Luna Februarie’20 si principalele forme de manifestare – abordare astrologica

Daca ar fi sa fac o scurta rememorare a lunii Ianuarie a.c. atunci cand am expus-o din punct de vedere al ecuatiei si simbolistica astrologica, nu imi ramane altceva sa mentionez decat ca o mare parte din evenimentele lunii au fost duse la indeplinire. Aceasta  pentru a nu stiu cata oara demonstreaza ca astrologia este mai mult decat o “stiinta esoterica” asa cum au afirmat multi de-a lungul timpului pana in prezent. Dupa mine, ea este doar un simplu calcul matematic, statistica nu altceva decat o insiruire de analize complet logice, statistice si care conduce cu usurinta la aspectele confirmate de-a lungul timpului. Totul ramane doar o chestiune de timp pana la veridicitatea informationala pe care ea ne-o confera fiecarui atat la nivel individual cat si in prisma principalelor evenimente.

Luna Februarie 2020 avea sa inceapa cu o serie de manifestari vizibile din 28 Ianuarie a.c cand s-au schimbat cele mai importante configuratii si nu intamplator din 21 Decembrie 2019 faceam urmatoarea mentiune in analiza lunii Ianuarie care din pacate s-a conformat catre normalitate predictionala: “Valul de seisme unele mai moderate “obisnuite” cum le spun oamenii care fac “caterinca”, se vor amplifica catre finalul anului 2019 si din prima luna din anul 2020 care va inregistra mai multe seisme de magnitudine semnificativa!..” Ceea ce s-a si intamplat pentru ultima zi din luna, 31 Ianuarie a.c. Nu doresc sa revin in atentie cu prea multe aspecte ale confirmarilor, doar sa mai punctez fenomenul Ditrau unde tot din 21 Decembrie 2019 am subliniat: “Pe fondul nemultumirilor, luna Ianuarie va fi o luna controversata si a schimbarilor unde miscarile de strada, nemultumirile si conflictele spontane pot aduce de la sine o serie de greve, miscari sindicale, nemultumirile minerilor, agricultorilor dar si opinia venita din partea minoritatilor..” – “Principalele evenimente la inceput de an, luna Ianuarie 2020 – abordare astrologica” – Astro News. Sa nu uitam de principalele feneomene care au adus in prim planul societatii actiunile care s-au nascut din agresivitate atat in plan intern cat si international, dincolo de propagarea virusului din China care nu intamplator ca forma de manifestare a debutat pe un fenomen de Luna Noua imediat din 24 Ianuarie’20 si care se va extinde pentru ca au fost suficiente pana astazi 5 Februarie a.c. sa se inregistreze confirmarile si cazuistica in sine.

Prima saptamana si cea mai importanta a lunii Februarie’20 va debuta cu o incarcatura intensa propagata de simbolistica fenomenului luna plina care se va consuma la finalul saptamanii in ziua de 9 Februarie a.c. si nu intamplator in sfera politicului toate aceste ample forme actuale de manifestare sunt vizibile. Si pentru ca luna in curs cunoaste doua etape de propagare a principalelor configuratii astrologice… prima aduce o forma de agresivitate la scala activitatii politice in Romania este vorba despre intervalul 1 -12 Februarie’20. Nu este exclus ca motiunea de cenzura sa treaca si ulterior in cea de-a doua parte a lunii Februarie a.c. pentru ca astrograma Romaniei ne indica clar acest aspect, sa aduca in prim plan, pentru intervalul 12-29 Februarie schimbari vizibile, majore indiferent de conotatia acestora si de ce nu? Inlocuirea membrilor sau actualului guvern al tarii.

Astrologia dupa cum spunea cineva, ea predispune si omul in cele din urma dispune! Ei bine se pare ca in contextul astrogramei lunii Februarie, aspectele se pornesc incepand de saptamana viitoare in dispunerea independent de vointa multora la nuantare, fara sa mai luam in calcul “predispozitia”. Configuratia identica pentru Destinul Romaniei cu cea din luna Octombrie 2019 cand practic s-au intamplat aceiasi insiruire de evenimente si nu m-ar mira sa asistam asa cum am spus, acest aspect, de la inceputurile anului 2019, ca de la finalul anului 2019 si pana spre sfarsitul lui 2020, latura politicului sa aduca in prim plan o forma de “revolutionare” in concepte si idei de la o luna la cealalta. Totodata ca sa inchei subiectul politicului, nu intamplator pe tot parcursul anului 2020 unii vor schimba mereu jocurile de culise din spatele tuturor prezentarilor din mediul mediatic… Concluzia: o noua forma de schimbare si adaptabilitate incepand imediat din 12 Februarie’20 si implicit putem asista fara probleme, fara ca sa mai avem timp pentru a pune prea multe intrebari la momentul modificarii actualelor structuri.

Evident nu intamplator pentru prima partea a lunii Februarie a fost factor declansator acelasi Uranus, pozitionat intr-o pozitie cheie si care a adus in prim planul opiniei publice aspectele de panica la miscarea seismica resimtita din 31 Ianuarie si nu in ultimul rand acele mici dar relevante stari de spirit care aveau sa se propage in spatiul public cu exemplul de la Ditrau si toata aceasta incarcatura emotionala si uneori de panica daca tinem cont si de multitudinea cazurilor de gripa care au provocat un numar de decese in tara noastra, crizele la nivel de proprie identitate si atmosfera zbuciumata din mai multe sectoare de activitate care aveau sa isi puna amprenta asupra populatiei, ca forma si simbolistica a tuturor configuratiilor astrologice care nu erau altceva decat elemente de normalitate.

Mai mult intervalul 28 Ianuarie – 12 Februarie’20 avea sa aduca in prim plan toate elementele care aveau direct corespondent cu activitatea din spectrul Ministerului Sanatatii, pentru ca asa cum spuneam de anul trecut – toamna lui 2019 – nu intamplator tara noastra trece printr-o perioada de vulnerabilitate si schimbare a tot ceea ce inseamna sistemul medical si problematicile din acest sector de activitate, dificultatile si lipsurile, scandalurile care au fost vizibile si se vor mai propaga. Daca stam bine si ne gandim informatia mediatizata a adus in fata opiniei publice o multitudine de neregului, abateri si iata ca toate aceste nuante nu au fost intamplatoare pentru ca referitor la prima parte a lunii Februarie, acestea au fost printre altele, principalele elemente dominante vazute la televiziunile de stiri si nu numai!

Un alt aspect important pentru acest inceput al lunii si evident nuantele care se vor confirma ca si acuratete predictionala pana la finalul zilei de 12 Februarie a.c. dupa care situatiile isi reven usor usor la normalitate. Cu toate acestea din a doua parte a lunii, lucrurile incep sa se rearanjeze intr-o directie care va aduce, dincolo de schimbarile in sfera politicului, un nou val de arestari, retineri si actiuni ale autoritatilor care vor scoate la lumina noi aspecte, nuantate despre care o mare parte dintre ele erau uitate sau cel putin pentru unii care vor fi pusi in fata faptului implinit, au crezut ca se uita! Aici evident luna Februarie vine cu nume sonore si daca rememoram ultimele zile de la inceputul lunii Februarie a.c. au fost o serie de cazuistici pe care institutiile media le-au nuantat.

Din punct de vedere financiar ultimele zile ale lunii Ianuarie si prima parte din luna Februarie a.c. aveau sa aduca in prim plan o serie de nemultumiri in randurile populatiei, nemultumiri care pot fi manifestate in continuare printr-o forma de manifestari ad-hoc si care prin efectele acestora nu vor contribui la o scindare majora. Si totusi, chiar daca din 12 Februarie si pana la final de luna aspectele din planul economicului vor aduce o schimbare in bine as putea spune, chiar daca vor mai fi blocaje, acestea sunt urmate de solutii si alte noi forme de imprumut si redefiniri care vor fi vizibile prin interventia marilor puteri si interventia in destinul tarii noastre strict la nivelul economicului. Nu m-ar mira din punct de vedere astrologic ca o mare corporatie sa fie interesata de tara noastra si sa se deschida un nou punct de lucru in Romania, ceea ce ar aduce un beneficiu la nivel de crestere economica prin forta de munca si gasirea solutiilor pentru angajarea oamenilor.

O luna, nu as putea spune controversata pentru ca schimbarile din itervalul 1-12 Februarie categoric vor fi vizibile, asta nu inseamna ca tara noastra nu are acele puncte de vulnerabilitate vizibile. Pentru ca in urmatorul interval 12-29 Februarie se vor intensifica rata imbolnavirilor tinand cont ca ascendentul lunar converge catre casa santatii si a problemelor, o parte dintre ele pot ramane in umbra din punct de vedere astrologic dar nu mai tarziu de a doua jumatate a lunii pentru ca acestea vor iesi singure la suprafata! Un joc de lumini si umbre…

Daca in intervalul 1-12 Februarie in raporturile si relatiile internationale aspectele nu au avut conotatie decat in forma de agresivitate si accidentarile, indiferent de intesitatea sau conotatia acestora… din 12 Februarie situatia la nivel international va trebui sa ne preocupe mult mai mult, aceasta pentru ca din prisma directiei, dincolo de sanctiunile la care va fi supusa tara noastra si activitatile romanilor in raporturile si relatiile internationale pentru luna Februarie dar si evenimentele din planul international pot avea repercursiuni asupra tarii, de aici multitudinea de complicatii si aspecte bilaterale in planul international care vor avea de suferit. Nu in ultimul rand o vizita oficiala a unui demnitar neanuntata se va propaga din punct de vedere astrologic si semnarea unui acord bilateral va fi nuantat pentru cea de-a doua parte a lunii Februarie incepand din 12.

In aceiasi ordine de idei schimbarile din cea de-a doua parte a lunii vor fi vizibile si Nodul Nord ca si terminologie astrologica, aduce un surplus de protectie dincolo de propagarea celorlalte evenimente la nivel de indentitate a Romaniei, ceea ce poate aduce beneficii si aici nu fac referinta la scindarile din sfera politicului, din contra va fi un nou inceput prin forma de manifestare si daca in prima parte a lunii Februarie apogeul fiind saptamana care intesifica intensitatea, ca mod de manifestare a lunii pline, fenomen care are loc Duminica 9 Februarie a.c. evident ca mai pot avea loc manifestari in scoarta terestra, acestea nu vor depasi ca magnitudine ceea ce s-a intamplat in dimineata zilei de 31 ianuarie.

Totusi va trebui sa avem in vedere dupa cum bine am mentionat tot intr-un studiu astrologic, sa nu ne mire daca anul 2020 va fi perioada in care va aduce o intensificare si dupa cum mentionam si pentru luna Ianuarie 2020 acel val de cutremure in cascada atat la nivel de mapamond, in apropierea granitelor noastre si implicit la noi in tara. Un an controversat 2020, in care influentele planetei Uranus au fost vizibile pana la acest moment din 17 Octombrie 2019 atat la nivel de mapamond prin epidemia de virus declansata in provincia din China, nu in ultimul rand problematicile din Orientul Mijlociu dar si anumite aspecte de agresivitate vizibile in tara noastra cu 2 zile inainte de Craciun, care prin natura lor au socat o tara intreaga, aceasta datorita unui nou tranzit al Lunii Negre, un punct vid dar care a culminat cu latura agresivitatii, in care autoritatile vor trebui sa se lupte pana la finalul anului cu tot acest fenomen, independent de vointa noastra a tuturora.

Fenomenul agresivitatii si multitudinea de cazuistici va fi in plina desfasurare si de acum pana la final de luna, cu mentiune ca din a doua partea a lunii Februarie, evenimentele vor fi mai descrescute in intensitate si accidentarile indiferent de natura acestora for fi mult mai diminuante pentru intervalul 12-29 Februarie. O serie de continuitate a propagarii incendiilor si exploziilor si nu in ultimul rand luna Februrie se va mai confrunta un caz mediatizat in ceea ce reprezinta consumul de stupefiante dar si intoxicarile in randul copiilor si adultilor.

In concluzie pentru luna Februarie schimbarile care vor avea loc pana la final de luna, nu sunt altceva decat forme de propagare a configuratiilor actuale in plan astrologic, simbolistica si ecuatia astrologica care aduce in cele din urma si o serie de motive care pot ingrijora iar carentele din sistemul medical nu se vor opri aici pentru ca lucrurile si principalele aspecte vor fi vizibile in continuare! – J.B.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *