Luna Plina in Fecioara – 27 Februarie 2021 – VIDEO

 

Efectele de luna plina din constelatia Fecioara 27 Februarie a.c. le vom resimti fiecare dintre noi in perioada imediat urmatoare pe intreg parcursul Saptamanii 22 – 28 Februarie 2021. Dar ceea ce trebuie sa cunoastem, este faptul ca si dupa prima saptamana din luna Martie vom resimti efectele post luna plina care vor fi mult mai vizibile in trairile noastre. Din acest punct de vedere va trebui sa dam dovada de stapanire de sine. Sa lasam critica, perfectionismul, spiritul exacerbat de a ne face auziti in jurul nostru. asta pentru ca putem pierde in spectrul popularitatii.

foto: hathorbooks.ro

In plan profesional va fi o saptamana complicata pe care trebuie sa o gestionam mult mai bine, atat in raporturile si relatiile cu superiorii dar si intentiile ascunse ale colegilor care vor sa ne discrediteze fara scrupule, datorita invidiei. Casta comerciantilor, muncitorilor din diferite domenii, mass-media, comunicare, transportatorii si avocatii vor fi afectati. Indicat este sa isi gasesca echilibrul in toate activitatile de peste zi.

In planul sanatatii pot sa apara vulnerabilitati, pentru persoanele cu afectiuni cronice, important este ca ei sa isi gestioneze bine medicatia, celelalte nuante, afectiunile propriu zise. O perioada in care va trebui sa avem grija de noi, in special atunci cand ne raportam la interventiile noastre in anturaje, relatiile si raporturile socio-umane dar si la serviciu cu ceilalti colegi.

foto: orgoniterra

Interesant este ca, desi la prima vedere pare un eveniment de expansiune spirituala, framantarile vor fi mai mult de natura realistica. Nevoia impetuasa de a constientiza beneficiile si puterea de a rationaliza majoritatea aspectelor din jurul nostru. – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *