Intervalul 4 Martie – 24 Aprilie si tranzitul planetei Marte prin Gemeni – VIDEO

Dupa o perioada de incapatanare si dirijare neconstructiva a energiei planetei Marte prin constelatia Taur, ecuatia astrologica evidentiaza un nou traseu inceput din 4 Martie a.c. si pana in 24 Aprilie 2021. O etapa in care fiecare reprezentant al celor doisprezece constelatii se poate reconfigura isi poate focusa mult mai dinamic energia. Atat potentialul psiho-emotional dar si forma de manifestare fizica. Intentiile si capacitatea metala, puterea adaptabilitatii vor fi principalele aspecte care dinamizeaza fiecare personalitate in parte si ascendentul! Fiecare semn zodiacal dar si astrograma individuala intr-un nivel evolutiv care va fi vizibil daca ne dorim lucrurile acestea.

Partea I-a din materialul VIDEO contine primele sase constelatii si ascendentii lor Berbec – Fecioara iar in partea a doua Balanta – Pesti. Modul de manifestare si efectele tranzitului pentru intervalul 4 Martie – 24 Aprilie a planetei Marte in constelatia Gemeni.

VIDEO: Partea I-a BERBEC – FECIOARA

Ce va trebui sa cunoastem? Este ca procesul de constientizare intr-o etapa de dezechilibru – daca ne gandim la ce se intampla in jurul nostru acum – conteaza foarte mult la gestionarea unor situatii complexe si acum a venit timpul sa ne concentram din toate punctele de vedere pe actiunile noastre si sa dam acea forma pozitiva in intentii tocmai pentru a reusi, in caz contrar, energia va fi mult diminuata si impartita in mai multe directii, aspect care va conduce inevitabil catre dezechilibru si irosirea unui potential pe care il putem conserva in avatajul nostru!

VIDEO: Partea a II-a BALANTA – PESTI

In incheiere ramane de vazut la finalul etapei pe care planeta Marte o tranziteaza prin constelatia Gemeni daca v-a determinat sau nu? Aceasta vibratie desi vine cu o incarcatura energetica si ecuatie astrologica aproape perfecta, depinde de noi daca realizam sau nu, evolutia! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *