La ceas aniversar 11 ani de cand… Constelatia Destinului cu Ioan Burculet

Nici nu stiu cum au trecut 11 ani de la proiectul Constelatia Destinului. Totul a plecat de la o idee si un unui coleg de-al meu care isi facuse blog in August 2009. Atunci m-am gandit ca trebuie sa-mi pun la dispozitie o parte din cunoasterea acumulata de-a lungul timpului sub aceiasi forma insa trebuia titulatura. Si uite asa s-a nascut ceea ce astazi multi dintre voi citesc… Constelatia Destinului.

Evident ca etapele au fost dificile de cele mai multe ori dar care au adus acele satisfactii care te fac sa mergi mai departe, nu pentru ca te “ovationeaza” lumea. Au fost investitii, calatorii, sume cheltuite din bugetul propriu, acumulare de experiente atat intern cat si la nivel international din dorinta cunoasterii! Dincolo de asta cu bune si rele specializarea in cele doua etape distincte in Regatul Unit al Marii Britanii au facut din Constelatia Destinului o alta viziune, nuanta, domeniu de cercetare si stil de a promova astrologia si nu numai. Pentru ca daca ar fi sa definesc titulatura si conceptul in sine sub acest nume se incadreaza abilitatile de… Sa le iau in ordine: psychic, mediumship, astrologie, licentiatul in psihologie, analistul si sa nu uitam fundamentul, experienta de baza militara pentru ca acolo m-am format ca om si lucrurile s-au legat altfel.

foto: Ioan Burculet

Ei bine, si uite asa inceputurile desi au fost grele, emisiunea care a consacrat proiectul Constelatia Destinului si-a avut debutul la “Actual Tv” pe vremea aceea si ulterior o noua experienta in Marea Britanie unde cunostintele au fost mult mai aprofundate circumstantional, dezvoltate, primele consilieri in afara granitelor si primii pasi spre noi orizonturi in anul 2009. Au urmat apoi revenirea si implicarea intr-un nou proiect in televiziune si media etapa “EST Tv” postul regional nemtean care a ridicat in top as spune proiectul demarat din August 2009. Pas cu pas Constelatia Destinului a fost mereu aproape de oamenii in nevoi, pentru ca acesta era logoul ca sa spun asa, atat prin activitatile de consiliere in toata tara si Europa. Mai mult si-a aprofundat comunicarea si pe celelalte continente!

Au urmat actiunile de ajutor in spatiul comunitatii in care Constelatia Destinului s-a implicat si din consilierile efectuate in toata tara din anul 2014 actiunile de sprijin material si in bunuri pentru oamenii din jur. Actiunile de caritate care desi nu mi-am dorit sa fie mediatizate s-au dus in acea zona si cu toate acestea sunt multe aspecte care nu se stiu si despre care nu voi mentiona niciodata, important este ca oamenii au inceput sa vada lucrurile altfel, s-au simtit ajutati la modul ca au simtit Constelatia Destinului aproape de ei!

foto: Ioan Burculet

Dincolo de numarul mare al consilierilor si problemele omului a urmat o a doua etapa a specializarii in Regatul Unit si eforturile muncii de cercetare, Constelatia Destinului s-a implicat activ in societate britanica unde au fost recompensate de catre Univers eforturile alaturi de autoritatile britanice prin lansarea invitatiei la Westminster Palatul Parlamentului United Kingdom. A fost poate pentru prima data cand utilitatea si conceptul Constelatia Destinului a ajuns acolo unde isi merita locul insa si eforturile sustinute care au uimit in mod placut un imperiu si o societate care a experimentat utilitatea si rezultatele pe masura.

Impactul a fost mare astfel incat la revenirea acasa, Constelatia Destinului si-a imbogatit experienta in planul international si cu rezultatele acumulate a inceput o noua etapa prin activitatile media si mediul on-line cu o vasta experienta si acumulari din media la nivel national. Experientele de la DC News, Kanal D, Wowbiz si alte trusturi importante din tara au facut ca oamenii sa constientizeze ca astrologia dincolo de ezoterism este cu totul altceva, o ecuatie fundamentala bazata pe un rationament matematic in care unii privesc cu suspiciune in timp ce o alta categorie au inceput sa vada utilitatile. O alta abordare care a starnit interesul oamenilor si dincolo de mit s-au vazut o parte din efectele pozitive chiar daca de cele mai multe ori aspectele erau de incarcatura si negativitate. De aici si cealalat categorie care a contestat si blamat as spune o stiinta antica dar care a fost privita cu superficialitate…

foto: wowbiz.ro

Incursiunile in colturile si asezarile din Romania au contribuit si ele la o mai buna viziune cand a venit vorba de rezultate astfel incat, chiar daca mai greu insa cu munca sustinuta si pas cu pas, dincolo de vehementa unora cei mai multi au inceput sa ii vada efectul in linie de prevenire, pentru ca este cuvantul cel mai potrivit conform zicalei: “Daca ar sti omul dinainte, de toate s-ar pazi!”

Astazi la ceas aniversar, lasand deoparte orice nuanta de modestie, pentru ca vorbesc faptele si munca sustinuta, Constelatia Destinului si-a imbogatit activitatea prin activitatea media on-line pentru ca asa s-a nascut ioanburculet.ro website-ul si evident munca omului din spatele Constelatia Destinului, Ioan Burculet.

Un proiect care va avea continuitate si pentru ca specialitatea mea nu este numerologia, 11 consider ca este momentul in care activitatea in sine si-a dovedit utilitate de unii contestata dar care nu au facut altceva decat sa imbogateasca experienta cu inca o treapta studiul, analiza si munca de cercetare!

De ce Constelatia destinului?! Pentru ca fiecare om are un Destin si apartine unei Constelatii, simplu! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *