 3 ani – si ultimul trimestru impactul de intentie al universului prin tot ceea ce avea sa aduca la orizontul granitelor noastre independent de vointa noastra. Realitate sau nu? Factorul declansator Eclipsa de Soare din August 2017 avea sa marcheze o noua era si un nou inceput in derularea ca proces de normalitate al universului care actioneaza prin oameni si actiunile lor dincolo de neplacerile acestora.

Concluzia?… Un singur aspect dincolo de toate si asta cu siguranta este certitudine, dincolo de om dicteaza simbolistica unei ecuatii cu fundament matematic rezultand configuratia astrologica a momentului care ne confirma eclipsarea evenimentelor deloc intamplatoare si care au incercat cumulati cu alti factori sa ne avertizeze dincolo de ignoranta si inteligenta entitatii umane… Un lucru este cert startul s-a dat din August 2017! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *