Lupta cu virusul si principalele directii pentru toate semnele zodiacale

Dupa cum bine cunoastem fiecare dintre noi, in ultima perioada sistemul medical se confrunta cu o pandemie la nivel modial! Din acest considerent am pregatit pentru astazi un material dedicat celor doisprezece constelatii si principalele manifestari din spectrul sanatatii, abordare astrologica in baza simbolisticii. Principalele vulnerabilitati si semnele zodiacale predispuse.

Consider ca cel mai important, dincolo de toate aceste aspecte, nu neaparat generaliste se pot cunoaste  din astrograma personala a fiecarui nativ, pentru ca fiecare dintre noi suntem unici. O evaluare complexa va aduce informatii mult mai detaliate despre principalele vulnerabilitati in spectrul sanatatii. Riscul de a ne imbolnavi de-a lungul vietii si nu in ultimul rand predispozitia catre a fi vulnerabili in fata noului virus. Astrologia prin ecuatie ei ancestrala, sa nu uitam ca pe timpul ciumei Michel de Notredame a reusit sa se foloseasca de aceasta alchimie, simbolistica si ecuatie, a fost unul dintre putinii care a stiut sa intervina in contexul unui secol, in care omenirea se confrunta cu aceiasi cazuistica! Cu toate acestea… dincolo de aceste descrieri si repere pe care vi le voi pune la dispozitie cea mai importanta componenta este si astrograma fiecaruia dintre voi. Ea tratand pasii care trebuie urmati pentru a putea descreste in intensitate anumite afectiuni, trairi, emotii si consecinte spirituale, pentru ca boala in forma ei de manifestare, desi multi nu accepta ideeia vine ca o corectie pentru fiecare dintre noi!

foto: The Straits Times

Prima mentiune are directa conotatie cu elementul astrologic care indica scala si vulnerabilitatea la nivel inflamatoriu si sunt aspecte care ne indica clar acest lucru tinand cont de faptul ca covid 19 provoaca inflamatia plamanilor.

Din acest punct de vedere in topul vulnerabilitatilor se situeaza Gemenii sau persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal sunt mult mai predispuse la acest risc, pentru ca dupa cum se stie, plamanii sunt elementul anatomic al acestui semn zodiacal. Va trebui sa aveti in vedere dincolo de gradul crescut al socializarii, ca aglomeratiile va pot dauna.

Pe locul al doilea as situa nativii Capricorn si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal pentru ca raceala guvernatorului astrologic Saturn, induce aceasta forma de manifestare. De regula recunoscuti fiind ca solitari si persoane care se autoizoleaza in evolutia lor, consider ca acesta este punctul forte pentru contextul actual.

Nativii Rac si persoanele cu ascendentul in aceasta zodie sunt predispusi la o crestere a spectrului inflamatoriu in organism si tinand cont de latura neurovegetativa riscul de infectie si sensibilitatea sunt mult mai crescute. Luna, guvernatorul poate provoca cu usurinta acest dezechilibru organic.

Pe locul al patrule aduc in discutie nativii Balanta si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal. Problemele la nivelul rinichilor contribuie la o latura a vulnerabilitatii crescute si in sectorul afectiunilor respiratorii, nu pentru ca este un semn de aer. Ca sa nu mai spun de latura alergica si ca in functie de nativ unele persoane sunt mai predispuse altele pot avea un ascendent care sa le confere siguranta!

Nativii Taur si persoanele cu acest ascendent vor trebui sa isi protejeze tot ceea ce are legatura cu zona gatului. Aici sensibilitatea organca in contextul acestora este mult mai crescuta si depinde de fiecare nativ in parte cum isi va gestiona aceasta zona de vulnerabilitate.

Pestii un alt semn zodiacal care desi sansele sunt mai diminuate, conotatia cu a doisprezecea casa din astrograma poate creste riscul racelilor, gripelor si evidentiaza un sistem imunitar problematic. Acelasi aspect si pentru nativii cu ascendentul in aceasta constelatie zodiacala!

foto: Realitatea.net

   Scorpionul desi este un semn zodiacal de apa si persoanele cu ascendntul in acest semn, datorita faptului ca au un mental mult mai puternic, autocontrol si psihicul cladit de trairile din timpul vietii, au sanse mult mai reduse catre infectarea cu acest virus. Ei controleaza totul mental chiar si in contextul unor afectiuni severe subconstientul intrece barierele si se muleaza instant pe latura constienta astfel incat, acestia din urma se pot vindeca mult mai rapid sau pot fi neatinsi!

Nativii Berbec au o sensibilitate in zona cerebrala insa din punct de vedere al fenomenului inflamatoriu la ei, cat si persoanele cu ascendentul in aceasta zodie, pot face febra insa aceasta este de alta natura si nu luam in calcul un proces inflamatoriu in cazuistica lor. Aici tulburarile neuronale si afectarea sistemului nervos central pot provoca prin somatizare toate simptomele unei persoane care ulterior se echilibreaza de la sine tinand cont de echilibrul care si-l pot aduce eliminand factorii de stres!

Nativii Sagetator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal, preponderent sunt mult mai protejati deoarece afectiunile principale au loc in zona inferioara, coapse, gambe si oasatura bazinului. Ei intotdeauna se vor plange de latura reumatica si durerile in aceste zone.

Persoanele cu ascendentul in constelatia Fecioara si nativii acestui semn sunt recunoscuti pentru obsesiile lor si ipohondrie. In acelasi timp va trebui sa se aiba in vedere latrua microbacteriana pentru ca sunt supusi la procesul inflamatoriu in organism, insa acesta poate afecta ficatul, colicistul, stomacul si intestinele.

Zodia Leu si nativii cu ascendentul in acest sector astrologic, as putea spune ca sunt cei mai feriti. Eu se confrunta cu dificultati deseori in exprimare, problemele cardiovasculare si afectiunile coloanei, inima, nu in ultimul rand problemele din planul psiho-emotional. Sunt cei mai recunoscuti pentru rapiditatea in recuperare dincolo de toate afectionile la care pot fi supusi din partea ecuatiei universului.

In cele din urma o sa trecem in revista si persoanele nascute sub influenta planetei Uranus, nativii Varsator si persoanele cu ascendntul in acest semn zodiacal. Consumul de-a lungul vietii are loc la nivel cerebral, sinapsele si rolul acesta in activitatea creierului, lichidul alb din organism si importanta acestuia. Cu toate acestea ei pot avea o latura inflamatorie crescuta dar numai in conditiile in care stresul descreste in intensitate imunitatea.

foto: Europa FM

Aceste informatii au nu neaparat un nivel generalist, fiecare astrolog in functie de experienta lui isi va consolida algoritmii pe propriile cunostiinte dobandite de-a lungul orelor de munca si cazuistica in sine. Cu toate acestea este bine sa ne cunoastem dincolo de noi si din acest punct de vedere. Insa solutia o va aduce astrograma din momentul nasterii al fiecarei entitati in parte. Mai mult, in contextul unei ecuatii astrologice sunt o multitudine da factori dincolo de casa a VI-a si a XII-a care reflecta intreg sectorul sanatatii.

Acest material are scopul de a ne cunoaste mult mai bine, chiar daca unii dintre noi nu au cunostiinte despre astrograma personala! Luand in considerare aceste repere, va trebui sa ne conformam mult mai responsabil in fata cerintelor venite din partea autoritatilor pentru evita riscul cresterii contaminarii. Elementele fiind simpliste in cele din urma! Faptul ca trebuie sa purtam o masca, manusi sau evitam aglomeratiile, cu siguranta descresc in intensitate  riscul contaminarii in lupta cu acest dusman nevazut! J.B.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *