Evolutie, dinamica si ecuatie. Eclipsa de Luna din 30 Noiembrie 2020

Nu intamplator pentru cine studiaza sau are notiuni de astrologie va trebui sa tina cont de mai multe aspecte pe care trebuie sa le cunoasta atunci cand studiaza o serie de evenimente viitoare. Efectele de moment ale unei actiuni, dinamici, proiectare in viitor sau o astrograma individuala de unde sa se extraga esentialul cu toate sectoarele de manifestare a actiunilor pe care un individ le va parcurge sau trebuie sa le treaca la un moment dat in viata lui si care sunt incriptate in astrograma individuala. Pentru asta nu este suficient doar sa monitorizezi ca astrolog perioadele de retrogradatie sau mersul direct al unei planete. Nu trebuiesc izolate elementele, configuratiile sau axiomele astrologice. Va trebui ca in inspiratia lui astrologul la inceput de drum sau specialistul in consiliere sa faca uz si de alte instrumente, mai mult decat atat sa tina cont de incadrarea in timp si spatiu, evenimentele din jurul nostru economice politice si sociale ca forme de manifestare. Latura intuitiva fara de care un astrolog sau specialist in arta aceasta devine limitat si pierde profunzimea. Pentru ca simplu la prima vedere nu? Insa complex daca analizam in profunzime atunci cand trebuiesc folosite mai mult de cinci configuratii, harti natale sau astrograme cum le cunoaste majoritatea!

foto: Curiosity Guide

Week end-ul acesta ca sa nu fac referinta la intreg intervalul 22 Noiembrie – 8 Decembrie a.c. dar in care s-au resimtit si vor avea continuitate, nu intamplator avea sa fie unul dintre cele mai dificile etape ale anului 2020. Pentru ca dincolo de pandemie care era vizibila in declansarea ei nici mai mult nici mai putin prin eroarea din Noiembrie 2019 deloc ihaotica. Ulterior evenimentele care s-au derulat cu repeziciune si au produs perturbatii in plan social la nivel mondial cu nuatele si consecintele vizibile de-a lungul intregului an 2020, aveau sa fie configuratii sau ecuatii matematice de normalitate si adaptabilitate. Cine se adapteaza schimbarilor va respecta astrograma momentului si nu numai pentru ca urmeaza un an 2021 mult mai greu din toate punctele de vedere. Dar revenit la week end-ul cel mai apasator din punct de vedere al ecuatiei astrologice, nu intamplator acest interval mai sus mentionat avea sa aduca in fata noastra o forma de manifestare brutala in care principalul element avea sa fie si continua cu incidentele tragice indiferent de modul producerii lor si care aveau sa se finalizeze cu trecerea in celalt plan dimensional – definitia pe care o dau specialistii – un week end si o perioada in care fenomenul mortii indiferent de vointa noastra avea sa se propage prin cele mai ciudate forme.

foto: DW

Eclipsa de luna si apogeul din 30 Noiembrie 2020, ora 11:29 AM Bucuresti. Ea a inceput ca forma de manifestare de la inceputul saptamanii 23 Noiembrie a.c. Ori din punctul acesta de vedere deloc surprinzator pentru specialisti – deloc intamplatoar – a fost unul dintre finalurile de saptamana ale anului 2020 in care riscul producerii unui cutremur de intesitate insemnata avea sa se zareasca la orizont. Cu toate astea pana la descresterea in intensitate 8 Decembrie a.c. se va vedea in continuare. Fenomenul s-a mai repetat o data si exista un precedent! Deloc intamplator daca ne gandim la ceea ce s-a petrecut cu o luna in urma atat in Turcia, localitatea Izmir cat si pe coasta Greciei prin unda seismica resimtita care a fost de 7.0 grade pe Richter.

Universul dicteaza si oamenii in cele din urma sau natiunile doar pot sa se conformeze. ori cine nu crede acest aspect important atunci inseamna ca nu se poate incadra in randul specialistilor care fac uz printre altele si de astrologie ca reper principal mai mult sau mai putin in munca lor de cercetare asidua! Deloc intamplatoare actiunea si fenomenul lunii pline care avea sa marcheze Turcia motiv pentru care aceasta natiune este guvernata de Luna. Coincidenta sau nu? Faptul ca universul dincolo de unda seismica s-a aliniat cu 24 de ore inainte de apogeul unui fenomen de luna plina in Taur este justificat si logic in acelasi timp daca avem notiuni elementare de studiu astrologic. important este faptul ca pentru un fenomen care vizeaza evenimentele specialistul compara nu doar un element izolat, el este obligat prin munca sa, sa compare mai mult de 5 harti natale pentru a ajunge la concluziile unei singure actiuni care poate avea loc si care da, este dictat direct de univers prin actiunile din jur. Studiul comparativ impreuna cu celelalte notiuni si instrumente pe care ca la scoala invatam alfabetul insa stilul compozitional este unic reflecta directia si importanta astrologiei pentru specialistii care cunosc, au acces la cunoasterea empirica si isi dedica munca in sprijinul stiintei.

O sa vedem in continuare si din nou, nu ca ma repect, insa dincolo de vointa noastra nu intamplator si in tara noasta au fost resimtite aceste efecte care erau normalitati. Dincolo de spectrul acesta evenimentele din ultima perioada, cicatricile lasate de ranile emotionale incontrolabile, agitatia si faptul ca la nivel individual evenimentele din viata fiecarui om putea scapa de sub control sunt datorate eclipsei astfel incat s-a observat clar o rata a suicidului crescuta, tragediile din trafic, incediile, folosirea armelor de foc, inundatiile deloc accidentale din Italia si acolo problemele nu se vor termina aici si acum. Evenimentele care au propagat violentele din Europa si nu numai. Atacul terorist din Iran si conflictul care va urma inevitabil din punct de vedere astrologic si o serie de schimbari pe care ni le dorim sau nu vor da startul unei noi etape in care atat fenomenele naturii, latura de consum emotionala a omului, efectele pandemiei la nivel mondial si nu numai pentru ca vor interveni si alte elemente pe care unii nici nu le iau in calcul in aceste secunde cand citesc randurile. Faptul ca asistam la o ciclicitate dar cu elemente total diferite datorita tehnologiei avansate, sunt doar cateva repere ca noi fiinte rationale sa anticipa evenimentele viitoare.

Si cum universul nu actioneaza la voia intamplarilor asa cum poate de cele mai multe ori facem noi oamenii, vom asista in perioada urmatoare la continuitatea evenimentelor intr-o directie a normalitatii daca ma pot exprima asa din punct de vedere astrologic!  Totodata sa nu ne suprinda faptul daca dincolo de bine si de rau? Universul dispune si omul in cele din urma se conformeaza sau cel putin se straduieste sa descreasca in intensitate pentru o mai buna percepere si focusare in viata cotidiana. Vrem nu vrem? Ne dorim sau nu? Nimic nu este la voia sortii si nu intamplator forta focusata de univers prin activarea noastra in aceasta dimensiune aici si acum ne-au pozitionat in acest joc de lumini si umbre in care scena este viata in sine si pe care ca un artist desavarsit trebuie sa urmarim armonia pentru a evita autodistrugerea! – J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *