Intervalul 19 August – 17 Septembrie a.c. si Luna Noua din constelatia Leu

Constelatia Leu si fenomenul de Luna Noua din 19 August a.c. isi va pune amprenta asupra intervalului urmator dar si influenta benefica care va conferi avantajele din punct de vedere astrologic pentru cei doisprezece nativi in functie de ascedentul si semnul zodiacal al fiecaruia. Viabilitatea proiectelor pentru urmatoarele etape de evolutie, planuri noi sau care le puteti derula, vor face din fiecare nativ sa abordeze o noua strategie in evolutia de fiecare zi si evident sectoarele de activitate in care se va manifesta directionarea fenomenului in sine.

Principalele avantaje pozitive ii vor avantaja in mod deosebit pe nativii care desfasoara activitati de creatie, scriitori, leaderii, persoanele care isi gestioneaza propriile activitati manageriale, abilitatile in comunicare mass-media si ziaristi, mediul on-line si nu numai. O perioada favorabila psihologilor si medicilor psihiatri, cardiologii si reumatologii. O amprenta care se va face resimtita in intervalul 19 August – 17 Septembrie a.c. Tot ceea ce se rezuma la joc si creativitate, formele de castig bruste, atunci cand nimeni nu se asteapta, oportunitati care din punct de vedere al acumularilor energiei materiale dincolo de toate variabilele si ecuatiile de moment, in fluctuatiile lor cu siguranta vor da acel randament si castig la care nu ne vom astepta!

Ca si energie si la nivel de personalitate transformarile pot fi vizibile daca ne vom folosi de tot ceea ce inseamna dinamica intuitiva pentru ca vom reusi sa anticipam cu usurinta urmatoarele miscari si actiuni din jurul nostru, evident in favoarea noastra. Pe de alta parte? Modul profund de a vedea si evalua circumstantele din jur care vor conduce catre realizare, asa ca este potrivit sa ne focusam si nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam rezultatele. Dar pentru aceasta va trebui sa avem initiative! Asta nu inseamna ca va trebui sa ne “culcam pe o ureche”. Important este ca idealurile pot trece in forma materializarilor si acest aspect l-as considera cel mai benefic.

In planul profesional pentru urmatoarele 29 de zile ne putem focusa pe speculatiile de moment la modul pozitiv. Mai mult dinamica ne va interpune in tendinta catre parteneriate, asociativitate insa va trebui sa avem in vedere raporturile si relatiile internationale, activitatile din sectorul structurilor guvernamentale si de stat, autoritatile intr-un cuvant pentru ca de aici pot veni si sanctiuni indiferent de conotatia acestora si domeniul in care putem avea de suferit. Examinarile indiferent de nuanta lor ne pot dezamagi, mai mult decat atat, o deceptie ca nu putem depasi sau trece un anumit examen sau ca ne putem confrunta cu unele situatii dincolo de limitele naturale, nu sunt altceva decat forme de manifestare in normalitatea lor! Majoritatea actiunilor din planul profesional nu se vor lasa asteptate si vor reusi atunci cand ne vom astepta mai putin, pentru ca totul va fi ad-hoc si pe nepragatite in intervalul urmator. Insa argumentele si motivatia sunt factorii pe care ii vom avea la dispozitie si va trebui sa facem uz de ei, in caz contrar situatiile nu vor evolua in directia dorita.

foto: Daily Express

O perioada care confera avantaje in raporturile si relatiile socio-umane. Intrunirile, sedintele, conferintele sustinute atat din mediul on-line cat si cele tet-a-tete sunt binevenite in promovarea ideilor si schimburile informationale pe deoparte dar si cele energetice. De aici ne putem extrage ideile si dorinta de evolutia si nu in ultimul rand destinul, independent de vointa noastra ne va aduce alturi acele intalniri, revederi si oameni care vin sa ne motiveze.

Traseul financiar va cunoaste cateva oscilatii insa ecuatia astrologica vine si se pozitioneaza in plenitudinea pozitivitatii doar ca va trebui sa ne angrenam mult mai intens in actiune. Rezultatele nu se vor lasa mult timp asteptate si evolutia poate fi una de durata!

Starea sanatatii va avea de suferit pentru ca este principalul aspect atins de configuratiile mai putin placute si care din punct de vedere astrologic ne va indemna la prudenta, sa nu exageram cu efortul si alte aspecte prioritare care au directa legatura cu sistemul osos, cardiovascular, deficientele de auz si nu in ultimul rand insomniile dar si durerile indiferent de intensitatea lor si partea anatomica a organismului in care se vor resimti. Emotiile si energia psiho-emotionala, la acest capitol stam mult mai bine astfel ca ne putem focusa in modul de gandire pozitiv si confera un avantaj.

Principala tema si forma de manifestare pentru intervalul metionat mai sus, ciclul lunar de 29 de zile imprima spectrului sentimental o forma de manifestare aparte. Mai mult, emotiile pot fi exprimate din iubire, dragoste in relatia de cuplu. Va fi o problema in directia de manifestare a idilelor, aventurilor sau in contextul in care apare o persoana in viata noastra. Aici exista acel risc de a cade prada iluziilor si sa nu se directioneze aspectele in sensul constructivitatii de unde si riscul deziluziilor pentru cuplurile la inceput de drum. Totusi intuitia va juca un rol important si in acest capitol ca forma de manifestare in ecuatia astrologica si implicit fenomenul de Luna Noua in constelatia Leu.

Ca si energie directia este de constructivitate astfel incat avem cu totii 29 de zile la dispozitie pentru a ne focusa asupra obiectivelor si actiunilor principale conferite de Luna!

Berbec: focusarea pentru netivii Berbec si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal se acumuleaza in sectorul raporturilor si relatiilor dintre voi ca parinti si copii. Creativitatea va juca un rol important in intervalul 19 August – 17 Septembrie, mai mult, orice forma de anticipare in directia speculatiilor pozitive va vor aduce stabilitatea si va confera echilibrul emotional. Interesul pentru cei mici, procreere, faptul ca va doriti o noua idila sunt lucruri si aspecte de normalitate. Solutionarea unor aspecte mai vechi primordiala!

Taur: procesele de transformare vor avea directa legatura cu mebrii familiei sau alaturi de acestia, sectorul imobiliar unde puteti sa actionati cat dureaza acest ciclu lunar. Orice investitie in aceasta directie o anticipati asa cum trebuie si chiar puteti excela din toate punctele de vedere cand vine vorba de a cumpara un imobil, faptul ca doriti sa inchiriati sau ca trebuie sa finalizati documentatia care vizeaza o proprietate.

Gemeni: 29 de zile in care comunicarea dincolo de formele ei va avantajeaza si va trebui sa va gestionati efortul catre aceasta directie. Proiectele din mediul on-line in ceea ce vizeaza comunicarea, examinarile si formele de concurs la care participati vor aduce rezultatele dorite. Calatoriile pe distante scurte va avantajeaza astfel incat va fi o perioada favorabila atat in raporturile si relatiile cu furnizorii dar si beneficiarii de servicii.

Rac: sectorul financiar si energia materiala va va ajuta in perioada care urmeaza astfel incat nativii Rac sau persoanele cu ascendentul in acest semn vor fi privilegiati. Faptul ca anticipati momentele importante ca forma de derulare sunt principalele argumente care va indica castigul daca planurile si proiectele voastre vor fi argumentate si bine consolidate, nu ramane altceva decat sa treceti la actiune si categoric va fin un interval 19 August – 17 Septembrie de care sa va bucurati din plin.

Leu: luna noua va avantajeaza in sectorul dezvoltarii personale si este un interval in care datorita abilitatilor voastre reusiti sa va focusati atat de bine incat trebuie sa va folositi de energia lunii pentru a avea rezultatele dorite in toate sectoarele de activitate, atat profesional, financiar, raporturile si relatiile cu celelalte persoane din jur, dragostea si sentimentela. Un interval in care doar daca nu va doriti, nu va ridicati la cote maximale. Intuitia joaca un rol important, oportun va fi sa o folositi!

Fecioara: principalele obiective, planuri si proiecte in care sa va implicati atat nativii Fecioara dar si persoanele cu ascendentul in acest semn va trebui sa aduca in prim plan solutionarea anumitor aspecte din spectrul sanatatii, afectiunile de care suferiti chiar si in conditiile in care sunt cronicizate pot fi solutionate in tot acest interval. Perioada propice pentru meditatie, evolutie, faptul ca anticipati, intuiti, cantariti dinainte lucrurile si aspectele situationale va confera avantajele dorite.

foto: wowbiz.ro

Balanta: o perioada in care raporturile si relatiile socio-umane va avantajeaza si va pot conferi beneficii, indiferent de natura lor. Puteti creste in popularitate si este indicat sa va impartasiti ideile, planurile, proiectele in contextul reuniunilor, activitatilor de grup chiar si cand acestea au loc pe platformele de socializare din mediul on-line pentru ca sunteti in avantaj. Un interval de 29 de zile in care excelalti in raporturile cu ceilalti. Oportunitatile din spatiul public au deschidere!

Scorpion: planurile si proiectele voastre vizeaza sectorul profesional. Faptul ca aveti la dispozitie subtilitatea, intuitia la cote maximale, analiza pornind de la autoanaliza va vor aduce rezultatele dorite in sectorul profesional independent de vointa voastra atat pentru nativii Scorpion cat si pentru persoanele cu ascendentul in acest semn. Mai mult o perioada de start profesional care va aduce o mai buna configurare a proiecteleor din viitor. Suces profesional si recunoastere!

Sagetator: o etapa in care raporturile si relatiile profesionale se impletesc cu aspiratiile in planurile si proiectele inalte. Faptul ca o sa calatoriti dincolo de granite, incepeti o noua activitate in sectorul studiilor superioare sau examene cu o conotatie aparte mult mai importante, raporturile cu superiorii care sunt bine cotate nu va imprima decat avantaje si o noua perspectiva asupra autoevaluarii si avansarii pe anumite criterii si siteme de valori. O etapa de reconfigurare a pozitiei sociale!

Capricorn: la voi interesul pentru castigurile materiale va determina si aveti toate avantajele sa mergeti in directia potrivita, asta daca mai lasati logica si incercati sa intrepatrundeti si cu latura intuitiva care poate aduce beneficii importante. Depinde voi voi daca constientizati sau nu aceasta incarcatura energetica care va directioneaza catre forme de castig, avantaje materiale, forme de imprumut sau solutionarea unor aspecte care vizeaza litigiile si in care puteti avea castig de cauza.

Varsator: asociativitatea confera cele mai bune avantaje sub toate cele trei forme de manifestare: relatia de cuplu, asociativitatea in parteneriatele manageriale si nu in ultimul rand solutionarea anumitor procese in care sunteti implicati pot aduce forma de solutionare pozitiva pentru urmatoarele 29 de zile atat pentru nativii Varsator dar si pentru persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal. O noua etapa de reformulare de care va trebui sa va folositi din plin.

Pesti: spectrul sanatatii aduce solutionari la acest capitol dincolo de formele de manifestare sau afectiunile de care suferiti, se intrevad rezolvari si o descrestere in intesitate a afectionilor fie ele si cronice. Un alt capitol pe care va trebui sa va axati pentru ca rezultatele pot fi pe masura daca va implicati si nu asteptati din cer sa cada! Este sectorul schimbarilor si evolutiei in planul profesional. O etapa si o perioada in care destinul va poate propulsa cu usurinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *