Intro

Dincolo de orice nativ si semnul zodiacal pe care il reprezentam fiecare dintre noi, suntem parte si o ecuatie matematica a Universului. Si chiar daca poate parea greu de crezut, faptul ca apartinem unei constelatii, nu reprezinta altceva decat forma noastra de manifestare dincolo de vointa noastra dar pe care noi oamenii, nu o consitientizam decat in anumite momente si trairi importante care ne duc cu gandul la intrebarea: “Viata noastra este intamplatoare?” sau “Faptul ca suntem “marionetele” unui labirint necunoscut?” ne vor face la un moment dat sa recunoastem ca Universul prin insiruirea evenimentelor din viata noatra, incearca sa ne aduca mai aproape de El! Tot ceea ce noua ni se pare buna sau rau, pentru Univers sunt doar lectii, o insiruire de lectii de viata prin care trebuie sa trecem chiar si atunci cand nu ne simtim confortabili!…
Dincolo de tot ceea ce vedem in jurul nostru ca forma existentiala ne face deseori sa ne gandim ca nu mai avem suflet… sau pentru unii, organe interne. De ce? Pentru ca noi nu ne putem vedea inima decat in contextul in care am asista fara anestezie la propria operatie. Si cum acest lucru nu este posibil, ea dincolo de noi si activitatile zilnice – inima – ne intretine cu bataile ei, inteligenta superioara si pulsul pe care il simtitm in vene. Cu toate acestea nu putem spune ca ea nu exista! Pentru ca bataile ei se simt, ele sunt ai deseori de altii le simt si de la distanta.
Faptul ca ceva ne opreste inainte de a porni la un drum si dincolo de circumstante nu constientizam pe loc insa ulterior, ceva ne indica ca de fapt acea pauza, deviere de traseu, directie pe care a stopat-o cineva invizibil a avut un sens, ar trebui sa ne dea de gandit!
Oare cati dintre noi, care atunci cand am avut momente de rascruce prin intamplarile din viata noastra, nu ne-am gandit o singura data la Univers, Dumnezeu, faptul ca dincolo de toate acestea exista acel ceva care determina declicul de moment, ca pentru unii poate fi fatal iar pentru altii o reconfigurare de traseu existential… si acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit. Ca si cum totul se intampla in “capul nostru” spun ceilalti, aduce argumentul unui amalgam de autosugestii sau creierul care se mobilizeaza si totusi… cu toate acestea unii dintre noi parca sfidam legile firii la un moment dat.
Ecuatia fundamentala astrologica, este forta focusata la un moment dat, pe anumite coordonate geografice care determina o insiruire de evenimente in viata noastra care chiar daca ne plac sau nu, alcatuiesc acea constelatie… constelatia zodiei noastre si a semnului ascendent si totusi astrologia este mult mai complexa decat cred si spun unii fara a incerca sa ii contrazic. Ca noi credem in ea sau nu? Ca ne folosim in media si mediul on-line de horoscop, interpretari sau din simpla curiozitate, acestea sunt doar cateva superficialitati si generalisme pe care unii le iau drept amuzament, altii se duc pana la extrema cealalta si devin “ahtiati” dupa informatia ancestrala si mesajul Universului prin simbolistica lui, iarasi va trebui sa ne dea de gandit.
Pentru ca dincolo de noi exista o constelatie si aceea poate a Destinului fiecaruia dintre noi, cu siguranta este pentru ca altfel nu am mai fi interesati de ceea ce se intampla in jurul nostru. Experienta aduce intelepciunea si maturitatea nu este o stare de spirit, ea este o insiruire de fapte, momente, experiente si emotii din evolutia noastra care nu face altceva decat sa ne ofere acele raspunsuri parca fara raspuns! Ei bine intreaga echipa aceasta isi doreste sa faca pentru voi toti cei care ne cititi cele mai bune articole care au legatura cu acest subiect si dincolo de “Constelatia Destinului”, consider ca am trecut si trec impreuna cu voi la un nou nivel! Cel al experientei si acumularilor de-a lungul celor 28 de ani de studiu si pe care acum il voi oferi cu drag in liniste si tihna, aici alaturi de toti cititorii, de oriunde ar fi ei. Si asta pentru ca dincolo de astrologia sociala – evenimente – si astrologia individuala – evolutia unui nativ – ramane sa descoperim impreuna daca ea, astrologia si nu numai, functioneaza sau nu?
Dincolo de om exista energia focusata intr-o anumita zi, luna, an si ora pe coordonatele geografice si puncte de intalnire de acolo de unde Universul ne ghideaza pe fiecare la un anumit moment pentru ca stie El de ce! El ne aduce in aceasta dimensiune si tot el ne face posibila intoarcerea spre o destinatie pentru multi necunoscuta si care de cele mai multe ori genereaza friica inainte de a o trece. Nu ar trebui sa ne mai sperie…
Ei bine, pentru aceasta exista www.ioanburculet.ro si un singur lucru este cert: “Nimic nu este intamplator!” sa va urez bun venit in Universul din care cu totii facem parte si ne incadram ca fiinte, mai mult sau mai putin evoluate. Importanta este, nu evolutia… important este daca invatam sau nu cate ceva din lectiile noastre aici si acum! – JB

2 thoughts on “Intro

 • 16 September 2019 at 12:50 am
  Permalink

  Bun găsit
  Mult succes si astept cu nerăbdare toate articolele care pentru mine înseamnă Universul la mine acasă!

  Reply
 • 16 September 2019 at 4:02 am
  Permalink

  Corect. Nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă cu un scop.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *