Luna, influenta ei in constelatia Berbec, activeaza elementul foc si evidentiaza agresivitatea

Dupa evenimentele care duc spre “normalitate” astrologica si care s-au consumat imediat din 8 Octombrie’19, practic era si normal sa ne apropiem usor, usor, de finalul unei saptamani care va incepe sa isi puna amprenta vizibil pentru urmatoarele aproximativ 5 zile, sa nu uitam elementele care vor decompensa un nou efect al lunii pline din constelatia Berbec vizibil de ieri datorita evenimentelor care s-au succedat in tara noastra – explozia de la Cluj Napoca, deraierea trenului la Sud de Romania, nu in ultimul rand in noaptea aceasta cu cateva grade astrologice inainte de a-si incepe tranzitul firesc, Luna in Berbec – numai daca ne gandim la ceea ce s-a petrecut in Orientul Mijlociu, interventia Turciei in Nordul Syriei, sunt doar cateva aspecte care au fost vizibile pana la primele ore ale diminetii de astazi!
Ei bine, din acest moment situatia se va modifica si nu in sensul bun – revin si spun ca nu imi plac nici mie stirile negative – insa evenimentele pentru urmatoare 4-5 zile vor avea o alta conotatie si anume exteriorizarea violentelor atat in plan international cat si in planul intern.
Sa nu ne suprinda ca anumite auspicii vor aduce agresivitatea verbala impinsa pana la extrema, transformandu-se in agresivitate si acte de violenta exercitata asupra semenilor si oamenilor din jur. Tocmai din acest punct de vedere va trebui sa fim mult mai atenti in raporturile socio-umane, fiind week-end trebuie sa ne alegem cu grija anturajele si pe unde ne plimbam. Mai mult, tot ceea ce are conotatie cu simbolistica si elementul foc sunt decompensii de normalitate. In plan international urmeaza zile de proteste si nu numai. Interventiile militare pot fi declansate in forta si cu urmari vizibile.
Pentru tara noastra tot ceea ce are legatura cu exploziile indiferent de nuantele si propagarile lor, incendiile, accidentarile in trafic sau faptul ca vom mai auzi de intarzierile trenurilor, deraieri, accidente cu impact violent sau masini care pot lua in foc in mers, sunt numai cateva aspecte care pot sa ne aprofundeze la ceea ce numim configuratiile de astazi si vremurile pe care le traim. O vulnerabilitate va fi regasita in regiunea Nord-Est si ca o prima confirmare incendiul de la Girov, Neamt de azi noapte certifica ecuatia astrologica pentru urmatoarele zile. Folosirea armelor in diferite circumstante si aspectele de stres vor fi mult mai intensificate in planul social!
Ceea ce trebuie sa cunoastem, sa stim pentru noi si faptul ca putem descreste in intensitate toate aceste trairi, stari si emotii, depinde numai de noi, fiecare individ in parte cum se organizeaza pentru zilele de week end si inceputul de saptamana care va urma. Prudenta, echilibrul si discernamantul, reconfigurarea programului de week-end sunt doar cateva aspecte care vor descreste in intensitate discomfortul, agitatia si trairile interioare, gradul de agresivitate verbala, elemente care trebuiesc evitate daca dorim sa fim in armonie cu Universul.
Aspectele condesate in constelatia Berbec de astazi si pana la primele ore ale zilei de Marti, zi guvernata de Marte, ne va demonstra tuturora ca deseori suntem prea mici si in fata destinului dar si optiunea de a nu avea liberul arbitru!
Nopatea de Duminica spre Luni 13/14 Octombrie poate culmina cu o miscare seismica medie ca si magnitudine, resimtita doar in unele zone izolate. Dar cum Romania, este tara cu risc seismic, poate Universul va avea mai multa grija de noi! Tinand cont de cutremurul care tocmai a avut loc la nivelul politicii si schimbarilor nu intamplatoare pentru aceasta luna Octombrie.
In concluzie, mai multa prudenta si toleranta din partea noastra nu strica, pentru ca asa cum spune proverbul – pentru acest final de saptamana – “Paza buna, trece primejdia rea!” – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *