Nostradamus – Michel de Nostredame

Michel de Nostredame

foto: Mysticurious

Dincolo de toate elementele in semne de apa, Nostradamus avea sa aduca cele mai “tari” viziuni pentru ca energia Lunii si latura personalitatii uraniene dezvaluia unul dintre eruditii in tainele lucrurilor dincolo de ochiul lumesc  si independent de vointa lui, avea sa obtina punctul de echilibru in care se regaseau latura intuitiva cu ratiunea umana din planul terestru!

foto: Astro-Seek.com

Nascut la Saint-Remy, Franta, 24 Decembrie 1503 Nostradamus dincolo de om si adept al stiintei – Michel de Nostredame – activitatea unui personaj controversat in timp, o alta tipologie uraniana insa sa nu uitam un aspect important, faptul ca la polul opus, un pragmatic, adept al logicii prin calitatea activitatii in munca de cercetare si nu numai! Domeniul astrologiei, matematicii – elementele din constelatia Capricorn care ii favorizau toate astea – nu in ultimul rand medicina.

foto: Daily Express

Dincolo de erotismul si latura instinctuala intalnite din viata acestuia in cele din urma ajungandu-se la alchimie dincolo de dorinta, pasiune, intuitie mai mult decat atat darul clarviziunii!

Un personaj cu o personalitate complexa care a avut rolul de gardian pozitionandu-se la limita dintre cele doua dimensiuni. Intelepciunea si maturitatea informationala a lui Uranus dar nu numai!

foto: Medium

Faptul ca majoritatea uranienilor sunt si vindecatori ai universului este o prelungire ca un alt dar primit de la univers. Nu trebuie sa uitam contributia lui Nostradamus in vremurile apuse ale ciumei si rezultatele sale alaturi de celelalte personaje uraniene care au avut un mesaj de lasat din partea cunoasterii Universului si poate un pioner dincolo de Baba Vanga, Edgar Cayce si ar mai fi exemple pe care le-a avut si Romania insa intr-un alt raport de manifestare, credinta, dogma sau ritualuri.

foto: adevarul.ro

Dincolo de forma si calea pe care o urmeaza fiecare erudit uranian al Universului din care venim cu totii, celebrele lui catrene, o mare parte din ecuatia lor astrologica, clarviziune si dinamica dintre cele “doua lumi” i-au pastrat pana in zilele noastre celebritatea de cel mai bun vizionar. – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *