Efectele Uranus si luna Noiembrie pentru Romania – abordare astrologica

Nu intamplator ultimele zile din luna Octombrie’19 si tot ceea ce a insemnat evenimentele ultimilor saptamani duc usor, usor catre ceea ce va insemna apogeul lunii Noiembrie. Mai concret ziua de 7 Noiembrie cand da, va fi acest apogeu. Aspecte interesante din toate punctele de vedere si pe toate planurile ca forma de manifestare pentru tara noastra si evolutia nu prea placuta dictata independent de vointa noastra datorita consecintelor astrologice ale planetei Uranus.
Forma de agresivitate in exprimare, atacurile la persoane si planeta Marte care vine in prim plan cu situatuatii greu de stapanit si asta pentru ca planeta in sine ca si simbol isi va face resimtite capriciile.
Dupa un moment in care Luna Noua in Scorpion avea sa aduca o serie de reconfigurari si renasteri, accidente in trafic care de altfel vor avea continuitate, o linie a comunicarii dar si informationala blocate si stopate in orgolii mai mult sau mai putin justificate, vorba romanului vor fi vizibile pana la 16 Noiembrie’19. Evident nu intamplator aceasta ecuatie astrologica creeaza un preambul la stricarea raporturilor si relatiilor internationale vizibil de asta data. Situatii si evenimente in care din nou implicarea romanilor din afara granitelor vor fi normalitate, dincolo de toate circumstantele, evenimentele bune sau rele. Insa cu parere de rau situatiile conduc catre animozitati, incidente si implicatii care nu vor avea un fundament ca forma de manifestare bun!
O tendinta de incordare, agitatie, incotrolabilitate, nervi si replici care mai mult sau mai putin pun punctul pe “i”. Ecuatia astrologica contribuie la blocarea informationala si subtilizarea ei independent de vointa multora care chiar daca sunt bine intentionati, se pare ca Universul in cele din urma vine si dicteaza in locul altora. Dincolo de aspectele electorale si cursa pentru prezidentiale, unde aspectele sunt de la o extrema la cealalta, este indicat sa se cultive in societate, raporturile si relatii socio-umane in echilibrul, dinamismul si pacifismul caracteristic. Cu toate acestea nu vor lipsi elementele denigratoare. Asocieri care vor cunoaste ruptura la un moment dat si parteneriate care nu vor fi asa probabil cum se asteptau multi. Toate acestea pentru ca asociativitatea va fi cladita pe elemente subtile si care aduc in prim plan disimularea!
Odata cu luna Noiembrie, aspectele duc catre o serie de nuantari si descinderi, pentru ca justitia providentiala va fi mai presus decat cea terestra si sunt primele semne vizibile ale persoanelor care vor fi in impas din punct de vedere juridic. Continuitatea retinerilor si arestarilor! Pentru unii linistea se termina aici si cum finalul de an 2019 activeaza un nou sir al arestarilor, retinerilor dar si principalelor aspecte care au directa legatura cu justitia, nu sunt altceva decat formele de manifestare daca tinem cont de regulele de baza ale calculelor din acest plan, astrologic.
Un al doilea element important pentru luna Noiembrie va fi vizibil ca forma de manifestare imediat dupa 15 Noiembrie. Cand spun acest lucru ma refer strict ecuatia momentului si vom constientiza cu totii in ce “ape ne scaldam”. De ce spun acest lucru? Pentru ca vom intra intr-o noua nuanta ca si vibratii astrologice. Nu doresc sa sperii pe nimeni dar transporturile, accidentarile prin incendiere si elementul foc, caderea retelelor de socializare si problemele din sectorul energetic vor fi evidente. Mai mult exploziile atat in plan international dar si pe teritoriul tarii noastre, amenintarile si faptul ca va fi adus in fata opiniei publice problematicile din sistemul bancar. Ecuatiile financiare, imprumuturile, deteriorarea vizibila a raporturilor si relatiilor internationale. Vor fi resimtite blocajele independent de vointa noastra si sanctiunile care vor veni din partea marilor puteri, UE, mai mult situatia si evenimentele in care vor fi implicati unii conationali romani din afara granitelor.
Cu toate acestea chiar daca Romania are ridicat nivelul de protectie, atacurile cyber despre care cu siguranta vom auzi la stiri, comunicarea si comunicatiile defectuase, scandalurile cu diferite institutii ale statului care se ocupa cu toate acestea, transportatorii, incidentele feroviare, accidentarile in masa in care vor fi implicate mai mult de 10 persoane – codurile rosii – accidentarile indiferent de nuantele lor de la cele organice si pana la alte forme de manifestare in societate. Incendiile, problemele de energie si nemultumirile din Bucuresti dar si orasele mari cum ar fi Iasi, Timisoara, faptul ca latura conflictuala va porni de aici, ma repet, sunt elemente care nu ar trebui sa ne sperie, din contra, va trebui sa le privim in normalitatea si plenitudinea acestora pentru ca da fenomenul de luna plina din 12 Noiembrie’19 in constelatia Taur va fi unul de scindare. Blocajele in planul politicului, facand abstractie ca este an electoral, scindarile pe ultima suta de metri si elementul supriza adus asa cum spuneam inca de la inceputul anului, 2 Ianuarie’19 vor fi greu de controlat si nuantate intr-o forma de manifestarii la care poate se asteapta unii!
Mai mult, atat institutiile prezidentiale cat si guvernul care de altfel va fi investit in cele din urma si asta datorita schimbarilor profunde care au loc independent de vointa politicienilor. Dupa cateva blocaje conferite de ecuatia momentului pentru astrograma Romaniei! De altfel va fi luna in care dincolo de dorintele unora scindarile, parteneriatele, clasa politica care va fi intr-o forma de reformare dictata si adusa independent de vointa acestora. Cred ca schimbarile de ultim moment, faptul ca in cele din urma dupa o perioada a amanarilor si oscilatiilor, blocajelor la acest nivel lucrurile se vor mai simplifica vizibil! Va fi o luna a reformularilor profunde.
Catre finalul lunii Noiembrie’19 aspectele se mai linistesc si situatia revine intr-o ecuatia de normalitate pentru ca in cele din urma sprijinul conferit din afara tarii va fi cel care va domina principalele forme si evenimente ale schimbarilor graduale!
Vor avea continuitate neregulele din sistemele medicale, spitale si institutii care au directa legatura cu acest sector de activitate. Pe de alta parte nemultumirile din planul sindicatelor si care pot aduce oamenii in punctul de a-si manifesta nemultumirile in formele de protest. Mai mult acest capitol se vedea clar ca va fi afectat si consecintele din mediul medical sa aduca acele probleme ca forma de manifestare.
In concluzie, luna Noiembrie va fi una a transformarilor radicale si chiar daca nu ar fi fost luna alegarilor in plan prezidential, unde anumite blocaje, incidente la primul tur de scrutin vor fi vizibile, incepe tranzitul unei perioada in care casa a X-a in plan astrologic, adica in traducere evenimentele vizibile care aduc aceste permutari, nu sunt altceva decat nuante si ecuatii astrologice de normalitate, care vor avea continuitate din acest moment si pana la finalul lunii Mai 2020.
Trebuie sa mai tinem cont de faptul ca da, Uranus si efectele lui vor fi vizibile pentru intervalul 17 Octombrie 2019 si pana la finalul lunii Mai 2020! Elementul supriza la care nu se va astepta nimeni si acela va aduce schimbarea din punct de vedere politic si in celelalte domenii sau planuri de manifestare! – JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *