Evenimentele si tranzitele lunii – MARTIE

Luna Martie aduce in prim plan o stare mult mai echilibrata din toate punctele de vedere si sunt cateva aspecte vizibile,  tranzite care isi vor pune amprenta asupra celor doisprezece constelatii si ascendentii lor! O etapa de metamorfoza in care la nivel individual vor avea loc schimbari pozitive. Mai putin la persoanele neevoluate pentru ca acestea vor trebui sa isi repete lectiile de viata pana se reconformeaza destinului sau in caz contrar, latura autodistructivitatii care isi va pune amprenta prin situatiile, conjuncturile sau momentele din destinul fiecaruia in functie de ecuatia astrologica – tema natala – din momentul nasterii.

foto: The Astrology Podcast

Primul eveniment este marcat Joi 4 Martie 2021 de tranzitul planetei Marte in constelatia Gemeni. Pentru toate semnele zodiacale deschizator de noi drumuri, usi gasirea solutiilor. Aspectele comunicarii indiferent de forma, documentele, raporturile si relatiile cu beneficiarii de servicii, furnizorii, vecinii fratii si surorile sunt benefice si va trebui insistat in aceasta directie focusata de univers prin ecuatia lui. Calatoriile in interes de serviciu, management-ul, gestionarea propriei afaceri pentru antreprenori si nu numai sunt cateva beneficii pe care le avem la dispozitie.

Luna noua din constelatia Pesti de Sambata 13 Martie 2021 ne va focusa obiectivele in cele mai inalte culmi de realizare daca ne vom urmari calea si ne vom angrena in munca. Sunt activate sectorul profesional, sentimental, raporturile si relatiile internationale, cu autoritatile si structurile guvernamentale sau autoritatile. Ca principale aspecte de vulnerabilitate sunt relatiile cu cei din jur de la anturaje. colegii de munca, prietenii de familie si prezenta noastra in anumite circumstante, intalniri, sedinte! Vom mentaliza fiecare dintre noi o etapa de constientizare si elevare spirituala in care constiinta poate pune in evidenta adevarata noastra natura. Cu toate asta recomandat este sa nu evadam din realitate – sa o luam pe aratura – prea mult pentru ca riscam sa se intoarca totul impotriva noastra.

foto: Planetariu Baia-Mare

Soarele isi va incepe tranzitul sau firesc prin constelatia Berbec in 21 Martie 2021 o zi de Luni, un nou inceput al unei perioade care indica astrologic si nu numai, primavara! Ecuatia astrologica aduce acel surplus si dinamica dupa o perioada de stagnare si totul isi revine la viata implicit noi, fiecare reprezentant al celor doisprezece semne zodiacale si ascendentii lor.

Marti 22 Martie 2021 inceputul unui tranzit care ne va activa din punct de vedere sentimental, tot ceea ce inseamna iubire, instinct, pasiune, dorinta contribuie si ele la startul primaverii si al constientizarii de sine. Indicat ar fi sa ne gasim partenerul(a) in aceast interval pentru ca universul ne favorizeaza. Este vorba despre tranzitul planetei Venus care ne va atat instinctele iar pentru mentalul rational le ridica “vibratiile”. Importanta este dinamica acestei pozitionari in astrograma individuala pentru ca ne va indica directia si sectorul de activitate unde putem excela!

foto: iDevice.ro

Ultimul aspect pentru luna Martie va avea loc Duminica 28 Martie 2021 cand luna plina isi va pune amprenta asupra comportamentului si reactiilor noastre la stimulii din jur! Fenomenul se consuma in constelatia Balanta! Ce este important sa cunoastem despre asta? Ca principalele beneficii au legatura cu spectrul imobiliar, circuitul finantelor, fenomenul de autodeterminare si constientizare a propriei fiinte, evolutia si simtul estetic dezvoltat. Pe de alta parte, vulnerabilitatile vor avea legatura cu reformularea planului sentimental, asociativitatea manageriala si nu in ultimul rand prezenta noastra la intruniri, sedinte sau in diferite cercuri de prieteni ne vor afecta daca nu suntem atenti la oamenii din jurul nostru. – J.B.

One thought on “Evenimentele si tranzitele lunii – MARTIE

  • 2 March 2021 at 12:44 pm
    Permalink

    Multumesc JB…o primăvară cu multă căldură sufletească să ai ❤💥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *