Nimeni si nimic nu este la voia intamplarii

Simplitatea este prioritatea omului care asculta Universul si limbajul lui in existenta noastra de zi cu zi! Pentru a invata si evolua, conditia de baza a omului care se naste, traieste si urca de cele mai multe ori, consider ca trebuie sa ne focusam si sa ne raportam la semnele din jur dar pentru aceasta trebuie sa invatam sa ascultam, sa urmarim si sa folosim tacerea aidoma unor instrumente care evidentiaza alchimia Sufletului!
Ultimile zile si spre final de “drum” am auzit din ce in ce mai multi oameni in jurul meu care si-au pierdut poate increderea. Mai mult sau mai putin, unii credinta. Dincolo de idealuri si planurile noastre de viitor va trebui sa ne aduca – asta daca ne dorim evolutia – fata in fata cu noi insine pentru a putea asculta intentiile Universului. Este singura rezonanta care functioneaza si simplitatea este arma cea mai tare care ne ajuta alaturi de intentiile bune sa intelegem. Rand pe rand, idei si dincolo de contraste suntem noi! Sa ne intelegem si sa ne demonstram noua ca avem puterea, vointa si echilibrul, nu in ultimul rand diplomatia care cultivata in tine omule aduce invatarea unei noi lectii.
Cu certitudine pentru multi evolutia se rezuma la material, bani, ceea ce detinem mai mult sau mai putin dincolo de conditia fiecaruia. Un lucru este cert, avem nevoie de ele insa nu sunt prioritati, ceea ce nu inseamna ca trebuie sa ne debarasam de vibe-ul care va aduce intotdeauna recunoasterea, taria morala si evolutia care purifica chiar si atunci cand lucrurile pot fi dureroase. Ecuatia fundamentala a Universului, astrologia, consilierea, calitatile latente mai mult sau mai putin din noi, faptul ca nu fiecare suntem inzestrati dar important este ca suntem unici si in unicitatea noastra nu suntem “praful de stele”… doar picaturile din Univers si despre care, fiecare prin comportamentul lui contribuie la mersul lucrurilor intr-un Univers. Toate acestea probabil pentru simplul fapt ca acceptam mai mult sau mai putin, depinde de misiunea fiecaruia si rolurile jucate de altfel nu intamplator!
Cu toate acestea chiar si atunci cand aspectele se misca mai greu, asta nu inseamna ca am pierdut, categoric nu! Fiecare rasarit de Soare si constientizarile de la fiecare apus, fundamenteaza caracterul si personalitatile complexe ale fiecaru individ in parte. Pentru ca totul este simplu si de acolo se naste complexitatea activitatilor noastre, dupa cum ne-a harazit Universul Destinul si calea pe care fiecare o avem de urmat.
O certitudine exista! Nimeni si nimic nu este la voia intamplarii si viata nu este construita pe o insiruire de coincidente! Cand vom ajunge sa traversam si sa invatam toate acestea, vom fi mult mai castigati! – JB

2 thoughts on “Nimeni si nimic nu este la voia intamplarii

 • 1 October 2019 at 2:08 pm
  Permalink

  Este adevărat că nimeni și nimic nu este la voia întâmplării. Sincer eu tot nu înțeleg de ce, noi ca nație am avut atât de multe de îndurat. În decembrie 1989 și ianuarie 1990, am crezut că a ieșit soarele și pe strada noastră. Mi-a trecut repede după mai 1990. De atunci, tot sper că lucrurile se vor schimba și pe bucățica noastră de pământ. Sunt curioasă cine o să câștige anul ăsta alegerile și dacă lucrurile se vor schimba în bine. Și mai sper că lumea a învățat în ultimii 15 ani, că statul acasă în ziua votului, nu este bine. Oricum, mai sunt două luni și voi afla rezultatul alegerilor și, aștept să văd care unt cele „două personalități” ale noastre care vor ajunge la 3 metri sub.

  Reply
 • 8 October 2019 at 6:43 pm
  Permalink

  Da , si eu sint curios cine o sa cistige alegerile. Poate reusiti sa faceti astrogramele candidatilor!dar eu cred ca iese cine trebuie sa iasa!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *